A List Magazine ∙ December 20, 2020 ∙ 10 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 21-27 decembrie 2020.

Berbec

Este o săptămână controversată, pentru că stările de spirit și situațiile cărora va trebui să le spui prezent sunt fluctuante, stresante și chiar de neînțeles pe alocuri. Amintește-ți că viața este un film în care joci diverse roluri, din când în când. Universul are grijă de toate nevoile tale, doar că trebuie să-i permiți acest lucru și să ai încredere și în tine și în el. Zilele de 24 și de 25 Decembrie aduc îmbunătățiri financiare și materiale prin diferite variante. Una ar fi primirea salariului, alta ar fi primirea unor cadouri sau favoruri. Este posibil să cheltuiești sume considerabile pentru studii, călătorii sau pentru a ajuta pe cineva aflat departe de granițele țării. Unele relații cu persoane din anturajul apropiat se pot finaliza din varii motive și prin varii metode. Odihna și relaxarea alături de cei dragi reprezintă o temă demnă de luat în calcul în partea a doua a săptămânii.

Taur

Ai nevoie de odihnă și meditații interioare în prima parte a săptămânii. Ține cont de nevoile organismului tău și îngrijește-te pe îndelete. Este o perioadă delicată în privința sănătății, astfel că ar fi bine să urmărești atent semnalele organismului și să iei măsurile necesare. Evită eforturile fizice mari și spațiile aglomerate. Compania celor dragi îți este de mare ajutor. Chiar dacă în zilele de 24 și de 25 Decembrie te vei simți mai bine și dornic de a te implica în multe și mărunte, nu forța nota. A doua parte a săptămânii aduce și cheltuieli, dar și posibile creșteri salariale. Este bine să achiziționezi numai ceea ce-ți este strict necesar acum. O secvență de câștig din munca proprie de finalizează în mod clar. Se conturează relații de prietenie noi și utile pe termen lung. Activitățile culturale sunt binevenite.

Gemeni

Foarte interesante sunt relațiile cu prietenii care te înconjoară încă de la începutul săptămânii. Cu toate că multe aspecte discutate cu aceste persoane, te pot necăji profund, undeva în adâncul sufletului tău vei recunoaște că sunt adevărate. Ai nevoie de un duș rece privitor la viața ta, iar Universul consideră că tocmai acum, de la și prin prieteni este potrivit să-l primești. Totuși ar fi bine să renunți la persoanele prea insistente sau la cele care doar profită de pe urma ta. În a doua parte a săptămânii, sănătatea este vulnerabilă, astfel că va fi nevoie să te odihnești. După o analiză atentă a situațiilor și relațiilor din viața ta, vei lua decizii ferme de a-ți revizui atitudinea și de a renunța la inutilități. Vin spre tine informații, pe căi neconvenționale, de la cine nici cu gândul nu gândești. Foarte bine susținut este segmentul banilor și bunurilor comune cu alții.

Rac

Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi sau de către oficialități din diverse instituții. Ferește-te să vorbești prea mult despre tine și despre subiecte pe care le cunoști prea puțin sau deloc. De mare folos îți vor fi discuțiile cu prietenii în zilele de 24 și de 25 Decembrie, mai ales dacă aceștia sunt mai în vârstă decât tine sau mai tineri, după caz. Însă, a doua parte a săptămânii aduce dorință și putință de retragere din forfota cotidiană. Fii prudent atât în privința sănătății, cât și în plan profesional, la locul de muncă. Vei lua decizii importante privitoare la evenimentele și relațiile în care ești implicat. Sănătatea este vulnerabilă. Excelentă susținere dinspre partenerul de viață și dinspre colaboratori. Sunt probabile oferte noi de colaborare cu efecte benefice pe termen lung.

Leu

Mentalul îți este răscolit la începutul săptămânii, astfel că ar fi bine să eviți discursurile publice, deciziile majore și semnarea unor documente cu implicare pe termen lung. Posibile călătorii, demersuri în acest sens și discuții cu persoane aflate în alte țări. Relaxează-te cu o carte bună, vizionând un film sau discutând cu persoane rudite și bine școlite în ale vieții cotidiene. Pe 23 și pe pe 24 Decembrie apar provocări profesionale și de imagine publică. Vei avea nevoie de forță în cuvinte, de o prezentare logică și coerentă asupra activității tale depuse în câmpul muncii. Unii vor ticlui să-ți găsească nod în papură la orice. Răbdare și toleranță! Relațiile cu prietenii, dar și cu persoanele care te susțin în plan profesional vor cunoaște turnuri. Final clar al unor relații care s-au dovedit până acum neprofitabile.

Fecioară

Multe și mărunte se vor petrece în plan financiar toată săptămâna. Ecoul celor discutate și petrecute va răsuna multă vreme de acum încolo. Ar fi bine să faci ordine în tot ce ține de acte, înscrisuri privitoare la bani, bunuri patrimoniale și facturi. Ești animat de gânduri mărețe, nobile, astfel că sunt șanse de materializare a unor planuri personale ticluite mai demult. Ziua de 24 Decembrie îți poate aduce tot soiul de controverse, dar nu le lua în seamă. Este rost de a lua legătura cu persoane dragi aflate în străinătate, de a călători sau de a te orienta spre diverse forme de instruire personală sau profesională. Fiind zile de sărbătoare și de vacanță, rezervă momente și pentru a petrece cu cei dragi, și pentru a te delecta cu niscai activități culturale de sezon. Final de etapă profesională. Evită conflictele din sfera muncii și ocupă-te numai de tine și de îndatoririle tale.

Balanță

Săptămâna debutează cu multă activitate la serviciu, însă și acasă în plna personal este rost de treburi mărunte. Atenție și la sănătatea, deoarece este vulnerabilă pe termen lung. Relațiile parteneriale sunt provocatoare, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Aparent există oportunități de colaborare cu ceilalți, dar sunt numai aparențe. Există hibe ascunse care îți pot dăuna în viitor, dacă acum accepți acum, sarcini profesionale noi. De asemenea, și oficializarea unei relații matrimoniale este de evitat, deocamdată. Apar cheltuieli legate de facturi, taxe, impozite, însă poate fi vorba și despre penalizări. Se recomandă prudență pe 24 Decembrie în mod special la banii și bunurile comune cu ații. Relațiile cu străinătatea sunt în prim-plan, dar este vorba despre finalul unora. Deschidere spirituală deosebită!

Scorpion

Foarte interesante sunt relațiile sentimentale și cele cu copiii la începutul săptămânii. Ține-ți firea, deoarece nu este ceea ce pare. Gesturile aparent tandre și binevoitoare ascund scopuri meschine. Este multă forfotă la serviciu, dar și în plan personal ai planificate demult tot soiul de activități domestice. Raționalizându-ți eficient timpul și resursele, mai ales energia vitală vei putea finaliza totul cu succes. Sănătatea fluctuează, astfel că este bine să te plimbi în aer liber, să te odihnești conștient, să lecturezi o carte bună, să vizionezi filme de top și să te alimentezi corect. Intervalul 24 – 26 Decembrie aduce răscoliri în relațiile parteneriale. Mărul discordiei este legat de banii și bunurile comune cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional. Se conturează un final de câștig de la și prin alții. Apar cheltuieli comune cu partenerul de viață, cu neamurile, dar și urgentarea unor plăți, probabil datorii restante.

Săgetător

Foarte amestecate sunt relațiile familiale. Sunt probabile discuții aprinse cu membrii familiei, dar și rezolvarea unor treburi gospodărești de anvergură. Ești dornic de afecțiunea celor dragi, de compania lor și de a te ocupa de un hobby drag sufletului tău. Cumva există o ruptură între tine și cei dragi. Deja te afli pe o altă frecvență față de cei apropiați până nu de mult, astfel că simți foarte bine diferențele dintre voi. Îndatoririle profesionale îți oferă posibilitatea de a te detașa de neplăcerile amoroase și de a obține succese remarcabile. Lasă-te purtat de valurile vieții și îți va fi mult mai bine din toate punctele de vedere. Este nevoie să faci față provocărilor parteneriale, pentru că la orizont se întrezăresc modificări importante în aceste relații sau chiar un final neașteptat. Câștiguri financiare și materiale importante și cu efecte pe termen lung.

Capricorn

Săptămâna debutează cu multe dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. ete bine să fii discret și să vorbești puțin sau deloc despre tine și planurile tale personale. Acasă, în familie este rost de treburi gospodărești și cu discuții familiale importante. Predomină gustul dulce-amar acasă, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Intervalul 24 – 26 Decembrie animă segmentul amoros, răscolindu-ți amintirile și dorul de o persoană iubită, undeva, cândva. Ține-ți firea și nu te lăsa luat de valul emoțiilor. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să-ți alegi, cu prudență, felul în care răspunzi la provocări. Lasă-i pe ceilalți să se bucure de strălucirea și căldura ta sufletească! În plan profesional este multă muncă, dar se întrezărește finalul unei etape.

Vărsător

Este rost de ceva câștiguri în primele zile ale săptămânii. Fie că este vorba despre primirea salariului, despre o primă, fie cei dragi îți oferă cadouri de sezon, te vei bucura de faptul că toți ceilalți se gândesc la tine și te sprijină uneori necondiționat. Zile interesante vizavi de relațiile cu anturajul apropiat. Se întrezăresc discuții, întâlniri cu multă lume, dar și călătorii pentru a rezolva diverse. Vorbește puțin despre tine și ascultă mai mult la ce spun alții. Vei fi foarte surprins de câte vei afla spre folosul tău. Acasă se animă atmosfera prin reuniuni cu persoane dragi, pe care nu le-ai mai văzut demult. Totuși ai grijă pe cine aduci în spațiul tău personal, deoarece unii nu privesc cu ochi buni realizările tale. Aventuri la finalul săptămânii, dar și finalul unor relații considerate până nu demult valoroase. Lasă evenimentele să-și urmeze cursul!

Pești

Ești plin de energie la începutul săptămânii, reușind să atragi atenția tuturor. Selectează prioritățile, trasează planuri noi și evită implicarea în treburile altora. Apar cheltuieli, însă îți cresc și veniturile. Pe deasupra, te poți bucura și de favoruri sau cadouri din partea celor dragi. Fii prudent la cumpărături, pentru că există riscul să apară pierderi de orice fel, mai ales în ziua de 24 Decembrie. Perioada 24 – 26 Decembrie răscolește relațiile cu anturajul apropiat, astfel că de la un obișnuit și banal salut poate ieși un scandal cu acte în regulă. Cumva gândirea și comunicarea sunt viciate, astfel că fiecare vorbește pe limba lui și nimeni nu înțelege nimic. Prudență, detașare și fii cât mai scump la vorbă! Acasă intervin situații familiale și domestice vechi, ce trebuie rezolvate urgent.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Beneficiile postului pentru detoxifierea corpului și a minții

Postul este o practică sănătoasă, care susține în mod evident corpul în detoxifiere, iar dacă timpul, voința sau…

Miranda Kerr, despre planurile de a mai avea copii, după 4 nașteri

Modelul australian Miranda Kerr (40 de ani) a născut în luna februarie cel de-al patrulea fiu, botezat Pierre,…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Cristina Carp, Naționala Feminină de Fotbal

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G Dacă te-am întreba unde…

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…