Linia Julius Meinl de produse premium relansează două produse certificate UTZ sub umbrela proiectului Colombian Heritage.

PROIECTUL COLOMBIAN HERITAGE

Credem cu tărie că bunăstarea de azi și standardele ridicate de viață trebuie să mențină lumea la fel de frumoasă și diversificată pentru generațiile viitoare. Vrem ca și copiii noștri să exploreze lumea, popoarele ei, animalele și natura în toată frumusețea și diversitatea ei. Depinde de noi toți să facem acest lucru posibil. Noi, la Julius Meinl, ne-am angajat deja să realizăm acest lucru.

Multe familii din regiunea Tolima, Columbia, au afaceri dezvoltate din aceeași pasiune pentru cafea. Transmit cu atenție experiența și cunoștințele din generație în generație. Dar le este din ce în ce mai greu să rămână în afaceri. Ne-am propus să îi sprijinim pentru a crește eficiența producției pentru ei și pentru generațiile viitoare. Scopul este de a spori afacerile, ajutându-i cu sesiuni de training, asistență tehnică, utilaje și certificare UTZ.

Fermierii pot crește apoi eficiența producției și profiturile, ceea ce înseamnă că pot investi mai mult în propria afacere și în generațiile viitoare. Mai mult, ne-am angajat să acordăm sprijin școlilor din regiune. Chiar dacă în 2020 sprijinul a fost întrerupt din cauza restricțiilor guvernamentale din timpul pandemiei, materialele pentru studiu au fost distribuite direct elevilor pentru a-și continua educația de acasă.

PREMIUM COLLECTION

Espresso 100% Arabica

O cafea din boabe 100% Arabica, atent selecționate din cele mai importante plantații de cafea din Columbia, rezultând un espresso cu aroma proaspătă, gustul dulce și delicat, crema remarcabil de fină.

Caffè Crema Selezione

Cele mai fine boabe de cafea Arabica, precum și boabele Robusta selectate din Columbia îi dau acestui blend o cremă delicată, fină și o aromă intensă cu note de alune. Ideal pentru rețetele cu lapte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts