A List Magazine ∙ February 6, 2023 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne spune în cele ce urmează ce ne rezervă astrele pentru această perioadă. Iată cum arată horoscopul săptămânii 6-12 februarie 2023.

Berbec  

Sănătatea și activitatea desfășurată în cadrul unui loc de muncă reprezintă aspectele care se vor modifica mult începând cu această săptămână. Este bine să-ți supraveghezi semnalele organismului și să apelezi la ajutor de specialitate. Transformările personale care se întrezăresc, întâmpină-le cu mintea și sufletul deschise. Continuă-ți programul de viață cu pași mărunți, fără a forța nota în vreun fel. Orice grabă, orice decizie luată acum, orice implicare în ceva nou ar trebui evitate, pentru că nu au șanse să se materializeze corect în viitor. Selectează-ți prioritățile și dozează-ți eforturile! Relațiile parteneriale sunt interesante, dar pline de surprize.

Taur 

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult în aceste zile, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent și circumspect pe alocuri. Se conturează modificări majore și chiar finaluri în plan amoros. Misterul, farmecul, dar și iluziile stăpânesc acest segment de viață, astfel că puțin probabil să-ți dai seama de adevăratul sens al situațiilor care se ivesc. Evită să ai așteptări față de cei dragi! Tu ești cel care are nevoie să-și remodeleze concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei. Însă ești foarte creativ și inspirat, așa încât relaxează-te cu un hobby. La serviciu se conturează activitate intensă, sarcini de lucru noi și puțin sau deloc ajutor dinspre colegi. 

Gemeni 

În casă și familie se preconizează schimbări interesante, dar înconjurate de mister. Atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodărești restante și de conversațiile cu membrii familiei. Fii prudent și răbdător, pentru că este dificil de ajuns la un consens, chiar dacă toată lumea dorește același lucru. Vei fi nevoit să te împarți între îndatoririle profesionale și cele casnice. Însă, accentul săptămânii revine mai mult laturii personale și relaționării cu cei dragi. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi tot ce îți propui. Se întrezăresc discuții și acțiuni importante alături de persoana iubită și de copii.

Rac  

Evenimentele principale ale săptămânii se concentrează pe segmentul relațiilor cu anturajul apropiat, de aceea ar fi bine să acorzi atenția necesară tuturor discuțiilor și întâlnirilor cu aceste persoane. Se vor crea contexte favorabile pentru a te desprinde din situațiile și relațiile toxice. Unii se vor ține scai de tine, din varii motive personale. Evită să vorbești despre tine și intențiile tale sau despre subiecte pe care le cunoști puțin sau deloc. Acasă, în familie ai multe de făcut, însă beneficiezi și de sprijinul membrilor familiei, și de elanul tău sufletesc. Cheltuieli majore. Prudență, răbdare și acceptarea ideilor și nevoilor altora!

Leu 

Situații controversate în plan financiar! Este vorba despre modificări salariale sau ale condițiilor de muncă. Fie primești o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse în câmpul muncii, fie afli informații deosebite privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo. În culisele evenimentelor există detalii pe care nu le poți depista sau înțelege acum. Totuși, fii prudent, circumspect și nu lua de bun chiar tot ce auzi. O conversație tăinuită cu cineva din anturajul apropiat te va lămuri și liniști. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, mai ales acelea care au drept motiv vizitarea unui prieten.

Fecioara  

E o săptămână importantă, pentru că transformările interioare la care ești predispus sunt de bun augur. Însă, nu vei înțelege mare lucru acum, dar senzația că totul se desfășoară în favoarea ta va fi accentuată și aducătoare de liniște și confort sufletesc. Ceva se termină, ceva stă să înceapă. Detașează de toate, lasă-te purtat de evenimente, dar în același timp fii deschis la nou și progres. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că și stările tale de spirit sunt oscilante și dificil de suportat sau înțeles de către ceilalți. Controlează-ți reacțiile! Se ivesc cheltuieli neașteptate, însă primești și venituri suficiente pentru tot ce ai nevoie în perioada actuală.

Balanța 

Energia astrală a săptămânii te predispune la transformări interioare profunde și la răscoliri sufletești greu de explicat în cuvinte. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Posibile neplăceri legate de sănătatea sistemului renal și a segmentelor sistemului digestiv. Evită, în limita posibilului, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există riscuri majore de erori cu efecte pe termen lung. Dezvoltă gândirea pozitivă! Sunt zile favorabile regândirii planurilor personale și profesionale.

Scorpion 

Aspectele socio-profesionale reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Se conturează schimbări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă de la locul de muncă. Se recomandă prudență, discreție și răbdare! Încet, dar sigur, pierzi unii prieteni, făcându-se loc pentru alții. Deocamdată privește atent la situațiile în care ești implicat alături de aceste persoane și nu te lăsa impresionat de vorbele sau gesturile, aparent, sincere. Organizează-ți programul cotidian, astfel încât să te odihnești regulat. Sunt momente favorabile detașării de cotidian și discuțiilor tăinuite cu cineva drag.

Săgetător  

Schimbări importante în plan profesional! Poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru sau se preconizează schimbări în grupul de lucru din care faci parte la locul de muncă. Totul se poate petrece rapid, fără prea mult zgomot sau fără explicații pertinente. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale! Deocamdată ia aminte la discuții și evenimente. Se finalizează o etapă profesională, simțind o reală ușurare sufletească, dar și fizică. La finalul săptămânii sunt momente favorabile pentru reorganizarea planurilor personale și profesionale, observație și dialog interior. Bazează-te numai pe forțele tale!

Capricorn 

Vei fi animat de gânduri mărețe pe tot parcursul săptămânii, ca și cum îți propui să schimbi totul în jurul tău. Energia astrală din aceste zile îți accentuează simțurile fine, paranormale și de aici vei reuși să faci conexiuni mentale nebănuite vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Se pot accentua visele și viziunile premonitorii. Mentalul este agitat, așa încât este bine să nu forțezi nota și chiar să te detașezi. Demersuri legate de călătorii și studii pe termen lung sau în străinătate. În plan profesional este animație Joi și Vineri, evidențiindu-se mai ales, relațiile cu șefii. Prietenii îți sunt alături, însă unele relații se vor reconfigura.

Vărsător  

Segmentul financiar este foarte important în această săptămână. Sunt șanse să pui la punct colaborări, chestiuni patrimoniale împreună cu partenerul de viață, cu neamurile, dar și cu persoanele dragi, aspecte care au în comun bani, cheltuieli, servicii, bunuri folosite și de tine, și de aceste persoane. Cumva se încheie o etapă, dar poate fi vorba despre lămuriri sau rezolvări așteptate demult. Totuși, fii prudent și verifică atent fiecare document, fiecare cheltuială și evită investițiile de orice fel. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta cu sfaturi și idei deosebite. Se conturează la orizont călătorii îndepărtate sau studii pe termen lung.

Pești 

Săptămână importantă în plan partenerial! Se vor reconfigura colaborări, o relație matrimonială sau se finalizează etape de viață și activitate comune cu alții. Este bine să fii obiectiv, să-ți urmărești scopurile personale și să închei acele relații și situații care te îți în loc sau care deja îți dăunează în vreun fel. Există detalii și interese ascunse, atât în orice tip de colaborare socio-profesională, cât și în relația de cuplu. Dezamăgirile pot fi de proporții. Pentru a-ți îmbunătăți planurile de viitor este nevoie să renunți rapid la tot ce este perimat. Ceva sau cineva din mediul familial îți răscolește relațiile parteneriale, dar și cheltuielile. 

Horoscop realizat de astrologul Anca Stoica

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…