A List Magazine ∙ August 30, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 31.08-06.09.2020.

Berbec

Contextul astral al acestei săptămâni te ajută să iei decizii importante legate atât de planurile tale personale, cât și de cele profesionale. Dialogurile cu prietenii și cu unii colegi de la serviciu te vor pune pe gânduri. Cineva important din mediul profesional în care activezi îți va oferi sfaturi și soluții pertinente. Vei afla pe căi mai puțin obișnuite, secvențe din jocurile de culise de la locul de muncă. Temerile sunt accentuate și fondate, însă nu le da prea mult forță. Până la urmă depinde de tine să gestionezi corect și la timp tot ce faci. Cert este că în plan profesional se încheie o etapă, iar finalul este total imprevizibil și de neînțeles. Sănătatea este foarte vulnerabilă. Revin simptome vechi, se evidențiază altele, iar ameliorarea lor este dificilă. Primești ajutoare în ceea ce privește îngrijirea sănătății, însă vino și tu în întâmpinarea acestora. La finalul săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

Taur

Datorită ultimelor evenimente din domeniul profesional în care activezi, săptămâna aceasta vei fi nevoit să iei decizii ferme referitoare la felul în care îți vei desfășura activitatea de acum încolo. Relațiile cu prietenii și cu persoanele influente de la locul de muncă se vor reconfigura, evidențiindu-se finalul unora. Este bine să te îndepărtezi rapid de oamenii și situațiile care deja te-au necăjit prea mult. De asemenea, intră în discuție și finalul unor proiecte profesionale care până nu demult îți aduceau venituri suplimentare sau favoruri diverse. Poți afla informații prețioase legate de aranjamentele de culise de la locul de muncă. Unele sunt destabilizatoare, însă odată aflat despre ce este vorba, jumătate din problemă este rezolvată. Sănătatea este foarte vulnerabilă și chiar este posibil să ai nevoie de îngrijiri de specialitate. Detașează-te de cotidian, odihnește-te și regândește-ți planurile de viață și activitate.

Gemeni

Sunt zile favorabile pentru a-ți revizui relațiile cu străinătatea. Poți călători în locuri îndepărtate, însă cheltuielile vor fi pe măsură. De asemenea, vor intra în sfera ta de interes și studiile, formele de instruire personală și profesională. Posibil să revii asupra unor decizii legate de călătorii,  studii, bani, investiții. În plan profesional se va încheia o etapă, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și autoritățile. Unele aspecte de la locul de muncă, fie că este vorba despre sarcinile tale de lucru, fie despre poziția în cadrul colectivului de muncă vor fi puse în mari discuție într-o reuniune profesională cu factorii de decizie din domeniul profesional în care activezi. Acuzele la adresa ta pot fi de mare anvergură și de neînțeles. Bine ar fi să iei aminte la ce ți se spune și să decizi, după o analiză personală și foarte atentă, ceea ce vei face în continuare la locul de muncă. Relațiile cu prietenii sunt active prin dialoguri furtunoase și activități comune.

Rac

Se prefigurează cheltuieli importante în primele zile ale săptămânii, fiind vorba despre facturi curente, servicii personale, datorii de tot felul. Poți obține venituri și ceva favoruri de pe urma unor colaborări profesionale sau cineva din familie, o rudă sau partenerul de viață, îți va oferi cadouri și sume de bani importante. Pe de altă parte, vor intra în discuție și demersurile referitoare la moșteniri și bunuri patrimoniale comune. În urma evenimentelor din aceste zile îți vei revizui sistemul valorilor morale și spirituale, orientându-te totodată spre o altă filozofie de viață. Dialogurile cu oameni erudiți, lecturarea unor cărți deosebite sau vizionarea unor filme documentare te vor sprijini în remodelarea mentală și personală. Relațiile cu străinătatea vor ajunge la un final de etapă, fie că este vorba despre călătorii, fie despre persoane străine. La locul de muncă este multă zarvă în relațiile cu șefii și autoritățile.

Leu

La începutul săptămânii este rost de discuții parteneriale și de activități comune cu ceilalți. Pot intra în discuție revizuirea unor termene și a unor condiții de desfășurare, atât a unui mariaj, cât și a unei colaborări profesionale. Însă, tema săptămânii o reprezintă banii și bunurile comune cu alții, moștenirile, partajele personale și profesionale. Se încheie o etapă în acest sens, iar rezultatele sunt însoțite de note bizare. Este dificil să ajungi la un consens cu ceilalți. Bine ar fi să eviți promisiunile, investițiile și semnarea documentelor care te implică, în vreun fel, pe termen lung. Este rost de pierderi, fraudă, ilicit, minciuni din partea altora. Călătoriile pot avea probleme în această săptămână, de aceea fii prudent și călătorește numai în condiții sigure și numai dacă ai ceva urgent de rezolvat. Procesele de învățare-evaluare sunt dificile, astfel că interviurile sau susținerea probelor și examenelor este de evitat.

Fecioara

Se prefigurează mult de lucru în primele zile ale săptămânii, atât la serviciu, cât și acasă. Selectează prioritățile și dozează-ți eforturile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și riști, fie să obosești, fie să activezi simptome ale unor afecțiuni vechi. În relațiile parteneriale, se conturează un final de etapă, atât într-o relație de cuplu, cât și în relațiile de colaborare profesională. Notele bizare însoțesc discuțiile și activitățile parteneriale, astfel că și finalul unor aspecte din aceste relații este de neînțeles. Detașează-te de situațiile și relațiile compromițătoare, oricât ți-ar fi de greu la prima vedere. La o analiză atentă a situației tale parteneriale ai constata că nu este ceea ce pare și că bine este să pui o barieră clară între tine și tot ce se petrece în planul partenerial. Segmentul financiar se evidențiază prin cheltuieli comune cu alții, plus prin dezbateri legate de moșteniri și partaje personale și profesionale.

Balanța

Relațiile sentimentale îți deschid săptămâna. Sunt probabile discuții cu persoana iubită și cu copiii pe teme domestice sau din cauza unor neamuri. Este bine să ții cont de ce îți spun cei dragi și să rezolvi situațiile ivite. Cineva sau ceva din familie, din casă, din mediul domestic poate interveni în relațiile tale amoroase, stricându-ți cheful de aventuri și remodelându-ți planurile. În domeniul profesional se prefigurează un final de etapă, mai ales în ceea ce privește activitatea profesională curentă și îndatoririle tale de la locul de muncă. Bizareriile predomină atmosfera profesională, de aceea fii prudent și ocupă-te numai de ceea ce ai tu de făcut în mod legal. Sănătatea este foarte vulnerabilă. În limita posibilului, evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile medicale. Relațiile parteneriale se animă spre finalul săpătămânii, fiind probabile discuții aprinse și chiar desprinderea dintr-un cuplu matrimonial sau dintr-o colaborare.

Scorpion

Dialogurile cu membrii familiei și treburile gospodărești îți deschid săptămâna. Sunt șanse de a ajunge la un consens cu cei dragi, însă este nevoie de ceva efort și bună voință din partea ta. Din cauza unor discuții vechi sau din cauza unor neamuri și prieteni, atmosfera domestică și armonia în familie poate fi tulburată pe termen lung. În relațiile sentimentale se încheie un capitol. Divergențele dintre tine și copii sau dintre tine și persoana iubită vor atinge un vârf, ce va declanșa reconfigurarea definitivă și radicală a acestor relații. Ceva este ciudat, nebulos, alunecos în segmentul sentimental, bine fiind să fii prudent și să nu iei chiar totul în mod personal. La serviciu este forfotă, fiind mult de lucru. Relațiile colegiale sunt distonante, neputându-te baza pe sprijinul și loialitatea acestora. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie chiar de îngrijiri de specialitate. Dozează-ți eforturile și odihnește-te în mod conștient.

Săgetător

Călătoriile pe distanțe scurte și întâlnirile cu personale din anturajul apropiat sunt frecvente la începutul săptămânii. În ceea ce privește, relațiile familiale se încheie un capitol. De asemenea, vor intra în discuție și finalizarea unor treburi gospodărești sau demersurile privitoare la bunuri patrimoniale, moșteniri și partaje. Totuși, în mediul familial și domestic plutește o nebuloasă ce greu poate fi înțeleasă și nicidecum îndepărtată. De aceea, fii prudent și nu lua de bun, promisiunile, angajamentele sau dialogurile cu neamurile. Pe de altă parte, se pot produce avarii serioase mai ales la instalațiile de apă din spațiul locativ. Relațiile sentimentale sunt dinamice prin dialoguri și acțiuni comune. Tensiunile existente între tine și copiii sau între tine și persoana iubită se pot dizolva cu puțin efort și bunăvoință. Diferența de opinii este constructivă, dacă o privește așa și ești deschis să înveți din orice situație și de la oricine.

Capricorn

Este rost de cheltuieli în primele zile ale săptămânii, mai ales pentru nevoile și mofturile tale personale. Însă, poate fi vorba și despre cheltuieli necesare îmbunătățirii sănătății. Pe de altă parte, sunt șanse bune de a primi drepturi salariale și cadouri frumoase din partea celor dragi. În segmentul relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat se va finaliza un capitol. Probabil că în urma dialogurilor și situațiilor dintre tine și prietenii apropiați vei decide să te îndepărtezi de unii. Există ceva ciudat și alunecos în aceste relații, de aceea este bine să fii precaut și să eviți a vorbi prea multe despre tine și intențiile tale. Se pot evidenția și călătoriile pe distanțe scurte, fie pentru a vizita pe cineva drag, fie pentru a rezolva chestiuni personale vechi. Mentalul este suprasolicitat, iar în consecință gândirea și comunicarea sunt viciate. Acasă vei fi nevoit să te implici în rezolvarea treburilor gospodărești. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate.

Vărsător

Ești hotărât la începutul săptămânii să te ocupi mai mult de tine și de treburile tale personale. Totuși, ceva din umbră pare că îți obstrucționează elanul și te ține în loc. Ai încredere că vei rezolva totul cu bine la momentul potrivit. În plan financiar se încheie o etapă, putând fi vorba despre primirea drepturilor salariale, despre rediscutarea condițiilor de muncă ce au drept consecință modificări salariale sau poți primi cadouri și favoruri. Nisipurile mișcătoare predomină în tot ce ține de bani, bunuri personale, venituri obținute de la locul de muncă, cheltuieli, investiții. Sunt probabile minciuni, fraudă, situații ilicite. Culisele profesionale sunt foarte animate, astfel că tot ce ține de venituri și condiții de muncă este dirijat din umbră de foruri superioare. Relațiile cu prietenii apropiați și cu neamurile sunt dinamice, iar discuțiile contradictorii vor fi frecvente. Depărtează-te de persoanele și situațiile conflictuale!

Pești

Este vremea să te gândești serios la tine și la planurile tale personale. Energia acestor zile te îmbie la relaxare, detașare de cotidian și cufundare în gândurile tale. Evită suprasolicitările psihice și fizice! Selectează prioritățile și la nevoie cere și acceptă sprijinul cuiva drag și de încredere. Se finalizează o etapă personală, astfel că vei lua decizii majore cu implicații pe termen lung. Ajutat și de sfaturile unor prieteni sau ale unor persoane din mediul socio-profesional în care activezi ai șanse bune de a-ți schimba viața în mod radical, definitiv și foarte bine. Depinde numai de tine să-ți revizuiești atitudinea, mentalitatea, felul de a fi și de a relaționa cu ceilalți. Se prefigurează cheltuieli cotidiene, însă primești bani, respectiv drepturile salariale sau favoruri dinspre locul de muncă. Pe de altă parte, vei afla și informații prețioase legate de salarizarea locului de muncă ce se va modifica odată cu modificarea condițiilor de lucru.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…