A List Magazine ∙ January 2, 2023 ∙ 10 min read

Începem un an nou, iar astrele ne rezervă surprize încă din primele zile. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre horoscopul săptămânii 2- 8 ianuarie 2023.

Berbec

Debutul săptămânii te găsește în mijlocul rudelor sau prietenilor apropiați, bucurându-te din plin. Vorbești frumos, îți etalezi cu mult farmec talentul oratoric şi ai mult umor, fiind de nerecunoscut pentru unii cunoscuți. Se prefigurează cheltuieli pentru cele necesare traiului cotidian. Dialoguri multe, întâlniri și petreceri cu persoane din anturajul apropiat, aspecte firești în această perioadă caracterizată de vacanță și sărbători. Călătoriile pe distanțe scurte, planificarea unor studii sau perioade pentru documentare reprezintă alte teme importante pentru tine, demne de luat în calcul. O vorbă bună, un zâmbet, o îmbrățișare contează enorm. Implică-te în treburile domestice, deoarece vei reuși să rezolvi totul cu bine. Etape noi pe toate palierele vieții.

Taur

Aspectele privitoare la banii câștigați din munca proprie sunt preocupările tale din primele zile ale săptămânii. Sunt șanse de a primi salariul sau alte tipuri de recompense în urma eforturilor depuse. Poate ele nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale, dar cu siguranță te vor ajută să treci mulțumitor peste această perioadă. În lumina acestor aspecte te vei pune pe cheltuit și pentru tine și pentru cei dragi. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenția în zilele de 5 și 6 Ianuarie, dar într-un mod contradictoriu. Sunt posibile discuții aprinse, sterile, hotărându-te chiar să te desprinzi de persoanele care au devenit prea toxice pentru tine și viața ta. Sunt zile bune pentru a citi, pentru a te documenta vizavi de teme profesionale, pentru a călători pe distanțe scurte pentru a vizita pe cineva drag sau pentru a rezolva chestiuni personale.

Gemeni

Strălucești la începutul săptămânii, ai curaj, forţă, noroc şi mult farmec. Relaţiile parteneriale sunt tensionate, însă cu atâtea raze astrale benefice, vei reuşi să depăşești orice situaţie delicată. În primele zile ale anului revin în atenție și aspectele financiare de la locul de muncă. Sunt posibile schimbări salariale importante, descoperirea unor fraude realizate de colegii care se ocupă de calculele financiare ale salariaților, pierderi, furturi de bani și bunuri. Fii prudent și pune-ți în siguranță banii și bunurile! Bucură-te de sărbătorile perioadei și fii alături de cei dragi, trecând cu ușurință și demnitate peste orice. Finalul săptămânii va pune accentul pe relațiile cu anturajul apropiat. Dialogurile și întâlnirile cu neamurile vor răsturna bunul mers al lucrurilor în acest segment.

Rac  

Săptămâna începe cu stări interioare delicate. Odihnește-te, lasă forfota cotidiană deoparte și gândește-te numai la tine și la planurile tale personale. Revin în atenție afecțiunile vechi. Ți se îmbunătățește starea de spirit începând de joi, astfel că te vei avânta în mijlocul celorlalți cu mult elan. Totuși nu forța nota și ocupă-te de activitățile necesare ție. Sunt momente favorabile de a te ocupa mai mult de tine, de a te relaxa alături prietenii dragi la o șuetă sau de a hoinări prin locurile preferate. Finalul săptămânii va fi marcat de cheltuieli importante. Prudență și cumpătare în toate, întrucât există riscul să cheltuiești pe lucruri inutile. În umbră se țes modificări legislative în zona profesională ce vor duce la modificări salariale. Se conturează etape personale noi.

Leu  

Primele zile ale săptămânii vor scoate în evidență relațiile cu prietenii și activitățile sau planurile profesionale comune cu aceștia. Sunt posibile situații delicate, aflarea unor picanterii bine ascunse multă vreme, de aceea atenţia trebuie să fie maximă. Vei, nu vrei, va trebui să participi la reuniuni cu multă lume. Unii par agreabili cu tine, deschiși să te sprijine, însă nu este ceea ce pare. Iluzia domnește bine în toate relațiile socio-profesionale. Intervalul 5 – 7 ianuarie aduce stări interioare confuze, tensionate, fiind recomandabil să te odihnești şi chiar să te retragi din tumultul cotidian. Vei putea descoperi amănunte despre comploturile profesionale. Sănătatea ridică ceva probleme, astfel că bine ar fi să le iei în seamă. Sunt afecțiuni de fond, poate chiar ereditare ce trebuie ținute sub observație alături de îndrumarea unor specialiști.

Fecioara

La începutul săptămânii se evidențiază aspectele profesionale și cele privitoare la imaginea ta în ochii celorlalți. Chiar dacă este încă vacanță, urgențele din segmentul profesional te vor chema la lucru. Se pare că ai sarcini de lucru importante, astfel că acum șefii vor dori un raport detaliat asupra felului în care le rezolvi. Este bine să vorbești direct și la obiect, pentru că unii îți pot pune bețe în roate. Aspectele locative, cele legate de familie sau de treburi gospodărești sunt şi ele prezente în preajma ta. Sunt posibile situaţii delicate, de aceea trebuie atenție, discernământ şi răbdare. Zilele de 5 şi 6 ianuarie îți aduc prieteni şi protectori deosebiți. Urmează-le sfaturile, dar tu evită să-ți expui prea mult slăbiciunile și temerile. La sfârșitul săptămânii este posibilă o multitudine de stări, trăiri, senzații și emoții.

Balanța

Primele zile ale săptămânii îți aduc dorinţă de elevare, planuri de călătorii sau studii pe termen lung. Deocamdată, astrele nu-ți prea susţin doleanţele, dar la momentul potrivit te vor ajuta. Alcătuiește un plan de activități culturale și antrenează-i și pe cei dragi alături de tine. În zilele de 5 şi 6 ianuarie te vor preocupa imaginea ta publică, domeniul profesional, respectiv relațiile cu șefii şi poziția ta în cadrul unui grup de lucru. Fii prudent, pentru că sunt posibile discuții aprinse și chiar se pot declanșa conflicte cu implicare juridică pe termen lung. Pe de altă parte, vei fi invitat la reuniuni cu multă lume, bucurându-te de popularitate și voie bună. Sunt zile bune excelente pentru a-ți redefini felul în care te raportezi la ceilalți și la situațiile în care ești implicat.

Scorpion  

În primele zile ale săptămânii ești preocupat de cheltuielile comune cu alții, de achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Sunt posibile veşti îmbucurătoare, dar lucrurile se vor concretiza şi rezolva ceva mai târziu. Cei dragi vor dori cadouri din partea ta, pe motiv că este vacanță și că sunt petreceri în desfășurare. Tu selectează prioritățile tale personale și apoi mulțumește-i și pe ceilalți. Pe 5 şi pe 6 ianuarie apar tot soiul de răscoliri sufletești și mentale, astfel că avalanșa de stări interioare controversate va duce la o mare dorință de evadare din cotidianul zgomotos. Orientează-ți eforturile spre a plănui o vacanță îndepărtată, în locuri dragi sufletului tău. Sau lecturează cărți bune, vizionează filme amuzante, piese de teatru împreună cu cei dragi. Finalul săptămânii aduce influențe deosebite în plan profesional. Ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Săgetător

La începutul săptămânii se vor evidenția activitățile de rutină, atât cele din mediul personal, cât și cele din mediul profesional. Va trebuie să te împarți echitabil între ambele segmente de viață și să rezolvi totul onorabil. Relaţiile parteneriale, mai ales cele din sfera profesională sunt controversate. Dinamica lor te va încuraja să-ți reevaluezi părerile și intențiile, atât față de relația cu partenerul de viață, cât și față de relațiile profesionale. Ai tendința de a te subestima, ceea ce evident că te duce spre rezultate slabe. Lasă părerile altora deoparte plus mofturile lor și ai încredere în tine și în forțele tale. Pe 2 şi 3 ianuarie vor intra în preocupările tale, cheltuielile comune cu alții, cadourile băneşti, moştenirile sau partajele personale și profesionale. Sunt posibile veşti secrete, unele chiar interesante. Finalul săptămânii aduce turnuri importante în planurile privitoare la studii și călătorii.

Capricorn

În primele zile ale săptămânii ești preocupat de aspectele profesionale de la serviciu, însă și acasă ai multe de făcut. Se pare că tu ești vioara întâi și pentru membrii familiei și pentru colegi, așa încât vei fi nevoit să rezolvi problemele tuturor. Toate acestea te pot obosi și plictisi deopotrivă. Pe de altă parte, se vor evidenția unele afecțiuni mai vechi. Sunt probleme de sănătate ce se repun în discuţie, dar au susţinere astrală suficientă pentru consultaţii şi sfaturi benefice. Situaţia la locul de muncă este tensionată, așadar fii prudent și muncește corect. Se pot petrece răsturnări de situaţie, unele chiar agreabile. Pe 5 şi pe 6 Ianuarie, relaţiile parteneriale sunt dinamice şi interesante. Acordă eforturi și timp suficient acestor relații, pentru că atât partenerul de viață, cât și cei profesionali au cu totul alte planuri și doleanțe decât de a fi alături de tine sau de a lucra împreună cu tine.

Vărsător

Primele zile ale săptămânii aduc chef de petrecere şi dorința de a te implica în relații amoroase frivole. Constructiv ar fi să-ți canalizezi energia și eforturile spre un hobby sau spre discuții interesante cu prietenii. Evită extravaganțele și lasă-i pe cei dragi să-și vadă, cum vor, de treburile lor. A interveni tu în viața altora, fără să ți se ceară expres acest lucru, duce inevitabil la despărțiri definitive. În plan profesional apar situații deosebite, unele tensionate bine, în zilele de 5 și pe 6 Ianuarie. Fii prudent, deoarece există riscul să declanșezi conflicte pe termen lung în relațiile colegiale sau chiar sunt posibile avarii serioase în zonele de lucru. Sănătatea are de suferit în mod special evidențiindu-se afecțiuni vechi. Rezervă momente pentru odihnă și evită, pe cât posibil analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale.

Pești  

Săptămâna evidențiază relații cu persoanele din anturajul apropiat. Fiind vacanță, perioada sărbătorilor, cheful de distracții și aventuri este accentuat. Se recomandă prudență, deoarece există riscul să exagerezi în toate. Este nevoie să te ocupi și de activitățile gospodărești. Membrii familiei îți sunt alături, chiar dacă tu crezi altceva. Aparențele sunt înșelătoare, așa încât acordă celor dragi încredere. Unii membrii ai familiei pot avea nevoie de ajutorul tău în diverse probleme: de sănătate, materiale sau emoționale. Se pare că banii, bunurile sunt motive principale în această perioadă pentru disputele familiale. Este posibil să investești în casă sau să cheltuiești sume importante pentru cineva din familie. Pe 5 şi pe 6 Ianuarie revin în atenția ta, sub o formă sau alta, iubirile trecute. Nu te lăsa încântat de vorbele sau gesturile mieroase ale unora. Sunt momente bune pentru a te relaxa cu un hobby.

Horoscop realizat de astrologul Anca Stoica

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…