A List Magazine ∙ January 3, 2021 ∙ 10 min read

Află tot ce îți rezervă astrele la începutul acestui an. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

Relaţiile parteneriale sunt foarte evidențiate și în această săptămână. Gândirea şi comunicarea sunt la cote înalte, astfel că dialogurile aprinse cu ceilalți pot fi frecvente. Zilele de 7 şi de 8 Ianuarie sunt favorabile achitării taxelor sau datoriilor. Sunt posibile mici încurcături legate de documentele specifice, dar sunt pasagere. S-ar putea ca cineva necunoscut sa-ti pună o vorbă bună la serviciu şi de aici sa-ţi crească veniturile sau să te implici într-un proiect nou. Câştigurile sunt mici, dar satisfacţia muncii îţi va fi de ajuns. În a doua parte a săptămânii îţi îndrepţi atenţia către laturile spirituale ale vieţii. Sufletul tău are nevoie de rafinare şi de linişte. Relaţia cu străinătatea este un alt subiect principal. Poţi primi veşti de la cineva aflat peste hotare sau poţi face demersuri de a pleca într-o călătorie. Weekend-ul folosește-l pentru activități culturale.

Taur

Activitățile profesionale îți deschid această săptămână. Vei fi nevoit să te ocupi de activități de rutină, bazându-te numai pe forțele tale. Relaţiile parteneriale sunt dinamice în zilele de 7, 8 şi 9 Ianuarie. Partenerul de viaţă sau cei de afaceri îţi pot reproşa atitudinea pe care o ai faţă de ei. Ascultă-i cu răbdare şi depune eforturile necesare pentru echilibrarea lucrurilor, folosindu-te și de şarmul tău caracteristic. În ultimele zile ale săptămânii apar în prim-plan achitarea taxelor, impozitelor sau diverse datorii ce trebuie rezolvate într-un timp scurt. Sunt situaţii obişnuite, cunoscute, astfel că te vei descurca bine. Totuși, factorul necunoscut, predominant în segmental financiar, pândește în umbră și oricând îți poate încurca planurile. Prudență și discernământ în privința oricărei cheltuieli. La finalul săptămânii, astrele te sfătuiesc să-ţi reorganizezi bugetul de venituri și cheltuieli.

Gemeni

Relaţiile sentimentale revin în atenție cu răscoliri profunde. Sunt multe necunoscute, lucrurile par că scapă de sub control, astfel că nu mai știi ce să crezi și ce să faci. Relaxează-te și orientează-ți eforturile spre activitatea profesională, însă și pentru îngrijirea sănătății. Sunt zile bune pentru a munci cu spor, pentru a rezolva restanțele și pentru a trasa noi planuri de viitor. Încep să se simtă discret deocamdată, conflictele ascunse din segmentul muncii, mai ales din partea colegilor și subalternilor. Sănătatea devine vulnerabilă începând cu ziua de 7 Ianuarie, de aceea dozează-ți eforturile și fii cumpătat în toate. La sfârșitul săptămânii se conturează dialoguri parteneriale, atât cu partenerul de viață, cât și cu cei profesionali. Prudență și exersează dictonul tăcerea este de aur. De asemenea, vor interveni cheltuieli pe facturi, taxe sau alte tipuri de datorii.

Rac

Prima parte a săptămânii este favorabilă relațiilor cu membrii familiei cu neamurile, dar și treburilor gospodărești. Sunt zile bune pentru a stabili planuri de familie, rezolvarea unor demersuri patrimoniale sau vânzarea și achiziționarea unor bunuri casnice. Ai dori mai multă implicare din partea celor dragi, însă nu toată lumea este pe orientată acum spre aceleași teme domestice și familiale. Sunt posibile neplăceri serioase în relațiile sentimentale, deci fii prudent și ține cont de starea sau nevoile reale ale celorlalți. Există șanse de a consolida o relație sentimetnaleă autentică. Și relațiile cu copiii intră în discuție. În ultimele zile ale săptămânii vor interveni treburi de rutină, atât acasă în mediul familial, cât și în mediul profesional, la locul de muncă. Selectează prioritățile și odihnește-te mai mult!

Leu

Săptămâna este foarte dinamică şi interesantă pentru tine la capitolul relații apropiate. Este rost de întâlniri surprinzătoare, dialoguri utile, schimb de idei amuzante. Totuși, este posibil să te desprinzi de unii cunoscuți din varii motive. Evită să te lași impresioant de problemele altora! Zilele de 7 şi 8 Ianuarie sunt bune pentru activităţi gospodăreşti și pentru dialoguri importante cu membrii familiei și cu neamurile. O curăţenie generală, mici reparaţii sau achiziţionarea unui obiect decorativ ar fi necesare. Dorul de copilărie şi personajele ei îţi va da târcoale. Vizitarea locurilor natale sau răsfoitul unui album cu fotografii, ţi-ar alina sufletul. În a doua parte a săptămânii se animă distracțiile. Persoana iubită sau copiii îţi pot aduce multe satisfacţii. Finalul săptămânii este potrivit activităților de tip hobby.

Fecioara

În această săptămână, debordezi de energie, simţindu-te excelent. Chiar dacă în primele zile mai eşti dominat de ceva neguri sufleteşti, ele se vor risipi fără probleme. Însă, fii cumpătat în toate și mai ales, nu lăsa pe alții să observe prea multe despre tine și despre planurile tale personale. Sunt posibile dialoguri cu persoane importante, din anturajul apropiat. Critica trebuie să o folosești cu măsură, întrucât se pot strica relaţii sau situaţii favorabile. De mare folos ar fi alcătuirea unui plan de dezvoltare personală şi profesională. Toate tipurile de relaţii se reconfigurează, aşa încât trebuie să te bazezi doar pe tine însuţi, deocamdată. În a doua parte a săptămânii te poţi ocupa de cheltuielile zilnice, evitând extravaganțele. Cadourile şi recompensele sunt frecvente, însă mărunte şi aducătoare de satisfacţii. Există şi varianta renegocierilor veniturilor din munca proprie.

Balanța

În primele zile ale săptămânii eşti retras, aproape neobservabil în peisaj. Stările tale de spirit fluctuează, iar cheful de a te ocupa doar de tine va fi evident. Intervalul 4 – 6 Ianuarie este favorabil activităţilor uşoare şi celor de rutină. Există multe nemulţumiri în sufletul tău legate de locul de muncă, de remuneraţie şi cariera profesională. Relaţia cu mediul social este ostilă, aşa încât o analiză minuţioasă se impune. Sănătatea este vulnerabilă, dei fii prudent și îngrijește-te corespunzător. De mare folos ți-ar fi un plan de îmbunătățire a sănătății. În a doua parte a săptămânii te vei simţi mult mai bine, revenind în mijlocul celorlalţi refăcut şi cu chef de viaţă. Totuși nu forța nota, pentru că energia vitală este fluctuantă. Cheltuieli cotidiene și dialoguri referitoare la ventirule obțiunte de la un job. Weekend-ul îți aduce aproape semenii dragi.

Scorpion

În primele zile ale săptmânii ai nevoie de retragere din tumultul cotidian și de a sta mai mult tu cu tine. Sănătatea este vulnerabilă și chiar ai nevoie de odihnă și de îngrijiri de specialitate. Sunt momente favorabile pentru a analiza situațiile și relațiile în care ești implicat. Există nemulțumiri în privința relațiilor profesionale și parteneriale. Este nevoie de multă prudență mai ales într-o relație de cuplu sau într-o relație de colaborare, deoarece începe o perioadă extrem de bulversantă. Acum poți observa clar ceea ce te nemulțumește la celălalt, la ceilalți în general și poți lua deja măsurile potrivite pentru remedierea situației. Fii discret în privința intențiilor tale! Pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat îți poate oferi informații utile în soluționarea situațiilor și relațiilor parteneriale în care ești implicat sau vrei să te implici. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc cheltuieli, însă și posibilitatea primirii unor bani de la serviciu.

 

Săgetător

Este o săptămână care vizează relațiile socio-profesionale. Se răscolesc multe situații de la locul de muncă. Sunt momente favorabile pentru a analiza obiectiv poziția ta în cadrul unui colectiv profesional, felul în care te privesc și te tratează șefii, colegii sublaternii. Aprecierea sau deprecierea celorlalți depinde de felul în care te comporți tu în situațiile socio-profesionale, de felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru de la serviciu. Poți remedia rapid neregulile, atât din comprotamentul tău, cât și din felul în care îți desfășori activitatea la locul de muncă. În a doua parte a săptămânii se vor evidenția oboseala și unele probleme de sănătate. Detașează-te de forfota cotidiană, evită oamenii zgomotoși și gândește-te, în tihnă și în taină, doar la tine, la relațiile și la planurile tale. În weekend îți vei reveni și te vei simți mai bine.

Capricorn

Eşti hotărât în această săptămână să te ocupi de carieră şi de rolul tău social. Dorinţa de implicare în viaţa urbei este la cote înalte, însă fii prudent. Sunt posibile nemulţumiri și reacţii exagerate legate de domeniul profesional. Se pare că un şef sau o persoană cu autoritate îţi urmăreşte activitatea şi te atenţionează la fiecare pas. Privește partea bună a lucrurilor, depăşind momentele cu prudenţă şi discernământ. Pot avea loc discuţii, negocieri favorabile sau pot apărea la orizont contracte de colaborare noi, de bun augur. Există şi varianta renegocierii condiţiilor unui contract aflat în derulare. Bine este să analizezi totul în detaliu. Intervin și dialogurile inedite cu prietenii sau cu admiratorii din planul profesional. Spre finalul săptămânii ai nevoie de relaxare și întoarcerea eforturilor spre propria ta ființă.

Vărsător

Săptămâna începe frumos pentru tine, cu o mare dorinţă de rafinare sufletească. Astfel, în prima parte a intervalului analizat îţi poţi planifica activităţi culturale. Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung intră în discuţii, chiar dacă, deocamdată, vor rămâne la faza de discuţii. Locul de muncă primeşte influxuri astral deosebite. Activităţile din sfera muncii se înteţesc, relaţiile colegiale şi cu şefii sunt destul de controversate şi poţi constata că munceşti singur şi plata lasă de dorit. Pe de altă parte, dialogurile şi negocierile privind condiţiile de lucru sau veniturile din munca proprie sunt destul de bine suţinute de astre. Există şi varianta apariţiei unor colaborări mult mai bine plătite şi cu activităţi pe gustul tău. Recomandabil este să-ţi susţii punctele de vedere cu tenacitate şi perseverenţă. Foarte speciale sunt relațiile cu prietenii și protectorii din sfera socio-profesională, mai ales în weekend

Pești

Primele zile ale săptămânii îți aduc posbilitatea rezolvării unor datorii vechi, de tipul facturi, taxe, cheltuieli pe utilități comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau colaboratorii. Intervalul 4 – 6 Ianuarie este foarte activ în plan financiar, fiind momente favorabile pentru a pune la punct tot ce ține de bani bunuri personale și comune cu alții, dar și pentru a trasa planuri de investiții pe termen lung. Tentația cumpărăturilor este mare și păguboasă, de aceea fii prudent. Intervin și informații legate de străinătate, fie pentru a călători, a lucra în alte țări, fie pentru a studia și a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe și competențele profesionale, prin intermediul unor cursuri desfășurate de instituții universitare sau străine. Călătoriile pot frecvente mai ales începând cu 7 ale lunii, însă fii prudent, deoarece sunt probabile neplăceri serioase. Dialogurile cu ceilalți sunt controversate. În weekend este rost de evenimetne socio-profesionale, cu oameni importanți.

Related Posts

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Beneficiile postului pentru detoxifierea corpului și a minții

Postul este o practică sănătoasă, care susține în mod evident corpul în detoxifiere, iar dacă timpul, voința sau…

Miranda Kerr, despre planurile de a mai avea copii, după 4 nașteri

Modelul australian Miranda Kerr (40 de ani) a născut în luna februarie cel de-al patrulea fiu, botezat Pierre,…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Cristina Carp, Naționala Feminină de Fotbal

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G Dacă te-am întreba unde…

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…