A List Magazine ∙ June 17, 2024 ∙ 7 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna 17-23 iunie 2024.

Berbec  

Subiectele tabu, latura ocultă a vieţii şi transformarea personală sunt accentele din primele zile ale săptămânii. Chestiunile legate de moşteniri, banii altora sau informaţiile secrete vor fi frecvente. Ceva în atitudinea ta faţă de aceste sectoare ale vieţii se va modifica definitiv şi în chip remarcabil. Pe 19 şi pe 20 Iunie, dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte, iar vizitarea locurilor sfinte, lecturarea unei cărţi sau vizionarea unui film cu subiecte spirituale sunt cele mai indicate. Se recomandă prudență dacă ești nevoit să călătorești. La finalul săptămânii vei fi înconjurat de multă lume.

Taur 

Relaţiile parteneriale şi parteneriatele în general sunt dinamice în primele zile ale săptămânii. Cu toată bunăvoința și sacrificiul impus, aspecte de luat în calcul în această săptămână, nu vei putea rămâne indiferent la ce se petrece în această zonă. Zilele de 19 şi de 20 Iunie îți aduc oportunitatea de a analiza în taină, tot ce se petrece în jurul tău, obţinând informaţii de mare folos. Ar fi bine să te ocupi și de chestiunile financiare privitoare la achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Evită să oferi bani, bunuri sau cadouri persoanelor care doar profită de pe urma ta. Sfârșitul săptămânii aduce chef de plimbări. 

Gemeni 

Săptămâna debutează cu activități de rutină. Sunt posibile situaţii spectaculoase, încheieri de conturi şi deschiderea altora noi, mult mai potrivite şi profitabile. Sănătatea primeşte sprijin astral, însă problemele de fond capătă o turnură aparte. Pe 19 şi pe 20 Iunie, relaţiile parteneriale sunt tensionate, existând riscul unor destrămări ale colaborărilor vechi sau a unei căsnicii. Fii prudent și ține cont de spusele celorlalți, evitând totodată să forțezi nota de a ține lângă tine oameni și situații care nu-ți mai sunt de folos și pe deasupra te necăjesc. Finalul săptămânii conturează cheltuieli.  

Rac 

La începutul săptămânii ești preocupat de relaţiile sentimentale, pentru că vor apărea turnuri, în care factorul neprevăzut îşi va face de cap. În zilele de 19 şi de 20 Iunie, activităţile profesionale se înteţesc și probabil că vei fi nevoit să te descurci mai mult singur. Evită discuțiile contradictorii cu șefii și colegii de muncă! Sunt relații tensionate și fragile deocamdată. Sănătatea este vulnerabilă, însă nu sunt recomandate analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale mai ales în intervalul 20 – 23 Iunie. Finalul săptămânii aduce activități comune cu alții.

Leu 

Diverse răsturnări de situaţie se pot petrece în segmentul domestic. Posibil să fii nevoit să te ocupi urgent de treburi gospodărești restante, reparații sau de nevoile unui membru al familiei. Este bine să ții cont ce de cele sugerate de sufletul tău și să ai încredere în intuiția ta. În zilele de 19 şi 20 Iunie îți vine cheful de distracţii şi amor. Prietenii îți pot pune beţe în roate, dar dorinţa este atât de mare şi totul în jur atât de fascinant, încât vei depăşi orice obstacol. Fii prudent și evită excesele sau aventurile frivole. Sfârşitul săptămânii îți aduce în atenție sănătatea.

Fecioara  

Comunicarea, relaţiile cu neamurile, drumurile şi studiile pe termen scurt vor fi abordate într-o nouă manieră, începând din această săptămână. Ai forţă şi strălucire în cuvinte, astfel că vei fi urmărit și ascultat cu interes. Pe 19 şi pe 20 Iunie vei fi nevoit să te ocupi de treburile gospodăreşti. Ar fi bine să-ți îmbunătățești condițiile de locuit, să repari ce este necesar și totodată să stai de vorbă cu cei dragi pentru a le afla problemele. Finalul săptămânii este potrivit activităților recreative alături de cei dragi. Un adevărat carusel de stări şi evenimente!

Balanța 

Chestiunile financiare, bunurile materiale şi tot ce ţine de moravuri, vor suferi o reală transformare, în primele zile ale săptămânii. Oricum turnurile fericite vor fi frecvente. Există şi ceva umbre, însă deocamdată sunt la distanţă. Pe 19 şi pe 20 Iunie sunt posibile drumuri scurte, discuții aprinse cu persoanele din anturajul apropiat, impunându-se multă prudență și discernământ. Evită escaladarea conflictelor și vorbele sterile mai ales pe 19 Iunie. Weekend-ul aduce treburi gospodărești și întâlniri cu membrii familiei. 

Scorpion

Personalitatea ta se va face remarcată în primele zile ale săptămânii, iar farmecul tău va atrage în preajmă admiratori importanți. Intervalul 19 – 21 Iunie aduce preocupări financiare serioase. Sunt posibile cheltuieli mari, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale urgente, fie pentru a ajuta pe cineva drag. Fii prudent, pentru că este rost de exagerări. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare și evită investițiile pe termen lung. Veniturile tale sunt fluctuante și în orice moment te poți trezi cu pierderi iremediabile. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc întâlniri cu persoanele apropiate.

Săgetător

Începutul săptămânii îți aduce stări interioare confuze, dar în acelaşi timp, o descătuşare de energii, ce stagnau de mult timp în sufletul tău. Te vei simţi mai uşurat, ca şi cum ai scăpat de o mare povară. Perioada cuprinsă între 17 și 19 Iunie te predispune la implicare în diverse activități mai mult sau mai folositoare ție. Selectează atent prioritățile și lasă-i pe ceilalți să-și rezolve singuri problemele. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că odihna, relaxarea, compania oamenilor dragi sunt binevenite. În weekend apar cheltuieli, însă vin și câștiguri.

Capricorn 

Săptămâna debutează alături de prieteni. În acest sector se pot petrece lucruri deosebite, ale căror ecouri se vor resimţi mult timp. Recomandabil este să profiți de aceste momente şi să adopți o atitudine faţă de aceste persoane, total diferită de până acum. În zilele de 19 şi 20 Iunie sunt posibile stări interioare confuze, îngrijorătoare. Sunt fondate, deoarece la locul de muncă există conflicte nerezolvate, iar sănătatea ridică şi ea probleme de ceva timp. Însă, astrele îți vor trimite raze minunate, începând cu a doua parte a zilei de 21 Iunie. În weekend, ocupă-te numai de tine!

Vărsător 

Cariera şi imaginea în societate vor fi răscolite în primele zile ale săptămânii. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii și autoritățile. Intervalul 19 – 21 Iunie îți aduce în preajmă prieteni, care îți vor oferi sfaturi bune, ce te vor călăuzi spre noi orizonturi. Unii te-ar putea necăji prin remarcile sau gesturile lor, astfel că vei decide să renunți la cei care depășesc limita personală. Evită să discuți cu alții despre planurile tale de viitor. Weekend-ul aduce dorință de interiorizare, stări sufletești confuze și gânduri neliniștitoare vizavi de cele petrecute în ultimele zile.

Pești 

Unii te-ar putea considera o adevărată călăuză spirituală la începutul săptămânii, astfel că ar fi bine să oferi o impresie bună și sfaturi pertinente. Călătoriile în străinătate și studiile pe termen lung reprezintă subiecte importante, la care ar fi bine să te gândești pe îndelete. Intervalul 19 – 21 Iunie aduce răsturnări de situație în domeniul profesional. Relațiile cu șefii și autoritățile devin tensionate, iar reproșurile pot fi frecvente. Totuși, ține cont de cele aflate de la alții, pentru că orice informație, aparent banală, conține un sâmbure de adevăr folositor ție în această perioadă. Weekend-ul îți aduce în preajmă prieteni.

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…