A List Magazine ∙ July 31, 2023 ∙ 9 min read

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul săptămânii 31 iulie – 6 august 2023. Iată ce ne rezervă astrele pentru perioada care urmează!

Berbec

În prima parte a săptămânii eşti preocupat de prieteni. S-ar putea ca unele relaţii să se sfârşească. Evită discuţiile contradictorii, fii discret şi primeşte cu inima deschisă sfaturile sau îndemnurile celorlaţi. Unele informaţii pot fi alarmante, dar beneficiezi de suficientă susţinere astrală pentru a rezolva orice problemă. Intervalul 3 – 6 August este delicat pentru sănătate. Evită pe cât posibil, consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale. Pe de altă parte, există persoane în anturajul tău care te pot ajuta în situațiile provocatoare. Indicat ar fi să-ţi reevaluezi atitudinea faţă de tot ce te înconjoară, dar mai ales faţă de tine însuţi. La finalul săptămânii te vei simţi excelent, reuşind să-i bucuri pe ceilalţi cu prezenţa ta.

Taur  

Primele zile ale săptămânii au ca temă relațiile profesionale la nivel înalt. Se finalizează o etapă importantă în relațiile cu șefii sau cu autoritățile. Poate fi vorba și despre reconfigurarea unor proiecte profesionale sau chiar finalul neașteptat al acestora. Ceea ce trebuie să se finalizeze se va finaliza oricum, așa încât detașează-te de toate și pregătește-te de noutăți. Prietenii şi protectorii te pot sfătui de bine, însă filtrează bine orice informație. Există totuși confuzie şi iluzie în acest segment de viaţă. Sănătatea este vulnerabilă, însă pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, mai ales în a doua parte a săptămânii. În weekend, plimbă-te în aer liber, lasă grijile deoparte şi odihneşte-te mai mult.

Gemeni

În primele zile ale săptămânii se va face remarcată dorinţa de rafinare sufletească. Vizionarea pieselor de teatru, ascultarea concertelor de muzică, lecturarea unei cărţi deosebite sau participarea la seminare cu teme spirituale îţi pot fi de mare folos. Te poţi gândi la călătorii în străinătate sau la studii pe termen lung. Zilele de Miercuri și Joi îţi aduc în atenţie profesia şi imaginea ta în ochii celorlalţi. Sunt posibile discuţii aprinse cu un şef. Nemulţumirile existente la serviciu te vor duce la ideea de a-ţi schimba domeniul profesional. În relaţii se pare că oscilezi între prieteni şi persoana iubită. Acest balans îţi poate strica relaţiile bune. Majoritatea prietenilor actuali nu prea au treabă, acum, cu tine. La finalul săptămânii se întrezăresc agape alături de cei dragi.

Rac

Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie taxele, impozitele, relaţiile cu instituţiile financiare sau chestiuni legate de moşteniri. În funcţie de caz, poţi întâmpina dificultăţi în semnarea unor documente sau poţi descoperi ceva nereguli. Sunt aspecte pasagere ce se pot rezolva cu prudenţă şi discernământ. Pe 3 şi 4 August, relaţiile cu străinătatea sunt în prim-plan. Sunt vizate călătoriile sau studiile pe termen lung. Bine ar fi să reţii şi să aplici sfaturile şi îndemnurile primite de la prieteni, mai ales de la femei. Spre sfârşitul săpătămânii, astrele îţi trimit provocări în plan social și profesional. Ai mai multe variante de avansare socială. Sunt posibile invitaţii la evenimente sociale deosebite ce vor avea repercusiuni asupra vieţii tale, pe termen lung. 

Leu  

Relaţiile parteneriale şi colaborările îţi deschid săptămâna. Sunt momente bune de a rezolva diverse animozităţi cu patenerul de viaţă sau de a rediscuta etapele unui proiect. Se finalizează o etapă în acest sens.. Intră în discuție și relația de cuplu, care fie își poate modifica termenii și condițiile de desfășurare sau se sfârșește fără explicații. Zilele de Miercuri și Joi îţi aduc în atenţie chestiunile financiare ce vizează banii şi bunurile altora. Este vorba despre taxe, impozite, datorii de orice fel, dar şi aspecte legate de partaje sau moşteniri. Există persoane în jurul tău care te sfătuiesc la capitolul bani şi veghează atent asupra finanţelor tale. Este posibilă îmbunătăţirea poziţiei sociale. Spre sfârşitul săptămânii sunt potrivite activitățile culturale.

Fecioara

Activităţile de la locul de muncă sunt tema principală din această săptămână. Se finalizează o etapă profeisonală, fie prin rezolvarea definitivă a unor sarcininde lucru, fie prin modificarea condițiilor de muncă. Sănătatea este vulerabilă. Evită conflictele cu ceilalţi şi ocupă-te doar de activităţile de rutină. Zilele de Miercuri și Joi sunt interesante la capitolul relaţii parteneriale şi colaborări. Sunt posibile discuţii contradictorii. Temperează-ți dorinţa de a te alătura altora în colaborări sau proiecte pe care nu le cunoşti foarte bine. Se pare că în preajma ta este un partener important ce îţi poate ghida paşii într-un proiect de lungă durată. Fii prudent la capitolul financiar! În weekend sunt momente favorabile pentru studiu individual și lectură.

Balanța

Începi săptămâna cu chef de distracţii şi aventuri. Cu toate că în sufletul tău există nemulţumiri legate de propria-ţi persoană sau de propriul drum în viaţă, reuşeşti să te detaşezi pentru câteva momente. Relațiile sentimentale se vor reconfigura. Este o vorba despre finalul unei etape amoroase, final care se poate petrece în note ciudate. Prudență și discernământ! Zilele de Miercuri și Joi îţi aduc forfotă în sfera muncii. Relaţiile colegiale sunt dinamice şi înconjurate de neprevăzut. Există varianta să te gândeşti la schimbarea domeniului profesional, orientându-te către domenii avangardiste. Spre sfârşitul săptămânii, odihnește-te, îngrijește-ți sănătatea, însă fii alături de ceilalți și implică-te și în activități comune.

Scorpion

Activităţile gospodăreşti dau startul acestei săptămâni. Poţi face cu succes curăţenii generale, reparaţii curente. Nostalgia copilăriei te va cuprinde pe neaşteptate. Recomandabil este să-i aduni pe cei dragi la o şuetă pentru a depăna amintiri. Relaţiile cu membrii familiei sunt fluctuante, dar se poate cădea la pace pe orice subiect. Pe de altă parte, sunt posibile oferte de colaborare profesională noi. Fii atent la locul de muncă! Relaţiile colegiale sunt tensionate. Nu îţi este pe plac ce se petrece în sfera muncii, dar ai răbdare şi nu răspunde la provocări. Sănătatea este vulnerabilă. Evită, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe toată durata săptămânii. În ultimele zile ale săptămânii detaşează-te de tot şi odihneşte-te mult.

Săgetător

La începutul săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi prietenii apropiaţi pot fi frecvente. Ai putea afla veşti neplăcute legate de cineva drag, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi. Alţii se pot ocupa de studii pe termen scurt. Zilele de 3 şi de 4 August sunt propice activităţilor gospodăreşti. Relaţiile cu membrii familiei sunt destul de controversate. Un membru al familiei îţi poate oferi sfaturi preţioase vizavi de drumul tău în viaţă. Creativitatea este la cote înalte. Ocupa-te de domeniile dragi sufletului tău. Fii atent la relaţia cu persoana iubită şi în funcţie de caz și la copii! Spre finalul săptămânii organizează o petrecere pentru cei dragi. Relaţiile cu prietenii şi protectorii se află într-un con de umbră.

Capricorn

Capitolul financiar este prioritar la începutul acestei săptămâni. Poţi primi cadouri, recompense sau veşti legate de salariul de la un loc de muncă. Totuşi, în domeniul câștigurilor există provocări, aşa încât fii atent la cheltuirea banilor. Relaţiile cu şefii sunt tensionate, în schimb colegii îţi sunt alături. Pe de altă parte, veselia te însoţeşte în permanenţă, reuşind să depăşeşti toate problemele vieţii cotidiene. Zilele de 3 şi 4 August sunt favorabile studiului. Ori te înscrii la cursuri, ori finalizezi unul deja început. O discuţie de taină cu o rudă apropiată te poate pune pe gânduri. S-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri pentru cineva drag. În ultimele zile ale săptămânii, astrele te îndeamnă să te ocupi de casă şi familie.

Vărsător

Primele zile ale săptămânii îţi aduc multă energie şi dorinţă de a te implica în toate aspectele vieţii. Vizitele la saloanele de întreţinere corporală sau cursurile de dezvoltare personală ţi-ar fi de mare folos. Este un început, o etapă nouă care se conturează la orizont și pe care o poți configura acum, exact așa cum dorești. Apar și aspecte financiare la secțiune venituri și cheltuieli. Poţi primi cadouri şi recompense mărunte, dar de folos. În a doua parte a săptămânii se întrezăresc întâlniri şi dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Mentalul cotidian este la cote înalte, ai idei bune, iar ceilalţi vor fi fascinaţi de vorbele tale. S-ar putea să călătoreşti pe distanţe scurte.

Pești

La începutul săptămânii ești puțin observabil în anturaj. Dorinţa de interiorizare este la cote înalte şi bine ar fi să-i dai curs. Personalitatea ta are o doză mare de mister, fapt ce va fi observat de cei din jur. Controlează-ți stările, deoarece te poţi amăgi foarte uşor. Sfaturile unui psiholog sau specialist în dezvoltare personală ar fi binevenite. Poţi cunoaşte oameni noi, interesanţi, ce îţi vor rămâne alături multă vreme. Capitolul financiar este foarte dinamic. Răsturnările de situaţie pot fi frecvente, aşa încât fii prudent la cheltuieli. Discordia îţi pândeşte din umbră acest segment de viaţă şi îţi poate crea neplăceri oricând. La finalul săptămânii verifică pe îndelete situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli. Plimbă-te în aer liber şi odihneşte-te mai mult.

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…