A List Magazine ∙ June 28, 2020 ∙ 12 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 29 iunie- 5 iulie 2020.

Berbec

O săptămână foarte dinamică din perspectiva socio-profesională. Aspectele financiare din planul muncii se îmbină cu cele personale, deoarece schimbările salariale atrag după ele schimbări în planurile personale de investiții. Depinde numai de tine felul în care îți gestionezi resursele materiale și financiare. Ești foarte impulsiv începând cu această săptămână, riscând să-ți irosești energia vitală și timpul, în situații inutile. Controlează-ți stările și dozează-ți eforturile! Apar noutăți legate de străinătate, astfel că este posibil să reiei discuțiile pe teme legate de călătorii îndepărtate fie de agrement, fie pentru muncă sau studiu. Sunt posibile amânări și răsturnări de situație, deci fii pregătit pentru orice. La locul de muncă se sfârșește un capitol. Imaginea ta publică, rolul tău în cadrul unei echipe, relațiile cu unii șefi sau cu unele autorități se vor modifica radical și definitiv. Misterul predomină în ceea ce privește relația ta cu mediul socio-profesional. Evită escaldarea conflictelor și gândește-te la o nouă direcție profesională.

Taur

Săptămâna începe în forță cu activități personale și profesionale. Încep să se activeze conflictele ascunse din sfera muncii, mai ales din partea colegilor bărbați. Sănătatea devine foarte vulnerabilă, astfel că este bine să alternezi regulat, orele de muncă cu cele de odihnă. Relațiile parteneriale au nevoie de revizuiri, atât în ceea ce privește programul comun cât și proiectele de viitor. Fii prudent, deoarece intențiile partenerilor, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre cei profesionali sau de afaceri, sunt ascunse. Este dificil să îndepărtezi măștile oamenilor în această perioadă, de aceea nu lua de bun chiar tot ce ți se spune și propune. În a doua parte a săptămânii vor apărea cheltuieli și probabil aspecte legate de bunuri patrimoniale, moșteniri sau partaje. Posibile cheltuieli pentru studii, călătorii îndepărtate sau pentru cineva aflat în străinătate. Referitor la relațiile cu străinătatea, se finalizează o etapă. Este vremea să-ți remodelezi mentalitatea și să-ți construiești un alt sistem al valorilor morale și spirituale.

Gemeni

Ecoul distracției din zilele anterioare te însoțește în primele zile ale acestei săptămâni. Colegii din mediul profesional te vor atenționa, deoarece eforturile tale în câmpul muncii lasă de dorit. Este multă activitate la serviciu, iar ambientul profesional este puțin prietenos. Fii prudent și îndeplinește-ți corect și la timp sarcinile de serviciu, întrucât riști sancțiuni drastice și cu efecte pe termen lung. Relațiile cu prietenii și cu susținătorii din domeniul profesional se activează destul de zgomotos, începând o perioadă în care unele dintre aceste relații se vor finaliza fără echivoc. Farmecul tău nativ și tendința de a fii prieten cu oricine îți iese în cale te susțin prea puțin în aceste zile, pentru a atrage de partea ta oameni serioși și de încredere. Fii selectiv în privința anturajului. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești și să apelezi la sfaturile unor specialiști în sănătate. În plan financiar se încheie o etapă, fiind vorba despre secțiunea bani și bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje, venituri și favoruri colaterale locului de muncă.

Rac

Forfota din mediul familial te răscolește mult în aceste zile. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei pe teme patrimoniale, însă poate fi vorba și despre teme vechi uitate, care acum revin într-un mod ciudat. Indiferent de situație, este bine să rezolvi tot ce ține de casă, familie, rude și moșteniri sau bunuri patrimoniale comune cu alții. Relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii îți vor atrage atenția și eforturile. Posibil să fie nevoie să ajuți cumva pe cei dragi sau te vei implica alături de ei în activități recreative. Acceptă opiniile și doleanțele celorlalți, chiar dacă, pe alocuri, anumite aspecte îți displac. Faptul că ești foarte ocupat cu îndatoririle tale profesionale, relațiile sentimentale au de suferit. La serviciu ai multe de făcut, însă este vorba mai mult de a reveni asupra unor sarcini de lucru vechi, ce au rămas fie nefinalizate, fie trebuie îmbunătățite. Pentru relațiile parteneriale se finalizează un capitol. O relație matrimonială se poate finaliza fără echivoc, iar un parteneriat profesional își poate modifica termenii și condițiile de desfășurare sau se finalizează.

Leu

Îți este dificil să socializezi cu multă lume, chiar dacă vin către tine oameni dragi, serioși, sinceri și unii care chiar au nevoie de sprijinul tău. Deplasările pe distanțe scurte pot fi frecvente, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Acasă te așteaptă treburi restante, fiind zile bune pentru a reorganiza spațiul locativ, a repara sau a plănui cu membrii familiei vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Însă, este bine să amâni cumpărăturile mari, de tipul bunuri electrocasnice, un imobil, un teren sau o mașină, deoarece există riscuri ascunse. Relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii sunt active prin discuții aprinse. Nemulțumirile sentimentale sunt nejustificate, deoarece subiectivismul și emotivitatea domină mentalul tuturor. Recomandabil este să te detașezi de tot ce ține de de planul amoros și să le permiți celorlalți să-și ducă traiul cum cred ei de cuviință. La locul de muncă se încheie o etapă. Forfota profesională te poate obosi mult, evidențiind totodată probleme de sănătate ce trebuie luate în serios.

Fecioara

Se întrezărește primirea unor sume de bani sau cadouri dinspre locul de muncă. Ești susținut de către șefi, mai ales de femeile cu autoritate din mediul profesional, oferindu-ți pe lângă laude bine-meritate pentru eforturile depuse în câmpul muncii și bonusuri financiare. Pe de altă parte, sunt șanse bune de a rezolva chestiuni bănești restante, de tipul achitarea datoriilor. Relațiile partenerale sunt vulnerabile, din perspectiva financiară. Veniturile obținute din colaborări sau administrarea banilor și bunurilor comune cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri pot cunoaște turnuri neașteptate. Relațiile cu anturajul apropiat sunt animate, astfel că dialogurile și întâlnirile surpriză vor fi frecvente. Se vor evidenția și călătoriile pe distanțe scurte, mai ales cele în scop profesional. În familie sunt posibile altercații cu membrii familiei, datorită copiilor sau datorită relațiilor amoroase. Evită escaladarea conflictelor și ia aminte la ce ți se spune. Fii discret în ceea ce privește viața ta amoroasă, deoarece se încheie un capitol.

Balanța

Este o perioadă bună pentru a-ți revizui planurile personale și pe cele profesionale. Ești animat de gânduri nobile, astfel că ideile din aceste zile au șanse de materializare la momentul potrivit. De mare folos îți sunt acum implicarea în studii care să-ți sprijine ascensiunea socio-profesională, însă și în studii care să-ți îmbunătățească bagajul cunoștințelor de cultură generală. Se conturează primirea salariului sau a unor bonusuri materiale. Segmentul financiar este instabil, de aceea fii chibzuit în privința oricărei cheltuieli. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat vor fi frecvente și utile. Astfel, vei afla informații prețioase ce îți vor fi de folos în mediul familial, fie pentru bunurile patrimoniale, fie pentru a sprijini un membru al familiei. În planul relațiilor cu membrii familiei și cu neamurile se încheie un capitol important. Răsturnările de situație pot fi total neașteptate și de neînțeles. Fii alături de cei dragi, acceptă-i așa cum sunt și evită să escaladezi conflicte sau să pui prea multe întrebări celor care, fie nu vor să-ți răspundă, fie chiar nu știu să-ți răspundă.

Scorpion

Se întrezăresc dialoguri tăinuite cu partenerul de viață sau cu cei din mediul profesional. Există posibilitatea de a afla detalii deosebite despre parteneri, care te vor pune serios pe gânduri. Poate fi vorba despre banii și bunurile comune cu aceste persoane, despre investițiile comune sau despre moșteniri și partaje. Sănătatea devine foarte vulnerabilă, recomandabil fiind să te îngrijești corespunzător. Oboseala și suferința fizică datorată unor afecțiuni mai vechi sau mai noi vor fi vizibile. Apar câștiguri financiare dinspre locul de muncă, dar în paralel și cheltuielile vor fi pe măsură. Cineva din anturajul apropiat îți va oferi informații prețioase referitoare la salarizarea locului de muncă și la modificările ce vor urma, inevitabil, în domeniul profesional în care activezi. Pe de altă parte, este vremea finalizării unor relații cu persoane apropiate, fie în urma unor evenimente neplăcute în care ești sau vei implicat alături de aceste persoane, fie pur și simplu simți că nu mai rezonezi cu acele persoane.

Săgetător

Se conturează aspecte importante atât în proiectele socio-profesionale, cât și în activitățile comune cu prietenii. Însă, ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Oboseala și unele afecțiuni vechi își vor spune cuvântul. Dialogul cu propria ta ființă este binevenit după o perioadă tumultoasă cu multe evenimente care mai de care mai bulversante. Analizează pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat, mai ales pe acelea din planul amoros. Vei putea înțelege detalii importante legate de persoana iubită și de copii. La locul de muncă există animozități ce se pot evidenția sub diverse forme. Fii discret în privința relațiilor colegiale și ocupă-te numai de îndatoririle tale. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete. Sunt momente favorabile pentru a-ți revizui planurile personale și profesionale. Din perspectiva financiară se finalizează un capitol. Poți primi salariul, o primă, informații legate de salarizarea locului de muncă, dar și sume de bani restante.

Capricorn

Relațiile cu șefii și autoritățile se evidențiază prin dialoguri și activități comune. Unii te vor lăuda pentru eforturile depuse în câmpul muncii, iar alții vor cârcota. Este bine să ții cont și de unii, și de alții, iar apoi să analizezi pe îndelete. Astfel, îți vei putea îmbunătăți performanțele profesionale și relațiile colegiale. Pe de altă parte, cineva din mediul profesional îți poate oferi sprijin într-o chestiune ce ține de sănătate. Relațiile cu prietenii sunt importante în aceste zile. Poți lămuri aspecte ce țin de proiectele comune sau pur și simplu, te poți bucura de o conversație plăcută, utilă cu un prieten sau cu mai mulți. Totul este să fii discret și să nu vorbești prea mult. A doua parte a săptămânii este favorabilă introspecției și a te ocupa numai de treburile tale. Oboseala și unele afecțiuni se vor evidenția prin diverse simptome, de aceea fii prudent. Este vremea marilor schimbări pentru tine, bine fiind să folosești aceste momente doar în folosul tău. Acasă în familie se conturează conflicte pe termen lung.

Vărsător

Ești preocupat de lărgirea orizontului cunoașterii, astfel că te poți implica în activități de studiu, documentare, învățare ce îți sunt utile atât în mediul profesional în care activezi, cât și în mediul personal, pentru cultura ta generală. Pe de altă parte, vor apărea noutăți legate de străinătate. Călătoriile reprezintă o temă demnă de luat în calcul. Relațiile colegiale din mediul profesional se animă prin reuniuni oficiale, la care este posibil să prezinți un proiect, o etapă profesională sau să primești noi sarcini de lucru. Divergența opiniilor va fi accentuată, însă tocmai aceasta va duce la progres personal și socio-profesional. Începe o perioadă în care vei avea tendința să critici mult și să vorbești mult, prost și fără rost. Ordonează-ți gândurile, controlează-ți stările și alege-ți vorbele și gesturile cu grijă. În relațiile cu prietenii este rost de discuții aprinse, astfel că unii se vor îndepărta de tine fără echivoc. Ai nevoie de odihnă și a te ocupa serios de sănătate, deoarece se vor evidența clar afecțiuni ce trebuie tratate rapid. Schimbări sufletești profunde.

Pești

Zile dinamice din perspectiva financiară. Se conturează cheltuieli legate de facturi și servicii personale. Însă, vor apărea și informații alarmante referitoare la salarizarea locului de muncă și la veniturile pe care le obții din activități colaterale locului de muncă. Ești bine susținut de către membrii familiei sau de către neamuri, astfel că aceste persoane te vor ajuta să depășești orice neplăcere materială sau financiară. Temele referitoare la străinătate, cum ar fi dialogul cu persoane aflate dincolo de granițele țării, călătoriile îndepărtate pentru agrement, pentru studiu sau pentru a munci într-o altă țară au legătură cu banii obținuți din munca proprie. Posibil să fii nevoit să cheltuiești în sensurile amintite, dar sunt posibile și răsturnări de situație, total neașteptate. Dialogurile cu șefii și autoritățile sunt frecvente și importante în aceste zile, însă gustul dulce-amar predomină. Prudență și discernământ! Referitor la relațiile cu prietenii, cu susținătorii din mediul profesional se finalizează un capitol prin situații greu de înțeles.

 

Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…