A List Magazine ∙ December 13, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în a doua perioadă a lunii decembrie. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

Dorinţa de rafinare sufletească îți deschide această săptămână. Preocupările legate de artă, spiritualitate sau călătorii în ţinuturi îndepărtate îți vor da un farmec aparte şi misterios. Totuşi, sunt posibile şi ceva răsturnări de situaţie, însă vei fi suficient de inspirat ca să depăşești totul cu bine. Pe 15 şi pe 16 Decembrie vei fi nevoit să te ocupi de carieră și de imaginea ta în societate. Este posibil ca un coleg de serviciu să-ți pună beţe în roate sau să-ți joace o farsă. De aceea se recomandă prudenţă şi rezolvarea imediată a situaţiile apărute. Sunt momente remarcabile pentru parcursul tău profesional. În a doua parte a săptămânii se vor evidenția relațiile cu prietenii. Poți primi oferte de implicare în proiecte socio-profesionale de mare anvergură sau te poți alătura, voluntar unui grup ce dorește să salveze animalele sau plantele. La sfârșitul săptămânii, oboseala își va spune cuvântul, așa încât odihnește-te.

Taur

Începi săptămâna cu preocupări legate de banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții. Aparent este o perioadă favorabilă pentru investiţii sau pentru reorganizarea unei afaceri. Însă, trebuie avut în vedere că există detalii ascunse greu de depistat şi controlat. Pe 16 şi pe 17 Decembrie uiți de pragmatismul vieţii şi îți orientezi atenţia către sufletul tău. Ai dori să te ocupi mai mult de laturile spirituale ale vieţii, să călătorești undeva departe sau să studiezi subiecte deosebite. Sunt posibile dialoguri cu personae străine și demersuri specifice unor secvențe de instruire personală și profesională. La serviciu debutează o etapă profesională de mare anvergură, așa încât vei observa deja noile direcții profesionale. Pentru finalul săptămânii, se anunţă situaţii legate de imagine publică. Sunt posibile contestarea poziţiei tale sociale sau ceva reproşuri din partea unui şef. Dialoguri importante cu prietenii.

Gemeni

Primele zile ale săptămânii îți animă mult relaţiile parteneriale. Se pare că anumite proiecte sau colaborări în care ești implicat ar trebui verificate şi înlăturate. Pe de altă parte, poți primi oferte interesante de colaborare, dar care necesită multă muncă şi deschidere mentală. Recomandabilă este selecţia atentă, întrucât există pericole greu de anticipat. Pe 16 şi pe 17 Decembrie te poți ocupa de chestiuni financiare ce vizează banii sau bunurile altora. Sunt aspecte de rutină, ştiute, cum ar fi achitarea taxelor, impozitelor, creditelor sau aspecte legate de instituţiile bancare. Spre sfârşitul săptămânii, dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Vizionarea unei piese de teatru, a unui film deosebit sau lecturarea unei cărţi cu temă spirituală sunt binevenite. Aspecte legate de călătorii, de studii, reuniuni cu persoane influente atât în mediul profesional, cât și în mediul familial.

Rac

Multă vervă este la serviciu în primele zile ale săptămânii. Ai chef, spor şi chiar idei novatoare. Colegii nu văd cu ochi buni elanul tău creator, iar șefii tind să te împovăreze cu sarcini noi și dificile. Prudenţa şi discernământul sunt instrumente demne de folosit, deoarece neplăcerile pot fi frecvente. Pe 16 şi pe 17 Decembrie, partenerul de viaţă sau cei de afaceri te vor provoca în fel și chip. Sunt momente importante în privința parteneriatelor și colaborărilor, astfel că vor exista efecte pe termen lung. În ultimele zile ale săptămânii te poți ocupa, cu succes, de chestiuni financiare legate de banii şi bunurile comune cu alții. Taxele, impozitele, datoriile sau chestiunile legate de moşteniri ar trebui achitate sau măcar verificate. Se deschide o etapă nouă de câștig de la și prin alții. În weekend, tema principală va fi dată de activitățile culturale, dar și de relațiile cu străinătatea.

Leu

Eforturile tale sunt orientate în această săptămână către toate tipurile de relaţii. În primul rând, cele sentimentale şi cu copiii ridică cele mai multe probleme. Probabil să nu mai poți şi nu mai vrei să tolerezi orice din partea acestora. S-ar putea ca şi iubitul, iubita sau copiii să riposteze pe măsură, însă tu vei hotărî dacă vei fi în continuare ferm în dorinţele şi atitudinea ta. Creativitatea este un punct forte. Ai idei bune şi interesante în dezvoltarea unui proiect şi ar trebui profitat. Intervalul 15 – 17 Decembrie aduce multă activitate la serviciu. Sunt treburi specifice cotidiene, ce se pot depăşi fără probleme. Sănătatea fluctuează destul de mult în aceste zile, putând apărea neplăceri serioase. La finalul săptămânii, vei fi nevoit să participi la o discuţie delicată cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri. Se conturează noutăți deosebite, atât în ceea ce privește o relație de cuplu, cât și în privința unei relații profesionale. Cheltuieli neașteptate și rezolvări financiare punctate cu note bizare.

Fecioară

Săptămâna debutează cu treburi gospodăreşti. Se conturează o noută etapă familială și domestică, așa încât sunt momente favorabile pentru îmbunătățirea condițiilor locative și pentru dialoguri cu membrii familiei. Există aspecte ascunse în tot ce ține de acest segment, de aceea fii prudent și vorbește strictul necesar. Zilele de 15 şi 16 Decembrie aduc distracţie şi chef de aventuri. Se animă relaţiile sentimentale, dar pentru scurt timp. Poate că de fapt este vorba doar de relaţii de prietenie, însă va fi destul de dificil de făcut diferenţa. Copiii intră în sfera ta de interes, dar cu lucruri bune. Pentru a doua parte a săptămânii, accentul astral se mută pe muncă şi pe sănătate. Fie că este vorba despre locul de muncă, fie că este vorba despre planul personal și familial, vei avea multe treburi de făcut și în regim urgent. Sănătatea este vulenrabilă și ar fi bine să-ți dozezi eforturile. Discuții și activități parteneriale.

Balanta

Primele zile ale săptămânii te predispun la dialoguri și întâlniri cu multă lume. De asemenea, se vor evidenția și călătoriile pe distanțe scurte pentru a rezolva comisioane pentru rude sau prieteni apropiaţi. În zilele de 15 şi 16 Decembrie, nostalgia copilăriei apre în sufletul tău. O vizită în locurile natale, un dialog cu parinţii sau cu membrii familiei ar fi de dorit. Treburile gospodărești le poți desfășura mai ușor și cu mai mult spor. Relațiile sentimentale încep un nou capitol. se conturează o perioadă de mare anvergură, cu responsabilită deosebite și pe termen lung, fie pentru persoana iubită, fie pentru copii. Pe de altă parte, gustul aventurii și al distracției te va îndemna să-i antrenezi pe cei dragi în tot soiul de jocuri. Unii îți vor respinge ideile, de aceea fii prudent. La finalul săptămânii, este rost să și muncești, dar să te și odihnești. Posibile probleme de sănătate.

Scorpion

Capitolul financiar îți deschide această săptămână. Este vorba despre banii câştigaţi din munca proprie și despre bugetul ce trebuie rulat într-o perioadă scurtă de timp. Nemulțumirile tale referitore la salariu sunt fondate. Însă, special astrele nu îți dau mână liberă la bani, tocmai pentru a învăţa lecţia echilibrului între a da şi a primi. Este posibil să primești cadouri, recompense, poate chiar o mărire de salariu, dar de reţinut că există detalii periculoase ascunse greu de estimat. Pe 15 şi pe 16 Decembrie vei fi nevoit să faci multe drumuri scurte. Întâlnirile cu neamurile sau cu prietenii apropiaţi pot fi frecvente şi de folos. În ultima parte a săptămânii, astrele te îndrumă către casă, loc natal sau familie. Zile favorabile reuniunilor familiale și rezolvării demersurilor necesare îmbunătățirii condițiilor locative. Dialoguri aprinse în plan sentimental și situații amoroase controversate.

Săgetător

Începi săptămâna cu multă forţă şi chef de viaţă. Sunt momente foarte importante pentru tine, deoarece se deschide o nouă etapă de viață personală, etapă care se va desfășura pe o lungă perioadă de timp. Trasează planuri noi de îmbunătățirea sănătății, revizuiește-ți toate relațiile în care ești implicat și debarasează-te rapid și de oamenii care te-au necăjit prea mult, și de situațiile care îți displac. Zilele de 15 și de 16 Decembrie îți aduc preocupări legate de banii câştigaţi din munca proprie. Poți primi cadouri sau recompense mărunte, dar binevenite. Se recomandă prudenţa în privinţa cheltuielilor. Și pentru segmentul financiar, secțiunea venituri proprii se conturează o nouă etapă, astfel că încet, sigur și discret vei observa noi variante de câștig din munca proprie. Dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Liniștea și confortul casei, plus prezența membrilor familiei sunt propunerile astrelor pentru sfârșitul acestei săptămâni.

Capricorn

Începutul săptămânii îți aduce dorinţă de introspecţie. Evenimentele din ultimul timp ți-au provocat multe schimbări atât la nivel psihic cât şi fizic, aşa încât retragerea din cotidian este binevenită. Zilele de 15 şi de 16 Decembrie sunt potrivite pentru activităţi uşoare, plimbări în aer liber şi somn. Sănătatea este foarte vulnerabilă. A doua parte a săptămânii anunţă aspecte benefice legate de banii câştigaţi din munca proprie. Poate o primă, cheltuieli plăcute sufletului tău, un cadou neaşteptat de la cineva drag sau măcar îți poți alcătui planuri de afaceri sau investiţii, pe termen lung. Se conturează o perioadă în care fluctuațiile financiare vor fi frecvente. Este vremea să te gândești serios la parcursul carierei tale profesionale și chiar să te orientezi, fie spre un alt loc de muncă, fie spre un alt domeniu profesional. Cheltuieli majore, însă vei și primi cadouri. În weekend, este rost de întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Vărsător

Interesantă săptămână la capitolul prieteni şi proiecte de anvergură. Pot apărea prieteni noi, influenţi, oameni cu o înaltă ţinută morală. Chiar dacă divergenţele de opinii sunt frecvente, ele îți vor da un imbold deosebit de a-ți selecta cu atenţie prietenii și proiectele în care vei mai fi implicat de acum încolo. Sunt posibile rupturi de relaţii care nu îți mai sunt de folos sau care de-a lungul timpului ți-au provocat neplăceri. Zilele de 15 şi 16 Decembrie aduc dorinţă de retragere din forfota vieţii. Meditaţia în tihnă şi taină, în locuri sfinte sau plimbările în aer liber pot fi de mare ajutor. Sănătatea este vulnerabilă. În a doua parte a săptămânii, te vei simți mai bine, însă nu forța nota. Selectează prioritățile și trasează noi direcții de viață personală și profesională. Este vremea marilor schimbări în viața ta, astfel că fiecare gând și fiecare vorbă rostită de tine în aceste zile, îți vor crea efecte pe termen lung. Aspect financiare de tipul primirea drepturilor salariale și cheltuieli de mare anvergură.

Pești

Începutul săptămânii îți propune chestiuni legate de carieră şi de imagine în societate. Sunt şi lucruri bune şi altele mai puţin, însă toate se pot rezolva cu răbdare şi discernământ. Pe de altă parte, discuţiile cu şefii sau cu autorităţile pot fi frecvente. Zilele de 15 şi de 16 Decembrie aduc în preajma ta prieteni. Dialogurile cu aceştia sunt interesante şi pot obţine informaţii sau sfaturi utile legate de locul de muncă sau proiectele în care ești implicat. S-ar putea ca unele veşti să-ți displacă, dar recomandabile sunt prudenţa şi selecţia tuturor informaţiilor ce vin spre tine. Relaţiile sentimentale sunt într-un con de umbră şi acolo ar trebui să rămână deocamdată. În a doua parte a săptămânii, oboseala acumulată îşi va spune cuvântul. Indicat este să te înconjori de cei dragi, să te plimbi în aer liber sau să lecturezi o carte amuzantă. Este vremea să-ți trasezi plnauri noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

 

CITESTE SI:

Tehnologie ultra-smart pentru ten întinerit, cu FOREO BEAR

Related Posts

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Beneficiile postului pentru detoxifierea corpului și a minții

Postul este o practică sănătoasă, care susține în mod evident corpul în detoxifiere, iar dacă timpul, voința sau…

Miranda Kerr, despre planurile de a mai avea copii, după 4 nașteri

Modelul australian Miranda Kerr (40 de ani) a născut în luna februarie cel de-al patrulea fiu, botezat Pierre,…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Cristina Carp, Naționala Feminină de Fotbal

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G Dacă te-am întreba unde…

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…