A List Magazine ∙ August 23, 2020 ∙ 11 min read

Ultima săptămână din august aduce schimbări majore pentru câteva dintre zodii. Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează, de la astrologul Anca Stoica.

Berbec

O săptămână care pune accentul pe relațiile socio-profesionale și pe activitatea de la locul de muncă. Posibil ca datorită veniturilor și favorurilor dinspre colaborările profesionale să hotărăști a negocia cu șefii sau cu autoritățile. Sunt zile bune și pentru a achita facturi, taxe restante, a relaționa cu instituții financiare, însă fii prudent. Pentru că ești foarte combativ în această perioadă există riscul să gafezi serios cu urmări pe termen lung. De mare folos îți sunt activitățile culturale și relaționarea cu persoanele aflate în străinătate. Este rost și de călătorii sau măcar planuri mărețe în acest sens. În a doua parte a săptămânii, relațiile cu șefii de la serviciu sunt foarte dinamice. Posibil să primești sarcini de lucru noi, de mare anvergură, ce se vor desfășura pe durate mari de timp. Analizează atent ceea ce se petrece în mediul profesional și asumă-ți responsabilități atât cât poți să le rezolvi onorabil. În weekend, te vei bucura de compania prietenilor.

Taur

Este vremea marilor schimbări pe toate palierele vieții, însă acestea se produc mai întâi în mentalul tău. Analizând evenimentele și situațiile în care ești implicat va trebuie să iei decizii importante cu efecte pe termen lung, mai ales în ceea ce privește relațiile parteneriale și colaborările profesionale. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață și cu cei de afaceri, discuții ale căror concluzii sunt dificil de formulat. Unii, sub așa-zisele intenții bune din activitățile voastre comune, au interese personale ascunse și total opuse față de ceea ce spun deschis. Pe de altă parte, orientează-ți atenția și eforturile și spre segmentul financiar. Sunt zile bune pentru a rezolva datorii vechi, a descâlci situații legate de moșteniri și partaje sau pentru a lămuri situația unor câștiguri suplimentare din colaborări. Foarte dinamice sunt relațiile cu străinătatea. Fii prudent dacă trebuie să călătorești sau să iei decizii referitoare la a studia sau a munci în țări străine.

Gemeni

Începi săptămâna în forță, implicându-te în multe activități profesionale la serviciu. Alege prioritățile și organizează-ți programul astfel încât să te și odihnești, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Pot intra în discuție niscai consultații sau analize medicale utile pe termen lung. Chiar dacă te implici serios și asumat în rezolvarea sarcinilor de lucru care îți revin la locul de muncă, salarizarea aferentă și beneficiile suplimentare pe care le obții lasă de dorit. Sunt zile bune pentru a dialoga cu partenerul de viață și cu cei de afaceri sau colaboratorii, pe teme ce vizează atât activitățile, planurile comune, cât și situația financiară implicată între voi. Dinspre ceilalți, mai ales dinspre parteneri, sunt posibile neplăceri, retragerea unor promisiuni și discuții aprinse pe teme financiare. Se pare că de la moșteniri, partaje, bani și bunuri administrate și folosite în comun se pot destrăma rapid parteneriatele vechi, considerate undeva, cândva, sigure și profitabile.

Rac

Dorința de a fi alături de cei dragi, de a le împlini nevoile și de a-i ajuta să-și pună în aplicare planurile personale este mare și ușor de realizat în primele zile ale săptămânii. Chiar dacă, deocamdată, fundalul relațiilor sentimentale este unul furtunos, datorită implicării tale excesive în treburile profesionale, cu puțin efort și bunăvoință, vei putea rezolva totul în mod onorabil. Evită discuțiile contradictorii și ține cont de spusele celor dragi. Relaxează-te împreună cu persoana iubită sau cu copiii în activități de tip hobby sau practicând un sport ușor. La serviciu ai multe de făcut, fiind vorba de treburi de rutină care îți solicită multe eforturi fizice și mentale. Însă, traversăm o perioadă în care se pare că obții venituri mai bune din colaborări, decât de la un loc de muncă stabil. Pe de altă parte, este posibil să apară modificări atât într-o relație de cuplu, cât și într-o relație de colaborare profesională. Însă, toate sunt spre folosul tău.

Leu

Orice ai avea de rezolvat în sfera socio-profesională, sufletul tău are nevoie să stea acasă, alături de membrii familiei. Sunt favorizate atât treburile gospodărești, cât și dialogurile cu membrii familiei și cu neamurile. Ocupă-te de spațiul locativ, repară, renovează, cumpără bunuri de care ai nevoie pentru confortul personal și al celor dragi, vinde bunurile care îți prisosesc, colaborează cu membrii familiei pentru îmbunătățirea ambientului domestic și pentru ca toată lumea alături de care locuiești sau împarți moșteniri din familie, să se simtă fericită. Chiar dacă în mediul domestic, gâlceava pândește în umbră, cu puțin efort și bunăvoință vei rezolva totul cu succes. În relațiile amoroase sunt probabile neplăceri din partea persoanei iubite sau a copiilor. Orice se ivește, nu o lua personal, ci lasă-le celor dragi șansa de a-și duce traiul așa cum doresc. La locul de muncă se animă atmosfera foarte mult spre finele săptămânii. Fii prudent și în privința sănătății!

Fecioara

Săptămâna debutează cu multe călătorii pe distanțe scurte. Posibil să cheltuiești ceva bani fie pentru a-ți asigura unele servicii personale, fie pentru a sprijini pe cineva drag. Pe de altă parte, se conturează și dialoguri importante cu persoane din anturajul apropiat. Sunt zile bune și pentru a te ocupa de treburile gospodărești, însă ceva fie din relațiile cu membrii familiei, fie ceva legat de spațiul locativ, îți tulbură liniștea și bunul mers al planurilor de îmbunătățire a condițiilor locative. Recomandabil este să lași evenimentele să-ți urmeze cursul firesc și să ai răbdare. Persoana iubită sau copiii te pot ajuta în tot ce ține de casă și familie. A doua parte a săptămânii va aduce în atenție relațiile sentimentale. Este vremea marilor schimbări în acest segment, astfel că suișurile și coborâșurile sunt frecvente. Iubirea și implicațiile ei capată alte valențe pentru tine. Relaxează-te cu un hobby sau cu exerciții fizice ușoare alături de cei dragi și de încredere.

Balanța

Primele zile ale săptămânii evidențiază câștigurile obținute din munca proprie. Sunt șanse bune de a primi bani sau favoruri, mai ales colaborări sau din partea partenerului de viață. Totuși, fundalul a ceea ce se petrece în segmentul financiar este animat de tensiuni din partea celorlalți, probabil pentru că unii consideră că obții prea mulți bani și muncești prea puțin sau deloc. Fii prudent și cheltuiește strictul necesar, dar mai ales fii discret în ceea ce privește viața ta personală. Persoanele din anturajul apropiat te caută pentru discuții pe teme diverse, însă dincolo de fețe zâmbitoare și întrebări aparent banale, există interese meschine de a afla amănunte despre tine și planurile tale. Este posibil să faci și câteva călătorii pe distanțe scurte, pentru a rezolva o chestiune familială sau pentru a ajuta o rudă. Acasă, în familie este multă forfotă și se conturează schimbări atât în ceea ce privește spațiul locativ, cât și în relațiile cu membrii familiei.

Scorpion

Energia acestor zile te ajută să rezolvi treburi personale restante și să demarezi planuri noi cu efecte pe termen lung. Te simți bine, ești optimist, însă nu forța nota, întrucât energia vitală este fluctuantă, iar problemele de sănătate mocnesc în fundal. Alege prioritățile și la nevoie cere sprijinul cuiva drag și de încredere să te ajute. Buna ta dispoziție și elanul de a rezolva orice îți propui depind de starea sănătății, însă și de ceea ce se petrece la locul de muncă. Cum și sănătatea și ambientul profesional sunt vulnerabile, în orice moment ți se poate schimba starea de spirit și de aici mai departe se declanșează un șir lung de neplăceri. Se vor evidenția câștigurile din munca proprie, fie prin primirea salariului, a unor bonusuri, fie prin negocieri salariale și aflarea unor informații utile la locul de muncă. Relațiile cu anturajul apropiat sunt răscolite. Te vei desprinde de unii cunoscuți, prieteni, rude și te vei apropia de alții.

Săgetător

Ești discret în primele zile ale acestei săptămâni, având nevoie de odihnă și de regândirea planurilor personale. Unele afecțiuni se vor evidenția prin diverse simptome, de aceea ia în serios semnalele organismului și tratează-te corespunzător. Din cauza unor probleme sentimentale tinzi să te izolezi și să te necăjești prea mult. Depinde numai de tine să gestionezi corect și la timp, tot ce se petrece atât în segmentul amoros, cât și în alte segmente de viață care îți tulbură liniștea, cum ar fi segmentul socio-profesional. Este vremea să analizezi obiectiv situațiile și relațiile în care ești implicat și apoi să decizi în consecință. Chiar dacă balanța înclină mai mult spe nemulțumiri, cu puțin efort și bunăvoință, poți ajunge la starea de echilibru. Te vei simți mai bine și mai încrezător în a doua parte a săptămânii, revenindu-ți jovialitatea nativă și cheful de aventuri. Noutăți financiare, informații despre salarizare, cheltuieli mari.

Capricorn

Săptămâna debutează alături de prieteni. Se prefigurează dialoguri și acțiuni comune cu aceștia, mai ales pe teme socio-profesionale din care ai și tu, și ei, ceva de câștigat. Deocamdată, tu câștigi experiență, popularitate, dar și sprijinul real al unor persoane influente. Însă, fundalul relațiilor cu aceste persoane are tensiuni mocnite, astfel că în orice moment se poate isca un scandal. Ceva sau cineva din familia ta de proveniență poate perturba bunul mers al relațiilor tale de prietenie și îți poate zădărnici implicarea în proiecte profesionale importante. Sunt momente favorabile introspecției, odihnei și pentru a te gândi pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat. Oboseala și unele afecțiuni vor fi evidente, necesitând îngrijiri de specialitate. Lasă grijile deoparte și fii ferm în deciziile tale. Traversezi o perioadă în care personalitatea ta se transformă mult, astfel că ei nevoie de schimbări în toate segmentele vieții cotidiene.

Vărsător

Ești solicitat mult în domeniul profesional, fiind nevoit să relaționezi cu șefi și autorități. Va trebui să prezinți celorlalți modul tău de lucru, felul în care îți îndeplinești sarcinile de la locul de muncă și ce îmbunătățiri poți aduce activității tale profesionale. Pentru că există tensiuni mocnite la serviciu este posibil ca unii șefi sau colegi să-ți obstrucționeze progresul, ba chiar să formuleze acuze nefondate la adresa ta. Imaginea ta publică poate fi afectată în aceste zile, de aceea fii prudent. Din cauza unor discuții vechi sau a felului în care comunici, persoanele din mediul profesional, se pot simți lezate și de aici să apară un șir lung de controverse și situații neplăcute. Prietenii îți sunt alături cu dialoguri constructive, oferindu-ți sfaturi bune și ajutându-te să obții o imagine de ansamblu reală, asupra situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Sănătatea este vulnerabilă și vei avea nevoie atât de odihnă, cât și de îngrijiri de specialitate.

Pești

Posibil să călătorești la începutul acestei săptămâni sau măcar să trasezi planuri în acest sens. De asemenea, va intra în discuție și relaționarea cu persoane străine. Cum izul conflictului predomină în tot ce ține de călătorii și străinătate, din cauza cheltuielilor, este bine să fii prudent. Ești solicitat la serviciu de către șefi și autorități, însă vei fi și în vizorul membrilor familiei, cunoscuților sau pur și simplu, oriunde, te vei afla, lumina reflectoarelor va fi ațintită asupra ta. Unii vor depune eforturi pentru a-ți umbri succesul la public, însă tu fii pregătit să contracarezi totul cu farmecul tău nativ, cu calm, cu diplomație. Probabil ca datorită relațiilor cu unii prieteni sau datorită implicării tale în diverse asociații, organizații caritabile sau proiecte cu scopuri umanitare, imaginea ta publică și rolul tău în cadrul unui colectiv de muncă să fie contestate. De unele persoane din mediul socio-profesional este vremea să scapi fără echivoc.

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…