A List Magazine ∙ November 15, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 16-22 noiembrie 2020.

 

Berbec

O săptămână dinamică în plan social. Sunt zile favorabile relaționării cu străinătatea. Rezolvă demersurile restante privitoare la o călătorie, la o discuție cu cineva important aflat departe de granițele țării sau demersurile care privesc îmbogățirea palmaresului tău educativ prin diverse forme de instruire profesională. Au succes mai mult demersurile referitoare la aspectele profesionale care țin fie de a lucra în străinătate, fie a studia pe termen lung. Foarte important este segmentul profesional, în speță relațiile cu șefii, cu autoritățile, cu figurile influente din mediul socio-profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. De reținut și de notat ceea ce se petrece pe acest segment, deoarece ecourile acestor zile se vor întinde pe o lungă perioadă de timp. De mare ajutor îți sunt prietenii, dar și unele persoane de la serviciu sau din domeniul profesional. În weekend, se recomandă relaxare și taifas, pe îndelete, cu cei dragi.

Taur

Săptămâna debutează cu aspecte legate de bani și bunuri comune cu alții. Sunt momente bune pentru a achita restanțe financiare și pentru a revizui bugetul de venituri și cheltuieli. Sunt probabile cheltuieli legate de o călătorie îndepărtată, pentru studii, pentru diverse forme de instruire personală sau profesională, însă poate intra în discuție și a ajuta pe cineva aflat în străinătate. Pe de altă parte, te vei gândi să urmezi un parcurs educațional, fie pentru propria ta dezvoltare personală, fie pentru cea profesională. Totuși, este bine să te orientezi mai mult spre dezvoltarea profesională. Călătoriile îndepărtate și discuțiile filozofice cu persoane erudite se vor evidenția mult în aceste zile. Drept urmare, îți vei remodela filozofia de viață și sistemul valorilor morale și spirituale. La finalul săptămânii se întrezăresc reuniuni cu oameni importanți din mediul profesional, însă și acasă în familie vei fi solicitat la o reuniune între neamuri și prieteni.

Gemeni

Relațiile cu ceilalți, mai ales relația cu partenerul de viață îți deschid săptămâna. Temele de dialog privesc banii și bunurile comune. Se pare că există nemulțumiri și de partea ta, și de partea celorlalți alături de care ești implicat în cheltuieli comune sau deții și administrezi bunuri comune. Este vremea marilor schimbări, mai ales în ceea ce privește filozofia ta de viață și activitate, folosită atât în relațiile parteneriale, relațiile cu ceilalți, cât și în gestionarea banilor și bunurilor comune cu alții. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a achita facturi restante, a rezolva și lămuri datorii vechi, însă și pentru a trasa planuri noi de investiții pe termen lung. Tot ce plănuiești sau demarezi în aceste zile, referitor la bani, bunuri comune, investiții, moșteniri și partaje va avea efecte pe termen lung. La sfârștiul intervalului analizat îți sunt de bun augur activitățile culturale, procesele de învățare-evaluare, schimbul de informații cu cei dragi, participarea la cursuri, seminarii, conferințe pe teme filozofice sau profesionale.

Rac

Primele zile ale săptămânii sunt provocatoare la serviciu. Selectează prioritățile și nu te lăsa copleșit de rutină sau de pretențiile celorlalți. Focalizează-te pe ceea ce ai tu de făcut, fără a ține cont de mofturile sau toanele celorlalți. Relațiile parteneriale își continuă procesul de reconfigurare, evidențiindu-se în aceste zile prin dialoguri importante și prin acțiuni comune cu efecte pe termen lung. În plan personal, este rost de o cerere în căsătorie, dar și despre un divorț în funcție de logica situației. În plan profesional, pot intra în discuție fie rediscutarea unor termene și a unor condiții referitoare la colaborările existente, fie apar oferte noi de colaborare. Toate aceste situații implică asumări personale pe termen lung, maturizare, responsabilizare și față de propria persoană, și față de celălalt în cazul unui cuplu, și față de colaboratori în cazul unor colaborări profesionale. În weekend intervin aspecte financiare comune cu alții.

Leu

Primele zile ale săptămânii evidențiază relațiile sentimentale. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie că este vorba despre copii, izul conflictului plutește în aer și se resimte cum și când te aștepți mai puțin. Pot apărea niscai probleme în aceste relații, fie datorită unor probleme de sănătate, fie datorită unor aspecte profesionale, poate datorită programului tău profesional foarte încărcat din ultima vreme. La serviciu se conturează schimbări majore. Se trasează alte culoare profesionale de o mare anvergură. Ceea ce plănuiești, ce promiți sau ce faci legat de domeniul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi vor avea efecte pe termen lung. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, însă sunt șanse de îmbunătățire. Vei fi nevoit să găsești un echilibru între eforturile profesionale și cele necesare în plan personal, pentru odihna ta și pentru relațiile cu cei dragi. La sfârșitul săptămânii, partenerul de viață și colaboratorii te vor solicita mult și bine.

Fecioara

Casa și membrii familiei reprezintă subiectele primelor zile ale acestei săptămâni. Probabil să fii nevoit să rezolvi aspecte ce țin de îmbunătățirea condițiilor locative și să dialoghezi cu membrii familiei sau cu neamurile pe teme patrimoniale. Începe o perioadă favorabilă în acest sens. Foarte dinamic este segmentul sentimental. Se vor modifica termenii și condițiile de desfășurare a unei relații vechi sau, dacă este fundamentată pe baze slabe, relația se va destrăma fără echivoc. Pot reveni persoane dragi din trecut, alături de care mai trebuie să înțelegi unele aspecte care au rămas nerezolvate. Însă, este rost și de implicare într-o iubire nouă. De asemenea, poate intra în discuție a te ocupa mai mult de copii, a face un copil sau cel puțin îți modifici concepțiile referitoare la iubire și implicațiile ei. La serviciu este multă forfotă, trasându-se discret, în umbră, noi culoare profesionale. Treburi de rutină și aspecte parteneriale în weekend.

Balanța

Săptămâna începe cu drumuri pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Multe dialoguri cu persoanele apropiate, revederea unor persoane dragi, reluarea unor teme de dialog comun cu cei dragi, teme care au rămas fie nefinalizate, fie neînțelese. Relațiile cu neamurile sunt foarte importante în aceste zile, iar dialogurile sau acțiunile întreprinse împreună cu aceste persoane vor avea efecte și implicații pe termen lung. Casa și familia capătă alte valențe pentru tine, astfel că este probabil să te implici mult mai mult, de acum încolo, în tot ce ține de casă, locuri natale, familie și neamuri. Pot intra în discuție vânzarea, achiziționarea de bunuri patrimoniale, moștenirile, mutarea într-o nouă locație, schimbări majore în spațiul locativ. În plan sentimental este rost de dialoguri și acțiuni agreabile cu cei dragi. Rezervă momente pentru un hobby, însă și pentru odihnă conștientă.

Scorpion

Este nevoie să te ocupi de cumpărături la începutul săptămânii. Primești bani, probabil salariul sau un sprijin nesperat din partea unui prieten apropiat sau din partea unei rude. Nemulțumirile salariale sunt fondate, însă cu puțin efort și bunăvoință poți depăși orice neplăcere materială sau financiară. Provocarea acestor zile constă în a-ți remodela filozofia de viață legată de bani, nevoi personale, raportul dintre ce dai și ce primești. Multe călătorii pe distanțe scurte, fie pentru a-ți rezolva chestiuni personale și profesionale, fie pentru a vizita sau ajuta pe cineva apropiat. Este vremea să-ți selectezi anturajul și să te orientezi spre alte persoane, de o mai bună calitate din toate punctele de vedere. Unii doresc cu orice chip să-ți rămână alături numai pentru propriile lor interese. Acasă în familie poți petrece momente minunate la sfârșitul săptămânii, împreună cu membrii familiei. Treburi gospodărești și hobby-uri.

Săgetător

Începi săptămâna în forță, dornic să rezolvi toate treburile restante. Însă, dincolo de perdeaua fizică există motivații numai de tine știute care te ajută să-ți trasezi alte direcții personale și profesionale. Selectează prioritățile și evită să-ți risipești energia vitală în treburi care nu te privesc și sunt doar în beneficiul celorlalți. Foarte important este ceea ce se petrece în segmentul financiar de-a lungul aceste zile. Sunt șanse bune de a-ți crește veniturile în urma modificării regimului de lucru de la serviciu. Însă, pot apărea și variante noi de câștig dintr-o activitate profesională nouă. Controlează-ți tendința de a cheltui în exces și de a trasa planuri de investiții în segmente de viață prea puțin cunoscute! Prieteniile sunt favorizate în aceste zile și bine ar fi să ții cont de ceea ce îți spun prietenii. La finalul săptămânii se conturează călătorii pe distanțe scurte și multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Capricorn

La începutul săptămânii ești discret și neobservabil în peisajul cotidian. Ai nevoie de odihnă și de a petrece mai mult timp cu tine însuți. Se pot evidența unele afecțiuni vechi, însă se pot instala și altele noi. Îngrijește-te corespunzător! Sunt zile foarte importante, deoarece ai posibilități deosebite de a-ți trasa noi direcții personale și profesionale. Va trebui să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională, între dorință și putință, între vis și realitate. Controlează-ți stările, deoarece există riscul să te suprasoliciți nervos și de aici să apară un șir lung de neplăceri. Concentrează-te pe planurile tale și evită să-ți risipești energia vitală în acțiuni neimportante sau în treburile altora. Relațiile cu prietenii te ajută mult să-ți lămurești gândurile, ideile, planurile. A doua parte a săptămânii aduce în prim plan cheltuielile necesare traiului cotidian. Însă, primești bani, probabil salariul, o primă, un bonus sau cadouri interesate și utile

Vărsător

Săptămâna îți este deschisă de relațiile cu prietenii. Energia acestor zile favorizează schimbul de idei și de informații utile mai ales în plan profesional. Este posibil să-ți displacă unele afirmații ale prietenilor referitoare la felul tău de a fi și de a munci. Totuși, este bine să reții cele aflate și să te gândești pe îndelete. O fărâmă de adevăr există în toate dialogurile din această săptămână. În anturajul profesional sunt persoane, mai ales în rândul șefilor și al autorităților profesionale care îți susțin și îți apreciază eforturile. Sunt zile bune pentru a lămuri unele situații de la locul de muncă și de a trasa noi direcții profesionale. În culisele profesionale se schimbă jocurile, dar sunt benefice pentru tine. Deocamdată doar simți că ceva se petrece în câmpul muncii, însă nu poți vedea clar despre ce este vorba. În tihnă și în mare taină, îți poți reorienta eforturile spre propria ta ființă. Sănătatea este vulnerabilă, dar există șanse bune de ameliorare. În weekend te vei simți excelent.

Pești

Este o săptămână care te pune în lumina reflectoarelor, atât în plan socio-profesional, cât și în plan personal, familial. Cu toate că sunt posibile reproșuri din partea unora, mai ales la serviciu, vei reuși să aluneci printre vorbe și situații cu naturalețe și înțelepciune. Totuși, este bine să iei aminte la ceea ce îți spun ceilalți și să depui eforturi clare pentru a-ți îmbunătăți imaginea publică, locul într-un grup profesional sau competențele profesionale. Pe de altă parte, ar trebui să ții cont mai mult de membrii familiei și de sfaturile lor. Remarcabile sunt relațiile cu prietenii. Este posibil să te desprinzi din relațiile vechi și să te orientezi spre altele noi. De asemenea, vor apărea în preajma ta persoane noi care îți vor sprijini proiectele profesionale. Foarte tentante vor fi în aceste zile și aderarea la diverse grupuri cu interese de mare anvergură. Studiază atent despre ce este vorba și decide în consecință. La finalul săptămânii sunt zile bune pentru odihnă și detașare de cotidian.

Text de atrolog Anca Stoica

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…