Minelli este vocea pe care am auzit-o foarte des la radio vara asta, cu o piesă care a cucerit toată Europa. După succesul înregistrat cu „Ola, yo me llamo Mariola”, artista cu numele real Luisa Luca se află acum în fruntea topurilor muzicale din întreaga lume cu piesa Rampampam. Cântă, compune muzică, scrie versuri și mai mult decât atât. Acum, Minelli ne vorbește despre relația sa cu tehnologia.

Ce imagine se află pe ecranul telefonului tău?

În acest moment am o imagine cu o ceașcă cu cafea pe o plajă. Iubesc cafeaua și, dacă aș putea să o beau din când în când pe o plajă liniștită, ar fi perfect.

Care este primul lucru pe care îl faci dimineața?

Fac patul, mi-a rămas în reflex din copilărie. Când eram mici, tata ne punea mereu să îl facem de cum ne trezeam.

Obișnuiești să faci cumpărături online? De pe ce site-uri?

Deși îmi place mai mult să merg în magazine și să probez, să simt materialul, croiala, fac destul de des cumpărături și online. Cumpăr de pe diferite site-uri, de la Asos, About You, Zalando la Luisa Viaroma, Farfetch, Yoox, Vestiaire, Net-a-Porter etc.

De unde îți iei informația?

Google, Instagram și Pinterest ca inspirație, uneori citesc anumite reviste.

Pe cine urmărești pe Instagram?

Urmăresc mulți artiști/actori de afară (Bruno Mars, Anne Marie, Ed Sheeran, Rihanna etc), câteva influencerițe care mi se par COOL (Camila Coelho, Chiara Ferragni, Constantly_k etc), personalități din lumea sportului cum ar fi Simona Halep, Serena Williams sau oameni de modă/case de modă importante, dar și oameni de afaceri cum ar fi Bill Gates.

Care este ultimul film văzut?

Un film franțuzesc lejer, L’etudiante et monsieur Henri, dar care mi-a plăcut mult. În ultima vreme am vânat filmele franțuzești și chiar le recomand. Printre ele: Intouchables, Bienvenue a Marly-Gomont, Il a deja tes yeux, Le code a change.

Care este sportul practicat? Cum te menții în formă?

Am început să merg la sală mai serios în urmă cu doi ani împreună cu Florin Cujba și mă bucur că am reușit să rămân constantă și să văd rezultate.

Artistul/ artista care te inspiră?

Bruno Mars mă inspiră și prin modul în care scrie și cum performează.

Ce muzică asculți în mașină?

Tot ce apare nou, pentru că vreau să rămân updated, dar și muzică veche: Frank Sinatra, Sade, Aretha Franklin.

Piesa preferată?

Momentan încă îmi place și îmi dă energie piesa Diplomatico de la Diplo.

Îți place să călătorești? Care este cea mai frumoasă destinație în care ai fost?

Cred că aș pleca în fiecare lună undeva dacă s-ar putea. Recent am vizitat Sardinia/Italia și mi-a plăcut enorm de mult: apa, plajele, mâncarea, tot.

Care este ultimul lucru pe care îl faci seara, înainte de somn?

Cel mai des mă gândesc la idei de piese, asta mă ajută și să adorm rapid uneori.

Related Posts