A List Magazine ∙ October 25, 2020 ∙ 10 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 26 octombrie- 1 noiembrie 2020.

Berbec

Săptămâna începe cu tendința de a te izola de alții, de tumultul cotidian. Sunt momente favorabile pentru a sta de vorbă cu tine însuți și a vedea clar ce anume dorești să faci mai departe. Este rost de schimbări majore, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător. A doua parte a săptămânii îți aduce stări de spirit mai bune, însă nu forța nota. Se menține vulnerabilitatea mentală și fizică, astfel că au succes doar treburile de rutină. Preocupările referitoare la segmentul muncii îți poate consuma mult și din energia vitală, și din resursele materiale. Apar noutăți financiare. Poate fi vorba fie despre primirea drepturilor salariale, a unor bonusuri profesionale sau a unor cadouri din partea colegilor de serviciu. Evită cheltuielile, deoarece surprizele financiare pot fi de mari proporții.

Taur

Tendința de a te refugia în preajma prietenilor sau a persoanelor influente din câmpul muncii este păguboasă în această săptămână. Nu este ceea ce pare, atât în relațiile cu aceste persoane, cât și în ceea ce privește lucrul comun la proiectele profesionale sau personale. Este util să-ți remodelezi filozofia de viață și să te orientezi spre oameni cu adevărat sinceri, loiali și dornici de a lucra cu tine, cot la cot, pe termen lung. Pe la mijlocul săptămânii, oboseala și unele afecțiuni vechi își vor spune cuvântul. Revin în atenție aspectele medicale abordate cu ceva vreme în urmă și poate intra în discuție un plan nou de îngrijire sau chiar retragerea temporară din câmpul muncii. La serviciu se vor evidenția conflictele mocnite, bine fiind să ții cont de ele și să acționezi în consecință. Finalul săptămânii este favorabil deciziilor personale. Se conturează o nouă și total neașteptată etapă de viață pentru tine.

Gemeni

Primele zile ale săptămânii aduce provocări socio-profesionale. Dialogurile cu șefii și cu reprezentanții oficiali ai instituțiilor sunt învăluite în mister, astfel că poți constata că te afli pe nisipuri mișcătoare. Comunicarea este deficitară, așa încât nu pune bază pe ceea ce se promite sau se concluzionează în aceste zile. Imaginea ta publică poate avea de suferit. Relațiile cu prietenii și cele colegiale de la locul de muncă sunt conflictuale, revenind în atenție teme vechi, acțiuni sau secvențe din proiecte comune. Orice acțiune alături de aceste persoane este înfrânată, blocată, iar animozitățile ies la iveală în mod zgomotos. Fii rezervat în privința exprimării opiniilor tale personale și nu te încrede nici în ale altora. În weekend vei avea nevoie de odihnă. Sănătatea este foarte vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești la superlativ.

Rac

Ești animat de gânduri mărețe la începutul săptămânii. Dorința de a-ți rafina sufletul și de a te pierde în călătorii imaginare în lumi fantasmagorice este tentantă pe moment, însă păguboasă dacă insiști. Este bine să-ți delectezi sufletul și mintea cu lecturi deosebite, cu vizionarea unor filme bune sau cu dialoguri erudite cu oameni dragi. Relațiile profesionale se animă pe la mijlocul săptămânii, fiind momente prielnice pentru a lămuri animozitățile vechi din relațiile cu șefii. Există conflicte mari la nivel de conducere în segmentul profesional în care activezi, conflicte ale căror efecte te pot necăji profund. Evită să răspunzi la provocări și ocupă-te serios de îndatoririle tale profesionale. Se contureză un final în relațiile cu prietenii, cu unii susținători din mediul profesional, plus finalul unor proiecte profesionale. Surprize de mari proporții.

Leu

În primele zile ale săptămânii trebuie să te ocupi de achitarea unor datorii vechi, de facturi și servicii comune cu alții. Senzația că faci bine ceea ce faci, că plătești prețul corect pentru serviciile de care beneficiezi sau pentru cei dragi este subiectivă și cumva, indusă de vorbe meșteșugite și de gesturi aparent binevoitoare. Cheltuiește cu măsură și nu te lăsa impresionat de nimeni și de nimic. Mentalul îți este foarte solicitat în zilele de Miercuri, Joi și Vineri, bine fiind să te abții de la comentarii, replici dure și de la implicarea în activități de anvergură. Unii te pot înțelege greșit și de aici se poate declanșa un șir de neplăceri, pe termen îndelungat. Studiile, procesele de învățare-evaluare, călătoriile, dialogurile cu persoanele oficiale sunt distorsionate, de aceea nu forța nota. În plan socio-profesional se conturează un final, surprinzător, de etapă.

Fecioara

Dinspre colaborările în care ești implicat apar solicitări majore la începutul săptămânii. Partenerul de viață sau un colaborator îți poate cere ajutorul în chestiunile sale personale. Aparent, acest persoane par deschise și binevoitoare, însă dincolo de măștile lor se ascund intenții total diferite. Evită să te lași dus și sedus de ceilalți, indiferent cine sunt aceștia și indiferent ce îți spun. Din perspectiva financiară pare că se ameliorează puțin situația sau măcar sunt adieri în acest sens. Fii prudent la cheltuieli și verifică orice document care atestă că deții bunuri, moșteniri, credite, altele specifice banilor și bunurilor comune cu alții. Gândirea și comunicarea sunt viciate, astfel că neînțelegerile sunt frecvente. În urma evenimentelor din aceste zile îți vei schimba filozofia de viață.

Balanța

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu. Se evidențiază în aceste zile, mai mult treburile de rutină, atât la locul de muncă, cât și acasă în mediul domestic. Ar fi bine să ceri sprijinul colegilor și al membrilor familiei, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Se pot evidența oboseala și afecțiunile vechi. Ceva sau cineva din familie îți poate distrage atenția și eforturile de la îndeplinirea corectă și corentă a îndatoririlor de la serviciu. Selectează prioritățile și ocupă-te serios și de îmbunătățirea sănătății tale. Relațiile parteneriale sunt conflictuale, revenind în atenție teme vechi de discuție sau acțiunile comune cu partenerul de viață sau colaboratorii. Parteneriatele vor lua turnuri nebănuite. Financiar, se finalizează o etapă de câștig de la și prin alții. Retragerea unui sprijin material sau financiar dinspre familie.

Scorpion

Relațiile sentimentale sunt ademenitoare, învăluite în mister, fascinante, dar amăgitoare și mai departe dezamăgitoare dacă privești atent și realist la ceea ce se petrece, atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Cei dragi îți pot oferi iluzii mascate de vorbe frumoase și gesturi aparent binevoitoare, însă totul este o aparență. La serviciu este multă forfotă. Relațiile colegiale sunt conflictuale, existând posibilitatea desprinderii dintr-un colectiv de lucru. Revin sarcini de lucru nefinalizate corect sau sarcini care necesită îmbunătățiri urgente. Alege prioritățile, deoarece sănătatea este foarte vulnerabilă. Și în privința sănătății sunt probabile revenirea unor afețciuni vechi, fiind nevoie de îngrijiri de specialitate. Relațiile parteneriale ajung la un final de capitol, final care poate fi extrem de surprinzător.

Săgetător

Ești preocupat de treburile casnice și problemele membrilor familiei în primele zile ale sptămânii. Tinzi să iei prea în serios ceea ce se petrece în segmetul familial, aspect păgubos pentru tine și favorabil pentru membrii familiei și pentru neamuri. Astfel, aceste persoane pot profita de pe urma vălului misterios care te învăluie și te împiedică să vezi realitatea. Tema principală este legată de bani și bunuri, pe care tu trebuie, aparent, să le pui la dispoziția altora. Relațiile sentimentale se remarcă prin conflicte și acțiuni disonante. Este dificil de ajuns la un consens cu cei dragi, de aceea fii prudent și rezervat. Este momentul să te desprinzi din relațiile și situațiile toxice. La serviciu se încheie o etapă în mod foarte surprinzător. Ceea ce se petrece acum în câmpul muncii este regizat de către femeile influente, șef de la serviciu.

Capricorn

Primele zile ale săptămânii te pun mai mult pe drumuri și îți favorizează dialoguri cu multă lume. Persoanele din anturajul apropiat  te vor solicita pentru a le oferi sfaturi sau pentru a tăifăsui pe teme de larg interes. Este bine să vorbești strictul necesar și să dai sfaturi numai acelora care chiar le merită. Unii doar te provoacă la discuții inutile. Acasă, în familie este multă forfotă, atât în ceea ce privește relațiile cu membrii familiei și cu neamurile, cât și în ceea ce privește treburile gospodărești. Sunt probabile neplăceri la instalațiile de foc, de aer sau de gaze, de aceea ocupă-te mai ales de ce trebuie verificat ori reparat în mediul domestic. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, de aceea fii înțelegător și cu tine, și cu ceilalți. În plan sentimental se conturează un final surprinzător de etapă.

Vărsător

Aspectele financiare îți deschid săptămâna, fiind vorba despre veniturile obținute la un loc oficial de muncă. Aparent este liniște și stabilitate din perspectiva financiară, însă fundalul este foarte instabil. Chiar dacă muncești serios, asumat și consecvent, există ceva care înclină balanța muncă-plată în favorarea muncii. Totuși, te poți bucura de obținerea unor venituri, satisfăcătoare deocamdată. Călătoriile și relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se animă pe la mijlocul săptămânii, fiind probabil și să călătorești, și să vorbești mult cu alții. Alege-ți vorbele și gesturile cu grijă, întrucât unii te pot înțelege greșit și își pot schimba, gratuit, părerea despre tine. Acasă, în familie intervine un final uimitor de etapă. Poate fi vorba despre membrii familiei, despre  moșteniri sau despre banii și afacerile familiei.

Pești

Beneficiezi de multă energie la începutul săptămânii, astfel că sunt momente favorabile demarării unor proiecte personale sau profesionale plănuite de mult. De mare folos îți sunt dialogurile cu prietenii și cu persoanele din mediul socio-profesional în care activezi. Chiar dacă, deocamdată, ești nemulțumit de felul în care se desfășoară anumite situații sau relații din viața ta, ai încredere că Universul veghează atent la bunăstarea ta și îți oferă sprijin la momentul potrivit. Financiar se conturează chletuieli majore, însă păguboase pe termen lung. Alge cu grijă cumpărăturile prioritare sau plata facturilor, datoriilor urgente, evitând în mod conștient, extravaganțele. Unele relații din anturajul apropiat se vor finaliza fără echivoc. Prudență în călătorii. Surprizele pot fi de mari proporții.

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Beneficiile postului pentru detoxifierea corpului și a minții

Postul este o practică sănătoasă, care susține în mod evident corpul în detoxifiere, iar dacă timpul, voința sau…

Miranda Kerr, despre planurile de a mai avea copii, după 4 nașteri

Modelul australian Miranda Kerr (40 de ani) a născut în luna februarie cel de-al patrulea fiu, botezat Pierre,…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Cristina Carp, Naționala Feminină de Fotbal

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G Dacă te-am întreba unde…

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…