A List Magazine ∙ January 10, 2021 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care începe. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec  

Săptămâna îți aduce controverse în plan socio-profesional. O etapă se sfârşeşte şi începe alta nouă în care te vei raporta altfel la tot ce ţine de mediul social în care trăieşti şi îţi desfăşori activitatea. Poţi dobândi faimă sau dimpotrivă, numele tău să nu fie privit cu ochi buni. Fii sincer cu tine însuţi şi propune-ţi direcţii noi de îmbunătăţire a poziţiei sociale. Se deschide o nouă etapă profesională, fiind bine să te gândești la felul în care ai dori să-ți desfășori activitatea profesională de acum încolo. Prietenii îţi sunt alături, mai ales pe 14 şi pe 15 Ianuarie. Întâlniri, dialoguri interesante, toate vin către tine în avalanşă, pentru că ai nevoie de sfaturi şi soluţii noi. Totuşi, în a doua parte a săptămânii îţi poate scădea tonusul. Ultimele evenimente te-au obosit mult, astfel că ai nevoie de odihnă şi plimbări în aer liber. Rezervă-ţi timp doar pentru tine şi meditează pe îndelete şi în taină la noile planuri de viitor.

Taur

La începutul săptămânii va apărea o puternică dorinţă de rafinare sufletească. Activităţile culturale îţi pot oferi stări de spirit deosebite. Călătoriile în străinătate sunt susţinute, aşa încât este posibil să pleci undeva departe sau să renunţi la o călătorie. Pentru alţii se poate pune problema unor cursuri pe termen lung. Mai ales în preajma datei de 13 Ianuarie poţi susţine cu brio examene. Te vei gândi serios la a-ți îmbunătăți eduacația, nivelul cunoștinețlor și competențele profesionale. În a doua parte a săptămânii vei fi nevoit să-ţi îndrepţi eforturile spre carieră. Este posibilă o mică discuţie aprinsă cu un şef. Se pare că în ultimul timp ţi-ai neglijat îndatoririle de la locul de muncă, creând neplăceri celor din jur. Lucrurile se pot remedia uşor, aşa încât asumă-ţi responsabilitatea şi acţionează în consecinţă. În ultimele zile ale săptămânii se întrezăresc reuniuni agreabile cu prietenii.

Gemeni

Săptămâna debutează cu aspecte financiare legate de banii și bunurile avute și administrate în comun cu alții. Este posibil să primești bani ori bunuri materiale de la rude ori, în funcţie de caz, dintr-o afacere. Sau te poţi asocia cu oameni importanţi într-o nouă colaborare profitabilă. Dacă eşti deja implicat în unele, acestea pot lua turnuri nebănuite. Se deschide o etapă nouă de câștig de la și prin alții, aspect foarte favorabil pe termen lung. Este nevoie să achiți facturi, taxe, datorii de tot felul. Frumos este că în a doua parte a săptămânii îţi orientezi atenţia către laturile spirituale ale vieţii. Planurile de călătorii în afara graniţelor ţării îţi vor crea o stare de bine. Fii mai atent la poziţia ta socială şi la părerea altora despre tine! Este nevoie să aloci timp şi eforturi şi pentru acestea. Reuniuni importante cu membrii familiei și cu persoane importante în mediul socio-profesional în care activezi.

Rac

Ai multe de făcut la serviciu în primele zile ale săptămânii, dar și acasă în plan personal trebuie să rezolvi diverse. Foarte importante sunt relațiile parteneriale, astfel că este bine să le acorzi atenție sporită. Dialogurile cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri îți aduc informații prețioase referitoare la bunul mers al relației voastre și la modul în care să obțineți beneficii majore. Începând cu 13 ianuarie se deschide o etapă partenerilă nouă și de bun augur pe termen lung. Posibil oficializarea unei relații și oferte noi de colaborare. Bine este să te ocupi şi de datorii, taxe, impozite, relaţii cu instituţii bancare sau, în funcţie de caz, de moşteniri. Pentru ultimele zile ale săptămânii indicate sunt activităţile culturale dragi sufletului tău. Dorinţa de elevare sufletească va fi destul de evidentă. Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt alte subiecte favorite. Interesant este că te vei gândi şi la schimbarea sistemului valorilor morale pe care l-ai avut până acum.

Leu

Se conturează evenimente deosebite în sfera muncii. Raportarea ta la tot ce ţine de serviciu se va modifica, în sensul că vei căuta să găseşti un echilibru între muncă şi răsplată. Totodată, relaţiile colegiale vor cunoaşte turnuri deosebite. Cu anumiţi colegi sau şefi vei fi mai rezervat, iar cu alţii mai prietenos. Se prefigurează o nouă etapă profesională, la nivelul activități profesionale curente, de la locul de muncă. Sau poate intra în discuție un nou loc de muncă. Sănătatea este vulnerabilă, însă și în acet sens se conturează îmbunătățiri. Odihneşte-te mai mult şi foloseşte doar remedii naturale. În a doua parte a săptămânii se animă sectorul relaţiilor parteneriale şi al colaborărilor. Sunt posibile reproşuri din partea partenerului de viaţă sau de afaceri. Au dreptate, deoarece în ultimul timp te-ai ocupat doar de tine. Sunt momente pasagere, dar ascultă cu atenţie ce au de spus şi încercă să rezolvi lucrurile cu şarmul tău caracteristic.

Fecioara

Dacă ai preocupări în domeniul artei sau educaţiei, acestea îţi pot aduce satisfacţii extraordinare în primele zile ale săptămânii. Pe de altă parte, relaţiile cu cei dragi cunosc turnuri importante. Unele se pot încheia, iar altele noi îşi fac loc în viaţa ta. Copiii îţi pot crea neplăceri, dar sunt pasagere. Alţii pot concepe un copil. Este rost de o nouă etapă sentimentală. Poate intra în discuție revigorarea unei relații vechi, dar serioase sau apariția uneia. Se pare că te decizi să te ocupi mai mult de sufletul tău. Pe de altă parte, dorinţa de distracţie şi aventură va fi la cote înalte. Pe 14 şi pe 15 Ianuarie îţi îndrepţi atenţia către locul de muncă. Ai multe de făcut la serviciu, dar te vei descurca fără probleme. În ultimele zile ale săptămânii se întrezăresc întâlniri şi dialoguri agreabile cu cei dragi. Fii prudent în privința sănătății, deoarece sunt posibile neplăceri serioase, ce trebuie luate în seamă și rezolvate.

Balanța

Săptămâna îţi aduce evenimente deosebite legate de casă, familie şi prieteni. Comunicarea este deficitară, de aceea fii prudent și controlează-ți stările de spirit. Foarte ușor se poate ajunge la conflict, mai ales datorită divergențelor de mentalitate. Se prefigurează o nouă etapă familială și domestică. Sunt probabile schimbări majore în spațiul locativ. De asemenea, sunt zile favorabile luării unor decizii ce privesc amenajarea locuinţei, reparaţii curente sau achiziţionarea unei case noi. Sau te poţi muta în alt spaţiu. Relaţiile cu membrii familiei pot fi oscilante, dar te vor lăsa să aranjezi totul cum vrei tu. Vin multe provocări din partea persoanelor din anturajul apropiat, însă tu evită să le răspunzi pe măsură. Discreția, toleranța, răbdarea sunt aspecte foarte importante de abordat acum. Pe de altă parte, bine ar fi să-ţi orientezi eforturile către domeniul profesional. Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să te odihnești conștient.

Scorpion

Prima parte a săptămânii este accentuată la capitolul drumuri scurte sau dialoguri cu neamurile şi prietenii apropiaţi. Atenţie la tot ce se petrece în acest segment de viaţă, deoarece intevin evenimente importante. Poţi decide să rupi anumite relaţii. Ascultă-ţi sufletul şi acţionează în consecinţă. Dacă inima îţi va spune să te apropii de cineva, poate un prieten care stă undeva departe în fundal, orientează-te spre acea persoană. Îţi poate deveni un prieten de nădejde. Pentru alţii apare problema unei etape de şcolarizare pe termen scurt. Ori se încheie un curs început demult, ori te hotărăşti să te înscrii la unul. Și în privința relațiilor cu anturajul apropiat, și în privința segmentului educational și al acumulării informațiilor se deschide o etapă nouă de bun augur. Te poţi gândi şi la îmbunătăţirea spaţiului locativ sau chiar la un schimb de locuinţă. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar veţi cădea la pace fără probleme.

Săgetător

Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Sunt posibile cadouri, recompense substanţiale sau implicarea în proiecte şi colaborări care vestesc diverse avantaje. Există şi varianta încheierii unor acţiuni din care trebuiau să vină bani şi au venit puţini sau deloc. Este o perioadă bună de a-ţi verifica situaţia veniturilor din munca proprie şi a datoriilor faţă de alţii. Chiar dacă apar nemulţumiri, depăşeşte momentul prin alcătuirea unui plan de acţiune în acest sens mult mai viabil. Se deschide o etapă financiară nouă, favorabilă pe termen lung, în ceea ce privește veniturile obținute de la locul de muncă. Întâlniri și dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Evită să vorbești mult despre tine și intențiile tale. Spre finalul săptămânii intervin treburi gospodăreşti. Este posibil ca o rudă apropiată să-ţi dea veşti controversate. Nu lua de bun chiar tot ce ţi se spune. Vin anumite persoane către tine, doar ca să te provoace din amuzament.

Capricorn

Săptămână este importantă la capitolul personalitate. Te vei face remarcat în anturaj prin forţă şi farmec deosebit. Se pare că îţi vei modifica modul de relaţionare cu tot ce te înconjoară. Sinele tău va ieşi la iveală complet schimbat şi cu noi planuri de viaţă. Ești dornic de a te implica în colaborări noi și chiar poți primi oferete viabile. Totuși, în umbră există hibe importante referitoare la orice parteneriat vizat acum. Deocamdată studiază terenul și lasă deciziile pentru o altă perioadă. Ți se așterne în cale o nouă și importantă etapă de viață și activitate, favorabilă pe termen lung. Apar cheltuieli cotidiene, dar în același timp vin și banii necesari mai ales dinspre locul de muncă sub formă de salariu sau o primă neașteptată. Sunt moment excelente pentru studiu, informare, schimb de idei. Dialoguri și întâlniri importante cu multe persoane din antutajul apropiat. Prudență și măsură în toate!

Vărsător

Primele zile ale săptămânii vor accentua dorința de izolare. Ai nevoie de dialog interior, de a te gândi pe îndelete la planurile tale și de a face schimbările necesare îmbunătățirii situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Există oportunități de evoluție și progres, însă deocamdată totul se petrece în culisle vieții tale. Sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenșia afecțiuni mai vechi sau mai noi. Pe de altă parte, este bine să asculți și ceea ce îți spun alții. Însă, tu fii scump la vorbă și nu îți divulga intențiile. Unii te pot înțelege greșit. Sunt zile bune de a-ţi alcătui un plan de viitor în legătură cu locul de muncă sau cu parteneriatele viitoare. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete. Se conturează cadouri și informații prețioase referitoare la veniturile obținute din munca proprie. Cheltuieli diverse și pentru tine, și pentru alții.

Pești

Este multă forfotă în segmental socio-profesional, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și autoritățile. Sunt posibile neplăceri, situații limită în care vei fi nevoit să iei decizii rapide și să-ți asumi noi responsabilități pe termen lung. Ți se deschid culoare profesionale, de foarte bună calitate și pe termen lung. Intervin evenimente deosebite în sectorul prietenilor şi al protectorilor. Astfel, te poţi decide să renunţi la unele relaţii de prietenie şi să te orientezi către alte persoane pe care le-ai ignorat. Poate apărea un protector nou care îţi va fi pe termen lung. În a doua parte a săptămânii, sufletul tău are nevoie de odihnă. Recomandabil este să te retragi din mijlocul celorlalţi şi să analizezi pe îndelete, cele petrecute în ultimul timp. Ce nu îţi place, schimbă şi abordează o nouă atitudine faţă de muncă şi îndatoriri sociale. În weekend te vei simţi mult mai bine şi vei reuşi să realizezi tot ce ţi-ai propus.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…