A List Magazine ∙ August 16, 2020 ∙ 11 min read

Sume mari de bani de anunță săptămâna care urmează pentru nativii unor zodii. Află tot ce îți rezervă astrele săptămâna aceasta, de la astrologul Anca Stoica.

Berbec

Este o săptămână importantă pentru segmentul relațiilor sentimentale. Se conturează o etapă amoroasă nouă și de bun augur pe termen lung. Sunt zile bune pentru distracții, aventuri, rezolvarea animozităților vechi dintre tine și cei dragi. Dialogurile vor fi benefice pentru toată lumea, chiar dacă tonurile folosite vor varia în intensitate, predominând cele înalte. Însă, chiar dacă cei dragi vin spre tine cu gânduri bune, cu intenții sincere de a-ți fi alături, datorită schimbării frecvente a stărilor tale de spirit există riscul să declanșezi conflicte gratuite. Prudență, răbdare, toleranță! A doua parte a săptămânii va aduce în prim plan situația de la locul de muncă. Mult de lucru la serviciu, atmosfera profesională se animă, apar noutăți interesante sau chiar oportunități de avansare socio-profesională. În weekend se întrezăresc dialoguri și acțiuni atât cu partenerul de viață, cât și cu cei profesionali.

Taur

Foarte solicitante sunt în aceste zile, relațiile cu membrii familiei și treburile gospodărești. Se deschide o etapă domestică și familială nouă, cu efecte benefice pe termen lung. Este bine să trasezi planuri domestic de anvergură, să vinzi sau cumperi o casă, un teren, un bun patrimonial important sau poți reamenaja spațiul locativ existent. Pot apărea avarii la sursele de foc și de aer, de aceea verifică și repară tot ce este necesar pentru buna funcționare a bunurilor patrimoniale. Relațiile cu membrii familiei se vor îmbunătăți vizibil, fiind rost de dialoguri benefice pentru toată lumea. Și relațiile sentimentale vor primi influxuri astrale minunate, astfel că poveștile de amor vor deveni pentru tine un subiect favorit multă vreme de acum încolo. Aventuri, distracții, relații cu copiii, dorința de a lucra sau de a avea copii. La sfârșitul săptămânii, sănătatea devine vulnerabilă, bine fiind să te odihnești și să te îngrijești corespunzător.

Gemeni

Comunicarea și relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt bine susținute în primele zile ale săptămânii. Încet, sigur și discret ți se schimbă mentalitatea, sistemul valorilor morale și spirituale, astfel că te vei apropia de oameni erudiți, alături de care vei stabili relații durabile și benefice. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi frecvente și se vor finaliza cu succes. Te poți gândi și la abordarea unor studii pe termen scurt, ce ți-ar fi utile atât pentru dezvoltarea personală, cât și pentru cea profesională. Acasă, în familie se animă atmosfera. Relațiile cu membrii familiei se îmbunătățesc vizibil. Dialogurile cu cei dragi vor fi de bun augur și vei reuși să ajungi la un consens cu toată lumea. Sunt zile bune pentru îmbunătățirea condițiilor locative, pentru vizite în locurile natale și pentru a dialoga cu neamurile. La sfârșitul săptămânii, ocupă-te de un hobby sau distrează-te alături de cei dragi.

Rac

Segmentul financiar este foarte accentuat în această săptămână, conturându-se o direcție nouă de câștig din munca desfășurată la serviciu. Apar informații prețioase, utile pe termen lung referitoare la salarizare, fiind posibile o mărire de salariu sau bonusuri neașteptate. Poate că la prima vedere, nu pare ceva bun, însă cu trecerea timpului vei observa că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Sunt probabil negocieri salariale și profesionale, ce vor avea efecte pe termen lung. Relațiile cu persoanele din mediul apropiat devin foarte animate. Cu ajutorul unor prieteni apropiați sau a unor cunoștințe vei putea rezolva chestiuni personale sau profesionale care trenează de multă vreme, iar începând cu această săptămână se vor rezolva ca prin minune. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi o temă frecventă, fie că pleci în excursii, fie că pleci în interes profesional. În weekend vei avea nevoie de liniștea, confortul casei, dar și de membrii familiei.

Leu

Zile memorabile pentru tine în această săptămână. Energia astrală a perioadei te va impulsiona să faci schimbări radicale și definitive în toate planurile tale, însă mai ales te va ajuta să-ți îmbunătățești personalitatea, modul de relaționare cu ceilalți și modul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare. Selectează prioritățile și ocupă-te numai de tine și de treburile tale. Stările tale de spirit fluctuează și în consecință poți avea reacții impulsive, dificil de acceptat de către ceilalți. Financiar, apar îmbunătățiri, fie că primești salariul, bonusuri, cadouri importante din partea celor dragi, fie că afli detalii importante legate de schimbări salariale benefice. Au succes negocierile salariale, însă și munca va fi pe măsură, probabil intervenind sarcini de lucru noi, deosebite, cu efecte atât pe termen lung, cât și asupra multor oameni. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc dialoguri și întâlniri agreabile cu prietenii apropiați sau cu neamurile.

Fecioara

În primele zile ale săptămânii ești interiorizat, detașat de tumultul cotidian, cufundat în gândurile și în planurile tale. Sunt momente excelente pentru dialog interior, pentru analizarea relațiilor și situațiilor în care ești implicat. Deciziile luate în această săptămână sunt benefice și vor avea efecte pe termen lung. Sănătatea este vulnerabilă, însă nu sunt motive de îngrijorare dacă te îngrijești consecvent, te odihnești și te înconjori de lucruri frumoase, oameni agreabili și dacă desfășori activități dragi sufletului tău. Dialogurile tăinuite cu persoane influente din mediul profesional în care activezi îți aduc lămuriri și informații utile. În a doua parte a săptămânii vei deveni vizibil, cu forțe vitale refăcute și gata de noi aventuri. Vor fi zile bune pentru a-ți rezolva treburile personale restante și pentru a-ți trasa planuri noi pe termen lung. La finalul săptămânii intervin cheltuieli, însă și câștiguri bune din munca desfășurată la serviciu.

Balanța

Relațiile sociale sunt foarte active în prima parte a săptămânii. Se întrezăresc noutăți favorabile în relațiile cu prietenii, cu persoanele care te susțin în mediul profesional, dar și pentru proiectele comune cu alții. Este rost să legi noi prietenii de bun augur, cu oameni interesanți și puternici, alături de care vei desfășura proiecte de anvergură. Pe de altă parte, pot apărea oferte de a te implica în activități de voluntariat, în asociații, organizații sau grupuri de interese. La un moment dat, te vor copleși toate acestea, astfel că este mai înțelept ca de la început să știi și să alegi clar ce anume vrei să faci mai departe, fie că este vorba despre planul personal, fie că este vorba despre cel profesional. În partea a doua a săptămânii, oboseala și unele afecțiuni își vor spune cuvântul. Vei fi nevoit să-ți reduci ritmul activității cotidiene și să te odihnești. Dialoguri de taină cu persoane influente. În weekend te vei simți mai bine.

Scorpion

Săptămână aduce schimbări importante în planul socio-profesional. Se deschide o etapă profesională nouă, în care vei fi bine susținut de către șefi, autorități, vei primi sarcini de lucru noi, poate chiar și o funcție de conducere. Ai susținerea șefilor, însă colegii nu privesc cu ochi buni ascensiunea ta profesională și ajutorul primit de la persoanele importante din mediul profesional în care activezi. De aceea, fii prudent și echilibrează situația, evitând să escaladezi conflictele cu colegii sau cu subalternii. De la și prin aceste persoane poți avea multe neplăceri în viitorul apropiat. Prietenii vin și ei în preajma ta, îți susțin planurile personale și pe cele profesionale, ba chiar te poți implica și în organizații, asociații, grupuri de interese pentru susținerea unor scopuri nobile. La finalul săptămânii se pot evidenția niscai afecțiuni vechi. Odihnește-te și îngrijește-te corespunzător.

Săgetător

Debutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile cu străinătatea, călătoriile, dar și componenta educațională. Se deschide o etapă nouă atât în ceea ce privește străinătatea, cât și în ceea ce privește lărgirea orizontului cunoașterii tale. Sunt momente favorabile și pentru remodelarea mentalității, revizuirea idealurilor și crezurilor personale, dar și pentru a te orienta spre alte modele de viață, modele umane care să te inspire de acum încolo. Relațiile profesionale, mai ales acelea care vizează pe șefi și autorități sunt active în partea a doua a săptămânii. Sunt posibile dialoguri importante, primirea unor sarcini de lucru noi, de mare anvergură sau chiar poți obține o funcție de conducere. Tumult din segmentul profesional, faptul că ești bine văzut și apreciat de către colegi poate afecta relațiile sentimentale. La finalul săptămânii, prietenii îți vor fi alături, fiind momente bune pentru distracții și activități comune cu aceștia.

Capricorn

Perioada evidențiază segmentul financiar, în mod special secțiunea bani, bunuri comune cu alții, moștenirile și partajele personale și profesionale. Este rost de câștig de la și prin alții, fie prin buna înțelegere și căderea la pace pe teme patrimoniale și financiare, fie prin a obține o colaborare bună care îți va aduce venituri substanțiale multă vreme de acum încolo. Pe de altă parte, relațiile cu instituțiile financiare sunt favorizate. Totuși, chiar dacă este o perioadă bună din perspectiva astrală, evită acumularea datoriilor și contractarea creditelor. Relațiile cu străinătatea se vor evidenția în partea a doua a săptămânii fie printr-o călătorie de agrement, fie prin trasarea planurilor de călătorii sau de studii. Activitățile culturale sunt favorizate, bine fiind să vizionezi filme de top, să lecturezi cărți deosebite sau să dialoghezi cu oameni erudiți. În weekend se întrezăresc reuniuni oficiale importante, fie la serviciu, fie acasă cu neamurile.

Vărsător

În relațiile parteneriale se deschide o etapă nouă, astfel că este rost de colaborări noi și de bună calitate pe termen lung. Pe de altă parte, poate intra în discuție oficializarea unei relații amoroase, logodna sau căsătoria. Indiferent de situație, este bine să discuți deschis toate aspectele implicate. Financiar începe o perioadă bună, în care vei primi sprijinul partenerului de viață, al neamurilor sau al colaboratorilor. Câștigurile obținute din colaborări sau prin intermediul altora sunt de bun augur și vor avea efecte pe termen lung. Pe de altă parte, îți poți achita datorii vechi, facturi restante, poți lămuri aspecte referitoare la moșteniri și partaje, plus că poți relaționa bine și cu instituțiile financiare. Însă, evită acumularea datoriilor și contractarea creditelor. Gândirea și comunicarea sunt umbrite, astfel că este bine să-ți alegi cu grijă vorbele și faptele. La sfârșitul săptămânii îți sunt favorizate activitățile culturale, studiile și călătoriile îndepărtate.

Pești

Săptămâna începe cu multă forfotă la serviciu. Apar noutăți, atât în ceea ce privește activitatea profesională propriu-zisă, cât și în privința relațiilor colegiale. Se deschide o etapă profesională favorabilă, cu efecte pe termen lung. Fii prudent și prezent în tot ce ține de locul de muncă! Implică-te în sarcinile de lucru care îți revin, ba chiar ajută-i și pe colegi în mod cinstit. Pe de altă parte, tumultul profesional te poate obosi și de aici mai departe se pot activa afecțiuni vechi sau chiar poți obține altele noi. Dozează-ți eforturile și, la nevoie, apelează la sfaturile specialiștilor în sănătate pentru îngrijire corespunzătoare. Relațiile parteneriale sunt active prin dialoguri importante, însă și prin acțiuni comune cu efecte îndelungate. Sunt zile favorabile și pentru aceste relații, astfel că poate intra în discuție o colaborare nouă sau oficializarea unei relații sentimentale. În weekend apar chestiuni financiare comune cu alții, plus cheltuieli.

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…