A List Magazine ∙ September 16, 2022 ∙ 5 min read


Mutarea într-o casă nouă sau redecorarea casei pe care deja o ai poate fi una dintre cele mai plăcute experiențe. Este momentul în care poți alege cum să arate casa ta și cum să exprime cel mai bine propriul stil și propria personalitate. 

Totodată, poate fi și o experiență copleșitoare, care implică multă logistică și energie – atât fizică, cât și psihică. Tocmai de aceea, este important să alegi, de la bun început, un partener de proiect care îți va ușura munca. De asemenea, alegerea mobilei este o investiție pe termen lung, deci, este nevoie să ai grijă și la materialele din care aceasta este realizată – ai nevoie de piese de mobilier care să fie durabile, dar care să aibă, în acelaști timp, și un design inovator.

Dacă te regăsești în situația descrisă mai sus, atunci vei dori să afli mai multe despre colecția de mobilă creată de designerii Mobexpert și fabricată în totalitate în România, în fabricile Mobexpert – cel mai mare producător și retailer român de mobilier și decorațiuni, și un brand inovator cu tradiție pe piață.

Câte personalități, atâtea stiluri de mobilare

Îți dorești să creezi un aer confortabil și primitor în căminul tău, dar cauți, în același timp, să-ți impresionezi și musafirii? Scopul tău cel mai mare este să decorezi casa astfel încât să fie cartea ta de vizită, când vine vorba de stil personal? 

Poți să răspunzi fiecărei nevoi de mai sus dacă alegi piese de mobilier din colecția Fabricat în România de la Mobexpert. Unul dintre cele mai mari avantaje ale colecției este diversitatea sa. Din dorința de a inova, Mobexpert s-a axat în ultimul an pe dezvoltarea colecției de mobilier realizate în fabricile locale din Târgu Mureș, Dej, Suceava și București și a investit în designul și producția a peste 15 noi game de mobilier și peste 100 de modele noi de canapele, fotolii, saltele și scaune de birou. 


De asemenea, colecția de mobilă creată de designerii Mobexpert acoperă preferințele diverse ale clienților, oferind mobilier în stilurile clasic, romantic, natural, contemporan, modern, urban și young living.

Totodată, în ultimul an, cei de la Mobexpert au reușit să lanseze cel puțin un produs nou pe lună realizat in fabricile proprii. În prezent, 65% din totalul produselor aflate în portofoliul Mobexpert sunt fabricate în România. La începutul activității sale, în 1995, Mobexpert avea capacitatea de a livra într-o lună maximum 200 de scaune și 20 de canapele. Astăzi, aceeași cantitate este realizată în aproximativ o oră.

Gama de mobilă WAVE – modernă și cu numeroase posibilități de personalizare

Una dintre gamele flagship ale colecției Fabricat în România este gama WAVE, al cărei design este semnat de arhitecta Mobexpert, Diana Marinescu.

Gama se remarcă prin multiplele posibilități de personalizare, existând mai multe finisaje. Semnul distinctiv al gamei vine din combinarea finisajului deosebit cu accente de auriu, mai exact, finisajul ușilor, inspirat din riflajele care sunt în trend în acest an în domeniul amenajărilor interioare, alăturat elementelor aurii – provenite din zona tendințelor pentru decorațiuni. Printre preferințele clienților Mobexpert se află, totodată, și gamele Taylor, Ramsey, Compact sau Cuba.

Acum este momentul reducerilor de toamnă, la Mobexpert

Dacă vrei să te bucuri de aceste piese de mobilier create și produse local, în cele mai variate stiluri, te anunțăm că acum este momentul ideal: până pe 28 septembrie, poți achiziționa orice produs din colecția Fabricat în România cu 15% reducere, atât la comanda online pe mobexpert.ro, cât și în magazinele din București și din țară. 

De asemenea, avantajul de a alege Mobexpert ca partener de mobilare a locuinței tale este că această companie este vertical integrată: adică realizează pe plan local întregul proces, de la designul și proiectarea produselor, producția în fabricile Mobexpert și până la vânzarea de mobilier și decorațiuni în magazinele fizice Mobexpert și în magazinul online. Compania reușește astfel să aibă un control mult mai mare asupra termenelor de livrare, care sunt garantate și mult mai ușor de anticipat. 

La acestea se adaugă servicii personalizate de consultanță în amenajare precum și activități de logistică, având un model de business inovator, care o diferențiază pe piața de profil din România.

Un ultim gând – #ThinkLocal: mobilă creată de români, pentru români

Încurajarea producției locale este un trend practicat în numeroase țări civilizate, fie că vorbim de alimente, haine, accesorii sau mobilă.Prin mobila concepută și produsă local, Mobexpert îți oferă ocazia să alegi piese de mobilier fabricate de români pentru români. Dacă alegi să mobilezi casa cu mobilier produs în România, înseamnă că alegi să susții economia locală și să contribui la conservarea locurilor de muncă a sute de angajați care lucrează în fabricile de mobilă.  Practic, te vei alătura românilor care deja fac asta, de ceva vreme: interesul românilor pentru mobilă produsă exclusiv local crește an de an, un trend care devine tot mai proeminent în preferințele de consum și la care Mobexpert se aliniază constant. Colecția Fabricat în România din portofoliul Mobexpert este în topul preferințelor clienților – aproximativ 60% dintre clienții companiei cumpără piese de mobilier și decorațiuni realizate pe piața locală. (P)

Related Posts

Anca Dinicu a fost în cel mai tare Teambuilding

A ajuns actriță din întâmplare, dar pune tot sufletul și toată dăruirea în rolurile sale. Anca Dinicu își…

Pamela Anderson își lansează cartea de memorii, intitulată ”Love, Pamela”

Pamela Anderson (55 de ani) își lansează cartea de memorii ”Love, Pamela”, în care își va prezenta povestea…

Actrița Hilary Swank e însărcinată cu gemeni la 48 de ani

Hilary Swank a anunțat că așteaptă gemeni la vârsta de 48 de ani. Actrița va deveni mamă pentru…

8 motive să mergi în vacanță în Ras Al Khaimah, perla Emiratelor Arabe Unite

Octombrie este o lună cât se poate de potrivită pentru o vacanță care să ne  încarce bateriile și…

Probleme în paradis pentru Gisele Bündchen și Tom Brady. Cuplul de aur divorțează

Se pare că Gisele Bündchen (42 de ani) și Tom Brady (45 de ani), cuplul de aur dintre…

Adevăruri și mituri despre proteine

Dacă și tu te numeri printre persoanele care au crezut până acum că dacă mănânci toată carnea din…

Delice Waffle: de la desertul din familie la franciză

Am gustat deliciosele waffles de la Delice Waffle și am vrut să aflăm cum se transformă un desert…

Cum ne ajută detoxifierea să avem un sistem imunitar mai bun, în sezonul rece

Un regim de detoxifiere poate fi urmat și la începutul toamnei, deoarece ne ajută să avem un sistem…

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 10-a zi

Jurnal de bord: Roma, ultima zi din croazieră Mulțumesc! Și înapoi, la treabă Roma, ultima zi din croazieră…

Duelul fotografiilor: Familia regală britanică vs Meghan și Harry

La nici două zile după ce familia regală britanică- Regele Charles al III-lea, Regina consoartă Camilla, Prințul de…