Dacă nu v-ați planificat încă vacanța pentru acest sezon de iarnă, venim către voi cu o recomandare ideală pentru a vă bucura de timp de calitate alături de familie sau prieteni ori, de ce nu, chiar o declarație de dragoste pentru voi înșivă. Într-un peisaj de poveste, la câțiva pași de pârtiile de schi și, sub atenta tăinuire a brazilor acoperiți de zăpadă, te așteaptă Ana Hotels Poiana Brașov, un resort în cadrul căruia vei avea parte de un răsfăț binemeritat.

De Roxana Popescu

Am fost întâmpinați de o atmosferă caldă și primitoare, completată de spiritul Sărbătorilor transpus în superbele decorațiuni din recepția hotelului Bradul, acolo unde urma să ne cazăm pe perioada sejurului. Renovat în stilul elegant al unei cabane desprinse din vederile stațiunilor austriece, Hotel Bradul îți oferă confortul pe care îl cauți în timp ce te bucuri de priveliștea pădurilor și munților care se aștern asemenea unei picturi la ferestrele camerelor spațioase și călduroase.

Mai mult decât un loc pentru a te odihni în camerele superbe, Ana Hotels Poiana Brașov reprezintă o destinație creată pentru revitalizare, relaxare și stare de bine datorită centrului Ana Spa.

Aici te poți bucura de o paletă larga de terapii de detoxifiere, welness sau masaje, în funcție de necesitățile corpului tău: de la masaje anti-stress, până la masaje cu pietre vulcanice pentru echilibrarea trupului, ori tratamente de drenaj limfatic care să elimine toxinele și să ofere o senzație de revitalizare totală organismului. Vă pot recomanda cu căldură masajul intuitiv, ce permite terapeutului să personalizeze tehnicile folosite pentru un masaj personalizat. Regiunea lombară a spatelui pe care, în mod inconștient, am supus-o efortului, mi-a fost super recunoscătoare odată ce am părăsit cabinetul kinetoterapeutului, pentru că, într-adevăr, la Ana Spa vă veți bucura doar de mâinile tămăduitoare ale kinetoterapeuților certificați.

Atracția de care, fără doar și poate, se îndrăgostește fiecare persoană ce trece pragul Ana Spa, ceea ce este valabil și în cazul meu, este reprezentată de jacuzzi-ul outdoor, o experiență de adevărat răsfăț în apă fierbinte, în timp ce admiri peisajul montan. Revino la interior pentru a-ți oferi clipe de relaxare în sauna umedă sau cea uscată, a înota în piscină sau pentru a savura un cocktail delicios pe șezlongul confortabil.

Și pentru că un sejur nu este complet fără o experiență culinară pe măsură, restaurantul Altitude a reprezentat locația ideală pentru a savura preparate inedite, cu specific tradițional și internațional, și pentru a ne încânta privirea cu spectacolul de basm al fulgilor de nea.

Dacă ești împătimit al senzațiilor tari, dar vrei să valorifici oportunitatea unei experiențe Spa, Ana Hotels Poiana Brașov te așteaptă cu pachete speciale, dintre care ți-l propunem pe cel Ski & Spa Experience.

Pachetul include:

Cazare cu demipensiune la Ana Hotels Sport 4*/ Bradul 4*;

Skipass cu urcări nelimitate pentru 2 adulți;

After ski massage 50’ – masaj pentru încălzirea și relaxarea musculaturii

Discount 10% pentru terapii Spa suplimentare;

Acces gratuit la Spa: piscină, jacuzzi, saune, hot tub exterior și zona de fitness din cadrul Ana Spa Poiana Brașov;

Tarife: De la 191 euro/loc în camera dublă/sejur de minim 2 nopți

Oferta este valabilă în perioada 03 ianuarie – 15 martie 2022, pentru un sejur de minim 2 nopți, în funcție de disponibilitate.

Îți propunem să explorezi site-ul https://www.anahotels.ro/ pentru a alege oferta care se potrivește cel mai bine dorințelor tale.

Foto: Roxana Popescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts