A List Magazine ∙ June 14, 2020 ∙ 12 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 15-21 iunie 2020.

Berbec

Este o săptămână dinamică pentru tine. În mod special, ai succes în rezolvarea treburilor personale, în a te debarasa de obiceiuri, tabuuri, atitudini care nu te mai reprezintă și care doar îți obstrucționează progresul. Analizează situațiile și relațiile în care ești implicat, apoi decide în consecință, pe cine sau ce mai păstrezi în jurul tău. Se vor evidenția cheltuieli cotidiene, însă și primirea unor drepturi salariale. Sunt probabile surprize deosebite pe tot ce ține segmentul financiar. Tendința de a investi sau de a te baza pe câștiguri fabuloase este păguboasă, deoarece situația ta financiare este instabilă pe termen lung. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se activează în a doua partea săptămânii prin dialoguri și întâlniri programate sau nu. Relațiile cu femeile și cu copiii sunt dificile, tensionate și greu sau deloc poți ajunge la un consens cu aceste persoane. Este vremea să-ți selectezi prietenii și cunoștințele, renunțând fără echivoc la toți aceia care îți pricinuiesc neplăceri. În weekend, fii alături de membrii familiei.

Taur

Dorința de a sta departe de iureșul cotidian este mare și ușor de îndeplinit în primele zile ale săptămânii. Ai nevoie de odihnă și de a te ocupa pe îndelete de planurile tale personale. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ar fi bine să te ocupi numai de activități ușoare și de rutină. Pe de altă parte, informațiile referitoare la situația locului de muncă sunt alarmante și chiar ar trebui să le iei în serios. Îți vei reveni pe la mijlocul săptămânii și te vei simți mai bine. Vei fi tentat să te avânți în tot soiul de treburi mai mult sau mai puțin utile ție. Selectează prioritățile și controlează-ți stările. Riști să strici relații și situații bune. Segmentul financiare se remarcă prin cheltuieli cotidiene, dar și prin urgența de a achita datorii restante. Este posibil să descoperi nereguli în documentele financiare și astfel să fii nevoit să revizuiești documente, să reiei unele plăți sau să discuți, ceva mai zgomotos, cu reprezentanții unor instituții financiare. Schimbări importante în anturajul apropiat.

Gemeni

Relații cu prietenii îți deschid această săptămână. Activitățile comune cu aceste persoane au nevoie de revizuiri, mai ales acelea care privesc o afacere sau ceva de la locul de muncă. Controversele sunt active, datorită opiniilor divergente, însă cu puțin efort și bunăvoință poți depăși totul cu bine. Pentru că relațiile cu șefii și autoritățile sunt deficitare este bine să ții cont de ceea ce îți sugerează persoanele din mediul socio-profesional. Trebuie să desprinzi de unele relații sau asociații, grupuri alături de care ai desfășurat acțiuni de anvergură. Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian, deoarece Miercuri și Joi sănătatea este vulnerabilă. Afecțiunile vechi au nevoie de îngrijiri de specialitate. Pe de altă parte, în culisele profesionale se țes situații nu tocmai confortabile. De aceea, fii prudent și reține informațiile primite pe căi mai puțin obșinuite. Spre finalul săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Faptul că se întrezăresc noutăți financiare benefice, asta îți va readuce buna dispoziție și încrederea în viitor.

Rac

Este forfotă în plan profesional la începutul săptămânii, evidențiindu-se reuniunile oficiale cu șefi sau cu reprezentanți ai unor instituții oficiale. Poziția ta în cadrul unui colectiv de muncă este umbrită, astfel că este mai bine să asculți ce spun alții, să iei notițe și să vorbești numai dacă ești întrebat. Este vremea să privești la alții, să înveți de la ei, să revizuiești anumite aspecte ale personalității tale, pe care le-ai folosit până acum în câmpul muncii, și care acum se dovedesc depășite. Sunt posibile controverse cu persoanele din mediul profesional, însă depinde numai de tine să direcționezi dialogul în sens constructiv. Gândirea și comunicarea îți sunt îngreunate, astfel că ar fi bine să eviți expunerea părerilor proprii. Foarte interesante și importante sunt activitățile comune cu prietenii, mai ales cu aceia alături de care ești implicat în asociații, grupuri, organizații cu scopuri nobile. Sunt probabile finaluri reușite ale unor demersuri comune și rediscutarea unor viitoare acțiuni comune. În weekend este bine să te odihnești și să-ți revizuiești toate planurile personale și profesionale.

Leu

Ești animat de gânduri mărețe la începutul săptămânii. Ai dori să schimbi lumea, să îmbunătățești viața celorlalți și a mediului înconjurător, însă ceva sau cineva parcă îți tot pune obstacole și visele tale rămân la stadiul de vise. Sunt zile bune pentru a lectura o carte bună, a viziona un film de top sau pentru plănui cursuri de formare personală sau profesională. Informațiile referitoare la străinătate te pot alarma. Evită să iei decizii majore în aceste zile, întrucât mentalul este bulversat, iar percepțiile tale pot fi eronate. Relațiile profesionale se animă pe la mijlocul săptămânii, mai ales relațiile cu șefii sau cu reprezentanții oficiali ai unor instituții. Se recomandă prudență și discernământ. Surprizele pot fi de mari proporții și pe termen lung. În culisele profesionale există tensiuni, astfel că pot izbucni conflicte când și cum te aștepți mai puțin. Se prefigurează o nouă etapă socio-profesională, însă deocamdată, discret, în umbră se aranjează direcțiile noi. Odihnește-te și îngrijește-ți sănătatea!

Fecioara

Începi săptămâna rezolvând aspecte financiare de tipul achitarea unor datorii vechi sau a facturilor curente. Se recomandă prudență, deoarece există predispoziție către pierderi, furturi și cheltuieli nefondate. Mai ales prin intermediul partenerului de viață sau a colaboratorilor sunt posibile neplăceri financiare, unele țesute demult. Relațiile cu străinătatea sunt active Miercuri și Joi, fie prin dialoguri cu persoane aflate departe de granițele țării, fie chiar tu trebuie să călătorești. Sunt posibile neînțelegeri referitoare la detaliile călătoriilor, de aceea ia-ți măsuri de precauție și pleacă la drum numai dacă este obligatoriu. Studiile și formele de instruire personală sau profesională reprezintă un alt subiect important al acestei săptămâni. Studiază, documentează-te, stai de vorbă cu oameni erudiți, rafinează-ți mintea și sufletul cu subiecte interesante. În plan socio-profesional este multă animație, mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile. Se conturează noutăți în relațiile profesionale și în cele de prietenie.

Balanța

Relațiile parteneriale îți atrag atenția și eforturile în primele zile ale acestei săptămâni. Sunt posibile discuții aprinse pe teme vechi, reluarea unor activități comune, fie de ordin personal, fie de ordin profesional, rediscutarea unor termene și a unor condiții ale colaborărilor profesionale. Separarea, desprinderea din astfel de relații, divorțul în cazul unei relații matrimoniale sunt atribute de luat în calcul vrei, nu vrei. Deocamdată, cele mai vulnerabile sunt colaborările profesionale. Cele vechi se pot finaliza fără echivoc. Relațiile cu străinătatea sunt remarcabile. Dialogurile cu persoanele aflate în țări străine îți pot oferi informații importante, fie pentru obținerea unui loc de muncă, fie pentru a studia în instituții școlare. Pe de altă parte, implică-te în activități culturale, plănuiește călătorii, dar lasă-le deocamdată la stadiul de plan. O discuție cu o persoană erudită îți poate aduce lămuriri deosebite referitoare la subiectele care te frământă în această săptămână. Reuniuni familiale sau profesionale în weekend.

Scorpion

La locul de muncă ai multe de făcut la începutul săptămânii, însă elanul lasă de dorit. Probabil să fii nevoit să reiei sarcini de lucru restante și să participi la reuniuni colegiale tensionate. Traversăm o perioadă în care ies la iveală toate hibele din mediul profesional, dar mai ales acelea din activitatea curentă. Discuțiile contradictorii pot fi la ordinea zilei. Evită să escaladezi conflictele. Neutralitatea și a te ocupa numai de îndatoririle tale sunt cele mai potrivite aspecte din aceste zile. Sănătatea este vulnerabilă, iar unele afecțiuni îți vor aminti că trebuie să te ocupi de ele. Odihnește-te și apelează la specialiști în sănătate pentru a-ți îmbunătăți starea generală. Relațiile parteneriale pot fi surprinzătoare. Ia aminte la ceea ce se petrece atât în relația cu partenerul de viață, cât și relațiile de colaborare profesională. Chiar dacă unele situații sau aspecte îți displac, ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. În ultimele zile ale săptămânii se conturează cheltuieli comune cu alții și rediscutarea planurilor de investiții. Noutăți din și despre străinătate.

Săgetător

Este nevoie să ocupi de persoana iubită sau de copii. Există aspecte în planul sentimental care te nemulțumesc, însă deocamdată doar poți lua aminte la ceea ce îți spun cei dragi. A interveni în planurile lor sau a le oferi sfaturi, nu se recomandă, întrucât aceștia sunt hotărâți să facă ce vor, cum vor și când vor. Ar fi bine să păstrezi o anumită distanță față de ceea ce se petrece în plan sentimental și să-ți canalizezi energia într-un hobby sau în activități sportive ușoare. La locul de muncă este multă forfotă, surprize de proporții plus sarcini de lucru ce trebuie rezolvate urgent. Ocupă-te de priorități și evită conflictele! Este vremea marilor schimbări profesionale, așa încât fii deschis și pregătit pentru noi direcții în câmpul muncii. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de îngrijiri de specialitate. Alternează orele de odihnă cu cele de lucru și ține cont de semnalele organismului tău. Partenerul de viață, dar și colaboratorii te vor solicita pentru discuții și acțiuni importante în a doua parte a săptămânii. Noutăți financiare de anvergură.

Capricorn

Membrii familiei și treburile gospodărești te solicită mult în primele zile ale săptămânii. Este bine să fii cât mai diplomat și discret, deoarece ambientul familial este tensionat și cu greu se poate ajunge la un consens cu ceilalți. Sunt posibile avarii în spațiul locativ, de aceea verifică atent instalațiile, sursele de foc și de aer. Pot interveni unele neamuri pentru a le rezolva tu problemele sau pentru a lămuri situația unor bunuri patrimoniale. Persoana iubită și copiii îți sunt alături pe la mijlocul săptămânii, provocându-te în fel și chip. Este rost de surprize în plan sentimental, astfel că este posibil orice. Rostul situației din planul amoros este acela de a-ți remodela tu concepțiile privitoare la iubire și implicațiile ei. O problemă de sănătate sau ceva din mediul profesional poate interveni în planul amoros, răsturnând mersul lin al relației cu cei dragi. La locul de muncă ai multe și mărunte de făcut, într-un ritm alert. Prudență și ocupă-te priorități. Ai nevoie de odihnă și de a-ți îngriji sănătatea.

Vărsător

Începi săptămâna cu multe călătorii pe distanțe scurte, fiind nevoit să rezolvi chestiuni personale sau profesionale. Probabil ca datorită unor restanțe bănești să iei legătura fie cu instituții financiare sau cu persoanele din anturajul apropiat. Riscul de a pierde bani sau de a investi în situații nerentabile este păgubos pe termen lung. Dialogurile sunt îngreunate, astfel că este mai bine să vorbești puțin și să apelezi la ajutorul unor specialiști în cazul în care te confrunți cu încurcături în acte sau în legalitatea unei situații. Acasă, în familie se prefigurează treburi gospodărești și discuții importante cu membrii familiei. Fii prudent și prezent în tot ce ține de casă, familie, neamuri, bunuri patrimoniale, moșteniri. Pe de altă parte, faptul că ești prea implicat în activitatea profesională, se poate ca îndatoririle domestice și problemele membrilor familiei să le lași deoparte. Astfel, cei dragi îți pot reproșa diverse și pe undeva au dreptate. În ultimele zile ale săptămânii, antrenează-i pe cei dragi în activități recreative. Fluctuații sentimentale greu de ținut în frâu.

Pești

În primele zile ale săptămânii se conturează cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Fii prudent, deoarece există riscul de a pierde bani, de a găsi nereguli în documentele financiare sau de a investi la îndemnul unora care au interese ascunse față de tine și vor doar să profite de pe urma ta. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se animă pe la mijlocul săptămânii, în mod spectaculos. Poți afla informații deosebite legate de situația de la locul de muncă. Pe de altă parte, un prieten apropiat sau o rudă te poate provoca la discuții furtunoase pe teme sentimentale. Schimbul de idei, orientarea spre subiecte deosebite de larg interes te ajută să înțelegi detaliile situațiilor în care ești implicat. Ar fi bine să fii ceva mai selectiv referitor la cei cărora te destăinui și în care ai încredere. A doua parte a săptămânii îți aduce în prim-plan relațiile cu membrii familiei și treburile gospodărești. Sunt zile bune pentru a rezolva chestiuni domestice și pentru a dialoga cu cei dragi.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…