A List Magazine ∙ July 11, 2022 ∙ 4 min read

Al patrulea episod#GataDeBusiness, realizat de Raiffeisen Bank și moderat de către Andreea Esca, vine cu un twist care aduce o energie aparte în lumea business-ului autohton, prin intermediul unui manager extrem de prezent în tot ceea ce reprezintă propriul business, și mai mult societatea în ansamblul ei.

Știți paharele noastre personalizate care vă fac ziua mai luminoasă? Ele sunt liantul care a dus-o pe Andreea Esca, dintr-o căutare pe Google, la Mirela Mazurec, fondatoarea Spot Cups, un business pionier în România pe nișa paharelor de carton.

În contextul globalizării și al tendinței generale de a ne uita către piețele internaționale, Mirela Mazurec rămâne foarte conectată cu piața locală, locul unde se vede și peste ani, și la dezvoltarea căruia își dorește să contribuie prin inovație, dar și stabilitate.

Fondatoarea Spot Cups consideră că, până la urmă, cea mai bună carte de management rămâne experiența, iar ea a acumulat deja 25 de ani de experiență în domeniul afacerilor, „Imediat după Revoluție am intrat în vâltoarea activităților private”, i-a mărturisit Mirela Mazurec Andreei Esca, cu fermitate și încredere în povestea ei de succes care nu a fost neapărat una ușoară. Inițial nu dispunea de resurse pentru un nou business, dar a găsit un partener care a avut încredere în ea, Raiffeisen Bank.

De fapt, încrederea este principalul motor care susține întreaga activitate a Mirelei: încrederea reciprocă în relația cu banca care vine mereu cu soluțiile cele mai potrivite pentru afacerea sa, încrederea în cel mai important partener pe care destinul i l-a dăruit  ̶  soțul ei  ̶  permanent prezent atât în viața privată, cât și în viața profesională, încrederea în angajații ei.

De fapt, așa cum o să remarcați ascultând interviul de mai sus, în ceea ce o privește pe Mirela Mazurec, linia dintre cele două lumi, cea personală și cea profesională se diluează fin până la a nu exista, pentru că afacerea ei este și viața ei. Iar succesul pe care îl are este garantat de faptul că rămâne tot timpul conectată la fiecare acțiune ce îi definește business-ul, de la vânzări la aprovizionare, furnizori ș.a.m.d. „Sunt foarte aproape de clienți, le cunosc toate mulțumirile și nemulțumirile”, adaugă Mirela.

Dar fondatoarea Spot Cups nu este atentă numai la clienții ei, ci și la lumea din jur, la realitățile sociale, la cei care au nevoie de ajutorul ei, redirecționând mare parte din proftul companiei către organizații ce susțin activități de responsabilitate socială.

Dificultăți mai are și acum, după atât de mulți ani de experiență  ̶  lipsa de fonduri, creșterea prețurilor la energie, lipsa subvenționărilor  ̶  dar se hrănește din vibe-ul acestui stil de afaceri, prin conectare cu ceilalți, prin pasiune și curaj, un model pentru toți cei care sunt la început de drum și nu numai.

„Mi se pare foarte importantă lumea din jur”, a conchis Mirela, așa cum numai un om care participă activ la tot ceea ce implică îmbunătățirea societății în care trăiește o poate spune. Mai mult, dacă ar avea 5 milioane de euro i-ar investi în următoarele 5 minute într-o școală de părinți, iar în viitor și-ar dori să ofere mai departe din lecțiile pe care le-a învățat la rândul ei, în ceea ce privește curajul de a fi antreprenor.

Azi, Andreea Esca vă invită să o cunoșteți mai bine pe Mirela Mazurec.

#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank

Fii și tu #GataDeBusiness cu pachetul de cont curent IMM potrivit pentru afacerea ta.

Related Posts

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…

Nunta între vedete: Rita Ora s-a căsătorit cu un regizor laureat cu Oscar

Cântăreața de origine kosovară Rita Ora (31 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul de origine neo-zeelandeză…

3 trucuri de beauty de la vedete

Ne cuceresc cu fiecare apariție și ne inspiră cu alegerile lor. Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kim Kardashian…

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John, cântăreața și actrița de origine australiană, cunoscută mai ales datorită filmului Grease (1978), în care a…

Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la…

Penelope Cruz, schimbare de look, pentru rolul soției fondatorului Ferrari

Vești bune pentru fanii actriței! Penelope Cruz, acum în vârstă de 48 de ani, apare din nou în…

Care sunt cele 12 celebrități care intră în jungla – ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și…