A List Magazine ∙ August 9, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 10-16 august 2020.

Berbec

Săptămână foarte importantă la capitolul financiar. Se conturează câștiguri deosebite, însă și cheltuielile vor fi pe măsură. Probabil că vei fi nevoit să cheltuiești pentru segmentul domestic și pentru neamuri. Mai ales, femeile-rude pot avea nevoie de sprijinul tău financiar. Datorită unor încurcături vechi sunt probabile răsturnări de situație, reluarea unor cheltuieli mari, aspecte legate de bani și bunuri împrumutate. Depinde de tine să gestionezi corect ceea ce se petrece în tot ce ține de bani, bunuri, cheltuieli comune cu alții, investiții, moșteniri. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt active prin dialoguri și întâlniri surprinzătoare. Este posibil să reîntâlnești persoane dragi din trecut. Îți va plăcea să dialoghezi cu oameni alături de care ai trăit undeva, cândva momente plăcute. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente din varii motive. În weekend, liniștea și confortul casei te ajută să te relaxezi și să te bucuri de tot ce te înconjoară.

Taur

Începi săptămâna în vervă, dornic să te implici în tot felul de situații. Fii prudent și selectează prioritățile deoarece riști să obosești rapid. Sănătatea este foarte vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești în continuare. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a-ți revizui planurile personale și profesionale. Vor reveni în atenția ta situații vechi legate de persoanele din anturajul apropiat, mai ales aspecte din relațiile cu femeile. Hiba este la tine, în sensul că tu ești cel care trebuie să gestioneze corect relația cu ceilalți, indiferent cine sunt aceștia. Vor interveni cheltuieli importante, însă în paralel vei primi și bani, fie salariul sau bonusuri importante dinspre locul de muncă, fie primești un ajutor material providențial dintr-o colaborare. Plus cineva din familie, o rudă, îți va oferi sprijin moral, emoțional, material, financiar foarte bun și pe termen lung. Călătorii pe distanțe scurte la finalul săptămânii împreună cu prieteni dragi și de încredere.

Gemeni

Primele zile ale săptămânii te predispun la discreție, însingurare, oboseală accentuată. Este bine să-ți dozezi eforturile, să eviți spațiile aglomerate și oamenii zgomotoși, plus, la nevoie, trebuie să apelezi la sfaturile specialiștilor în sănătate. Pe de altă parte, îți sunt favorizate aflarea unor informații pe căi mai puțin obișnuite. Tema acestora o reprezintă banii obținuți din munca proprie, condițiile de muncă și de salarizare. Se prefigurează schimbări majore în câmpul muncii, astfel că situațiile și dialogurile din preajma ta au rolul de a te pregăti. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, însă afecțiunile de fundal vor persista multă vreme de acum încolo. E momentul să revizui toate planurile personale și profesionale. Rezervă momente și pentru o plimbare în aer liber sau pentru un hobby. La sfârșitul săptămânii primești bani, cadouri și aprecieri sincere din partea celor apropiați.

Rac

Relațiile cu prietenii îți atrag atenția în primele zile ale săptămânii. Probabil să revezi prieteni vechi, să afli informații interesante despre unii, dar să afli și informații neplăcute despre alții pe care îi credeai oameni de nădejde. Surprizele pot fi de mari proporții atât în ceea ce privește aceste relații, cât și în ceea ce privește acțiunile, proiectele profesionale în care ești implicat alături de prieteni sau colegi de serviciu. Prudență, răbdare și renunță rapid la situațiile și relațiile care au devenit neprofitabile pentru tine. Unii  te vor admira și îți vor aprecia eforturile depuse în câmpul muncii, în sprijinirea unor cauze nobile sau pentru că ajuți pe cineva drag, însă vor fi și alții care tot încearcă ei, fără succes, să-ți umbrească progresul. Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian, deoarece oboseala va fi accentuată. Odihnește-te conștient și rezervă momente doar pentru a fi tu cu tine. Weekend-ul îți aduce voie bună și situații plăcute alături de cei dragi.

Leu

Senzația că te afli pe o scenă imensă și că toată lumea se uită la tine predomină prima parte a acestei săptămâni. La început îți va plăcea să ai atâta popularitate, însă în momentul în care vor apărea voci din public, care îți vor contesta meritele și îți vor scoate hibele în evidență, magia gloriei scenice va dispărea, ca și cum nu ar fi fost. Surprizele din planul socio-profesional pot fi de mari proporții, de aceea fii prudent. La serviciu, relațiile cu șefii vor lua turnuri nebănuite și nedorite. Schimbările din mediul profesional continuă într-un ritm greu de urmărit, însă cu puțin efort și bunăvoință, ai putea ține pasul cu tot ce se petrece. Primești susținere secretă din partea femeilor, însă și tu trebuie să ai grijă de tine. Relațiile cu prietenii sunt favorabile, iar dialogurile cu aceste persoane sunt providențiale. Reține, notează ceea ce afli de la ceilalți, deoarece sunt informații utile pe termen lung. La sfârșitul săptămânii vei avea nevoie de odihnă.

Fecioara

Începi săptămâna animat de gânduri nobile, de idei strălucite, astfel că cei din jurul tău îți vor remarca farmecul și ți se vor alătura pentru discuții inedite. Vei fi surprins și tu de felul în care mentalul tău te va ajuta să te exprimi, să iei decizii, să fii și altora un mentor special. Chiar dacă, unii îți vor spulbera visele sau opiniile, tot vei reuși să-ți păstrezi farmecul și să acționezi așa cum crezi tu că este mai bine. Călătoriile și studiile îndelungate vor fi teme importante de acum încolo, fiind probabil să călătorești de agrement, pentru studii sau pentru a lucra în străinătate. Fii prudent în călătorii, mai ales dacă intră în discuții și prietenii sau a rezolva o chestiune profesională departe de granițele țării. Te vei bucura de succes public și profesional, însă în umbră ți se pregătește un parcurs profesional deosebit și total nebănuit. Pe căi mai puțin obișnuite vei afla despre ce este vorba. În weekend te vei înconjura de prieteni minunați.

Balanța

Surprize de proporții în plan financiar. Este vorba despre câștigurile obținute prin intermediul altora, din colaborări, aspecte legate de moșteniri și partaje personale sau profesionale. Începe o perioadă răscolitoare referitoare la bani și bunuri, revenind situații vechi comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Evită, pe cât posibil, acumularea datoriilor și investițiile de orice fel! Cineva din anturajul profesional, o persoană cu funcție, cu autoritate legală îți poate facilita câștiguri materiale sau rezolvarea unor demersuri legate de instituții financiare. Se prefigurează călătorii îndepărtate, fie de agrement, fie pentru studiu sau muncă. Tot ce ține de călătorii, relații cu străinătatea, studii este de bun augur și are legătură atât cu prietenii, cât și cu proiectele socio-profesionale. Ceea ce se petrece în aceste zile și ceea ce se discută referitor la temele amintite va avea efecte de lungă durată. La finalul săptămânii, socializarea va fi activitatea de bază.

Scorpion

Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice în primele zile ale săptămânii. Apar detalii surprinzătoare legate atât de relația de cuplu, cât și de colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Revin aspecte parteneriale vechi care necesită lămuri, îmbunătățiri sau chiar finaluri. Temele de fundal ale acestor relații se referă la relațiile cu străinătatea, însă există și o mare divergență de mentalitate, de opinii între tine și partenerii. Sunt posibile dialoguri aprinse în care toată lumea vorbește, dar nimeni nu înțelege nimic. Pe de altă parte, se conturează aspecte financiare bune, mai ales la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Sunt zile favorabile pentru a rezolva datorii, pentru a relaționa cu instituții financiare, însă și pentru a negocia cu un șef, o remunerație mai bună pentru eforturile tale depuse în câmpul muncii. În weekend este rost de călătorii, studii și activități culturale alături de cei dragi.

Săgetător

Este nevoie să te implici în activitatea profesională de la serviciu. Se vor relua unele situații profesionale și sarcini de lucru vechi care au rămas nefinalizate sau necesită îmbunătățiri. Ambientul profesional este tensionat, astfel că surprizele pot fi de proporții. Fundalul tensiunilor din câmpul muncii îl constituie banii și bunurile profesionale comune. Relațiile colegiale sunt provocatoare și nu se recomandă a te baza pe ele. Șefii sunt în vacanță, dar te susțin și poți dialoga cu ei foarte bine. Sănătatea este vulnerabilă. Parteneriatele, fie că este vorba de unul matrimonial, fie că este vorba de unul profesional sunt favorizate, astfel că pot intra în discuție activitățile comune de succes. Ceea ce discuți și stabilești în relațiile parteneriale va avea efecte bune pe termen lung, mai ales dacă intră în discuție o călătorie îndepărtată sau implicarea în diverse forme de instruire. La sfârșitul săptămânii apar cheltuieli, însă și câștiguri bune.

Capricorn

Se prefigurează situații deosebite în segmentul amoros. Atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii vor reveni discuții vechi sau episoade considerate undeva, cândva încheiate, dar care acum dovedesc contrariul. Fundalul a ceea ce se petrece în aceste relații are legătură fie cu o relație partenerială, fie cu o relație de colaborare profesională. Rezervă momente și pentru activitățile specifice unui hobby pentru a te recrea. La serviciu vei avea mult de lucru. Dialogurile colegiale și schimbările care se zăresc la orizont în câmpul muncii vor avea efecte benefice pe termen lung. Vor intra în discuție și îmbunătățirea veniturilor sau folosirea unor bunuri materiale în activitatea profesională, bunuri oferite de autorități. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, însă cu odihnă și, la nevoie, apelând la sfaturile specialiștilor în sănătate, poți depăși totul cu bine. În weekend, fii alături de partenerul de viață, însă ocupă-te și de colaborări.

Vărsător

Este multă forfotă în segmentul domestic. Relațiile cu membrii familiei stau pe un bulgăre de dinamită, gata să explodeze în orice moment. Probabil datorită unor probleme de sănătate, fie ale tale, fie ale unui membru al familiei sau datorită faptului că ești implicat mult în activitatea profesională, tensiunile familiale iau amploare. Ocupă-te pe îndelete de tot ce ține de casă și familie, deoarece, până la urmă, tot acasă printre neamuri vei reveni mai devreme sau mai târziu. Relațiile sentimentale sunt favorizate, astfel că te vei bucura de compania și aprecierea celor dragi. Poate intra în discuție o idilă nouă sau apariția unui copil. Sunt momente bune pentru a discuta despre oficializarea unei relații amoroase, despre educația copiilor sau despre abordarea unui plan de distracții și aventuri. Activitățile creative și recreative le poți desfășura cu succes. Finalul săptămânii aduce activități de rutină, dar și niscai probleme de sănătate.

Pești

Relațiile cu persoanele apropiate sunt providențiale în aceste zile. Dialogurile și revederea unor persoane cunoscute demult, plus informațiile aflate, îți vor fi utile pe termen lung atât în relațiile sentimentale, cât și în ceea ce privește hobby-urile. Fii rezervat în a povesti despre tine și despre slăbiciunile tale. Călătoriile pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni personale și profesionale sunt frecvente și pot pune niscai probleme. Acasă, în familie este o ambianță plăcută. Poți ajunge la un consens cu membrii familiei, poți desfășura, cu succes, treburile gospodărești și te poți bucura de o masă festivă alături de cei dragi. Ceea ce se discută și se plănuiește referitor la casă, moșteniri, relații cu neamurile va avea efecte benefice pe termen lung. Cineva din familie poate avea nevoie de ajutorul tău și ar fi bine să-l acorzi fără rezerve. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc distracții și aventuri, însă și ceva fluctuații sentimentale.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…