A List Magazine ∙ March 8, 2020 ∙ 10 min read

Află tot ce îți rezervă astrele săptămâna care urmează. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie, la începutul lunii martie! Care sunt nativii e care vor avea parte de iubire, în această săptămână!

Berbec

Tema principală a săptămânii o reprezintă situația profesională. Se finalizează o etapă importantă, însă, este puțin probabil să înțelegi acum esența situațiilor în care ești implicat. Detașează-te de forfota cotidiană și ai mai mult grijă de sănătate. Afecțiunile vechi plus oboseala își vor spune cuvântul într-un mod ferm. La mijlocul săptămânii se vor activa relațiile parteneriale, prin discuții și activități comune. Surprizele pot fi de proporții. Mentalul tuturor este distorsionat mai ales pe 10 Martie, de aceea fii prudent și evită escaladarea conflictelor. La orizont se întrezăresc și cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, impozite, dar și în anumite situații vor intra în discuție moștenirile, partajele și veniturile obținute din colaborări. În weekend îți sunt potrivite călătoriile și activitățile culturale.

Taur

Relațiile sentimentale îți deschid săptămâna într-un mod total neașteptat. Este vorba de reconsiderarea unei relații de iubire, fie că este vorba despre o relație sentimentală cu un adult, fie că este vorba despre relația ta cu copiii. Datorită implicării tale excesive în activitățile din mediul profesional, cei dragi îți pot face reproșuri de tot felul. Este bine să echilibrezi toate relațiile. Marți și Miercuri se conturează multe sarcini de lucru la serviciu, plus acasă în mediul personal trebuie să rezolvi restanțe. Alege prioritățile și, la nevoie, cere sprijinul celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. La finalul săptămânii vei fi implicat în activități comune cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Contradicții în idei și decizii.

Gemeni

Este foarte important să fii alături de membrii familiei în această săptămână. Se finalizează o etapă domestică și familială, fie că este vorba despre lămurirea unor chestiuni patrimoniale, fie despre treburile gospodărești importante. Ține cont și de opiniile celorlalți, pentru că numai în echipă poți duce lucrurile la bun sfârșit. Marți și Miercuri, iubirea plutește în aer, însă posibil să fie furtună. Discuții importante și acțiuni total neașteptate atât din partea persoanei iubite, cât și din partea copiilor. Fii înțelegător cu ceilalți, deoarece subiectivismul este accentuat. La locul de muncă ai multe sarcini de lucru ce vor trebui rezolvate urgent în partea a doua a săptămânii. Selectează prioritățile, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Ajutor secret de la și prin femei.

Rac

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat te vor pune pe gânduri la începutul acestei săptămâni. Este vremea să renunți la unii prieteni sau la unele cunoștințe, care fie se interesează nepermis de mult de viața ta, fie roiesc în preajma ta numai spre binele lor. Un al motiv care te va impulsiona să-ți reorganizezi relațiile cu ceilalți o reprezintă banii și bunurile comune. Sunt posibile cheltuieli, mai ales pentru partenerul de viață sau pentru colegii de serviciu. Acasă, în familie îți regăsești liniștea și siguranța, mai ales Miercuri și Joi. Dialogurile cu membrii familiei și treburile gospodărești le poți desfășura cu succes. În plan sentimental se conturează contradicții, fie că este vorba despre persoana iubită, fie că este vorba despre relația cu copiii. Îmbină echilibrat relaxarea cu munca.

Citeste aici HOROSCOPUL anului 2020! 

Leu

Se conturează finalul unei etape de câștig din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Poți primi bani, bonusuri, favoruri, dar este ceva cu iz de final. Ceva se va modifica în planul muncii, la nivel de îndatoriri profesionale, atrăgând după sine și modificări salariale. La nivel de mentalitate este nevoie să-ți reconsideri relația cu banii și cu bunurile materiale. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente. Informațiile aflate sunt surprinzătoare, însă ține cont de ele. Sunt importante în mod special pentru mediul profesional în care activezi. A doua parte a săptămânii aduce în prim plan relațiile cu membrii familiei și treburile gospodărești. Implică-te deschis în tot ce ține de casă și familie, pentru că eforturile îți vor fi răsplătite la momentul potrivit. Distracții, aventuri și amor în weekend.

Fecioara

Zile foarte importante, datorită faptului că energia lor astrală îți deschide noi orizonturi. Sunt momente excepționale și rare care te ajută să-ți remodelezi personalitatea, să-ți trasezi noi planuri de viitor, să-ți reconsideri relațiile și situațiile în care ești implicat. Ceva se finalizează în mintea și în sufletul tău, așa încât. de acum încolo, vei aborda cu totul altfel viața și rolul ei. Energia vitală este fluctuantă, de aceea selectează prioritățile. La nevoie, apelează la oamenii de încredere din preajma ta, pentru a te ajuta să duci la bun sfârșit ceea ce ai de făcut mai ales la serviciu. Marți și Miercuri primești bani, cadouri sau ajutoare materiale din partea altora. Dăruiește și tu la rândul tău oricui îți iese în cale și simți că ar avea nevoie de ceva anume. Dialoguri și întâlniri cu multă lume, plus călătorii pe distanțe scurte.

Balanța

La începutul săptămânii ești greu de observat în peisajul cotidian. Ai nevoie de singurătate pentru a-ți reface forțele vitale și pentru a te gândi pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat. Este vremea marilor schimbări, însă deocamdată este dificil să observi clar ce anume trebuie să schimbi la tine sau la planurile tale, pentru a îmbunătăți lucrurile. Ai încredere că Universul lucrează la binele tău suprem și îți deschide căile potrivite. Miercuri și Joi te vei simți mai bine, revenind în prim-planul vieții cotidiene cu forțe proaspete. Mulți se vor bucura de strălucirea ta și îți vor fi alături. Este bine să eviți a-ți divulga secretele, intențiile și mai ales opiniile personale. În a doua parte a săptămânii se conturează creșteri salariale, cadouri, dar și cheltuieli. Dialoguri și întâlniri agreabile în weekend.

Scorpion

Prietenii și persoanele din mediul profesional în care activezi te provoacă mult în primele zile ale săptămânii. În urma dialogurilor și evenimentelor petrecute alături de aceste persoane este probabil să decizi finalul unor relații sau retragerea din proiecte sau acțiuni comune care militează pentru un scop nobil. Prudență! Aspectele din aceste relații și situații socio-profesionale au repercusiuni în relațiile sentimentale. Miercuri și Joi vei avea nevoie de liniște și de retragere din forfota cotidiană. Sănătatea devine vulnerabilă, activându-se afecțiuni vechi. Îngrijește-te corespunzător, fiind probabil să ai nevoie de ajutor de specialitate. Dinspre segmentul profesional apar, pe căi mai puțin obișnuite, informații valoroase. Spre finalul săptămânii te vei simți mai bine, însă nu forța nota. Chestiuni financiare, primirea salariului, cadouri, dar și cheltuieli majore.

Săgetător

Foarte activ este segmentul profesional în această săptămână. Se finalizează o etapă importantă mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile. Ceva din mediul familial, personal îți obstrucționează ascensiunea socio-profesională. Dialogurile cu prietenii sau cu persoanele care te susțin la serviciu îți lămuresc situația ta profesională. Imaginea publică și poziția ta în cadrul unui grup de lucru pot fi compromise, de aceea fii prudent și ia aminte la ceea ce ți se spune. Gândirea și comunicarea sunt îngreunate, astfel că de aici se pot isca tot soiul de neînțelegeri. În a doua parte a săptămânii se va evidenția dorința de izolare și de odihnă. Pe de o parte, sănătatea este vulnerabilă, însă pe de altă parte, ai nevoie să analizezi situațiile și relațiile în care ești implicat. Selectează prioritățile și îngrijește-ți sănătatea!

Capricorn

În relațiile cu străinătatea se conturează un final în această săptămână. Datorită unor cheltuieli, fie amâni o călătorie, un curs, fie renunți la unele relații cu persoane străine care îți tot cer bani. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a-ți remodela filozofia de viață și pentru a-ți reconstrui un alt sistem al valorilor morale și spirituale. Miercuri și Joi sunt probabile dialoguri cu șefi și autorități. Vei fi în prim-planul unor evenimente cu multă lume, atât în mediul profesional în care activezi, cât și în mediul familial. Atenție însă, că unele aspecte din mediul personal îți pot afecta imaginea publică și randamentul de la locul de muncă. Dialogurile și acțiunile comune cu prietenii sunt favorabile. La finalul săptămânii este bine să te odihnești și să-ți îngrijești sănătatea.

Vărsător

Primele zile ale săptămânii evidențiază cheltuieli pe facturi, taxe, utilități. Pe de altă parte, se finalizează o etapă financiară, mai ales la secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Sunt șanse să rezolvi unele datorii, dar și să te lămurești în privința unor chestiuni referitoare la moșteniri și partaje. Se activează relațiile cu străinătatea Miercuri și Joi. Poate fi vorba despre a lua legătura cu cineva aflat departe de granițele țării sau despre demersuri necesare unei călătorii îndepărtate. De asemenea, ceva din mediul familial are legătură cu străinătatea, probabil să ai o rudă plecată și care are nevoie de ajutorul tău. Pe de altă parte, îți poți orienta eforturile și spre implicarea într-o formă de școlarizare, pentru a-ți îmbogăți palmaresul competențelor profesionale. Weekend-ul îți aduce reuniuni cu multă lume.

Pești

În relațiile parteneriale se conturează schimbări majore. Atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale este nevoie de revigorare și de renunțare la acele relații în care nu te mai regăsești. Între tine și cei din cercul partenerial există divergențe de opinie, care vor ieși la iveală în mod surprinzător. Susține-ți punctele de vedere, însă reține și ce spun alții. Adevărul este pe undeva pe la mijloc. Miercuri și Joi vor apărea cheltuieli majore pe utilitățile comune cu alții. Posibil ca persoanele din anturajul apropiat să-ți ceară sprijin financiar sau bunuri cu împrumut. Analizează situațiile fiecăruia și decide în consecință. Unii doresc doar să profite de pe urma ta. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu străinătatea, fie prin dialoguri cu persoane aflate în alte țări, fie prin demersuri necesare unei călătorii. Relaxează-te și prin activități culturale.

Horoscop realizat de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Balcicul artistic interbelic se întoarce la Balcic 

În jurul aniversării a 100 de ani de la începerea construcției la palatul de la Balcic al Reginei…

Cum sună cea mai nouă piesă semnată Irina Rimes: ,,Dulce amară”

Irina Rimes lansează piesa ,,Dulce amară”, o poveste despre o femeie legendară, o apariție la fel de spectaculoasă ca…

Fără telefoane la concertele lui Bob Dylan

Celebrul Bob Dylan vrea să revină la vremurile în care oamenii veneau la concerte doar pentru muzică. Pentru…

Chef Cătălin Scărlătescu gătește în această seară pentru tine, la MEDUSA

Cătălin Scărlătescu vă așteaptă în această seară cu cele mai gustoase preparate mediteraneene, la una dintre cele mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atras atenția,…

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…