A List Magazine ∙ November 22, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna 23-29 noiembrie. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

Primele zile ale săptămânii te învăluie într-o mantie misterioasă. Ești retras, dornic de a fi tu cu tine, departe de ochii curioșilor și de forfota cotidiană. Sensibilitatea îți este accentuată, astfel că prin căi neobișnuite poți afla informații prețioase, atât pentru dezvoltarea ta personală, cât și pentru îmbunătățirea planurilor profesionale. Revii în mijlocul celorlalți pe la mijlocul săptămânii cu forțe noi și gata să pui în aplicare, deciziile luate în zilele anterioare. Ești foarte combativ, grăbit, existând riscul să gafezi serios. Segmentul financiar îți va da bătăi de cap serioase în această săptămână, deoarece predomină gustul dulce-amar. Primești bani, cadouri, poate chiar un bonus sau favoruri dinspre locul de muncă, însă ceva umbrește toate acestea. Sunt probabile schimbări ale regimului muncii, care vor atrage după sine modificări salariale. În weekend, ar fi bine să-ți reevaluezi sistemul valorilor morale, spirituale și materiale.

Taur          

Prietenii îți deschid săptămâna prin dialoguri diverse și pline de tâlc. În preajma ta, în aceste zile apar persoane erudite, cunoscătoare în ale vieții cotidiene, persoane care te pot învăța de bine referitor la planurile tale personale și profesionale. Poți afla vești interesante legate de o călătorie în străinătate sau despre anumite forme de instruire ce îți sunt utile în domeniul profesional în care activezi sau  îți dorești să activezi. Ai nevoie de odihnă și detașare de zumzetul cotidian pe la mijlocul săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibile revenirea unor afecțiuni vechi, dar și contractarea altora noi. Pe de altă parte, vei afla diverse amănunte din culisele profesionale, pe căi mai puțin obișnuite. Un dialog cu cineva din mediul profesional îți va aduce lămuriri clare despre felul în care va evolua situația de la locul de muncă. La finalul săptămânii te vei simți mai bine, mai încrezător în steaua ta norocoasă, însă nu forța nota.

Gemeni

Este o săptămână tumultoasă, deoarece vei fi solicitat mult în domeniul socioprofesional. Se conturează dialoguri cu șefii, cu autoritățile, însă și acasă în mediul familial ai de rezolvat multe și mărunte. Ar fi bine să acorzi ceva mai multă atenție și ceva mai multe eforturi în plan profesional, deoarece se prefigurează schimbări majore. Dialogurile cu șefii sunt alunecoase, iar ceea ce se stabilește la masa tratativelor, pare tentant, însă dificil sau chiar imposibil de realizat. Evită să-ți asumi responsabilități noi! Ai de dus la bun sfârșit sarcini de lucru restante la serviciu, plus că sănătatea este vulnerabilă, aspect pe care îl vei resimți din plin spre finalul săptămânii. Relațiile cu prietenii se remarcă prin dialoguri furtunoase. Revin în atenție teme vechi sau acțiuni desfășurate împreună cu prietenii, care au rămas nelămurite sau nefinalizate. Odihnește-te în weekend și lasă grijile deoparte!

Rac

Ar fi bine să începi săptămâna cu activități culturale. Citește o carte bună, dragă sufletului tău, vizionează un film bun sau un documentar despre o temă de larg interes, ori stai de vorbă cu oameni erudiți, oameni care au o experiență bogată de viață. Pe la mijlocul săptămânii vei fi în lumina reflectoarelor, mai ales în plan profesional. Se prefigurează dialoguri importante cu șefii, cu autoritățile, plus acțiuni de anvergură la locul de muncă. Este multă forfotă la vârful instituției sau firmei în care lucrezi, fiind momente interesante în care se trasează direcții profesionale noi. Poți primi oferte noi de colaborare, îndatoriri profesionale noi ce se vor desfășura pe termen lung. Alege prioritățile și nu te hazarda în situații noi, doar de dragul schimbării sau al unor aprecieri, momentane, venite din partea șefilor sau colegilor. În weekend apar prietenii și problemele lor. Evită să te implici în treburile altora!

Leu

Cheltuielile comune cu alții sunt preocuparea de la începutul acestei săptămâni. Sunt momente favorabile achitării unor datorii restante, dar și pentru revizuirea bugetului de venituri și cheltuieli. Tentația investițiilor este mare și păguboasă pe termen lung. Cere și folosește un sfat avizat înainte de a cumpăra ceva scump. Relațiile cu străinătatea se animă pe la mijlocul săptămânii, fiind rost fie de a călători la propriu, fie de a stabili un plan de călătorii pe termen lung. Pe de altă parte, sunt zile bune și pentru a te implica în diverse forme de instruire personală și profesională sau de a te implica în activități culturale. Segmentul profesional este foarte activ în a doua parte a săptămânii prin dialoguri și acțiuni comune cu șefii și colegii de la locul de muncă. Sunt probabile surprize de proporții, atât în ceea ce privește relațiile profesionale, cât și în privința noilor direcții profesionale care apar încet, sigur și discret, la orizont.

Fecioara

Săptămâna începe cu aspecte parteneriale. Sunt posibile dialoguri interesante cu partenerul de viață, însă și cu cei profesionali sau colaboratorii. Există ambiguitate, iluzie, predispoziție spre minciuni și autoamăgire în tot ce ține de segmentul partenerial, așa încât evită să te lași dus și sedus de parteneri sau de mirajul unei colaborări fructuoase. Fii echidistant față de toată lumea! Apar cheltuieli comune cu partenerul de viață, rudele, colaboratorii. Se vor discuta aspectele referitoare la moșteniri și partaje, însă tonul discuțiilor poate fi unul destul de zgomotos. Este posibil să cheltuiești sume mari de bani pentru cei dragi. Există riscul să pierzi bani și bunuri valoroase. Oprește-te câteva momente din iureșul cotidian și analizează pe îndelete motivațiile pe care le ai, atât în privința partenerilor, cât și privința banilor și bunurilor materiale. La sfârșitul săptămânii îți sunt favorizate activitățile culturale, relațiile cu străinătatea, călătoriile și studiile.

Balanța

Iată o săptămână ale cărei subiecte principale sunt munca, sănătatea, relațiile cu ceilalți, cheltuielile. Se pare că ai multe rezolvat la serviciu, însă predomină senzația de mers în gol, indiferent de ceea ce ai de făcut. Pentru că ești preocupat mai mult de schimbările care au loc acasă, în mediul familial și domestic, îți poate fi dificil să te concentrezi pe ceea ce se petrece la serviciu. Deocamdată merg bine lucrurile în plan profesional, însă trebuie să fii atent, deoarece te afli pe nisipuri mișcătoare. Ceea ce se petrece acasă în familie îți influențează foarte mult capacitatea de muncă. Dozează-ți eforturile, deoarece oboseala și unele afecțiuni își vor spune cuvântul. Relațiile parteneriale sunt dinamice, tensionate și există posibilitatea destrămării unei relații de cuplu, dar și unui parteneriat profesional. La sfârșitul săptămânii apar cheltuieli majore pe taxe, facturi sau pentru moșteniri și partaje. Evită datoriile și achizițiile scumpe!

Scorpion

Începi săptămâna îndrăgostit și dornic de a fi alături de persoana iubită sau de copii. Sunt zile bune pentru distracții și aventuri, însă și pentru a te ocupa de un hobby drag sufletului tău. Există și niscai nori în planul sentimental, de aceea fii prudent și nu forța nota. Dezamăgirile pot avea ecouri pe termen lung. La serviciu ai multe de făcut, însă ambientul profesional nu este tocmai prietenos. Relațiile colegiale sunt tensionante și se pot evidenția conflicte pe termen lung. Sănătatea este vulnerabilă și poate fi nevoie de sfaturile specialiștilor, mai ales în cazul unor afecțiuni vechi, cronice, ereditare. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile parteneriale și problemele lor. Sunt zile care predispun la surprize de proporții, atât în ceea ce privește o relație de cuplu, cât și în ceea ce privește o relație de colaborare profesională. La finalul săptămânii vei fi nevoit să iei decizii privitoare la mersul unei relații parteneriale.

Săgetător

Primele zile ale săptămânii îți aduc în atenție relațiile familiale și aspectele domestice. Sunt momente bune pentru a discuta cu membrii familiei, cu neamurile și pentru a pune la punct treburile casnice rămase restante. Foarte dinamice și controversate sunt relația cu persoana iubită și relația cu copiii. Este rost de dialoguri importante purtate pe tonuri înalte, de separări, de finaluri neașteptate. Fii prudent și înțelegător cu ceilalți! Există nemulțumiri și de partea ta, și de partea celor dragi, însă se pot rezolva, cu puțin efort și bunăvoință. A doua parte a săptămânii evidențiază treburile de la serviciu. Se întrezăresc direcții profesionale noi. Este bine să te ocupi numai de îndatoririle tale, evitând escaladarea conflictelor. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Sunt probabile surprize de mari proporții și în privința muncii, și în privința sănătății. Odihnește-te în weekend și lasă grijile deoparte!

Capricorn

Primele zile ale săptămânii te predispun la călătorii pe distanțe scurte. Scopul acestora este fie pentru a-ți rezolva chestiuni personale, fie pentru a face diverse comisioane pentru colegi, prieteni, cunoștințe. Foarte interesante sunt și dialogurile purtate cu persoanele din anturajul apropiat, însă unele pot aduce multă confuzie asupra subiectelor care te interesează pe tine acum. Acasă, în familie este forfotă și risc de discuții zgomotoase. Fii înțelegător cu membrii familiei, cu neamurile, deoarece animozitățile, conflictele din această perioadă se pot permanentiza. Au succes în aceste zile, treburile gospodărești de anvergură, reparațiile, vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale. A doua parte a săptămânii evidențiază segmentul sentimental. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece energia acestor zile predispune la răsturnări de situație spectaculoase. Un hobby te ajută să te relaxezi și să te distrezi în weekend.

Vărsător

Este vorba despre bani și cheltuieli la începutul acestei săptămâni. Sunt posibile primirea salariului și a unor favoruri dinspre locul de muncă. Fii prudent în privința veniturilor tale și evită investițiile hazardate! În relațiile cu persoanele din anturajul apropiat foarte ușor se poate ajunge la conflict. Unii apropiați te provoacă pe diverse teme, însă și tu reacționezi disproporționat. Depune eforturi să aplanezi orice diferend. Uneori este mai bine să ai liniște, decât dreptate, bani mulți sau funcții înalte. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi frecvente, fie în scop profesional, fie în scop personal. Pe de altă parte, îți este favorizată învățarea, implicarea în forme diverse de instruire personală sau profesională. La sfârșitul săptămânii se conturează treburi gospodărești și discuții importante cu membrii familiei sau cu neamurile. Sunt probabile surprize de proporții atât în relațiile familiale cât și în privința casei și a locurilor natale.

Pești

Iată o săptămână pe care o începi în forță, decis să schimbi multe și mărunte în viața ta, tinzând să te implici, fără rost, și în viețile altora. Dozează-ți elanul de a răsturna tot ce te nemulțumește și de a implementa schimbări cărora nu le-a sosit vremea. Apar cheltuieli majore la mijlocul săptămânii. Situația financiară este incertă, mai ales situația veniturilor pe care le obții de la un loc de muncă. Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate în a doua parte a săptămânii. Este rost de discuții aprinse pe teme comune de larg interes. Provocările din partea celorlalți sunt mari, având rolul de a-ți regândi planurile personale, pe cele profesionale, dar și relațiile în care ești implicat. Pentru că în aceste zile este rost de surprize de mari proporții în segmentul relațiilor cu persoanele apropiate, ar fi bine să renunți le cele care nu ți se mai potrivesc. Călătorii frecvente pe distanțe scurte în care este nevoie de atenție sporită.

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Beneficiile postului pentru detoxifierea corpului și a minții

Postul este o practică sănătoasă, care susține în mod evident corpul în detoxifiere, iar dacă timpul, voința sau…

Miranda Kerr, despre planurile de a mai avea copii, după 4 nașteri

Modelul australian Miranda Kerr (40 de ani) a născut în luna februarie cel de-al patrulea fiu, botezat Pierre,…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Cristina Carp, Naționala Feminină de Fotbal

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G Dacă te-am întreba unde…

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…