A List Magazine ∙ September 20, 2020 ∙ 10 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 21-27 septembrie 2020.

Berbec

Săptămâna îți aduce în prim plan mentalitatea și valorile morale și spirituale după care îți ghidezi viața. Sunt posibile modificări în relațiile cu ceilalți, deoarece îți vei da seama că unele persoane și unele situații în care ești implicat te dezamăgesc sau, pur și simplu, vrei altceva în viața ta. Studiile și călătoriile sunt teme de luat în calcul, evidențiind-se piedici atât în ceea ce privește relaționarea cu persoane străine, cât și abordarea unor studii. În plan profesional, este forfotă în special la nivel de conducere. Se pare că se vor schimba unii șefii sau chiar întreaga organizare și legislație a domeniului în care activezi. Însă, ți se deschid culoare profesionale noi, fiind posibil chiar să obții responsabilități noi sau o funcție de conducere. La sfârșitul săptămânii, prietenii te vor invita la agape agreabile și relaxante. Evită să vorbești despre planurile tale personale.

Taur

Perioada îți deschide o etapă nouă la locul de muncă. Vor avea loc dialoguri importante cu subalternii, colegii, dar și șefii vor fi prin preajmă cu niscai sfaturi utile. Este bine să-ți dozezi eforturile și să-ți selectezi prioritățile, întrucât sănătatea este foarte vulnerabilă și pot reveni afecțiuni vechi. Relațiile parteneriale se desfășoară armonios, la prima vedere, însă în fundal există animozități ascunse în mod special în planul profesional. Din perspectiva financiară este posibil să plătești daune vechi, facturi sau servicii folosite în comun cu alții. Câștigurile obținute din activități colaterale locului de muncă lasă de dorit. Preocupările referitoare la călătorii și studii îți relaxează mintea și îți deschide sufletul spre noi orizonturi, spre o nouă filosofie de viață. În weekend, se întrezăresc reuniuni oficiale cu multă lume.

Gemeni

Se deschide un nou capitol amoros. Este rost de idile noi, de a te ocupa mai mult de copii, de a te distra și de a te juca. Dialogurile cu cei drag vor fi încântătoare și cu efecte pe termen lung. La serviciu ai multe de făcut și va trebui să te descurci singur, pentru că ajutoarele din partea altora se lasă mult și bine așteptate. În relațiile parteneriale se conturează noutăți, în mod special din perspectiva banilor și bunurilor folosite și administrate în comun. Constatările din aceste zile te pot nemulțumi, deoarece apar pierderi, cheltuieli nefondate, ba chiar nereguli în documentele financiare. Selectează mai întâi prioritățile tale și apoi rezolvă și cheltuielile comune cu alții. Sunt momente bune pentru a-ți remodela concepțiile referitoare la bani și bunuri. La sfârșitul săptămânii îți sunt recomandate activitățile culturale, studiile și călătoriile.

Rac

Săptămâna aduce un nou capitol domestic. Sunt zile bune de a pune la punct planuri domestice, de a lămuri aspecte legate de moșteniri și bunuri patrimoniale. Banii comuni și investițiile vor fi tema de fundal în segmentul familial și domestic vreme îndelungată de acum încolo. Relațiile sentimentale sunt dinamice, putând intra în discuție planuri de logodnă, de căsătorie sau chiar apariția unui copil. Totuși, în umbră există animozități, care nu se văd, dar se simt. La serviciu este multă forfotă, fiind nevoit să reiei sarcini de lucru care, fie au rămas nerezolvate, fie necesită îmbunătățiri. Atmosfera de la locul de muncă lasă de dorit, însă încet, sigur și discret situația se schimbă. Relațiile parteneriale se tot fac și se tot desfac. Deocamdată ies la iveală hibele acestora și se pregătesc parteneriate noi. În weekend apar cheltuieli, dar și rezolvări financiare favorabile.

Leu

Perioada analizată îți favorizează relațiile cu persoanele apropiate. Este rost de dialoguri interesante, de a lega noi prietenii și de demara acțiuni comune cu persoane dragi și de încredere. Treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei te solicită mult, mai ales dacă segmentul familial și domestic are de-a face cu străinătatea. Persoana iubită și copiii au nevoie de tine și de sfaturile tale. Chiar dacă pare că nu ești luat în seamă de către cei dragi, tu continuă să-i iubești și să-i ajuți necondiționat. La serviciu se preconizează schimbări majore. Este vremea să-ți remodelezi concepțiile privitoare la muncă și implicațiile ei. Sănătatea este vulnerabilă și se pot relua afecțiuni vechi. Ocupă-te numai de priorități, însă rezervă și momente de odihnă și reflecție. Finalul săptămânii îți aduce dialoguri și acțiuni parteneriale.

Fecioara

Financiar se deschide o nouă etapă de câștig din munca proprie. Asta înseamnă că îți vor crește veniturile obținute din munca proprie, însă și eforturile vor fi pe măsură. Sunt aspecte favorabile, atât în ceea ce privește partea financiară, cât și partea profesională. Membrii familiei și treburile gospodărești te solicită mult, însă vei avea succes. Există aspecte familiale care te necăjesc profund, mai ales în ceea ce privește partea afectivă. Depășește momentele cu răbdare și toleranță față de toată lumea. Relațiile sentimentale sunt foarte active. Dialogurile cu persoanele dragi sunt importante și cu efecte pe termen lung. Pe de altă parte, rezervă momente pentru a-ți folosi talentele creative și ocupă-te de un hobby. La sfâșitul săptămânii se prefigurează activități profesionale, plus cele de rutină ale casei. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te și odihnești.

Balanța

Se conturează o nouă etapă personală. Sunt momente favorabile pentru a-ți revizui atitudinea, personalitatea, felul de a fi și de a relaționa cu ceilalți. Trasează planuri noi și obișnuiește-te să te pui pe primul loc în viața ta. Cheltuielile pentru cele necesare traiului cotidian vor fi frecvente, însă, în paralel, vei primi și salariul sau un bonus care, te vor ajuta să rezolvi datorii restante. Pe de altă parte, segmentul venituri obținute din munca proprie este vulnerabil, de aceea rezumă-te doar la cheltuieli strict necesare. Relațiile cu anturajul apropiat se evidențiază prin dialoguri și întâlniri deosebite. Unele informații aflate în aceste zile te vor pune pe gânduri, mai ales acelea referitoare la rude și prieteni apropiați. Cei dragi au nevoie de sprijinul tău, fie pentru a-i ajuta în rezolvarea unor probleme personale, fie pentru a te implica în treburile gospodărești.

Scorpion

Este o perioadă care îți favorizează discreția și întoarcerea eforturilor spre propria ta persoană. Rezervă momente pentru a analiza relațiile și situațiile în care ești implicat. Personalitatea îți este umbrită, astfel că luminile rampei te ocolesc deocamdată. Sănătatea este vulnerabilă și se pot reitera afecțiuni vechi. Intervin cheltuieli majore. Veniturile îți pot crește, însă nu sunt pe măsura eforturilor depuse în câmpul muncii. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi informații prețioase referitoare la situația salarizării și a condițiilor de muncă de la serviciu. Foarte importante sunt dialogurile și întâlnirile din această săptămână, chiar și cele cu simple cunoștințe sau vecini. Ar fi bine să revizuiești aceste relații și să păstrezi în preajma ta, doar pe cei de încredere. Weekend-ul este favorabil activităților domestice și relaționării cu membrii familiei.

Săgetător

O săptămână care îți favorizează relațiile cu prietenii. Se deschide o nouă etapă și în ceea ce privește implicarea în proiecte profesionale de anvergură alături de persoane interesante și de încredere. Posibil să stabilești relații frumoase cu persoane aflate în străinătate, să călătorești departe de granițele țării, fie în scop turistic, fie în scop profesional. Rezervă momente pentru a te gândi pe îndelete la situațiile în care ești implicat, mai ales la locul de muncă. Există conflicte mocnite ce acum pot lua amploare. În a doua parte a săptămânii, te vei simți mai bine și vei reveni cu forțe proaspete în mijlocul celorlalți. Sunt posibile neplăceri, datorate veniturilor pe care le obții la locul de muncă. Este rost de chletuieli, dar și de primirea drepturilor salariale. La finalul săptămânii îți sunt favorizate călătoriile scurte și dialogurile cu cei apropiați.

Capricorn

Foarte importantă săptămână pentru segmentul socio-profesional. Se conturează o etapă nouă care te va pune în valoare și care îți poate oferi responsabilități noi sau chiar un post de conducere. Dialogurile cu șefii și autoritățile sunt de bun augur pe termen lung. Totodată vor intra în discuție și creșterea veniturilor sau favoruri dinspre locul de muncă. Există prieteni care te susțin, se bucură de succesul tău, însă există și alții care, în umbră, ticluiesc conflicte. Chiar și membrii familiei sau unele aspecte domestice îți pot umbri ascensiunea profesională. Marți și Miercuri sunt zile de reflecție și odihnă departe de zgomotul cotidian. Analizează situațiile în care ești implicat, formulează concluzii și decide în consecință, astfel încât să-ți îmbunătățești viața și relațiile cu ceilalți. Primești bani, cadouri sau favoruri, însă vor interveni și cheltuieli.

Vărsător

Relațiile cu străinătatea și călătoriile primesc sprijin astral important și pe termen lung. Este posibil să primești oferte de implicare în parteneriate care presupun schimb de experiență cu parteneri străini și călătorii pe distanțe lungi. Dialogurile cu șefii și cu persoanele oficiale din mediul profesional în care activezi sunt importante. Însă, pe fundal, unii șefi îți pot pune bețe în roate. Evită să-ți expui părerile, persoanelor din mediul apropiat, deoarece îți pot fi interpretate greșit, atât vorbele, cât și gesturile. Pe de altă parte, implicarea în acțiuni comune cu prietenii sau cu unii colegi îți poate aduce informații bune, însă și situații în care să fii pus în valoare, datorită talentelor tale native. Sănătatea este vulnerabilă și chiar ai nevoie de îngrijiri de specialitate. La sfârșitul săptămânii, te vei simți mai bine și pregătit pentru noi aventuri.

Pești

Se deschide o nouă etapă de câștig din colaborări și din activități colaterale locului de muncă. Pe de altă parte, vei putea rezolva mai ușor, chestiuni legate de moșteniri, partaje, cheltuieli comune cu alții. Însă, salariul, venitul oficial dinspre un loc de muncă se poate diminua sau chiar amâna. De aceea, rezumă-te doar la cheltuieli necesare și imediate, evitând datoriile și investițiile. Se prefigurează dialoguri ample cu șefii și cu oficialitățile din mediul profesional în care activezi. Temele de dialog vizează proiecte profesionale mai vechi sau mai noi. Există nemulțumiri vizavi de toate acestea, însă, deocamdată, situația rămâne stabilă. Unii prieteni, colegi, șefi îți recunosc meritele profesionale, îți susțin eforturile, însă pare că nu este suficient. Selectează prioritățile și evită să-ți expui părerile. La finalul săptămânii, ai nevoie de odihnă.

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…