A List Magazine ∙ January 31, 2021 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna 1-7 ianuarie 2021. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

 

Berbec

Relațiile cu ceilalți și colaborările în care ești implicat îți deschid săptămâna. Răsturnările de situație pot fi frecvente și neobișnuite, de aceea evită să te bazezi pe cele discutate sau parafate în prima parte a săptămânii. Luna Februarie debutează și cu aspecte financiare, de tipul achitarea datoriilor, dialoguri cu partenerul de viață, rudele, colaboratorii vizavi de bani și bunuri comune, relații cu instituții financiare. Fii prudent când vine vorba de latura materială a vieții, deoarece sunt posibile situații explozive, metaforic vorbind. Este posibil să primești sume de bani fabuloase, obiecte de valoare sau propuneri de implicare în colaborări noi și bine plătite. Cheltuieli de anvergură! Finalul săptămânii îți aduce în preajmă relațiile cu persoanele aflate îns trăinătate. Posibile demersuri pentru călătorii sau pentru studii. Sunt momente bune și pentru a te realaxe cu activități culturale.

Taur

Ai mult de lucru în prima parte a săptămânii, de aceea ar fi bine să alcătuiești un plan de acțiune și să-l urmărești îndeaproape. Datorită forfotei de la locul de muncă, sănătatea devine vulnerabilă. Dozarea eforturilor, odihna și o dietă potrivită ți-ar fi de mare folos. Luna Februarie debutează și cu discuții parteneriale foarte zgomotoase. Fii prudent, pentru că este posibil să te desprinzi din toate relațiile parteneriale. Orice relație partenerială va rezista numai dacă este fundamentată pe baze serioase și de bună calitate. Astfel, începând cu această săptămână sunt posibile separarea, divorțul, renunțarea la unele colaborări și afaceri. Discerne totul atent și la nevoie apelează la sfaturile specialiștilor. Tu ești artizanul vieții tale, de aceea selectează prioritățile. Pentru weekend se conturează cheltuieli comune cu partenerul de viață sau colaboratorii. Surprize interesante dinspre segmentul profesional referitor la câștiguri suplimentare.

Gemeni

Relațiile sentimentale și cele amoroase îți deschid și luna Februarie, și această săptămână. Discuții, activități comune, planuri de viitor, dar și iluzii, dezamăgiri, minciuni. Fii prudent și nu lua de bun chiar tot ce se petrece în acest segment, pentru că aparențele sunt înșelătoare. Primele zile ale lunii Februarie te predispun și la multă muncă, atât acasă în plan familial, cât și în plan profesional la serviciu. Dozează-ți eforturile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și există riscul să gafezi serios. Ar fi bine să întocmești un plan de îmbunătățire a sănătății și de schimbare a stilului de viață și activitate. Odihna, dieta potrivită, compania celor dragi și de încredere te ajută să depășești totul cu bine. La finalul săptămânii apar chestiuni parteneriale importante. Este nevoie să acorzi atenție și eforturi partenerului de viață sau colaborărilor profesionale. Neplăceri de la și prin ceilalți.

Rac

Luni și Marți îți sunt favorizate activitățile domestice și relațiile cu membrii familiei sau cu neamurile. Poți desfășura mai ușor curățenii, reparații de anvergură sau reamenajări ale spațiului de locuit. Se recomandă prudență la sursele de aer și de foc din spațiul locativ, pentru se pot avaria. De asemenea, se pot evidenția călătoriile pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni personale. Începutul lunii Februarie îți aduce în atenție și relațiile amoroase. Discuții aprinse și aflarea unor detalii importante privitoare la scopurile persoanei iubitei sau copiilor, după caz. Există dinamită în segmentul amoros, așa încât fii prudent și evită escaladarea conflictelor. Forfota din relațiile cu cei dragi este susținută de către prieteni, deci alege cu grijă vorbele și faptele. Unele relații se pot finaliza din te miri ce. La serviciu se întrezărește multă activitate în a doua parte a săptămânii, dar te vei descurca foarte bine cu puțin efort și bunăvoință. În weekend, alege să te odihnești și să-ți reevaluezi toate planurile.

Leu

O săptămână cu multe discuții, călătorii pe distanțe scurte și activități intelectuale. Persoanele din anturajul apropiat îți vor fi în preajmă, te vor solicita pentru diverse scopuri mai mult sau mai puțin comune, astfel că tot acest iureș te va obosi. Selectează totul și planifică-ți treburile așa cum ai tu nevoie și nu cum vor alții să-ți impună. Primele zile ale lunii Februarie îți aduc alături și membrii familiei, însăș și persoana iubită sau copiii. Trebuile gospodărești le vei realiza ușor, cu sprijinul celor dragi, astfel că segmentul domestic și tot ce implică el te va ademeni să stai mai mult pe acasă. Pe de altă parte, sunt zile favorabile planurilor de vizitare a rudelor, a locurilor natale și a locurilor dragi sufletului tău. Antrenază-i și pe cei dragi în activitățile tale! La sfârșitul săptămânii at fi bine să te ocupi de un hobby, să practici un sport ușor, dar să-i inviți alături de tine și pe cei dragi.

Fecioara

Săptămâna începe cu aspecte favorabile ție din toate perspectivele. Ai energie, chef de viață plus că ești hotărât să rezolvi toate restanțele. Apar noutăți financiare interesante dinspre locul de muncă. Este vorba de primirea salariului, a unei prime sau a unui favor neașteptat, dar util. Pe de altă parte, vor apărea și informații noi privitoare la schimbarea condițiilor de muncă sau a diversificării activității profesionale. Prudență la cheltuieli, pentru că veniturile sunt oscilante și sub așteptări. Începutul lunii Februarie îți aduce în preajmă și persoanele din anturajul apropiat. Dialoguri furtunoase, acțiuni grăbite, decizii luate sub primul impuls. Selectează atât oamenii cu care stai de vorbă, cât și acțiunile pe care dorești sau ai nevoie să le întreprinzi. Izul conflictului plutește în aer și la cea mai mică scânteie poate lua o amploare de nebănuit. Sunt zile favorabile studiului, învățării, planificării unor forme de instruire personale și profesională. Se vor evidenția călătoriile pe distanțe scurte, fie pentru a vizita pe cineva drag, fie pentru a rezolva diverse.

Balanța

În primele zile ale săptămânii, stările tale de spirit sunt fluctuante. Cu greu sau deloc îți intră cineva în voie, așa încât, ceilalți te pot ocoli când și cum te aștepți mai puțin. Cu puțin efort și bunăvoință îți vei reveni pe la mijlocul săptămânii, revenindu-ți farmecul și dorința de a te afla în mijlocul celorlalți. Hărnicia de care dai dovadă îi poate deranja pe unii, pentru că, fără să-ți dai seama, vei fi tentat să te implici și în treburile lor. Selectează cu grijă ceea ce ai de făcut și rezumă-te numai la treburile tale personale sau profesionale. Luna Februarie începe și cu aspecte financiare dinspre locul de muncă. Controversele pot fi uriașe, de aceea mai întâi vezi despre ce este vorba, adună cât mai multe informații din surse sigure, discută cu oameni de încredere și abia apoi decide în consecință. Sunt șanse să primești sume importante de bani, să se modifice condițiile de lucru, să plece unii colegi sau să descoperi nereguli serioase în actele tale oficiale. Prudență, calm, discernământ!

Scorpion

În primele zile ale acestei săptămâni este recomandabil să fii discret și orienta numai spre treburile tale personale. Energia vitală este la cote minime, fapt pentru care este dificil să susții dialoguri ample sau să desfășori activități care implică efort mental și fizic. Cere sprijinul cuiva de încredere, pentru a te ajuta să rezolvi urgențele. Odihna, dieta de sezon, poate chiar și un consult de specialitate, plimbările ușoare în aer liber îți aduc beneficii pe termen lung și pentru minte, și pentru trup. Joi și Vineri te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Exuberanța manifestată haotic îți poate crea neplăceri pe termen lung. Controlează-ți reacțiile, dozează-ți eforturile și stabilește un plan de acțiune pe care să-l urmărești îndeaproape. Ultimele zile ale săptămânii îți aduc în atenție segmentul financiar. Este rost să primești bani, bunuri cadouri sau informații prețioase necesare la locul de muncă.

Săgetător

Se conturează multă forfotă în segmentul socio-profesional în care activezi. Discuții importante cu șefii, revizuirea unor sarcini de lucru, reluarea în totalitate a unor sarcini care fie au rămas nerezolvate, fie necesită îmbunătățiri. Ar fi bine să asculți sfaturile prietenilor și a persoanelor din segmentul profesional care îți susțin proiectele socio-profesionale și-ți apreciază eforturile. Ești bine văzut în mediul în care lucrezi, iar mulți vor să profite de poziția ta socială, dar și de cunoștințele dobândite până acum. Însă, din când în când ai nevoie și de opinii separate, pentru a întregi tabloul de ansamblul al relațiilor și situațiilor în care te afli. Selectează orice informație primită în această săptămână și acționează în consecință. În primele zile ale lunii Februarie, sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii foarte prudent. Ai nevoie de odihnă, dozarea eforturilor și oameni de încredere în preajma ta.

Capricorn

Primele zile ale săptămânii te pune în prim-planul vieții cotidiene. Colegii de la serviciu, șefii, dar și autoritățile te vor solicita pentru discuții importante legate de felul în care îți defsășori activitatea la locul d emuncă. Posibil să fii nevoit să reiei unele saricni de lucru sau să revii asupra unor secvențe de învățare/ instruire ce trebuiau parcurse mai demult. Se întezăresc activități deosebite, iar în această săptămână se pun bazele viitoarelor colaborări pe termen lung. Este posibil să-ți displacă propunerile colegilor vizavi de implicarea ta, însă ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem și al celor din jur. Debutul lunii Februarie îți aduce în preajmă și prieteni, persoane deosebite ce te pot spriini la locul de muncă. Se recomandă prudență, pentru că este posibil să se declanșeze și dispute serioase. Vorbește strict, la obiect și evită provocările celorlalți. Spre finalul săptămânii, retrage-te în liniștea și confortul casei.

Vărsător

Este o săptămână în care vei avea multe și mărunte de făcut în plan profesional. Indiferent de situația în care te afli, spre finele acestei perioade vei constata că ți-ai schimbat ceva din filozofia de viață și probabil și din stilul de viață. Sunt posibile dialoguri cu persoane erudite, deosebite, dar și cu persoane străine alături de care vei dezvolta, undeva, cândva relații de bună calitate. Totuși, fii rezervat în aprecieri și selectează informațiile primite. Planuri de călătorie, de studii, de participare la activități culturale de anvergură. De asemenea, vei fi nevoit să cheltuiești sume importante de bani pentru a-ți satisface niscai mofturi dorite demult. Începutul lunii Februarie îți aduce în atenție și relațiile cu șefii și autoritățile din mediul socio-profesional în care activezi. Sunt posibile discuții aprinse și apariția unor animozități pe termen lung. La sfârșitul săptămânii îți sunt favorizate întâlnirile și dialogurile cu prietenii.

Pești

În urma dilogului cu partenerul de viață sau colaboratorii vei fi nevoit să revizuiești bugetul comun sau situația folosirii și administrării unor bunuri comune. Este posibil să revină în atenție unele datorii vechi, de care fie ai uitat, fie ceva a fost în neregulă la vremea achitării lor. Rezolvările financiare și materiale se fac greu în această săptămână, astfel că în limita posibilităților, ar fi bine să le amâni pentru câteva săptămâni. Începutul lunii Februarie te va duce cu gândul spre zări îndepărtate, astfel că este favorabil să creionezi planuri de călătorii și de studii pe termen lung. Sclipirile geniale pe care le dovedești în această săptămână îți vor remodela filozofia de viață, dar vor fi utile și altora. Ar fi bine să notezi într-un jurnal personal ideile care îți vin în minte, oricât ar părea de năstrușnice sau irealizabile. Se vor materializa la momentul potrivit. La finalul săptămânii se întrezăresc reuniuni cu persoan improtante, fie în mediul socio-profesional în care activezi, fie acasă în mediul familial.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Beneficiile postului pentru detoxifierea corpului și a minții

Postul este o practică sănătoasă, care susține în mod evident corpul în detoxifiere, iar dacă timpul, voința sau…

Miranda Kerr, despre planurile de a mai avea copii, după 4 nașteri

Modelul australian Miranda Kerr (40 de ani) a născut în luna februarie cel de-al patrulea fiu, botezat Pierre,…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Cristina Carp, Naționala Feminină de Fotbal

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G Dacă te-am întreba unde…

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…