Alina Aliman ∙ March 10, 2020 ∙ 4 min read

Andreea Pârvan și Mădălina Dobre, designerii Framboise, revin la București Mall, în A List Designers Boutique. Cu piese noi, superbe, perfecte pentru primăvara care abia începe. „În luna martie aducem primăvara în mall. În fond, esența primăverii este multitudinea de culori vii de care dai la tot pasul. Am încercat să asortăm creațiile noastre cu peisajul și cu vibe-ul oamenilor din această perioadă”, spune Andreea Pârvan. „O mare parte a rochiilor din aceasta colecție vor fi prezente în mall până la finalul lunii (2 martie – 29 martie). Am ales materiale ușoare, vaporoase și colorate ce credem că sunt perfecte pentru anotimpul cald. De asemenea, croiul este cel care definește Framboise: volane și mici detalii feminine”, completează Mădălina Dobre.

Framboise (www.framboise.ro), alături de Laura Olaru, vor fi designerii găzduiți de A List Designers Boutique la București Mall începând cu 2 martie. 

Am stat de vorbă cu cei doi designeri și le-am propus un scurt exercițiu de imaginație (este momentul să luați notițe pentru inspirație!). Și anume… când o clientă va purta o piesă semnată Framboise se va gândi să… 

Andreea: … să călătorească în destinații calde, pline de istorie și oameni zâmbitori. Căldura, istoria și zâmbetul sunt trei elemente de care într-un fel sau altul și noi am încercat să ținem cont.
Mădălina: … să călătorească în Italia. O țară mereu însorită, plină de culori și de oameni fericiți.

Andreea: … să asculte melodiile celor de la Satin Jackets, care o vor duce cu gândul la locurile calde pe care le vizitează vara.
Mădălina: … să asculte melodiile celor de la The Cat Empire. O trupa australiana, cu melodii ritmate, o fuziune interesantă între jazz, funk și rock cu influențe latine care te încarcă cu energie.

Andreea: … să se imagineze personaj în serialul Sex and The City, super cool and super stylish.
Mădălina: … să se imagineze personaj în serialul Gossip Girl pe care majoritatea femeilor l-au urmărit pe vremea când erau simple adolescente fiind atrase de un stil vestimentar care ținea pasul cu moda.

Andreea: … că simte în aer mirosul oceanului care se împrăștie pe țărm și care oferă o energie aparte. Mădălina: … că simte în aer mirosul celor mai frumoase flori precum cinul, liliacul, iasomia sau bujorii.

Andreea: … se va gândi că va sta la masă cu fashion icon-ul Vittoria Ceretti, se va simți ca și când defectele ei nu mai există, rochia îi vine perfect, culorile o complimentează și o fac mai feminină ca niciodată. Asta pentru că rochiile noastre au o croială lejeră și sunt din materiale naturale precum bumbacul sau mătasea care oferă mult confort in momentul purtării.
Mădălina: … se va gândi că va sta la masă cu fashion icon-ul Kate Moss care, de mai bine de 40 de ani, reprezintă o adevărată inspirație și care a trecut prin nenumărate influențe, toate foarte bine conturate cu personalitatea ei.

Andreea: … se va gândi că își va dori să recitească romanul clasic Pe aripile vântului, pentru că ne amintește de eleganța actriței Vivien Leigh.
Mădălina: … se va gândi că își va dori să recitească romanul clasic Invitație la vals, pentru ca ne dorim ca rochiile noastre să fie purtate și în timpul dansurilor.

Andreea: … se va gândi că va fi fotografiată de celebrul fotograf Elliot Erwit care a fotografiat-o și pe Marilyn Monroe.
Mădălina: … se va gândi că va fi fotografiată de Steve McCurry, care redă cu succes individualitatea, emoția și puterea prin fotografiile sale.

Andreea: … se va gândi că o poartă la o petrecere în aer liber, ziua, în adierea vântului. Va purta una dintre rochiile noastre lejere și foarte versatile, împreună cu o pereche de teniși comozi.
Mădălina: … se va gândi că o poartă la o petrecere în mijlocul verii, pe acoperișul unei clădiri. 

Andreea: … se va gândi că se va simți ca și când este cea mai puternică și încrezătoare femeie.
Mădălina: … se va simți ca și când ochii întregii lumi sunt ațintiți asupra ei cu admirație. 

Andreea: … se va gândi că visează la o zi de primăvară călduroasă într-un parc plin de flori colorate.
Mădălina: … va visa la o plimbare într-un oraș nou, rochia fiind o completare perfectă a atmosferei orașului.

Fotografii: Framboise

Related Posts

Cel de-al doilea episod #GataDeBusiness, cu Andreea Esca, este aici! 

Andreea Esca este din nou pregătită să îți spună o poveste. De data aceasta, o poveste reală despre…

Tu ești #GataDeBusiness cu Andreea Esca?

Andreea Esca este #GataDeBusiness, tu ești? Andreea este mereu gata de noi provocări, tocmai de aceea vă aduce…

David Popovici: „Să nu lași niciodată succesul să ți se urce la cap și înfrângerea să-ți coboare la inimă”

David Popovici (17 ani) a devenit pe 20 iunie 2022 campion mondial în proba de 200 de metri…

Din dragoste pentru dulce

O mulțime de prăjituri delicioase, nenumărate torturi spectaculoase, dar și o tonă de muncă, răbdare și dedicare: aceasta…

Iulia Ionescu (iLikeIT): Urmăresc mulți artiști digitali pe Instagram

Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noile tehnologii ne pot ajuta să ducem o viață…

O privire către viitor cu Marian Salzman, futurolog

M-am întrebat mereu cum ar fi să ştiu, cât mai exact, cum o să arate viitorul? Să am…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…

Ramona Bratu (SAGA Romania): ”Provocările îmi sunt familiare”

Ramona Bratu este director de marketing Alda Romania, organizatorul celui mai nou festival de muzică electronică din România,…

Alist Designers Boutique – Designerii lunii iunie

Alist Designers Boutique te așteaptă luna aceasta cu două nume pe care le cunoști și de piesele cărora…

Aida Ciolache, mamă singură: ”Divorțul a însemnat pentru mine o experiență transformatoare”

Aida Ciolache este persoana care a ales să povestească despre experiența traumatizantă (din punct de vedere emoțional, financiar)…