Monica Cismaru ∙ January 11, 2020 ∙ 8 min read

gina pistol vacanta

Luna ianuarie este perioada preferată de vedete pentru a se bucura de timp liber, dupa un an încărcat. Astfel, acestea își aleg destinații cât mai îndepărtate și cât mai calde pentru a se relaxa și pentru a-și încărca bateriile pentru un nou an de activitate intensă.

Smiley și Gina Pistol au ales să plece în Thailanda, unde au fost însoțiți de părinții și de fratele lui Smiley, Filip. Gina Pistol a revenit în Asia după ce a petrecut acolo mai multe săptămâni la sfâristul anului – în Filipine și în Taiwan, unde a filmat pentru Asia Express. Drumul comorilor.

 

View this post on Instagram

 

aceasta este o poza facuta de Ea ❤️ dublu click daca vreti si o poza facuta de mine 😎

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

 

View this post on Instagram

 

Cu ai mei de ziua lor! Cea mai mare bucurie! La mulți ani, mama! La mulți ani, tata! Va iubim și va mulțumim!

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

 

View this post on Instagram

 

alte poze facute de Ea 📸 iar eu m-am prajit pe picioare…

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Cei doi au publicat mai multe fotografii pe conturile lor de Instagram, dar niciuna în care apar împreună, ci doar fac referire unul la celălalt, cu El și Ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

 

Dana Rogoz a ales pentru al doilea an consecutiv Sri Lanka. Însărcinată în cinci luni, vedeta n-a avut nicio problemă să plece la drum lung alături de fiul ei de cinci ani, Vlad, și de soțul ei, Radu Dragomir.

 

Andreea Bălan își petrece o parte a vacanței de iarnă în Mauritius, alături de soțul ei și de cele două fiice, Ella și Clara. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar în vacanță, când fetițele ei s-au îmbolnăvit de enterocolită, dar problemele au fost depășite cu bine, iar familia se bucură de soare și de mare.

 

Sweet Paprika și Alina Ceușan, unele dintre cele mai cunoscute prezente din social media, se află în Bali alături de soții lor. Instagrammerițele postează fotografii cu peisajele paradiziace, care nu fac decât să ne trezească invidia și dorința de a lua primul avion către o destinație tropicală.

 

View this post on Instagram

 

Woke up at 4 am, slept in the car for one hour and a half, -woke up at 6 am on a road in a jungle, saw a 3000 m Agung Volcano on the left window, -met a rooster, -prayed in a temple, waited in line for a photo for 2 hours in the sun, – saw a water park, then a water palace, ate my first meal, then got sick from the bumpy road, – then I thought I wil throw up, then our guide @balitourdriver_adi offered me a eucalyptus oil, @patrickpopa90 massaged my neck according to his instructions, – – – – – then I walked to the Kanto Lampo waterfall and had the most amazing feeling in the world. Water always heals my soul and any kind of pain. Sometimes it’s enough for me to hear it and watch it… that’s the #balilife It is the only place where I would wake up before sunrise on a daily basis, just to discover all its breathtaking natural beauties. Truth is that otherwise you can’t fit in the schedule. Even if the island is not that big, the roads are very crowded so you really have to wake up early to be on time! . . #grateful #balidaily #baliindonesia #sweetpaprikaro #ootd #waterfall #baliwaterfall #infsd @infsd.swimwear green #pythonprint #bikini #siswimsuit #beachbody #noretouch

A post shared by Gabriela Atanasov SWEETPAPRIKA (@sweetpaprikaro) on

 

View this post on Instagram

 

Not as spicy without my @sweetpaprikaro & @ina_pop_trif but nah 🖤 @jolidon #AcGoesToThailand

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on

Designerul Ellida Toma a plecat alături de soțul ei, regizorul emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani” (Antena 1), într-o vacanță în Vietnam, unde au fost protagoniștii unei ceremonii de căsătorie tradiționale.

Actrița Ioana Blaj a ales pentru această perioadă a anului Dubai, despre care spune că a fost o destinație aleasă special pentru copii.

 

Andreea Marin a ales tot Bali, unde se relaxează și practică yoga. Vedeta a publicat câteva fotografii cu demonstrații de aeroyoga într-un peisaj idilic din Ubud.

 

View this post on Instagram

 

O experienta extraordinara trăită azi, în Bali, și știți ca nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place sa exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din rai, nici nu am bănuit ce alegere incredibila am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisa nici în cuvinte! Pacea deplina, echilibrul, înțelepciunea, frumusețea naturală și căldură umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste. Ne trezim fără ceas între 5 si 6 dimineața, odată cu gâzele, cu cocoșii ce se aud de departe, cu păsările cu glasuri minunate ce și-au făcut cuib chiar lângă terasa noastră, cu freamătul pădurii uriașe și susurul râului ce-i răcorește rădăcinile. La 8, incepem ziua cu yoga, dar azi am ales sa începem la 7 cu o noua încercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga. În scurt timp, imaginile filmate care surprind sentimentul de zbor trăit în aceasta dimineață vor putea fi văzute pe Story. Am început anul cu dreptul, cu promisiunea de a avea grijă mai mult de echilibrul minte, trup si suflet, cu mintea deschisă spre nou, spre descoperirea minunilor acestei lumi ce ne pot ajuta sănătatea, sufletul, spiritul. Am văzut un documentar de curând relevant (“Forks over Knives” pe Netflix, e istoria doctorului care stă la baza cartii “Studiul China”, exista în librării în română și v-o recomand cu căldură). Filmul mi-a aprofundat cunoștințe temeinice și m-a determinat sa îmi schimb obiceiurile alimentare greșite, după un decembrie în care, asumat, m-am bucurat de tot ce e mai gustos în bucătăria noastră tradițională, mai ales de sărbători. Eram obosita după un an în care am muncit mult și mi-am dorit să nu mai pun presiune pe mine, să mă bucur de un timp fără restricții, știind însă diferența dintre “excepție” și “exces”. Pe termen scurt, e admisibil, dar nu pe termen lung, pentru balanța corectă a sănătății noastre. Dieta naturală de aici m-a ajutat mult: am renunțat la carne fără probleme, la pâine, am redus carbohidrații și dulciurile (fructele parfumate de aici sunt un univers culinar fascinant oricum). M-am întors la… mine însămi!❤️

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Related Posts

Emma Watson, noua muză Prada pentru parfumul Paradoxe

Emma Watson (32 de ani) este noua imagine a parfumului Prada- Paradoxe, iar pentru pentru campanie, actrița a…

6 cărți captivante, scrise de celebrități

Celebritățile din industria divertismentului au dovedit că au ceva de spus și în domeniul literaturii, nu numai al…

Primele imagini din ”Enola Holmes”, sezonul 2

Millie Bobbie Brown revine pe Netflix cu sezonul doi al seriei ”Enola Holmes”, serialul care prezinta aventurile surorii…

(Recenzie) Tot ce trebuie să știi despre House of the Dragon, serialul-hit al acestui an

În momentul în care s-a încheiat Game of Thrones, în mai 2019, cu acel ultim episod care ne-a…

Vacanțele vedetelor de la Hollywood

Și celebritățile pleacă în vacanță și au grijă să anunțe pauza de respiro pe paginile de socializare. Ce…

Madonna, party cu familia, în Sicilia

Madonna a sărbătorit în stil mare aniversarea de 64 de ani: în Sicilia, alături de familie sau cum…

Victoria Beckham: sport de cinci ori pe săptămână și grăsimi sănătoase la masă

Victoria Beckham (48 de ani) a trecut de la Posh Spice la Sporty Spice. Fosta componentă a trupei…

Viola Davis, personajul negativ din prequelul „The Hunger Games”

Actriţa cunoscută din serialul „How to get away with murder” o să joace în „The Hunger Games: The…

Gina Pistol a găsit soluția pentru a-și recăpăta silueta după naștere

Nu a grăbit nicio etapă, s-a bucurat din plin de fiecare clipă alături de fiica sa, dar acum…

Cei mai fresh influenceri din România gândesc pozitiv, alături de MENTOS Într-o lume în care se promovează tot…