Jessica Biel a vorbit recent despre mariajul ei de zece ani cu Justin Timberlake, cu ocazia lansării celei mai recente producții în care joacă, miniseria ”Candy” (Hulu).

La zece ani de la căsătorie, Jessica Biel spune că ea și soțul ei, Justin Timberlake, se iubesc mai mult ca oricând. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2012 în Puglia, Italia, într-o ceremonie fastuoasă, după ce se logodiseră cu șase luni mai devreme.

jessica biel justin timberlake

Relația lor a cunoscut și câteva obstacole, cel mai important fiind în urmă cu câțiva ani, când Justin Timberlake a călcat strâmb alături de o colegă de pe platourile de filmare. Artistul și-a recunoscut greșeala și și-a cerut scuze în mod public față de soția lui, care n-a stat prea mult pe gânduri și l-a iertat. Pe atunci, Jessica Biel era însărcinată cu cel de-al doilea copil, Phineas, care are în prezent doi ani. Cuplul de vedete mai are un fiu, Silas, în vârstă de 7 ani.

”Câteodată, am impresia că zece ani au zburat pur și simplu și alte ori îmi dau seama cât de mult înseamnă. Mă simt foarte mândră că am ajuns până aici. Am avut și noi suișuri și coborâșuri, ca toată lumea”, spune Jessica Biel într-un interviu pentru Access Hollywood, ”Sunt foarte fericită, îmi ador viața”, adaugă actrița și producătoarea de film.

jessica biel candy
Jessica Biel în ”Candy”

Producția în care joacă Jessica Biel, Candy, este inspirată din fapte reale, – și anume povestea unei casnice adulterine care se tranformă într-un criminal cu sânge rece.

Personajul lui Biel, Candy Montgomery, începe o aventură cu soțul prietenei ei, interpretată de Melanie Lynskey, pe care o ucide apoi.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts