A List Magazine ∙ July 26, 2020 ∙ 13 min read

Află tot ce îți rezervă astrele săptămâna 27.07- 02.08.2020. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

O perioadă care pune în valoare segmentul socio-profesional în care activezi. Posibil să fii nemulțumit că de faptul că balanța eforturi-plată înclină spre eforturi, însă la o privire atentă ai remarca faptul că te descurci destul de bine cu orice tip de cheltuială. Sunt momente bune pentru revizuirea planurilor de investiții, pentru achitarea facturilor, dar și pentru a lămuri aspecte referitoare la moșteniri și partaje. Mentalul este foarte activ în zilele de 29 și 30 Iulie, astfel că îți poate fi dificil să emiți judecăți clare, viabile și să susții conversații pe orice temă. Pe de altă parte, vor apărea informații legate de străinătate, probabil ceva legat de călătorii. Îți sunt susținute călătoriile pe distanțe scurte, iar cele dincolo de granițele țării, lasă-le pentru o altă perioadă mai bună. A doua parte a săptămânii evidențiază segmentul profesional, în speță relațiile cu șefii, cu autoritățile, însă și poziția ta în cadrul unui colectiv de muncă. Sunt probabile schimbări majore, atât în ceea ce privește statutul tău, imaginea ta publică, cât și în privința îndatoririlor profesionale. Prudență, discernământ, răbdare!

Taur

Relațiile parteneriale se evidențiază în această săptămână prin dialoguri aprinse și acțiuni comune ce au ca scop îmbunătățirea condițiilor de muncă în cadrul unei afaceri, unei colaborări sau creșterea veniturilor comune. Există hibe ale acestor relații, ascunse bine în umbră, astfel că aparențele sunt înșelătoare. Dintre partenerii actuali, unii se vor dovedi trădători, de aceea fii prudent și nu te baza în totalitate nici pe partenerul de viață, nici pe colaboratori. Se conturează cheltuieli majore pentru alții, mai ales pentru rude. Intră în discuție achitarea unor călătorii sau studii ce au legătură fie cu străinătatea, fie cu desfășurarea pe termen lung. Pe de altă parte, apar noutăți legate de moșteniri și partaje, însă unele nu sunt pe placul tău. Călătoriile reprezintă o temă importantă în aceste zile. Se recomandă călătorii numai în cazuri în care ai ceva clar și urgent de rezolvat în alte locații decât ai domiciliul stabil, ceva ce nu suportă amânare, deoarece sunt probabile neplăceri. Cheltuieli importante pe facturi și servicii comune cu alții, regândirea planurilor financiare și relații cu instituțiile financiare.

Gemeni

Este forfotă la locul de muncă, însă este vorba despre activitățile de rutină. Cu sprijinul unor prieteni sau a unor persoane din mediul profesional care îți sunt alături în proiectele tale profesionale vei rezolva totul, ba chiar orientându-te și spre proiecte noi. Însă, dozează-ți eforturile deoarece sănătatea este vulnerabilă, existând riscul apariției unor afecțiuni deosebite și greu de ameliorat. Relațiile parteneriale sunt instabile, iar în aceste zile se prefigurează turnuri ale unor colaborări sau într-o relație de cuplu. Depinde numai de tine să gestionezi corect aceste relații. Chiar dacă ceilalți ripostează la ideile sau la acțiunile tale, tu acționând onest și spre binele suprem al tuturor, vei reuși să depășești cu bine, orice neplăcere. Unele colaborări ce presupun bani și bunuri comune se vor reconfigura sau chiar se vor finaliza fără echivoc. Este momentul să-ți revizuiești planurile de investiții, câștigurile și situația bunurilor personale. Cheltuieli majore pe facturi, servicii, însă vor intra în discuție și relațiile cu instituțiile financiare.

Rac

Răscolirile sentimentale îți deschid săptămâna. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii, tinzi să ceri mai mult de la acei dragi, decât îți pot oferi aceștia acum. Controlează-ți stările și privește obiectiv în jurul tău. Sunt mulți cei care te iubesc necondiționat, te sprijină în tot ce faci sau vrei să faci, astfel că nu ai motive de îngrijorare. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, riscând să întâmpini oprobiul celorlalți. La serviciu ai mult de lucru în aceste zile, fiind vorba despre sarcinile de lucru cotidiene. Există nemulțumiri și hibe clare în tot ce ține de locul de muncă, îndatoriri profesionale și relații colegiale. Fii prudent și ocupă-te strict de treburile tale, evitând escaladarea conflictelor și emiterea judecăților la adresa altora. Segmentul profesional este accentuat prin situații controversate și discuții aprinse cu șefii și autoritățile. Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice, astfel că o discuție importantă și cu efecte pe termen lung se poate ivi în orice moment. Este vremea să pui ordine și disciplină în tot ce ține de relația de cuplu și în colaborări. Relațiile parteneriale se vor reconfigura, fie că vrei, fie că nu.

Leu

Dorința de a sta acasă și de a te ocupa de treburile gospodărești este ușor de îndeplinit în aceste zile. Chiar dacă atmosfera domestică este conflictuală în fundal, cu puțin efort și bunăvoință poți ajunge la un numitor comun cu membrii familiei. Este nevoie de îmbunătățiri în casă, mai ales că se pot evidenția avarii la instalațiile de apă. Repară, curăță, organizează spațiul locativ pe îndelete, deoarece sunt probabile neplăceri pe termen lung. Relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii se evidențiază prin discuții aprinse și prin activități recreative. Este dificil să ajungi la un consens cu cei dragi, de aceea fii prudent și evită să-ți impui punctele de vedere. Există un soi de suferință mocnită pe segmentul sentimental, fie că este vorba despre relația sentimentală, fie că este vorba despre copii. Divergența opiniilor poate duce la înstrăinare, însingurare, chiar detașare totală față de cei dragi. Activitățile specifice unui hobby îți liniștesc sufletul și îți lărgesc orizontul cunoașterii. Sănătatea este vulnerabilă spre finalul săptămânii, așa încât îngrijește-te corespunzător și odihnește-te conștient. Multe de rezolvat în weekend, mai ales la serviciu.

Fecioara

Ești solicitat de către persoanele din anturajul apropiat fie pentru discuții pe teme de larg interes, fie pentru a călători împreună în scop profesional sau de agrement. Sunt zile bune pentru activități intelectuale și pentru a rezolva documente personale sau profesionale. Procesele mentale sunt accentuate, astfel că revelațiile pe care le ai acum, informațiile aflate pe căi mai mult sau mai puțin obișnuite, îți sunt utile pe termen lung și ar trebui notate într-un jurnal. Însă, și relațiile cu cei apropiați, și călătoriile, și studiile, dacă te gândești la implicarea în anumite forme de instruire personală sau profesională, presupun cheltuieli, bani și bunuri comune cu alții. Tonul dialogului din aceste zile este unul ridicat și chiar agresiv pe alocuri, de aceea, fii prudent și controlează-te tu înainte ca ceilalți să riposteze la rândul lor. Acasă, în familie vei fi nevoit să te implici în tot felul de activități alături de membrii familiei. Sunt probabile neplăceri legate de confortul domestic, însă și membrii familiei sau cineva dintre rude te va provoca în fel și chip. Răbdare, prudență, toleranță! Relațiile cu cei dragi îți aduc alinare și chef de distracții.

Balanța

Aspectele referitoare la bani și bunuri personale reprezintă subiecte de care trebuie să te ocupi în aceste zile. Primești bani, respectiv salariul, o primă, un bonus, însă și cei dragi îți pot oferi cadouri interesante sau sprijin financiar la nevoie. Cheltuielile pe cele necesare traiului cotidian se vor evidenția mult, bine fiind, totuși, să alegi prioritățile și să eviți extravaganțele. Ceva din sfera financiară poate declanșa reproșuri atât dinspre partenerul de viață, cât și dinspre colaboratori. Sau poți fi nevoit să cheltuiești pentru aceste persoane. Miercuri și Joi vei fi nevoit să călătorești pe distanțe scurte, pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat vor fi frecvente, unele cu note discordante. Vorbește puțin, evitând să-ți expui vulnerabilitățile și opiniile personale referitoare la subiectele sociale de larg interes. Sunt momente în care orice ai spune, tot îți găsesc ceilalți nod în papură. Liniștea și pacea sufletească le vei găsi acasă, alături de membrii familiei și de rude. Implică-te în treburile gospodărești necesare îmbunătățirii condițiilor locative.

Scorpion

Ai energie, poftă de viață, fiind determinat să-ți revizuiești toate planurile personale și profesionale. Însă, energia vitală este fluctuantă, așa încât nu forța nota și ocupă-te numai de treburi ușoare, de rutină sau de priorități. Indiferent ce dorești sau ce trebuie să faci, depinde de sănătatea ta de acum, care se menține vulnerabilă. În continuare ai nevoie de odihnă, dozarea eforturilor, îngrijiri medicale de specialitate, însă și compania celor dragi și de încredere este extrem de valoroasă. Apar cheltuieli de rutină, pe care vrei, nu vrei, trebuie să le suporți tu din banii tăi. Veniturile tale din munca desfășurată la un loc de muncă sunt fluctuante, nesigure, cu tendință spre diminuare. Este bine să economisești în limita posibilităților și să accepți sprijinul celor dragi. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a-ți revizui sistemul valorilor tale morale și spirituale. Este clar că cel vechi funcționează deficitar, fiind nevoie de noi valori după care să-ți ghidezi viața de acum încolo. Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice și este rost de dialoguri ample și acțiuni comune cu prietenii apropiați sau cu neamurile.

Săgetător

Ești meditativ în aceste zile, tinzând să te pierzi în visarea cu ochii deschiși. Ai nevoie de odihnă și de orientarea eforturilor spre propria ta ființă. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să iei în serios orice semnal al organismului. Pe de altă parte, sunt posibile dialoguri tăinuite cu persoane din anturajul profesional, în urma cărora vei obține informații prețioase referitoare la noutățile ce se prefigurează la serviciu sau în domeniul profesional în care activezi. Sunt momente bune care te ajută să faci un bilanț al tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Concluziile te pot surprinde mult. Revizuiește-ți atitudinea, felul de a fi, felul de a acționa și de a relaționa cu ceilalți. Îți poate dificil să te controlezi în aceste zile, deoarece energia astrală te răscolește mult. Alege să te ocupi de priorități și rezervă momente pentru a te gândi pe îndelete la tine și la ceea ce te interesează acum. Sunt posibile și reproșuri din partea altora sau acțiuni reprobabile vizavi de tine. De aceea fii atent la tot ce se petrece în jurul tău și decide în consecință. Cheltuieli importante la finalul săptămânii, însă ai suficienți bani, astfel încât să te descurci onorabil.

Capricorn

Primești provocări din partea prietenilor și a persoanelor din mediul profesional în care activezi. Dialogurile cu aceste persoane te ajută să-ți lămurești situația socio-profesională. Însă, și pentru segmentul domestic poți obține informații prețioase, sfaturi și soluții viabile, atât pentru îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei, cât și pentru reorganizarea spațiului locativ. Totuși, fundalul acestor relații și situații este conflictual, astfel că în umbră pândește discordia. Este bine să vorbești puțin, să eviți a-ți expune vulnerabilitățile și opiniile personale, indiferent de situație. Pe de altă parte, este vremea să selectezi persoanele cărora le mai acorzi încredere. Sănătatea devine vulnerabilă în a doua parte a săptămânii, fiind nevoie de odihnă și chiar de îngrijiri medicale pe alocuri. Ține cont de afecțiunile organismului și acționează în consecință pentru a-ți îmbunătăți starea sănătății. Îți sunt favorizate dialogurile tăinuite cu persoanele de la locul de muncă. Se conturează schimbări benefice la serviciu, primind sprijin real mai ales din partea femeilor-colege. Te vei simți mai bine, însă nu forța nota.

Vărsător

O săptămână dinamică în mediul socio-profesional în care activezi. Dialoguri importante cu șefii, rezolvarea unor sarcini de lucru de mare anvergură, obținerea altor sarcini pe care va trebui să le duci rapid, la bun sfârșit. Pe de altă parte, atmosfera profesională de la locul de muncă este conflictuală, astfel că în orice moment pot izbucni discuții foarte aprinse cu efecte pe termen lung. Ești foarte critic în vorbe, tinzând să-ți transformi vorbele în adevărate săgeți. De aceea, fii prudent și alege cu grijă vorbele și gesturile, deoarece există riscul să strici relații și situații bune. Imaginea ta publică poate avea de suferit. Relațiile cu prietenii se vor evidenția prin dialoguri interesante, în urma cărora vei decide pe cine mai păstrezi alături de tine. Sub măști binevoitoare se ascund intenții total diferite. De aceea, evită să-ți expui părerile și vulnerabilitățile. Ziua de 31 August îți poate revela informații destabilizatoare legate de proiectele tale profesionale și de unele relații cu persoanele din mediul socio-profesional. În weekend ai nevoie de odihnă și de compania celor dragi și de încredere.

Pești

Gândurile îți zboară la călătorii îndepărtate. Dorința de a călători este mare și destul de ușor de îndeplinit în aceste zile. Totuși, sunt posibile neplăceri care să-ți împiedice orice voiaj. Mai ales dacă este vorba despre călătorii în străinătate, ar fi bine să fii răbdător, tolerant și mai ales să călătorești în condiții sigure. Călătoriile, studiile dacă te gândești sau ai nevoie să abordezi o formă de instruire personală sau profesională și relațiile cu străinătatea presupun cheltuieli majore. Se vor evidenția în acesta zile și relațiile cu șefii și autoritățile. Nemulțumirile existente în segmentul socio-profesional au repercusiuni în segmentul domestic. Discuțiile aprinse din ambele domenii de viață și activitate te pot duce spre concluzii surprinzătoare. Evită contradicțiile și escaladarea conflictelor! Este o perioadă vulnerabilă, deoarece tulburările din mediul profesional atrag după sine și distorsiuni salariale. Cineva din anturajul prietenilor și al susținătorilor de la locul de muncă te poate sfătui de bine, referitor la îmbunătățirea carierei tale profesionale și relațiilor personale.

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…