A List Magazine ∙ September 13, 2020 ∙ 11 min read

Jumătatea acestei luni aduce schimbări majore pentru câteva dintre zodii. Se întrevăd și șanse de câștig financiar. Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează, de la astrologul Anca Stoica.

Berbec

Primele zile ale săptămânii sunt favorabile relațiilor sentimentale. Și cu persoana iubită, și cu copii, vei reuși să stabilești acorduri favorabile. Abordează și un hobby, deoarece în scurtă vreme, acesta se poate transforma într-o ocupație, care îți poate aduce venituri bune. La locul de muncă sunt multe de făcut într-un ritm rapid, astfel că vei fi nevoit de împrejurări să te adaptezi la noile condiții și sarcini de lucru. Se conturează o etapă nouă în plan profesional și poate intra în discuție chiar și un nou loc de muncă, într-un alt domeniu de activitate. Însă, sănătatea este vulnerabilă, existând și posibilitatea de a te retrage din câmpul muncii, pentru a face o terapie sau o intervenție chirurgicală. Organizează-ți eficient timpul, activitățile și resursele, astfel încât să depășești cu bine perioada actuală, perioadă care este foarte provocatoare. La finalul săptămânii, partenerul de viață și ce de afaceri sau colaboratorii te vor solicita mult.

Taur

Ar fi bine să fii alături de membrii familiei la începutul săptămânii. Sunt momente favorabile pentru dialoguri constructive, pentru treburi gospodărești de anvergură, dar mai ales pentru înfrumusețarea spațiului locativ. Persoana iubită și copiii te pot sprijini mult și bine în toate demersurile familiale și domestice. În aceste relații se conturează o etapă nouă. Aceasta depinde, pe de o parte, de aspectele profesionale și de situația ta de la locul de muncă. Însă, pe de altă parte, depinde de sănătatea și a celor dragi. Selectează prioritățile și ține cont și de părerea celorlalți. Atât sănătatea, cât și situația profesională de la locul de muncă se mențin tensionate, cu situații inedite, bulversante și cu schimbări ce pot apărea în cele mai neobișnuite moduri și  momente. Sunt favorizate dialogurile colegiale, iar prin intermediul colegilor poți afla informații deosebite legate de viitorul domeniul profesional. Șefii te susțin prea puțin spre deloc.

Gemeni

Relaționezi cu multă lume la începutul săptămânii. Prieteni apropiați, vecini, simple cunoștințe te caută pentru a dialoga cu tine pe subiecte de larg interes. Datorită forfotei din preajma ta, mentalul devine suprasolicitat și astfel apar oboseala. Selectează și persoanele cărora le accepți conversațiile, dar și temele de dialog. Unii doresc să afle detalii despre viața ta familială și domestică. Mai ales că, se prefigurează schimbări majore acasă, în familie. Este rost de vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase, rezolvarea unor demersuri domestice vechi și care acum se deblochează în mod benefic, însă vor conta mult și relațiile cu membrii familiei, cu neamurile. Este o perioadă bună pentru vizite în locurile natale și pentru trasarea unor planuri domestice pe termen lung. Relațiile sentimentale sunt active prin dialoguri și acțiuni interesante cu persoana iubită și cu copiii. Este foarte important felul în care comunici cu toți cei din preajma ta.

Rac

În primele zile ale săptămânii este vorba despre bani, cheltuieli, salarizare. Este posibil să primești bani fie de la locul de muncă, sub forma salariului, a unei prime sau favoruri diverse, fie persoanele din anturajul apropiat îți oferă cadouri frumoase și utile pe termen lung. Tendința de a cheltui pentru înfrumusețare personală și pentru îmbunătățirea condițiilor de locuit este mare și dificil de ținut în frâu. Rezumă-te la priorități! Pot apărea cheltuieli pentru o călătorie sau pentru un curs, un seminar, o conferință dorită de multă vreme. Relațiile cu anturajul apropiat se înnoiesc, evidențiindu-se oportunități de a relaționa cu oameni noi și de bună calitate. Pe de altă parte, se deschide o perioadă care te predispune la călătorii diverse pe termen scurt și pe distanțe scurte. Și procesele de învățare-evaluare vor fi foarte active și cu rezultate imediate și bune. În weekend, membrii familiei și treburile domestice vor intra în sfera ta interes.

Leu

Începi săptămâna în forță, plin de vitalitate. Ești o adevărată vedetă în anturajul apropiat, astfel că mulți vor veni în preajma ta să se bucure de energia ta. Sunt zile bune pentru a te ocupa de sănătate, de înfrumusețarea personală, de treburile tale personale, dar mai ales pentru a relaționa cu oamenii dragi și de încredere. În plan financiar se conturează o etapă de nouă de câștig din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat îți poate oferi ceva de muncă, și să te plătească fie în bani, fie în produse sau favoruri utile pe termen lung. Câștiguri substanțiale, însă și cheltuieli pe măsură. Evită investițiile în imobiliare sau în bunuri domestice scumpe, deoarece sunt posibile neplăceri din partea partenerului de viață, mai ales dacă te afli într-un litigiu cu acesta și din partea colaboratorilor. Fii discret în privința situației tale financiare, pentru că unii doresc să profite de asta. La sfârșitul săptămânii este rost de călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Fecioara

Este o perioadă favorabilă pentru a te ocupa de tine însuți. Discreția și farmecul care te înconjoară vor atrage priviri curioase, însă și ajutoarele de care ai nevoie să-ți duci treburile la bun sfârșit. Dialogurile tăinuite cu femeile de la locul de muncă îți vor aduce informații utile și favorabile ție pe termen lung. Sunt momente bune pentru a începe o nouă etapă. Gândește-te bine cum vrei să fie viața ta de acum încolo. Trasează planuri pe termen lung, atât pentru viața personală, cât și pentru cea profesională. Însă, pe primul loc pentru tine trebuie să fii tu, fără a te mai sacrifica fără rost pe altarul muncii sau al relațiilor cu ceilalți. Stările tale de spirit fluctuează mult în aceste zile, de aceea rezervă momente de odihnă, detașează-te de forfota cotidiană și joacă-te cu un animal de companie. La finalul săptămânii se întrezăresc câștiguri financiare și materiale substanțiale, negocierea unor colaborări, plus cheltuieli cotidiene.

Balanța

Săptămâna debutează alături de prieteni și de colegi. Sunt favorizate dialogurile referitoare la proiecte comune, însă și activitățile de recreere. Totuși, în umbră există animozități printre colegii de serviciu, de aceea fii prudent și nu îți divulga intențiile, opiniile, informațiile utile ție pe termen lung. În culisele locului de muncă se petrec schimbări importante. La prima vedere, situația profesională este tensionată, incertă, cu posibilități de schimbare, atât a condițiilor de muncă, cât și a rămânerii fără loc de muncă. Însă, providența veghează atent asupra ta și îți pregătește ceva mult mai bun din perspectiva socio-profesională. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de analize, consultații medicale sau chiar de intervenții chirurgicale. Odihnește-te, lasă grijile deoparte și bazează-te cu încredere pe cei dragi. Se deschide o etapă nouă atât la serviciu, cât și privința sănătății. Spre finalul perioadei analizate te vei simți mult mai bine.

Scorpion

Foarte animate sunt relațiile profesionale în această săptămână. Dialogurile cu șefii și cu persoanele oficiale din câmpul muncii sunt de bun augur, ți se recunosc meritele, probabil să ți se propună sarcini noi de lucru sau chiar o funcție de conducere. Există umbre printre colegii și subalternii tăi, bine mascate de intenții bune. Este bine să echilibrezi situațiile profesionale, să eviți conflictele și să ții cont și de părerile altora. Cumva este o ruptură între tine și activitatea profesională de la locul de muncă, între tine și colegi. Relațiile cu prietenii se revigorează, astfel că te vei desprinde de unii și te vei apropia de alții, mult mai potriviți ție în etapa de viață în care te afli. Se conturează, de asemenea, și proiecte profesionale noi de lungă durată. La finalul săptămânii odihnește-te departe de forfota cotidiană. Îți vor fi sprijinite dialogurile cu partenerul de viață, dar și cu oameni care te pot ajuta în descifrarea situațiilor în care ești implicat.

Săgetător

Primele zile ale săptămânii evidențiază relațiile cu străinătatea. Sunt favorizate călătoriile îndepărtate, demersurile specifice unor studii de lungă durată sau studii ce implică și instituții din țări străine. Temele acestor relații și situații sunt legate de segmentul profesional. Fie vei avea de lucrat cu parteneri străini sau va trebui să călătorești în scop profesional, fie studiile abordate acum te ajută să avansezi în carieră, poate chiar într-un loc de muncă departe de granițele țării. În plan profesional, se conturează o etapă nouă, ce va implica multă muncă, mai ales activități detaliate. Șefii, persoanele oficiale cu autoritate îți susțin și îți apreciază eforturile din câmpul muncii, fiind posibil să ți se ofere o funcție de conducere importantă pe termen lung. Prietenii și unii colegi de muncă de pot ajuta cu informații pertinente legate de îmbunătățirea performanțelor tale de la serviciu. În weekend, este rost de distracții alături de cei dragi.

Capricorn

La începutul săptămânii vei avea de-a face cu aspectele financiare comune cu partenerul de viață, cu neamurile și colaboratorii din mediul profesional. Sunt posibile rezolvarea unor datorii vechi, a unor demersuri legate de moșteniri, partaje personale și profesionale, îmbunătățirea veniturilor colaterale locului de muncă, respectiv poți câștiga sume importante de bani din colaborări. Pe de altă parte, sunt posibile cheltuieli pentru o călătorie îndepărtată, pentru studii sau pentru a sprijini pe cineva din străinătate. Relațiile cu străinătatea capătă noi valențe pentru tine, începând cu această săptămână. Se deschide o etapă legată de studii, călătorii, străinătate. Fundalul acestei etape are de-a face cu segmentul profesional. Astfel, este posibil să studiezi sau să călătorești în scop profesional. Însă, este vremea schimbării sistemului valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi viața. La finalul săptămânii, relaxează-te cu activități culturale.

Vărsător

Primele zile ale săptămânii îți favorizează relațiile parteneriale. Sunt posibile discuții fructuoase cu partenerul de viață și cu cei de afaceri. De asemenea, acțiunile comune cu aceste persoane pot avea succes și efecte favorabile pe termen lung. Se pot lămuri chestiunile bănești dintre tine și parteneri, dintre tine și neamuri. Se conturează o etapă bună de câștig de la și prin alții, asta însemnând, fie obținerea unor venituri colaterale dintr-o colaborare, fie primirea unei moșteniri sau planuri în acest sens, plus rezolvarea unor partaje personale și profesionale. Bucuria îți poate fi umbrită de situația de la locul de muncă. Veniturile tale obținute în urma eforturilor depuse la serviciu, lasă de dorit, evidențiindu-se pierderi sau nereguli în documentele care îți atestă capacitatea de muncă și salarizarea aferentă. La sfârșitul intervalului analizat îți sunt favorizate activitățile culturale, călătoriile, studiile și dialogurile cu persoanele aflate în străinătate.

Pești

Ai mult de lucru la serviciu în prima parte a săptămânii. Ambientul profesional este plăcut, colegii te susțin, iar activitatea profesională merge bine și chiar se conturează situații noi, parteneriate, colaborări ce se vor desfășura destul de bine, pe termen lung. Totuși, alege prioritățile, deoarece există riscul să te implici în prea multe activități. Drept consecință, apare oboseala și neplăceri din partea unor afecțiuni vechi. Posibil să ai nevoie și de niscai îngrijiri de specialitate, bine fiind să urmezi sfaturile medicilor. În privința parteneriatelor, se deschide o etapă favorabilă, astfel că poate intra în discuție logodna, căsătoria sau o colaborare profesională nouă ce îți poate aduce și multă muncă, și beneficii pe măsură. A doua parte a săptămânii evidențiază situația financiară comună cu alții. Va trebui să achiți facturi, datorii vechi, să pui la punct un plan de investiții comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau colaboratorii din mediul profesional.

 

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…