A List Magazine ∙ October 11, 2020 ∙ 10 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 12-18 octombrie 2020.

Berbec

Săptămâna începe în forță pentru tine, cu treburile de rutină de la serviciu. Și acasă în mediul familial este nevoie să depui eforturi, fie pentru a ajuta membrii familiei în probleme lor personale, fie pentru a îmbunătăți condițiile locative. Se vor relua cheltuieli specifice casei și relațiilor familiale, plus că vor reveni în atenție dispute legate de bunuri patrimoniale, moșteniri și partaje. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de prudență și discernământ. În plan partenerial se deschide o etapă nouă. La orizont se conturează schimbări importante, atât într-o relație matrimonială, cât și în relațiile de colaborare profesională. Pot intra în discuție și noutățile parteneriale, însă în umbră există animozități bine mascate de intenții bune. Finalul săptămânii îți amintește de facturi, datorii de tot felul, plus cheltuielile comune cu alții.

Taur

Ești focalizat, atât pe relația cu persoana iubită, cât și pe distracții sau pe educația copiilor. Începând cu primele zile ale acestei săptămâni, sectorul amoros devine surprinzător, deoarece se vor relua teme vechi de discuție și acțiune. Se recomandă prudență și discernământ. Unele aspecte pot fi neplăcute, pentru că în umbră există detalii dificil de observat și înțeles în aceste zile. La locul de muncă se evidențiază o etapă nouă. Sarcini noi de lucru, condiții noi de muncă, relații colegiale mai mult sau mai puțin agreabile. Vei fi tentat să te afunzi în treburile de la serviciu. Sănătatea devine foarte vulnerabilă, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Conflictele mocnite din sfera profesională sunt prezente și în orice moment pot izbucni spectaculos. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc aspecte parteneriale.

Gemeni

Începutul săptămânii te găsește pe drumuri, atât în scop personal, cât și în scop profesional. Cei dragi îți pot cere sprijinul în chestiunile lor personale. Acasă în familie este armonie, fiind momente favorabile activităților domestice de înfrumusețare a spațiului locativ. Dialogurile cu membrii familiei sunt agreabile, mai ales acelea cu femeile. Ambianța domestică poate fi perturbată de îndatoririle socio-profesionale care te tot solicită din plin. La capitolul amoros se conturează o etapă nouă, astfel că sunt posibile o nouă iubire, apropierea de copii, însă și distracții și aventuri interesante. Fericirea îți poate fi umbrită de către prieteni și de către colegii de serviciu. Evită să povestești altora prea multe despre tine. În weekend, se vor relua activități profesionale, însă vor interveni și aspecte vechi legate de sănătate.

Rac

Ești interesat de veniturile pe care le obții la locul de muncă. Deocamdată, eforturile depuse sunt răsplătite nesatisfăcător, dar vor veni și vremuri mai bune. Evită cheltuielile mari și rezumă-te la strictul necesar. Prietenii apropiați te caută pentru interesele lor, însă îți va plăcea să le răspunzi afirmativ, sprijinindu-i în chestiunile lor personale sau profesionale. Totul este să-ți rezervi timp suficient și pentru tine. Călătorii pe distanțe scurte și multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Acasă, în familie se conturează o etapă nouă. Pot intra în discuție reamenajările de decor, vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale, rezolvarea unor probleme ale membrilor familiei, reparații și curățenii de anvergură. Vorbești frumos, înțelept și poți ajuta pe toată lumea. La sfârșitul săptămânii este rost de chestiuni amoroase, însă și distracții și aventuri.

Leu

Este rost de cheltuieli majore, însă sunt posibile și creșterea veniturilor din munca desfășurată la locul de muncă. Cheful de cumprărături îți poate fi umbrit de către partenerul de viață sau de către cheltuieli ce trebuie direcționate către ale segmente de viață, cum ar fi mofturile celor dragi sau facturile. Relațiile cu anturajul apropiat se înnoiesc, fie printr-o nouă abordare a acestor persoane, fie apar în preajma ta persoane noi, fascinante, de bună calitate. Totuși, pot exista divergențe de opinie destul de pronunțate și de aici să se destrame, puțin, din feeria situațiilor relaționale. Începe o perioadă în care este probabil să călătorești ceva mai mult pe distanțe scurte. De asemenea, îți sunt favorizate și secvențele de învățare, orientându-te fie spre un curs, necesar în câmpul muncii, fie te hotărăști să aprofundezi un hobby. La finalul săptămânii, casa și familia reprezintă temele de interes.

Fecioara

Primele zile ale săptămânii ar trebui să le rezervi numai pentru tine. Sunt momente favorabile pentru introspecție, pentru odihnă și pentru trasarea unor noi planuri de viitor. Vor reveni în atenție, deciziile vechi referitoare la relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Însă, vei fi nevoit să revizuiești și documentele de la locul de muncă sau chiar să refaci unele acțiuni profesionale. Se pot declanșa conflicte pe termen lung. Începe o perioadă în care vei călători frecvent, pe distanțe scurte. Financiar se deschide o etapă nouă de câștig din munca proprie. Aspectele profesionale și condițiile de muncă rămân aceleași, însă remunerația ta va crește, în mod neașteptat. Pe de altă parte, poți întâmpina neplăceri datorate cheltuielilor comune cu alții. În weekend, se întrezăresc multe dialoguri și întâlniri cu persoane apropiate.

Balanța

Dialogurile cu prietenii sunt importante în aceste zile. În urma aflării unor informații îți vei rezerva momente de reflecție pentru a analiza, pe îndelete, situațiile și relațiile în care ești implicat. Însă, vor reveni în atenție veniturile obținute din munca proprie, plus cheltuielile cotidiene necesare traiului sau mofturilor tale. Drept consecință, unele relații se pot destrăma tocmai de la bani, cadouri sau bunuri comune. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă demarării unei etape noi de viață și activitate. Trasează planuri noi, renunță la concepții învechite și la persoanele care prea ți-au pus bețe în roatele vieții. Vei străluci în anturajul apropiat, fapt pentru care vei atrage privirile neplăcute ale unora. Însă, alții te vor aprecia la justa valoare. La finalul săptămânii, primești bani, dar și cheltuiești pe de altă parte.

Scorpion

Ești foarte popular în mediul socio-profesional în care activezi. Persoanele influente de la locul de muncă îți susțin demersurile, ba chiar te pot promova pe baza meritelor deosebite în câmpul muncii. Foarte interesante sunt în aceste zile, relațiile cu prietenii. Dialogurile purtate cu aceștia, în mod special cu femeile îți vor aduce lămuriri suplimentare legate de situația ta de la locul de muncă. Unii colegi îți pun bețe în roate, fapt care poate duce la neplăceri serioase pe termen lung, chiar și la pierderea locului de muncă. Pe de altă parte, sănătatea este foarte vulnerabilă, bine fiind să-ți dozezi eforturile. Vor reveni în prim plan probleme de sănătate vechi, însă și consecințele deciziilor și acțiunilor tale din ultimul an de zile. Sunt zile favorabile reorganizării tuturor segmentelor de viață și activitate.

Săgetător

Iată o perioadă care deschide o nouă etapă socio-profesională. Dialogurile cu șefii, cu persoanele influente de la locul de muncă îți vor schimba perspectiva asupra ambianței profesionale și te vor impulsiona să muncești mai mult, mai bine, mai implicat emoțional. Munca de dragul lucrului bine făcut va fi o temă importantă pentru tine, de acum încolo, multă vreme. Se modifică relațiile cu prietenii și cu persoanele importante de la serviciu, conturându-se o etapă favorabilă, pe alocuri. Sunt probabile legături cu oameni noi și de bună calitate, plus implicare în proiecte socio-profesionale de anvergură. Depinde numai de tine să gestionezi corect și coerent relațiile profesionale și îndeplinirea sarcinilor tale de lucru. În weekend, vei avea nevoie de odihnă, evidențiindu-se totodată și dorința de reflecție asupra evenimentelor din timpul săptămânii.

Capricorn

Relațiile cu străinătatea sunt foarte active la începutul săptămânii. Fie că trebuie să pleci într-o călătorie îndepărtată, fie că vorbești cu cineva aflat departe de granițele țării, te vei bucura și îți vei trasa planuri mari. Există o legătură strânsă între ascensiunea ta socio-profesională și străinătate. Poate intra în discuție, a lucra cu parteneri străini sau a lucra în străinătate. De asemenea, este probabil să fie vorba și despre a studia ori în străinătate, ori pe termen lung. Rezervă momente și pentru a viziona un film bun sau pentru a lectura o carte deosebită. În planul profesional se conturează o etapă nouă, etapă susținută în mod special de către șefi și persoane influente din domeniul în care activezi sau îți dorești să activezi. Poți primi o funcție de conducere sau sarcini de lucru deosebite în care vei fi pus în valoare. Prietenii îți vor umple weekend-ul cu distracții.

Vărsător

Împreună cu partenerul de viață sau colaboratorii ai șanse bune de a lămuri investițiile și cheltuielile comune. Sunt momente favorabile pentru a rezolva datorii vechi, chestiuni legate de moșteniri sau partaje. Pe de altă parte, este probabil să primești recompensă bănești sau materiale dintr-o colaborare profesională colaterală locului de muncă. În a doua parte a săptămânii vei lăsa deoparte aspectele cotidiene ale vieții și te vei orienta spre domeniile filozofice și spirituale. Se deschide o etapă interesantă în care îți vei remodela mentalitatea și sistemul valorilor morale și spirituale. Sunt zile bune pentru activități culturale, pentru învățare și schimb de experiență cu persoanele aflate în străinătate. De asemenea, poate intra în discuție un plan de călătorii îndepărtate sau de studii pe termen lung, în țară sau în străinătate. Însă, toate acestea depind de bani. La sfârșitul săptămânii se conturează reuniuni cu persoane oficiale.

Pești

Săptămâna debutează cu aspecte profesionale, însă și sănătatea îți poate crea niscai probleme. Selectează prioritățile și dozează-ți eforturile. Relațiile parteneriale sunt active prin discuții agreabile și acțiuni constructive. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie că este vorba despre colaborările profesionale, sunt momente bune pentru a pune la punct direcții noi de dezvoltare. Totul este să nu strici tu, cumva, cheful celorlalți, cu supoziții și temeri nefondate. Financiar se deschide o etapă nouă de câștig de la și prin alții. Începe o perioadă favorabilă pentru câștiguri suplimentare față de salariul oficial de la locul de muncă. De asemenea, pot intra în discuție investițiile, rezolvarea moștenirilor și partajele. Relațiile cu străinătatea, călătoriile, studiile, dar și activitățile culturale sunt potrivite pentru weekend.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…