A List Magazine ∙ July 28, 2023 ∙ 3 min read

În fiecare an, creatorii unei experiențe unice de festival în Europa, UNTOLD, reușesc să ofere momente în premieră, un mix perfect de genuri muzicale cu cei mai talentați artiști și DJ din întreaga lume. Universul UNTOLD reprezintă o experiență memorabilă pentru toți pasionații de muzică.

Legendara trupă Imagine Dragons va ajunge anul acesta pentru prima dată în România, pe Cluj-Arena, la cea de-a 8-a ediție a festivalului UNTOLD. E destul de complicat să găsești combinația artistică perfectă, la fel de complicat e și cu chimia dintre oameni. Când basist-ul trupei vrea altceva, iar ceilalți membri ai trupei vor o combinație de pop/rock, ești nevoit să faci o schimbare și încă una, pentru a găsi acel tempo. Aceasta este și povestea Imagine Dragons, care la acest final de săptămână a lansat albumul “Live in Las Vegas”, însoțit de un documentar.

Dan Reynolds și Andrew Tolman au pus bazele trupei în 2008, în perioada în care studiau la Universitatea Bringham. În acea perioadă erau considerați a fi o trupă de Indie-Rock, cu apariții live în cluburi mici de lângă Las Vegas. Apoi, a apărut o oportunitate – opening act la un festival din Las Vegas, după ce solistul trupei Train, Patrick Monahan, nu a putut participa din cauza unei probleme medicale. A fost pentru prima dată când Imagine Dragons apărea în fața unui public de 26 000 de oameni!

Documentarul, care urmărește evoluția band-ului american, prezintă interviuri cu membrii trupei și imagini “behind the scenes” cu apariții în baruri locale până la momentul în care Imagine Dragons a devenit o trupă relevantă, cu show-uri pe cele mai mari arene ale lumii.

Albumul „Live in Las Vegas”, înregistrat în cadrul concertului susținut pe Allegiant Stadium, lansat pe 28 iulie, include cele mai mari succese din discografia Imagine Dragons, de la “Thunder”, “Radioactive”, “On Top Of The World” sau „Believer”, single care a intrat în clasamentul celor mai bine vândute piese din toate timpurile, până la “Enemy”, “Follow You”, “Sharks” ori “Bones”, lansate în ultimii doi ani.

În fiecare an, timp de patru zile oamenii își dau voie să creadă că magia nu este doar o poveste, ci este cheia care deschide porțile universului UNTOLD, iar povestea celei de-a opta ediții va fi scrisă cu un live legendar al trupei Imagine Dragons.

Festivalul UNTOL va avea loc în perioada 3 – 6 august 2023.

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…