Monica Cismaru ∙ February 21, 2023 ∙ 3 min read

Jude Law a devenit tată pentru a șaptea oară, la vârsta de 50 de ani.

Soția actorului britanic, psihologul comportamental Philipa Coan (35 de ani), a născut cel de-al doilea copil al cuplului. Jude Law și Philipa Coan au fost văzuți cu nou- născutul într-un cărucior, în aeroportul Heathrow. Cei doi mai au un copil, născut în 2020. Cuplul n-a anunțat nici numele, nici sexele copiilor lor.

jude law
Jude law și Philipa Coan

Jude Law are acum șapte copii cu patru femei diferite și n-a ascuns niciodată faptul că și-a dorit mereu urmași cu femeile pe care le-a iubit.

Jude Law și Philipa Coan s-au cunoscut în 2015, la festivalul literar Hay și s-au căsătorit la Londra în 2019, după trei luni de logodnă.

Jude Law a mai fost căsătorit cu actrița și designerul Sadie Frost, de care a divorțat în 2003. Jude și Sadie au împreună trei copii: Rafferty, 26 de ani, Iris, 22 de ani și Rudy, 20 de ani.

jude law
Jude Law alături de Sadie Frost (stânga) și de Sienna Miller

Actorul mai are o fiică în vârstă de 13 ani, Sophia, cu modelul Samantha Burke, și încă o fiică, Ada, de șapte ani, cu cântăreața și compozitoarea Catherine Harding.

Viața amoroasă a lui Jude Law, unul dintre cei mai apreciați actori britanici, a fost mereu în lumina reflectoarelor. Acesta a avut o relație mediatizată și cu Sienna Miller, colega lui din filmul de succes Alfie. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, iar relația lor s-a încheiat cu scandal când Jude Law a înșelat-o pe Sienna cu bona copiilor, în 2006.

Când relația cu bona a ieșit la iveală, actorul a emis un comunicat în care își cerea scuze public: ”Ca urmare a veștilor care au apărut azi în presă, vreau să menționez că regret profund că am rănit-o pe Sienna și pe cei apropiați nouă. Vreau să-mi scuze cer în mod public Siennei și familiilor noastre pentru dezamăgirea creată. Nu am nicio scuză pentru ce am făcut, îmi regret faptele și vă cer să ne respectați intimitatea în aceste momente grele.”

The Talented Mr. Ripley

Jude Law este unul dintre cei mai prolifici și apreciați actori britanici – acesta are la activ un premiu BAFTA (pentru The Talented Mr. Ripley) și două nominalizări la Oscar (The Talented Mr. Ripley și Cold Mountain), două premii Tony și patru Globuri de Aur. În 2007, a primit un premiu onorific César și a primit distincția de Cavaler al Artelor și Literelor de către guvernul francez.

Foto: Hepta

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…