Monica Cismaru ∙ June 11, 2024 ∙ 3 min read

Tensiunile dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck cresc și se pare că anunțul unui divorț este iminent. Cuplul de vedete și-a scos la vânzare căminul conjugal din Beverly Hills, pe care îl cumpăraseră după căsătoria lor din urmă cu doi ani.

Până să-și cumpere locuința luxoasă din Beverly Hills, JLo și Ben Affleck au vizionat peste 80 de proprietăți și s-au oprit la conacul pentru care au plătit 60 de milioane de dolari. La vânzare, Lopez și Affleck cer pe casa în care au locuit pentru puțin timp 65 de milioane de dolari.

jlo ben affleck

Zvonurile de divorț din cuplul de vedete planează asupra lor de aproximativ o lună, de când cei doi au încetat să se mai afișeze împreună. Între timp, Ben Affleck s-a mutat din domiciliul conjugal și a închiriat o reședință în cartierul exclusivist Brentwood. Jennifer Lopez a început să-și caute și ea o nouă casă.

jlo ben afflec

”Jen și Ben continuă să se îndepărteze unul de celălalt. Au probleme de luni de zile și încearcă s-o scoată la capăt cumva. Lui Jennifer i-a fost foarte greu în ultimul timp, a fost foarte stresată, mai ales în ceea ce privește cariera ei. Are parte de tot felul de suișuri și de coborâșuri și îi e greu să proceseze totul. S-a refugiat în muncă, aceasta a fost mereu ultima ei scăpare, pentru a rămâne ocupată și pentru a nu se gândi la problemele ei”, spun surse apropiate vedetei.

jlo ben affleck

La premiera celui mai recent film în care a jucat, Atlas, de pe Netflix, Jennifer Lopez a apărut singură, iar Ben Affleck a fost ocupat cu filmările pentru The Accountant 2. Cuplul s-a reunit în ultimul timp la evenimentele importante din viața copiilor lor, cum ar fi meciurile fiului lui Ben, Samuel, sau ceremonia de absolvire a fiicei lui Affleck, Violet. Chiar dacă au făcut front comun în public, Jennifer și Ben nu au împărtășit gesturi tandre.

Odată cu anunțul vânzării casei lor din Beverly Hills, Lopez a renunțat și la verighetă, pe care a purtat-o nonstop în timpul turneului de promovare al filmului Atlas. La rândul său, și Ben Affleck a fost văzut în repetate rânduri fără verighetă.

Foto: Hepta

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…