A List Magazine ∙ December 16, 2021 ∙ 3 min read


Actriţă, bloggeriţă şi antreprenoare de succes, Ioana Ginghină adoră sărbătorile, iar anul acesta are un motiv în plus de bucurie pentru că este pentru prima dată când îi va răsfăţa pe toţi cei dragi ei cu un cadou de suflet, noul său joc ,,Cutia Magică a Crăciunului”, un produs conceput şi realizat de ea în exclusivitate pentru întreaga familie.

,,Jocul se bucură de un feedback bun. Este primul lui Crăciun şi sunt foarte mulţumită. Jocul cuprinde patru ateliere create special pentru perioada Crăciunului. Copii, alături de părinţi pot realiza astfel propriile elemente specifice sărbătorilor. De la o farfurie frumos decorată, la o ghirlandă colorată şi plină de farmec sau o coroniţă de Advent şi o ghetuţă fermecată, toate pot fi găsite în ,,Cutia Magică a Crăciunului”. Absolut toate materialele şi accesoriile de care aveţi nevoie sunt incluse în joc. Sper ca aşa să afle cât mai mulţi părinţi despre el şi să-l ofere drept cadou de sărbători. ”, a declarat Ioana Ginghină despre noul său produs.

Pe lângă pregătirea acestui produs minunat de Crăciun, Ioana Ginghină se declară o mare fană a sărbătorilor şi în fiecare an are grijă să respecte obiceiurile devenite deja pentru ea tradiţii: ,,Ȋncep cu prima tradiție de Crăciun, pe 15 noiembrie, postul Crăciunului, pe care încerc, fără a fi o povară pentru cei din jur să-l ţin. Apoi în jur de Sfântul Andrei, când de obicei este prima duminică a coroniţei de Advent încep împodobirea casei și a curții cu tot felul de decorațiuni și luminițe. Cu siguranţă nu îmi lipseşte Advent calendarul. Fiecare membru al casei are câte unul, însă Crăciunul nu este doar despre cadouri ci și despre fapte bune. Bineînțeles că în fiecare duminică până la Crăciun facem repetiţii, cu prieteni, mâncare, colinde, astfel încât în ajunul Crăciunului vine ultima piesă din Puzzle, bradul și Moş Crăciun.”, a mărturisit Ioana Ginghină.

Planurile sale pentru perioada sărbătorilor sunt în mare parte stabilite, însă pentru Revelion, actriţa nu s-a decis încă asupra destinaţiei de călătorie.,,De sărbători plec la Sibiu, la părinţii mei. Ca în fiecare an, Revelionul îl fac cu nişte prieteni la munte, iar după 2 ianuarie sper să putem pleca din ţară. Ȋncă aşteptăm să vedem care este starea de spirit în Europa cu noul virus, dar de plecat sigur plecăm pe undeva, chiar dacă ne decidem în aeroport.”, a concluzionat Ioana Ginghină.

Un produs marca MiniArt Show, ,,Cutia Magică a Crăciunului” este disponibilă pentru achiziţionare pe site-ul www.miniartshow.ro.

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…