Ibiza, numită și insula care nu doarme niciodată, face parte din Insulele Baleare. Reputația acestei destinații atunci când vine vorba despre viața de noapte agitată este perfect justificată. Dar Ibiza nu înseamnă doar viață de noapte, pentru că are multe de oferit.

Orasul Ibiza are cea mai mare concentrație de cluburi și discoteci, mai are decât oricare alt oraș din Europa. Cu toate acestea, insula nu și-a pierdut complet caracterul tradițional.

Nordul insulei este acoperit de livezi de măslini, smochini și migdali, coline înverzite, iar zona de coastă este presarată cu golfuri stâncoase. Aici te poți plimba si poți face cele mai frumoase poze de vacanță.

Iar dacă vrei să descoperi un adevărat paradis natural, trebuie să vizitezi insula Es Vedra, renumită atât pentru frumusețea peisajelor, cât și pentru numeroasele specii de plante și animale pe cale de dispariție pe care le găzduiește. Această insulă nelocuită aflată pe coasta de sud-vest a Ibizei este un parc natural protejat. Cum poți ajunge aici? Simplu: cu barca din orașul San Antonio sau din Ibiza. 

Sora mai mica a insulei Palma de Mallorca, Ibiza, botezată după arhitectura sa “Insula Alba”, este a treia insula ca mărime din arhipeleagul Balearelor și împreună cu vecina sa mai mica Formentera, alcătuiesc complexul „Insulele pinilor”.

Ibiza este destinația ideală, atât pentru cei care călătoresc cu familia, cu prietenii, dar mai ales pentru cei care vor o vacanță în cuplu (oferte puteți găsi și pe portalul de vacanțe Paralela 45).

Insula abundă de cluburi și discoteci, printre cele mai cunoscute sunt: Clubul Amnesia, Clubul Ushuaia sau Privilege- cunoscut în întreaga lume ca fiind cel mai mare club existent (și din acest motiv este considerat și în palmaresul Guiness)! Cu peste o mie de locuri disponibile, Swag din Ibiza este un loc alternativ. Aici se poate asculta muzică urbană sub toate formele sale, de la rap, trap la reggaeton.

Datorită unui mediu natural de invidiat, unei moșteniri istorice și culturale valoroase, unei gastronomii incredibile și a unor experiențe de neuitat, Ibiza surprinde întotdeauna cu o ofertă variată, pentru toate gusturile, toate vârstele și toate preocupările, cu propuneri inovatoare care nu încetează niciodata să uimească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts