A List Magazine ∙ October 18, 2020 ∙ 10 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în a doua perioadă a lunii octombrie. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

Săptămâna debutează cu aspecte legate de străinătate. Relația cu persoanele aflate departe de granițele țării se va reconfigura, fie că este vorba despre segmentul profesional, fie despre segmentul studiilor sau al diverselor forme de școlarizare. Foarte dinamic este segmentul socio-profesional, mai ales relația cu șefii și autoritățile. Se prefigurează schimbări majore, astfel că poate intra în discuție obținerea unei funcții de conducere sau sarcini de lucru de mare responsabilitate. De asemenea, te poți gândi chiar și la schimbarea domeniului de activitate, însă nu este o săptămână favorabilă în acest sens. Trasează planuri profesionale, visează la mai mult și la mai bine. În ultimele zile ale intervalului analizat sunt momente favorabile pentru dialoguri și întâlniri cu prietenii. Sfaturile și propunerile lor sunt de bun augur pe termen lung.

Taur

Apar cheltuieli importante în primele zile ale săptămânii. Poate fi vorba despre datorii restante comune cu alții. Posibile blocaje legate de rezolvarea moștenirilor și a partajelor personale sau profesionale. Segmentul străinătății este foarte activ, fie prin relaționarea cu persoane străine, fie pentru a lucra sau studia în alte țări sau cu instituții străine. Se deschid culoare deosebite și pentru călătorii îndepărate, și pentru studii pe termen lung. Procesele de învățare-evaluare sunt în prim-planul vieții, însă există neplăceri, atât în înțelegerea și asimilarea informației, cât și în trasmiterea informației. Pe de altă parte, filozofia ta de viață și activitate se modifică, orientându-te spre alte valori morale și spirituale. Sunt zile excelente pentru activități culturale. La finalul săptămânii, influențele astrale îți vor crea contexte în care să întâlnești multă lume bună.

Gemeni

Relațiile cu ceilalți sunt active prin dialoguri și acțiuni importante. Există pe fundalul acestui segment relațional, nemulțumiri greu de explicat. În privința parteneriatelor profesionale, ceva este blocat, amânat sau chiar anulat. Sunt probabile aspecte financiare comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau cu partenerii profesionali. Se deschid variante noi de câștig din colaborări sau activități colaterale locului de muncă. De asemenea, sunt momente bune pentru a lămuri și rezolva aspecte legate de moșteniri și partaje. La locul de muncă, atmosfera este tensionată, fiind posibil să reiei unele activități ce au rămas nefinalizate sau au fost finalizate nesatisfăcător. Cheltuieli neașteptate și destul de mari, fie pentru tine, fie pentru familie și colaboratori. În weekend, relaxează-te cu activități culturale și cu dialoguri purtate cu oameni erudiți.

Rac

Iată o săptămână care dinamizează segmentul amoros și relațiile cu copiii. Se vor relua discuții și situații care necesită înțelegere și rezolvări suplimentare. Fundalul segmentul amoros este tensionat și răscolit, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. La serviciu ai multe de făcut, însă de unul singur, deoarece sprijinul colegilor lasă de dorit. Posibile neplăceri legate de sănătate. Foarte dinamic este segmentul relațiilor parteneriale, fiind vorba despre apariția unor variante noi de colaborare profesională. Poate intra în discuție și o relație matrimonială. Evită ziua de 23 Octombrie pentru a semna documente sau pentru a lua decizii importante. Gândirea și comunicarea sunt viciate, astfel că există riscul aprecierilor incorecte. În weekend, apar cheltuieli și discuții legate de bani și bunuri comune cu alții.

Leu

Săptămâna accentuează segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei. Începe o perioadă favorabilă rezolvării chestiunilor legate de casă și familie. Atmosfera familială este tensionată. Posibile schimbări majore, radicale și definitive atât în ceea ce privește condițiile locative, cât și în ceea ce privește relațiile cu membrii familiei și cu neamurile. Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt răscolite, fie datorită unor probleme de sănătate, fie datorită faptului că ești prea ocupat cu treburile profesionale în detrimentul relațiilor și activităților cu cei dragi. În plan profesional se conturează direcții noi. Sunt probabile modificări ale regimului muncii, însă, poate fi vorba și de abordarea unui alt domeniu de activitate. Sănătatea este vulnerabilă și chiar ai nevoie de îngrijiri de specialitate. La finalul săptămânii, cooperarea este la ordinea zilei.

Fecioara

Începând cu această săptămână se activează segmentul relațiilor cu anturajul apropiat. Vei reîntâlni persoane cunoscute, vei relua unele teme de discuție, însă și călătoriile pe distanțe scurte vor fi frecvente. Acasă, în familie ai multe de făcut, însă ceva parcă îți blochează elanul. Posibile neplăceri în relațiile familiale. Segmentul amoros este foarte dinamic, conturându-se schimbări, indiferent dacă ești implicat într-o relație sau nu. Și copiii reprezintă o temă importantă, cu ecouri pe termen lung. Rezervă momente și pentru un hobby, deoarece în timp, acesta poate deveni o activitate profesională oficială din care să obții venituri substanțiale. Ultimele zile ale săptămânii evidențiază treburi de rutină atât la serviciu, cât și acasă. Însă, pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Selectează prioritățile și odihnește-te conștient.

Balanța

Se activează mult segmentul financiar, începând cu această săptămână. Astfel, se vor modifica variantele de câștig din munca proprie, evidențiindu-se deocamdată, atât cheltuielile, cât și fluctuațiile financiare. Primele zile ale săptămânii te predispun la multe călătorii pe distanțe scurte, dar și la dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat. Mai ales relațiile cu neamurile sunt deficitare. Drept consecință, se prefigurează schimbări familiale și domestice. Pot intra în discuție achiziționarea, vânzarea unor bunuri casnice și lămurirea unor aspecte legate de moșteniri. Planurile domestice au șanse de concretizare, dacă le trasezi în aceste zile, în mod asumat, responsabil și împreună cu membrii familiei. La sfârșitul săptămânii, cei dragi îți vor solicita prezența și eforturile. Distracții, aventuri, idile și preocupări legate de hobby-uri.

Scorpion

Săptămâna începe cu cheltuieli, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie trebuie să ajuți pe cineva drag cu diverse bunuri de care chiar are nevoie. Pe de altă parte, îți sunt susținute și cheltuielile pentru un curs sau o formă de școlarizare necesară în mediul profesional, pentru avansare și îmbunătățirea salarizării. Vei fi într-o formă de zile mari, începând cu această săptămână, astfel că îți va fi foarte ușor de acum încolo, vreme de patru săptămâni, să rezolvi tot ce îți propui. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt dinamice prin discuții și activități comune. Se vor schimba aceste relații, fiind momente bune pentru a te debarasa de oamenii care se preocupă nepermis de mult de viața ta. Călătorii pe distanțe scurte frecvente. În weekend, liniștea și confortul casei, plus compania membrilor familiei îți vor oferi adevărate minuni.

Săgetător

Stările tale de spirit sunt amestecate în primele zile ale săptămânii. Pe de o parte, ai nevoie să stai departe de zgomotul codian, însă îndatoririle personale și cele profesionale te pun în luminile scenei deschise. Selectează prioritățile, dozează-ți eforturile, deoarece sănătatea devine foarte vulnerabilă. Îți sunt favorizate acțiunile și dialogurile tăinuite. La serviciu, se întețesc conflictele, astfel că apare un fel de ruptură între tine și colegi, între tine și îndatoririle profesionale. Relațiile sentimentele și cele cu copiii se mențin tensionate, însă, discret, se conturează și aspecte bune. Dinspre segmentul profesional primești bani, probabil salariul, dar sunt posibile și bonusuri substanțiale în bunuri sau favoruri. Sursele tale de venit din munca desfășurată la serviciu se vor reconfigura, astfel că vor apărea noi variante de câștig. La sfârșitul săptămânii îți sunt utile dialogurile și întâlnirile cu cei dragi și de încredere.

Capricorn

Ești discret și de neobservat în peisajul cotidian în primele zile ale săptămânii. Ai nevoie de odihnă, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile și apelează la cineva de încredere pentru a te sprijini să duci treburile la bun sfârșit. Traversezi o perioadă a vieții în care îți transformi mult și radical, personalitatea și felul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare, dar și la ceilalți. Sunt momente bune pentru a te gândi la situațiile și relațiile în care ești implicat. De asemenea, trasează planuri noi de dezvoltare personală și profesională, deoarece au șanse mari de materializare la momentul potrivit. Segmentul relațiilor cu prietenii se activează mult, astfel că se vor ivi frecvent ocazii, de a dialoga și de a te întâlni cu aceste persoane. Cheltuieli în weekend, însă primești și bani, cadouri sau favoruri din partea celor dragi.

Vărsător

Segmentul profesional devine foarte activ, mai ales din perspectiva relațiilor cu șefii și cu autoritățile. Cu toate că răsturnările de situație vor fi frecvente, iar ambianța profesională este tensionată în fundal, vei reuși să te strecori, cu eleganță și înțelepciune, printre vorbele tăioase ale unora și acțiunile necinstite ale altora. Prietenii îți sunt alături, sprijinindu-te să înțelegi și să accepți, aspectele pozitive și pe cele negative ale situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Chiar dacă, unele remarci te vor necăji, ele sunt utile pe termen lung. Ai nevoie de câteva zile de odihnă, discreție și detașare de cotidian. Rezervă momente doar pentru tine și gândește-te pe îndelete la felul în care ai dori să se desfășoare viața ta de acum încolo. Sunt șanse bune de materializare a celor mai îndrăznețe visuri, la momentul potrivit. În weekend, te vei simți mai bine.

Pești

Săptămâna debutează alături de colegii de serviciu și de șefi. Discuții ample, sarcini de lucru urgente, situații profesionale contradictorii. Mentalul este suprasolicitat, astfel că sunt probabile erori de judecată și decizie. Dorința de a comunica cu ceilalți este la cote mari, însă există obstacole majore și în transmiterea informației și în asimilarea ei de către ceilalți. Sunt posibile neplăceri legate de statutul tău socio-profesional în cadrul unui colectiv de muncă. Dialogurile și acțiunile comune cu prietenii sunt importante și cu efecte pe termen lung. Unii te vor susține în proiectele tale profesionale, iar alții îți vor propune să te alături lor în proiecte interesante, aflate deja în derulare. Ultimele zile ale intervalului analizat te predispun la izolare, discreție și dialog interior. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești conștient.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…