A List Magazine ∙ February 14, 2021 ∙ 12 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna 15-21 februarie 2021. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

 

Berbec

Primele zile ale săptămânii îți oferă energie benefică pentru a-ți reorganiza planurile de viitor, pentru a-ți stabili prioritățile și pentru a face ordine în relații. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează, cu puțin efort si bunavointa vei depăși totul cu bine. Se conturează vesti importante legate de veniturile tale obținute din munca desfășurată la un serviciu. Pot apărea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de muncă se poate diversifica activitatea și de aici tu să ai posibilitatea de a câștiga bani mai mulți. Este adevărat că și eforturile vor fi pe măsură, dar te vei descurca excelent. Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc vizbil, astfel că sunt șanse de înțelegere și progres într-un proiect socio-profesional. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, întâlniri agreabile cu persoanele din anturajul apropiat, însă și posibilitatea de a-ți îmbunătăți bagajul de cunoștințe prin schimb de idei cu alții sau prin studiu individual.

Taur

Discreția care te învăluie în primele zile ale săptămânii te ferește de provocările celorlalți. Sunt momente bune pentru a-ți regândi personalitatea, modul de relaționare cu cei din jur, dar si pentru a te răsfăța cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon și cu ceva mai mult somn. La mijlocul săptămânii, energia vitală se amplifică și vei reuși să-ți rezolvi atât chestiunile profesionale rămase restante, cât și treburile personale de acasă. Important este să te ocupi doar de ale tale și să eviți implicarea de orice fel, în treburile altora. Combativitatea de care dai dovadă îți poate dăuna pe termen lung. Dozează-ți eforturile și selectează-ți acțiunile, pentru că există riscul să-ți risipești forțele în situații și relații nepotrivite. Relațiile profesionale îți acaparează mult timp și energie, mai ales relațiile cu șefii și autoritățile. Este multă forfotă la vârful segmentului profesional, în care activezi. La finalul săptămânii primești bani din munca desfășurată la serviciu. Cheltuielile vor fi și ele prezente.

Gemeni

La începutul săptămânii ai nevoie să te sfătuiești cu prietenii și protectorii din mediul socio-profesional în care activezi. Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleași vise și idealuri ca tine îți oferă posibilități deosebite de dezvoltare personală, dar și satisfacția lucrului bine făcut și de folos și altora. Dozează-ți eforturile și elanul, deoarece riști să-ți neglijezi relațiile cu cei apropiați. Este nevoie să te odihnești mai mult. Se pot accentua unele afectiuni, mai vechi sau mai noi. Se recomandă dialogurile cu specialiști medicali, analizele de rutină și îngrijirea permanentă a sufletului și trupului tau. Pe de alta parte, ar fi bine să cauți sensurile spirituale ale evenimentelor din preajma ta. Stai de vorbă cu persoane cu experiență spirituală și relațională și urmează-le sfaturile și solutiile oferite. În weekend te vei simți mai bine, însă nu forța nota și ocupă-te numai de treburi ușoare.

Rac

Sfera profesională este animată mult la începutul săptămânii. Se întrezăresc reuniuni deosebite, oficiale cu șefi și autorități diverse, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit să le iei in ceea ce privește activitatea ta din cadrul unui loc de muncă. Sunt zile definitorii in acest sens, de aceea fii prudent. Traversăm o perioadă în care ți se deschid noi culoare profesionale, existând posibilitatea să obții venituri suplimentare din colaborări interesante. Analizează pe îndelete ce se petrece in acest sector și nu da cioara din mână pe vrabia de pe gard. Pe de altă parte, imaginea in ochii lumii, statutul social ți le poți schimba și într-un sens, și în celălalt. Relațiile cu prietenii și cu protectorii din mediul socio-profesional sunt foarte active prin dialoguri și activități comune. Pot ieși la iveală secrete bine păzite de ani buni ale unor persoane cărora le-ai acordat încredere atât în plan personal, cât și în plan profesional. La sfârșitul săptămânii, odihnește-te și ocupă-te numai de treburi ușoare.

Leu  

Vei fi nevoit să găsești un echilibru între aspectele materiale ale vieții și nevoile tale spirituale din această perioadă. Se va evidenția dorința de a discuta cu oameni rafinați, cu o pregătire specială în domenii spirituale, dar și în ale vieții cotidiene. Sun momente bune pentru a-ți schimba viziunea asupra vieții și pentru a-ți crea noi legături atât cu oameni deosebiți pe care să-i consideri mentori spirituali, cât și cu oameni care să te îndrume și planul profesional. Suportul astral de care beneficiezi îți oferă suficiente resurse, atât pentru a-ți modela personalitatea, gândirea, cât și pentru a te ocupa de treburile cotidiene. Dacă ești implicat într-un program de instruire sunt posibile altercații cu profesorii, instructorii sau colegii de studiu. Legăturile cu străinătatea sunt o alta tema interesantă. Relațiile cu șefii și cu autoritățile sunt disonante, fiind posibile neplăceri deosebite. In weekend este loc de evenimente cu multa lume.

Fecioara  

Pornind de la banii si bunurile administrate in comun cu alții, toate relațiile tale vor fi supuse unei mari schimbări. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona să-ți folosești mai eficient talentele, dar și veniturile. Bine ar fi sa stabilești prioritățile financiare, în funcție atât de nevoile tale personale, cât si ale celor dragi. Ai grija să-ți achiți la timp facturile, taxele sau alte datorii față de ceilalți. Relațiile parteneriale se revigorează, fiind șanse de îmbunătățire a celor vechi, însă pot apărea și altele noi de o mai bună calitate. Ceva legat de străinătate, de studii, dar și de mentalitate personală se va răscoli foarte mult în aceste zile. Sunt posibile neplăceri majore, atât în ceea ce privește călătoriile, relațiile cu străinii, cât și în privința relațiilor cu profesorii sau autoritățile educaționale. Gândirea și comunicarea sunt disonante, de aceea fii precaut. La sfârșitul săptămânii vor apărea invitații la reuniuni importante.

Balanța  

Se prefigurează schimbări la locul de muncă. Începe o etapă profesională interesantă, cu multe noutăți, unele nedefinite, doar impuse și care trebuie luate și respectate ca atare.  Sănătatea poate avea de suferit drept consecință a tumultului profesional în care te vei implica, vrei, nu vrei. Relațiile parteneriale se activează mult, așa încât vei fi nevoit să acorzi timp și energie vitală atât partenerului de viață, cât și colaboratorilor sau partenerilor de afaceri. Sunt momente în care poți învăța multe și mărunte din relaționarea cu ceilalți. Segmentul financiar aduce surprize de proporții, mai ales în ceea ce privește banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții, moștenirile și partajele. Fii prudent cu orice tip de cheltuială și evită semnarea documentelor importante, care te implică financiar, material pe termen lung în perioada 17 – 19 Februarie. Spre sfârșitul intervalului analizat intervin planuri de călătorie, de studii și activități culturale.

Scorpion

Se prefigurează o perioadă în care vei fi preocupat mult de sfera sentimentală. Interesul tău față de persoana iubită și față de copii va lua amploare vreme de o lună de zile, iar distracțiile și aventurile vor fi frecvente. Totul este să păstrezi limite decente și să nu te lași dus și sedus de fantasme. La serviciu ai multe și mărunte de făcut, iar sprijinul colegilor lasă de dorit. Ocupă-te cum știi tu mai bine, de tot ce ține de activitatea profesională. Sănătatea este vulnerabilă, așa încât fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Segmentul partenerial îți va solicita atenția și eforturile pe la mijlocul săptămânii, așa încât vei fi nevoit de împrejurări să te implici în discuții importante, atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii profesionali. Sunt probabile situații surprinzătoare, neplăcute, acuze mai mult sau mai puțin fondate, desprinderi nu prea clare din unele relații. Ia aminte la ce îți spun ceilalți și decide în consecință. La finalul săptămânii apar cheltuieli comune cu alții.

Săgetător  

Segmentul familial și domestic primește impulsuri astrale deosebite, astfel că se prefigurează o perioadă în care se vor îmbunătăți relațiile cu membrii familiei și cu neamurile, iar treburile gospodărești le vei putea desfășura ușor și cu succes. Ocupă-te pe îndelete de tot ce ține de casă și familie, iar recompensele vor fi pe măsura implicării tale. Apar de asemenea, evenimente interesante în relațiile amoroase si in cele cu copiii. Ar fi bine să stabilești anumite limite vizavi de cerintele pe care ți le adresează cei dragi, altfel riști să rămâi atât fără energie vitală, cât și fără resurse materiale. Pe de altă parte, nevoile tale sentimentale sunt mari și în continuă schimbare. Ceea ce îți oferă persoanele existente acum in preajma ta este departe de ceea ce îți dorești tu. La serviciu este multă forfotă. Sunt probabile situații deosebite, foarte surprinzătoare și răscolitoare. Fiii prudent și evită escaladarea conflictelor! Sănătatea este vulnerabilă, așa încât acordă-i atenția și eforturile necesare pentru îmbuntățire. În weekend, ești solicitat de relațiile parteneriale.

Capricorn

Debutul săptămânii îți aduce dialoguri cu membrii familiei, fie pe teme de larg interes, fie pe teme patrimoniale. Gândirea ta este focalizată, deocamdată, pe bani si bunuri materiale pe care le poți obține din munca proprie. De aici si felul in care vorbești are legătură cu aspectele materiale ale vieții cotidiene. Totodată îți sunt favorizate activitățile gospodărești de anvergură. Fii prudent și ține cont si de nevoile sau doleanțele membrilor familiei. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se animă mult începând cu această săptămână, fiind posibile întâlniri și dialoguri providențiale. De asemenea, se pot ivi pe neașteptate călătorii pe distante scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale, dar si pentru ale tale personale. Persoana iubită și copii te provoacă în fel și chip. De aceea ar trebui să fii prudent și să nu escaladezi conflictele, chiar dacă asta implică eforturi suplimentare din toate punctele de vedere. Zilele weekend-ului anunță treburi de rutina fie acasa, fie la serviciu.

Vărsător

Multă forfotă în relațiile cu prietenii, atât la nivel de comunicare, cât și faptic. Intâlnirile, dialogurile, activitățile desfășurate cu aceste persoane îți vor aduce informatii importante pentru propria ta dezvoltare personală și profesională. Poate fi nevoie să-ți remodelezi gândirea si felul in care vorbești. Este o perioada in care ți se arată adevărata față a relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Astfel ar fi bine sa te debarasezi fără rezerve de persoanele inoportune și să te deschizi din toata inima către altele noi, de o mai bună calitate. In relațiile familiale apar modificări. Sunt zile tumultoase, atât în relațiile cu membrii familiei, cât și în ceea ce privește casa și aspectele patrimoniale. Evită conflictele, discuțiile contradictorii și ține cont și de ceea ce îți spun ceilalți. Sunt posibile neplăceri serioase în spațiul domestic. Segmentul financiar se îmbunătățește, mai ales secțiunea venituri obținute din munca proprie. În weekend este rost de distracții, aventuri și situații inedite cu persoana iubită sau copiii.

Pești

Se deschide o etapă importantă vreme de patru săptămâni, în care vei fi plin de energie, vei avea idei bune pe care le vei putea pune în practică mult mai ușor. De asemenea, ți se va remarca prezența în anturaj, în moduri diferite. Unii te vor aprecia și îți vor urma exemplul, alții, vor fi reticenți față de tine și de ideile sau acțiunile tale. Aspectele financiare care te preocupă la începutul săptămânii au legatură cu sfera partenerială. Dinspre locul de muncă poți primi sume considerabile de bani, favoruri sau măcar promisiunea unor venituri mai bune în viitorul apropiat. Miercuri si Joi se întrezăresc dialoguri și întâlniri importante cu persoanele din anturajul apropiat. Gândirea și comunicarea îți sunt îngreunate, de aceea fii prudent si ascultă mai mult. Vorbește direct și la obiect, doar când este cazul. Evită deciziile majore, declarațiile de orice fel și implicarea în activități profesionale care presupun efort intelectual. Spre finalul săptămânii, este bine să te retragi in liniștea și confortul casei.

 

Related Posts

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Beneficiile postului pentru detoxifierea corpului și a minții

Postul este o practică sănătoasă, care susține în mod evident corpul în detoxifiere, iar dacă timpul, voința sau…

Miranda Kerr, despre planurile de a mai avea copii, după 4 nașteri

Modelul australian Miranda Kerr (40 de ani) a născut în luna februarie cel de-al patrulea fiu, botezat Pierre,…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Cristina Carp, Naționala Feminină de Fotbal

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G Dacă te-am întreba unde…

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…