A List Magazine ∙ November 14, 2022 ∙ 10 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada 14-20 noiembrie 2022!

Berbec

Săptămâna începe cu aspecte sentimentale. Vei fi nevoit să acorzi atenție și eforturi, atât copiilor, cât și persoanei iubite. Sunt aspecte favorabile în plan sentimental, de aceea bucură-te de toate. Și activitățile profesionale te vor solicita destul de mult. Se petrec schimbări, mai mult sau mai puțin la vedere, de aceea fii prudent și prezent la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și foarte ușor se pot deteriora. Activitățile tale profesionale actuale sunt rezultatul unora trecute care nu au fost finalizate corect și la timp. Selectează-ți prioritățile profesionale si evită provocările celorlalți. Sănătatea poate avea de suferit de pe urma tumultului din sfera socio-profesională. Odihnește-te și plimbă-te mai mult în aer liber. Spre finele săptămânii, apar provocări parteneriale.

Taur  

Săptămâna îți poate aduce evenimente interesante în relațiile familiale, în relațiile amoroase și în cele cu copiii. Ar fi bine să stabilești anumite limite vizavi de cerințele pe care ți le adresează cei dragi, altfel riști să rămâi atât fără energie vitală, cât și fără resurse materiale. Pe de altă parte, nevoile tale sentimentale sunt mari și în continuă schimbare. Ceea ce îți oferă persoanele existente acum în preajma ta, este departe de ceea ce îți dorești tu. De aceea ar trebui să te orientezi către alte povești de iubire, chiar dacă asta implică eforturi suplimentare din toate punctele de vedere. Copiii sunt o altă temă importantă a acestor zile, datorită situațiilor în care aceștia te implică vrei, nu vrei. Zilele de weekend anunță treburi de rutină fie acasă, fie la serviciu. Ai grijă și de sănătatea ta.

Gemeni

Debutul săptămânii îți aduce multe dialoguri cu cei apropiați, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale la serviciu. Într-un anume fel, gândirea ta este focalizată deocamdată pe felul în care să-ți folosești creativitatea și să obții venituri bune din ea. De aici și felul în care vorbești are legătură cu aspectele materiale ale vieții cotidiene. De asemenea, se pot ivi pe neașteptate călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale, dar și pentru ale tale personale. Între 17 și 19 noiembrie îți sunt favorizate activitățile gospodărești de anvergură și dialogurile importante cu cei dragi. Fii prudent și ține cont și de nevoile sau doleanțele membrilor familiei. La finalul răstimpului analizat se conturează petreceri, ieșiri în lume cu persoana iubită, dar și momente de răsfăț cu un hobby.

Rac

Aspectele financiare care te preocupă la începutul săptămânii au legătură cu sfera partenerială. Din colaborările în care ești implicat poți primi o sumă de bani considerabilă sau favoruri importante pe termen lung. Joi și vineri se întrezăresc dialoguri și întâlniri importante cu neamurile și prietenii apropiați. Gândirea și comunicarea sunt îngreunate, de aceea fii prudent și ascultă mai mult, dar vorbește direct și la obiect. Evită deciziile majore, declarațiile de orice fel și implicarea în activități profesionale care presupun mult efort intelectual. Spre finalul săptămânii, astrele îți recomandă să te retragi în liniștea și siguranța casei. Sunt momente excelente de a-ți îmbunătăți condițiile de trai de acasă, de a alcătui planuri gospodărești și de a sta de vorba cu cei dragi.

Leu

Primele zile ale săptămânii îți oferă energie benefică pentru a-ți reorganiza planurile de viitor, pentru a-ți stabili prioritățile și pentru a-ți face ordine în relații. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează, cu puțin efort și bunăvoința vei depăși totul cu bine. Între 17 și 19 noiembrie se conturează vești importante legate de veniturile tale obținute din munca desfășurată la un serviciu. Pot apărea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de munca se poate diversifica activitatea și de aici tu să ai posibilitatea de a câștiga bani mai mulți. Este adevărat că și eforturile vor fi pe măsură, dar te vei descurca excelent. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt dinamice și interesante. Este rost de a călători de agrement, de a vizita pe cineva drag sau de a primi tu, musafiri.

Fecioara

Discreția care te învăluie în primele zile ale săptămânii te ferește de provocările celorlalți. Sunt momente bune pentru a-ți regândi personalitatea, modul de relaționare cu cei din jur, dar și pentru a te răsfăța cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon și cu ceva mai mult somn. La mijlocul săptămânii, energia vitală se amplifică și vei reuși să-ți rezolvi atât chestiunile profesionale rămase restante, cât și treburile personale de acasă. Important este să te ocupi doar de ale tale și să eviți implicarea de orice fel în treburile altora. Se pot accentua unele afecțiuni vechi. Se recomandă dialogurile cu specialiști medicali, analizele de rutină și îngrijirea permanentă a sufletului și trupului tău. La finalul săptămânii primești bani din munca desfășurată la serviciu. Cheltuielile vor fi și ele prezente. 

Balanța

La începutul săptămânii ești dornic să te sfătuiești cu prietenii și protectorii. Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleași vise și idealuri ca tine îți oferă posibilități deosebite de dezvoltare personală, dar și satisfacția lucrului bine făcut și de folos și altora. Dozează-ți eforturile și elanul, deoarece riști să-ți neglijezi relațiile cu cei apropiați. Între 17 și 19 Noiembrie este nevoie să te odihnești mai mult. Sunt posibile neplăceri legate de afecțiuni vechi. Evită pe cât posibil tratamentele alopate, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Regândește-ți programul zilnic și relațiile socio-profesionale. Pe de altă parte, ar fi bine să cauți sensurile spirituale ale evenimentelor din preajma ta. Stai de vorbă cu persoane cu experiență spirituală și relațională și urmează-le sfaturile și soluțiile oferite. În weekend îți vor reveni strălucirea și voia bună.

Scorpion

Multă forfotă în relațiile socio-profesionale, atât la nivel de comunicare, cât și faptic. Întâlnirile, dialogurile, activitățile desfășurate cu șefii sau colegii îți vor aduce informații importante pentru propria ta dezvoltare personală și profesională. Poate fi nevoie să-ți modelezi gândirea și felul în care vorbești. Este o perioadă în care ți se arată adevărata față a relațiilor cu prietenii. Astfel ar fi bine să te debarasezi fără rezerve de persoanele inoportune și să te deschizi din toată inima către altele noi. În relațiile familiale se animă mult atmosfera. Începe o perioadă deosebită în care îți poți înfrumuseța casa, poți cumpăra obiecte valoroase de patrimoniu sau măcar poți trasa planuri domestice de anvergură și pe termen lung. Dialogurile cu cei dragi îți vor aduce liniște, sfaturi bune și siguranță sufletească. La finalul săptămânii, astrele îți recomanda odihnă.

Săgetător

La începutul săptămânii se conturează aspecte legate de străinătate și de secvențe educaționale. Posibil să fii nevoit să-ți lărgești orizontul cunoașterii, prin participarea la cursuri necesare în câmpul muncii. Totodată vor apărea și întruniri cu șefii, cu autorități, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit sa le iei in ceea ce privește activitatea ta din cadrul unui loc de muncă. Zilele de 18 și de 19 Noiembrie sunt definitorii in acest sens, de aceea fii prudent. Traversăm o perioadă în care ți se deschid noi culoare profesionale, existând posibilitatea să-ți schimbi profesia și condițiile de muncă. Analizează pe îndelete ce se petrece în acest sector și nu da cioara din mână pe vrabia de pe gard. Pe de alta parte, imaginea în ochii lumii, statutul social ți le poți schimba în sens pozitiv, dar pentru asta trebuie să depui eforturi serioase și pe termen lung. În weekend, bucură-te de prieteni.

Capricorn  

Dacă în prima jumătate a săptămânii ești preocupat mai mult cu aspectele materiale ale vieții, în a doua jumătate sufletul tău va căuta oameni rafinați, cu o pregătire specială în domeniile spirituale. Sun momente bune pentru a-ți schimba viziunea asupra vieții și pentru a-ți crea noi legături cu ierarhiile divine. Minunat este că suportul astral de care beneficiezi îți oferă suficiente resurse, atât pentru a-ți modela personalitatea, gândirea, cât și pentru a te ocupa de treburile cotidiene. Pe de alta parte, dacă ești implicat într-un program de instruire sunt posibile altercații cu profesorii, mentorii sau colegii de studiu. Fii prudent și deschis pentru ideile altora. Legăturile cu străinătatea sunt o altă tema interesantă. Demersurile pentru călătorii, dar și pentru studii pe termen lung au succes. În weekend este loc de evenimente cu multă lume. 

Vărsător

Săptămâna debutează cu multă forfotă în plan partenerial. Se vor relua situații și discuții, atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Se recomandă prudență, deoarece plutesc multe tensiuni în aer și nici tu, nici ceilalți nu veți renunța la opiniile, doleanțele sau nevoile personale sau profesionale. De asemenea, se pot desface contracte sau anula căsătorii. Se conturează posibilități noi de câștig de la și prin alții. Este vorba despre sursele de venit vechi, care vor suporta și ele niscai modificări. Cheltuieli comune cu alții, achitarea facturilor, informații financiare sau demararea unor planuri de investiții. La finalul săptămânii relaxează-te vizionând un spectacol de teatru, un film sau lecturând cărți deosebite. Reuniuni interesante cu prietenii și protectorii din mediul socio-profesional.

Pești  

Este multă agitație în plan profesional la începutul săptămânii. Apar responsabilități noi care îți vor aduce beneficii ceva mai târziu. Un prieten sau un protector îți poate da sfaturi bune vizavi de locul tău de muncă sau de domeniul profesional în care lucrezi. Ține cont de informațiile colaterale și îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine și la timp. Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile, adoptă o dietă potrivită și odihnește-te regulat. Este o perioadă în care dialogurile cu specialiștii medici și realizarea analizelor medicale pot fi frecvente. Relațiile parteneriale sunt răscolite la mijlocul săptămânii. Prudența și discernământul te vor feri de neplăcerile existente deocamdată, în acest sector de viață. Spre sfârșitul intervalului analizat revin în atenție achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii.  

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind invitați…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…