A List Magazine ∙ September 16, 2022 ∙ 5 min read


Mutarea într-o casă nouă sau redecorarea casei pe care deja o ai poate fi una dintre cele mai plăcute experiențe. Este momentul în care poți alege cum să arate casa ta și cum să exprime cel mai bine propriul stil și propria personalitate. 

Totodată, poate fi și o experiență copleșitoare, care implică multă logistică și energie – atât fizică, cât și psihică. Tocmai de aceea, este important să alegi, de la bun început, un partener de proiect care îți va ușura munca. De asemenea, alegerea mobilei este o investiție pe termen lung, deci, este nevoie să ai grijă și la materialele din care aceasta este realizată – ai nevoie de piese de mobilier care să fie durabile, dar care să aibă, în acelaști timp, și un design inovator.

Dacă te regăsești în situația descrisă mai sus, atunci vei dori să afli mai multe despre colecția de mobilă creată de designerii Mobexpert și fabricată în totalitate în România, în fabricile Mobexpert – cel mai mare producător și retailer român de mobilier și decorațiuni, și un brand inovator cu tradiție pe piață.

Câte personalități, atâtea stiluri de mobilare

Îți dorești să creezi un aer confortabil și primitor în căminul tău, dar cauți, în același timp, să-ți impresionezi și musafirii? Scopul tău cel mai mare este să decorezi casa astfel încât să fie cartea ta de vizită, când vine vorba de stil personal? 

Poți să răspunzi fiecărei nevoi de mai sus dacă alegi piese de mobilier din colecția Fabricat în România de la Mobexpert. Unul dintre cele mai mari avantaje ale colecției este diversitatea sa. Din dorința de a inova, Mobexpert s-a axat în ultimul an pe dezvoltarea colecției de mobilier realizate în fabricile locale din Târgu Mureș, Dej, Suceava și București și a investit în designul și producția a peste 15 noi game de mobilier și peste 100 de modele noi de canapele, fotolii, saltele și scaune de birou. 


De asemenea, colecția de mobilă creată de designerii Mobexpert acoperă preferințele diverse ale clienților, oferind mobilier în stilurile clasic, romantic, natural, contemporan, modern, urban și young living.

Totodată, în ultimul an, cei de la Mobexpert au reușit să lanseze cel puțin un produs nou pe lună realizat in fabricile proprii. În prezent, 65% din totalul produselor aflate în portofoliul Mobexpert sunt fabricate în România. La începutul activității sale, în 1995, Mobexpert avea capacitatea de a livra într-o lună maximum 200 de scaune și 20 de canapele. Astăzi, aceeași cantitate este realizată în aproximativ o oră.

Gama de mobilă WAVE – modernă și cu numeroase posibilități de personalizare

Una dintre gamele flagship ale colecției Fabricat în România este gama WAVE, al cărei design este semnat de arhitecta Mobexpert, Diana Marinescu.

Gama se remarcă prin multiplele posibilități de personalizare, existând mai multe finisaje. Semnul distinctiv al gamei vine din combinarea finisajului deosebit cu accente de auriu, mai exact, finisajul ușilor, inspirat din riflajele care sunt în trend în acest an în domeniul amenajărilor interioare, alăturat elementelor aurii – provenite din zona tendințelor pentru decorațiuni. Printre preferințele clienților Mobexpert se află, totodată, și gamele Taylor, Ramsey, Compact sau Cuba.

Acum este momentul reducerilor de toamnă, la Mobexpert

Dacă vrei să te bucuri de aceste piese de mobilier create și produse local, în cele mai variate stiluri, te anunțăm că acum este momentul ideal: până pe 28 septembrie, poți achiziționa orice produs din colecția Fabricat în România cu 15% reducere, atât la comanda online pe mobexpert.ro, cât și în magazinele din București și din țară. 

De asemenea, avantajul de a alege Mobexpert ca partener de mobilare a locuinței tale este că această companie este vertical integrată: adică realizează pe plan local întregul proces, de la designul și proiectarea produselor, producția în fabricile Mobexpert și până la vânzarea de mobilier și decorațiuni în magazinele fizice Mobexpert și în magazinul online. Compania reușește astfel să aibă un control mult mai mare asupra termenelor de livrare, care sunt garantate și mult mai ușor de anticipat. 

La acestea se adaugă servicii personalizate de consultanță în amenajare precum și activități de logistică, având un model de business inovator, care o diferențiază pe piața de profil din România.

Un ultim gând – #ThinkLocal: mobilă creată de români, pentru români

Încurajarea producției locale este un trend practicat în numeroase țări civilizate, fie că vorbim de alimente, haine, accesorii sau mobilă.Prin mobila concepută și produsă local, Mobexpert îți oferă ocazia să alegi piese de mobilier fabricate de români pentru români. Dacă alegi să mobilezi casa cu mobilier produs în România, înseamnă că alegi să susții economia locală și să contribui la conservarea locurilor de muncă a sute de angajați care lucrează în fabricile de mobilă.  Practic, te vei alătura românilor care deja fac asta, de ceva vreme: interesul românilor pentru mobilă produsă exclusiv local crește an de an, un trend care devine tot mai proeminent în preferințele de consum și la care Mobexpert se aliniază constant. Colecția Fabricat în România din portofoliul Mobexpert este în topul preferințelor clienților – aproximativ 60% dintre clienții companiei cumpără piese de mobilier și decorațiuni realizate pe piața locală. (P)

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…