Monica Cismaru ∙ April 28, 2022 ∙ 5 min read
Adriana Lima (40 de ani) este unul dintre cele mai apreciate supermodele ale lumii. Mamă a două fetițe și cu al treilea copil pe drum, Adriana Lima povestește în exclusivitate pentru A List Magazine cum arată rutina ei zilnică acum și care sunt principiile după care își ghidează viața. Supermodelul de origine braziliană oferă detalii și despre ce inspirat-o în conceperea designului unui recipient sustenabil de apă, alături de brandul Waterdrop.

Cum îți menții echilibrul între minte, corp și spirit, care sunt principiile pe care le respecți pentru o stare bună?

Obișnuiam să fac sport zilnic, mă ajuta să-mi păstrez sănătatea mentală, mai ales. Acum, că sunt însărcinată, îmi ascult corpul și încerc să nu ma forțez cu nimic și să fac cât pot pe parcursul unei zile. De asemenea, sunt norocoasă să am o familie iubitoare, pieteni care mă sprijină și animăluțe drăgăstoase. Mă ajută să mă bucur de fiecare clipă.

adriana lima

Cum îți menții motivația zi de zi? Care sunt lucrurile care te ajută să-ți păstrezi concentrarea și echilibrul, în același timp?

Obiceiurile de zi cu zi, rutina – sunt sfinte pentru mine, mai ales yoga și celelalte activități de wellness. Hidratarea prin waterdrop® mă ajută în a-mi atinge obiectivele pentru a fi cea mai bună variantă de-ale mele. Întotdeauna te simți și arăți cel mai bine când radiezi de la interior la exterior.

Care sunt lucrurile de care ții cont când concepi un design, precum cel pentru recipientul waterdrop®? Ce te-a inspirat în crearea noii sticle de apă?

Consumul unei cantități corespunzătoare de apă este foarte important în a arăta și a te simți bine. Colaborarea mea cu Waterdrop a presupus cerarea unei sticle care să te ajute să te hidratezi zilnic prin prioritizarea acestui obicei, indiferent de momentul zilei sau de locul în care te afli.

adriana lima waterdrop

Activez de 20 de ani în industria modei și am dezvoltat un al șaselea simț pentru forme, culori și texturi. Am vrut să creez un recipient pe care să-l iau cu mine oriunde m-aș duce, iar Waterdrop mi-a oferit această ocazie. Alături de reminderul zilnic legat de hidratare, un astfel de recipient e practic deoarece poate fi refolosit cu ușurință, doar îl reumpli și nu mai consumi atâtea sticle de plastic. E mult mai sustenabil și prietenos cu mediul și e mult mai sănătos pentru corpul tău, deoarece ești expus mult mai puțin la microplasticul care se regăsește în majoritatea recipientelor dintr-un astfel de material.

Am fost încântată să mă asociez cu Waterdrop, deoarece sustenabilitatea este misiunea lor numărul 1, iar asta se vede prin produsele lor și prin eforturile pe care le fac în sprijinirea actelor filantropice.

Care sunt lucrurile de care îți place să te înconjori? De la obiecte la emoții și sentimente?

Găsesc fericirea în multe aspecte: mari sau mici. Caut mereu pozitivitatea și vad mereu partea plină a paharului, asta mă face fericită.

adriana lima waterdrop

Care este cea mai recentă lecție învățată despre tine însăți? În ce context?

N-am învățat-o neapărat recent, dar, în ultimii ani, mi-am dat seama cât de important e să încerci să-ți faci cât mai bine treaba, să te gândești la lucrurile de care ai nevoie pentru a te simți împlinit, sunt factori demni de reținut. Nu trebuie să te temi să îndrăznești, să reușești. E mai ușor de spus decât de făcut, dar trebuie să crezi că, atât timp cât corpul te ascultă, la fel poate și mintea.

Spre exemplu, una dintre cele mai grele decizii pe care le-am luat vreodată a fost să plec din Brazilia, pentru a scăpa de sărăcie, să-mi las familia în urmă, a fost un pas decisiv în viața mea. Am fost primul supermodel care provenea din nordul Braziliei. Mi-a revenit responsabilitatea de a încerca să acced mai sus, de a deschide noi uși pentru a le oferi și surorilor mele aceleași oportunități pe care le-am avut și le am. Nu mă gândesc la faimă. Sper doar ca exemplul meu să facă diferența în mod pozitiv și în viața altor oameni.

adriana lima

Care este cel mai așteptat moment al zilei pentru tine?

În această perioadă, prioritățile mele sunt să mănânc sănătos, să rămân hidratată, să dorm bine și să fiu înconjurată de dragostea familiei mele, deoarece ei mă susțin cel mai mult. Indiferent de ce se întâmplă pe parcursul unei zile, prioritatea mea rămâne hidratarea, este și trucul meu de frumusețe numărul unu. Nu numai din considerente estetice, dar și pentru că hidratarea mă ajuta să-mi păstrez concentrarea, agilitatea și mă ajută să-mi pot duce la bun sfârșit taskurile unei zile.

Related Posts

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…

Complexul rezidențial STEJARII este, de 14 ani, un etalon pe piața imobiliarelor de lux

Complexul rezidențial exclusivist Stejarii împlinește toamna aceasta 14 ani de la momentul lansării proiectului. Dezvoltat de Țiriac Imobiliare,…

Lourdes Leon, fiica Madonnei, calcă pe urmele mamei ei și se lansează în muzică

Lourdes Leon, fiica Madonnei, își asumă un risc imens și se lansează cu capul înainte în industria muzicală….

Ce vedete au început pregătirile pentru Crăciun

Pentru Reese Witherspoon, Kylie Jenner, Lindsay Lohan, Katy Perry și Millie Bobby Brown, numărătoarea inversă pentru Crăciun a…

Paris Hilton, un an de căsnicie fericită

Paris Hilton (41 de ani) a sărbătorit un an de căsătorie cu soțul ei, Carter Reum (41 de…