A List Magazine ∙ August 2, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele săptămâna care urmează. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

Evenimentele principale ale săptămânii se leagă de segmentul relațiilor cu prietenii. Dialogurile cu aceștia, informațiile aflate despre cunoscuți, despre colegii din mediul profesional, despre prietenii vechi te vor face să te gândești bine pe cine mai păstrezi alături de tine. Unele proiecte socio-profesionale se vor finaliza fără echivoc, mai ales acelea desfășurate împreună cu șefii de la locul de muncă. Tot ce ține de mediul profesional este foarte răscolit. Se închid etape vechi, se reformulează stilul de lucru și de relaționare cu persoanele oficiale. Un carusel interesant, însă greu de urmărit și înțeles. Fiind concentrat pe segmentul profesional, relațiile personale, cele cu membrii familiei și cu persoanele dragi sunt umbrite. Totuși, acestea sunt cele care îți vor lumina și liniști sufletul. Distracțiile se vor accentua, iar aventurile amoroase pot fi frecvente. Sănătatea este vulnerabilă în a doua parte a săptămânii, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător.

Taur

Este forfotă mare în segmentul socio-profesional. Se trasează o tușă finală referitoare la proiecte profesionale, sarcini de lucru, relații cu șefi și autorități. Efectele a ceea ce se petrece în această săptămână sunt de lungă durată și greu de anticipat. Diferența de mentalitate, divergența opiniilor, comunicarea deficitară se vor evidenția foarte mult. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii, luarea deciziilor majore și semnarea documentelor cu implicații pe termen lung. Pe de altă parte, și relațiile cu prietenii și cele cu personale oficiale din mediul profesional se vor reconfigura. Sub fețe zâmbitoare se ascund intenții diferite. Este vremea să-ți reformulezi sistemul valorilor morale și spirituale. Este dificil acum să stabilești granițe clare în toate tipurile de relații, de aceea păstrează distanța față de toată lumea. Sănătatea este foarte vulnerabilă. Odihnește-te, relaxează-te și, la nevoie, urmează sfaturile specialiștilor în sănătate.

Gemeni

Dorința de rafinare sufletească este accentuată. Ești animat de gânduri mărețe, de idealuri înalte, existând șanse bune de a-ți remodela filozofia de viață. Pe de altă parte, relațiile cu străinătatea se vor reconfigura, probabil datorită banilor sau datorită unor bunuri pe care le administrezi în comun cu persoane străine. Pot intra în discuție călătoriile pe distanțe lungi, dar și studiile. Au succes călătoriile pe distanțe scurte, mai ales dacă sunt acompaniate de prietenii apropiați sau de rude. În plan profesional se întrezăresc discuții aprinse și controverse în relațiile cu șefii și autoritățile. De aceea, evită escaladarea conflictelor și luarea deciziilor profesionale importante. Este posibilă distorsionarea imaginii tale publice. Segmentul financiar de îmbunătățește vizibil, mai ales secțiunea venituri obținute din munca proprie. Relațiile cu prietenii sunt disonante, existând probabilitatea să te desprinzi de unii în chip nebănuit.

Rac

Se conturează un final clar în segmentul financiar. Este vorba despre venituri colaterale locului de muncă, despre bani și bunuri administrate și folosite în comun cu alții, despre moșteniri și partaje personale sau profesionale. Se recomandă prudență și discernământ, întrucât relațiile cu persoanele alături de care ești implicat în situații ce presupun bani și bunuri, sunt deficitare și punctate cu note ciudate. Călătoriile și relațiile cu străinătatea se vor evidenția în a doua parte a săptămânii. Dezamăgirile pot fi frecvente, de aceea fii prudent și nu te baza pe alții. Unele relații se pot finaliza, fără a înțelege prea bine de ce și cum, însă vei simți clar nevoia de a te îndepărta de unii. De bun augur îți sunt activitățile culturale, de tipul lecturarea unei cărți deosebite sau vizionarea unor filme de top. Studiile și implicarea în diverse forme de instruire sunt alte aspecte demne de luat în considerare. Foarte vulnerabil este segmentul relațiilor socio-profesionale.

Leu

Se încheie un capitol în planul relațiilor parteneriale. Fie că este vorba despre o colaborare, fie despre o relație de cuplu, finalul este inevitabil. Se vor evidenția mai mult situațiile profesionale trenante, vechi, care și-au epuizat experiențele pentru tine. Vei fi foarte comunicativ începând cu această săptămână, fiind apreciat de către ceilalți. Unii vor veni în preajma ta pentru a se bucura de strălucirea ta și pentru a primi sfaturi bune. Oferă-le altora informații, numai la cererea lor expresă și numai parțial. Cheltuielile comune cu alții vor fi active în a doua parte a săptămânii, fiind vorba despre achitarea unor facturi, a unor taxe și servicii comune. De asemenea, sunt posibile dialoguri cu partenerul de viață, cu neamurile, cu partenerii de afaceri pe teme financiare și materiale. Pentru finalul săptămânii se recomandă prudență în călătorii, dar și relațiile cu străinătatea. Mentalul va fi suprasolicitat și predispus la a emite judecăți eronate.

Fecioara

Sănătatea este vulnerabilă, evidențiindu-se afecțiuni mai vechi sau mai noi. Cum vei avea multe de făcut, atât acasă în mediul personal, cât și la serviciu, este bine să selectezi prioritățile și să apelezi la oamenii de încredere din preajma ta, pentru a te sprijini să duci totul la bun sfârșit. Pe de altă parte, atât în ceea ce privește sănătatea, cât și în ceea ce privește locul de muncă se va încheia o etapă importantă. Probabil că datorită schimbării mentalității tale, a filozofiei de viață, însă și datorită persoanei iubite sau copiilor vei lua decizii ferme în ceea ce privește situația ta profesională și îngrijirea sănătății. Relațiile parteneriale sunt provocatoare și cu greu se poate ajunge la un numitor comun, atât cu partenerul de viață, cât și cu cei de afaceri sau colaboratorii. Neplăceri parteneriale datorită copiilor, persoanei iubite, hobby-urilor. Segmentul financiar se remarcă prin cheltuieli mari comune cu și pentru alții.

Balanța

În segmentul sentimental se încheie o etapă, fie că este vorba despre copii, fie despre persoana iubită. În urma discuțiilor sau evenimentelor în care ești implicat alături de cei dragi, vei fi nevoit să iei decizii ferme, clare referitoare la modul în care se vor mai desfășura aceste relații, de acum încolo. Ceva sau cineva din mediul familial, un membru al familiei, o rudă sau poate condițiile locative, bunurile patrimoniale vor atrage după sine modificări și în relațiile sentimentale. Răscolirile sufletești vor fi accentuate, însă, ține-ți firea și privește obiectiv la tot ce se petrece în preajma ta. La locul de muncă ai multe de făcut, tinzi să te pierzi în sarcinile profesionale și în relațiile colegiale. Există dezamăgiri, deziluzii și iluzii în tot ce ține de muncă și implicațiile, bine fiind să te ocupi strict de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă în intervalul 5 – 7 August. În weekend vor interveni acțiuni comune cu alții, mai ales cu partenerul de viață și cu cei de afaceri.

Scorpion

Foarte evidențiat va fi segmentul familial. Se finalizează o etapă importantă, atât în ceea ce privește relațiile cu membrii familiei, cu neamurile, cât și în ceea ce privește treburile gospodărești și aspectele ce țin de confortul și siguranța casei. Un rol important îl au în acest final fie o rudă, un prieten important, fie o discuție în urma căreia vei decide să-ți schimbi radical felul în care te ocupi de casă și familie. În plan sentimental apar situații ciudate, răscolitoare, discuții aprinse, ambigue atât cu persoana iubită, cât și cu copiii. Păstrează o distanță clară între tine și tot ce ține de cei dragi, deoarece nu este ceea ce pare. Există interese ascunse, minciuni spuse de măști zâmbitoare și amabile, promisiuni ce nu vor putea fi niciodată respectate nici de tine, nici de cei dragi. În weekend se prefigurează treburi cotidiene, însă și neplăceri serioase legate de sănătate. Prudență și îngrijește-te corespunzător!

Săgetător

Este rost de călătorii pe distanțe scurte, la rude, la prieteni sau pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. În urma dialogului cu persoanele din anturajul apropiat, aflând probabil intențiile unora sau datorită unor bani sau bunuri, vei fi nevoit să decizi pe cine mai păstrezi alături de tine în mediul personal apropiat. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a te informa cu privire la un subiect important pentru tine, însă și pentru a studia sau de a te gândi la un plan de instruire personală și profesională. Acasă, în familie, atmosfera domestică este punctată cu note ciudate, iar de la bani, investiții, moșteniri, bunuri patrimoniale, se pot isca discuții aprinse. Fii prudent, deoarece nu este ceea ce pare în acest segment. Una se discută în familie, între neamuri, una se concluzionează, însă fiecare persoană are secretele sale și propriile planuri personale. La sfârșitul săptămânii se conturează situații dinamice în plan amoros.

Capricorn

Veniturile tale obținute în urma eforturilor la locul de muncă se vor modifica începând cu această săptămână. Se finalizează o etapă de câștig din activitatea profesională oficială, final pe care în mare parte este determinat de tine, într-un fel sau altul. Probabil că în urma reacțiilor, manifestărilor, acțiunilor tale sau a noilor tale planuri personale și profesionale, atât colegii, șefii din mediul profesional în care activezi, cât și tu personal veți decide că este momentul unei schimbări majore. Minunat este că vei primi sprijin financiar din partea rudelor, a partenerului de viață sau vei câștiga destul de bine din colaborările mai vechi sau mai noi. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se remarcă prin întâlniri deosebite și discuții interesante. Se recomandă prudență în vorbe și în fapte. Călătoriile de orice pot pune ceva probleme. În weekend, vei fi nevoit să te ocupi de casă și de membrii familiei.

Vărsător

Săptămână definitorie pentru tine, datorită energiei astrale care te va impulsiona să faci schimbări majore în toate planurile tale. Este vremea marilor decizii și a reformulării sistemului tău de valori morale și spirituale. Rezervă momente doar pentru tine și gândește-te pe îndelete la cum ai dori să fie viața ta acum încolo. Puterea de materializare a ceea ce dorești și îți asumi cu adevărat este foarte mare, de aceea fii atent ce îți propui, pentru că sunt șanse mari de realizare. Foarte bine aspectate sunt relațiile parteneriale, astfel că poți obține colaborări noi sau, în funcție de situație, o cerere în căsătorie. Ceilalți te susțin și te poți oglindi, fără rezerve, în personalitățile și acțiunile lor. Din perspectiva financiară se întrezăresc cheltuieli importante, însă sunt șanse să primești fie salariul, o primă, un bonus, fie cadouri interesante din partea celor dragi. Zilele weekend-ului îți aduc călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele apropiate.

Pești

Sunt zile bune pentru a fi discret și preocupat numai de treburile tale personale. Se încheie un capitol important în ceea ce privește situația ta profesională, însă și în privința sănătății. Pe căi mai puțin obișnuite vei afla informații prețioase referitoare la schimbările ce urmează în câmpul muncii. Este vorba și despre aspecte favorabile, de susținere din partea colegilor, de obținere a unor sarcini de lucru noi, îmbunătățindu-se totodată și atmosfera de la locul de muncă. Totuși, fie datorită unor colegi, șefi, susținători din mediul profesional, fie datorită unor proiecte profesionale aflate în derulare, aspectele favorabile de la locul de muncă pot fi umbrite. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să-i acorzi îngrijiri de specialitate. La finalul săptămânii se conturează aspecte financiare, de tipul cheltuieli, primirea salariului, însă vor apărea și informații referitoare la salarizarea locului tău de muncă.

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…