A List Magazine ∙ July 11, 2022 ∙ 4 min read

Al patrulea episod#GataDeBusiness, realizat de Raiffeisen Bank și moderat de către Andreea Esca, vine cu un twist care aduce o energie aparte în lumea business-ului autohton, prin intermediul unui manager extrem de prezent în tot ceea ce reprezintă propriul business, și mai mult societatea în ansamblul ei.

Știți paharele noastre personalizate care vă fac ziua mai luminoasă? Ele sunt liantul care a dus-o pe Andreea Esca, dintr-o căutare pe Google, la Mirela Mazurec, fondatoarea Spot Cups, un business pionier în România pe nișa paharelor de carton.

În contextul globalizării și al tendinței generale de a ne uita către piețele internaționale, Mirela Mazurec rămâne foarte conectată cu piața locală, locul unde se vede și peste ani, și la dezvoltarea căruia își dorește să contribuie prin inovație, dar și stabilitate.

Fondatoarea Spot Cups consideră că, până la urmă, cea mai bună carte de management rămâne experiența, iar ea a acumulat deja 25 de ani de experiență în domeniul afacerilor, „Imediat după Revoluție am intrat în vâltoarea activităților private”, i-a mărturisit Mirela Mazurec Andreei Esca, cu fermitate și încredere în povestea ei de succes care nu a fost neapărat una ușoară. Inițial nu dispunea de resurse pentru un nou business, dar a găsit un partener care a avut încredere în ea, Raiffeisen Bank.

De fapt, încrederea este principalul motor care susține întreaga activitate a Mirelei: încrederea reciprocă în relația cu banca care vine mereu cu soluțiile cele mai potrivite pentru afacerea sa, încrederea în cel mai important partener pe care destinul i l-a dăruit  ̶  soțul ei  ̶  permanent prezent atât în viața privată, cât și în viața profesională, încrederea în angajații ei.

De fapt, așa cum o să remarcați ascultând interviul de mai sus, în ceea ce o privește pe Mirela Mazurec, linia dintre cele două lumi, cea personală și cea profesională se diluează fin până la a nu exista, pentru că afacerea ei este și viața ei. Iar succesul pe care îl are este garantat de faptul că rămâne tot timpul conectată la fiecare acțiune ce îi definește business-ul, de la vânzări la aprovizionare, furnizori ș.a.m.d. „Sunt foarte aproape de clienți, le cunosc toate mulțumirile și nemulțumirile”, adaugă Mirela.

Dar fondatoarea Spot Cups nu este atentă numai la clienții ei, ci și la lumea din jur, la realitățile sociale, la cei care au nevoie de ajutorul ei, redirecționând mare parte din proftul companiei către organizații ce susțin activități de responsabilitate socială.

Dificultăți mai are și acum, după atât de mulți ani de experiență  ̶  lipsa de fonduri, creșterea prețurilor la energie, lipsa subvenționărilor  ̶  dar se hrănește din vibe-ul acestui stil de afaceri, prin conectare cu ceilalți, prin pasiune și curaj, un model pentru toți cei care sunt la început de drum și nu numai.

„Mi se pare foarte importantă lumea din jur”, a conchis Mirela, așa cum numai un om care participă activ la tot ceea ce implică îmbunătățirea societății în care trăiește o poate spune. Mai mult, dacă ar avea 5 milioane de euro i-ar investi în următoarele 5 minute într-o școală de părinți, iar în viitor și-ar dori să ofere mai departe din lecțiile pe care le-a învățat la rândul ei, în ceea ce privește curajul de a fi antreprenor.

Azi, Andreea Esca vă invită să o cunoșteți mai bine pe Mirela Mazurec.

#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank

Fii și tu #GataDeBusiness cu pachetul de cont curent IMM potrivit pentru afacerea ta.

Related Posts

Cine este noul iubit al Selenei Gomez?

Selena Gomez (31 de ani) a păstrat secretă relația pe care o are de șase luni cu producătorul…

Grace Couture Cakes lansează colecția de Crăciun Nordic Lights

Grace Couture Cakes deschide sezonul sărbătorilor de iarnă prin dezvăluirea colecției festive ”Nordic Lights”, inspirată de designul scandinav…

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…