A List Magazine ∙ April 3, 2023 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul săptămânii. Iată ce ne rezervă astrele în perioada 3-9 aprilie!

Berbec   

Activitățile profesionale sau cele de rutină gospodărești îţi vor ocupa primele zile ale săptămânii. Există nemulţumiri în acest sens, pentru că ești nevoit să faci totul de unul singur, dar priveşte partea frumoasă a lucrurilor. Sănătatea este vulnerabilă. Recomandabil este să eviţi, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în zilele de 3 și 4 Aprilie. Relațiile parteneriale intră în scenă pe la mijlocul săptămânii, finalizându-se o etapă importantă. Spre finalul săptămânii poţi primi cadouri deosebite, vești despre moşteniri sau bani de la autori necunoscuţi. Însă, uneori nu e ceea ce pare.   

Taur   

Veselia şi cheful de distracţii de care dai dovadă te va face remarcat în anturaj încă din primele zile ale săptămânii. Creativitatea este la cote înalte şi bine ar fi să-i laşi şi pe ceilalţi să se bucure de creaţiile şi ideile tale. Relaţiile sentimentale sunt umbrite şi foarte uşor se pot isca neînţelegeri. Încearcă să asculţi doleanţele celor dragi şi fii mai deschis la nevoile lor. Pe 5 şi pe 6 Aprilie se întrezăresc multe treburi de rutină la servciu, dar și acasă în mediul familial. Agitaţia şi nemulţumirea te pot obosi destul de mult. Se finalizează un capitol profesional important. La sfârşitul săptămânii, implică-te în activități comune cu alții. 

Gemeni  

Activităţile gospodăreşti sunt avantajate în primele zile ale săptămânii. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se pot depăşi neplăcerile cu prudenţă şi discernământ. Pe 5 şi pe 6 Aprilie eşti vesel, pus pe şotii, dorindu-ţi aventuri şi distracţii. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la cele cu copiii! Unele relaţii se pot rupe definitiv. Încearcă să-ţi temperezi extravaganţele în materie de amor şi petreceri. Bine ar fi să-ţi orientezi energia şi eforturile către prieteni şi protectori. Aceştia există în jurul tău, vor să te ajute cu sfaturi şi soluţii de viaţă extraordinare, însă, tu te faci că nu-i observi. În weekend, odihnește-te mai mult.

Rac  

La începutul săptămânii se pare că vei fi mai mult pe drumuri. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi prietenii apropiaţi vor fi frecvente şi de folos. S-ar putea ivi neînţelegeri în discuţii, dar se vor aplana foarte bine pentru toată lumea. Pe de altă parte, va fi nevoie să-ți îndrepți atenția și spre treburile gospodărești pe 5 și pe 6 Aprilie. Verifică sursele de apă din spațiul locativ. Membrii familiei te pot provoca la discuții pe seama colaborărilor în care ești implicat sau plănuiești să te implici. Răbdare și prudență! Aceste zile predispun la un final de capitol familial și domestic. Sfârșitul săptămânii aduce distracții și aventuri alături de cei dragi.

Leu   

Chestiunile financiare îţi deschid săptămâna. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense mărunte, dar suficiente cât să te bucure. Energia vitală va fi scăzută, aşa încât dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult. Zilele de 5 şi 6 Aprilie te-ar putea pune pe drumuri. Este vorba de mici călătorii sau excursii. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi prietenii apropiaţi pot fi frecvente. Există nemulţumiri în acest segment de viaţă, iar discordia pândeşte din umbră totul. Se vor finaliza unele relații apropiate din varii motive. La finalul săptămânii, fii alături de familie şi de problemele ei.   

Fecioara 

La începutul săptămânii eşti plin de energie, iar dorinţa de a te implica în tot şi toate este la cote mari. Bine ar fi să-ţi canalizezi eforturile doar către treburile tale, pentru că ceilalţi s-ar putea să fie deranjaţi de elanul tău. Sunt momente bune pentru treburile tale personale și pentru a-ți reorganiza spațiul personal de acasă. A doua parte a săptămânii evidențiază cheltuieli pe cumpărăturile zilnice. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense sau veşti legate de modificarea condiţiilor de la locul de muncă. se conturează un final de etapă financiară. Weekend-ul propune dialoguri ineresante cu persoanele de încredere din anturajul apropiat. 

Balanța  

În primele zile ale săptămânii eşti destul de retras. Dorinţa de interiorizare va fi accentuată şi bine ar fi să-i dai curs. Sunt posibile insomnii, senzaţii neliniştitoare, dar şi aflarea unor lucruri importante legate de oamenii şi evenimentele din viaţa ta. Miercuri și Joi te vei simţi mai bine, iar pofta de viaţă îi va molipsi şi pe cei din jurul tău. Totuşi, fii prudent, deoarece tendinţa de a fi prea combativ sau de a-ţi exagera talentele îţi poate crea neplăceri. La finalul săptămânii se întrezăresc chestiuni băneşti. Poţi primi cadouri, recompense sau veşti legate de condiţiile de muncă de la un serviciu. Multe cheltuieli. 

Scorpion

Prietenii îţi deschid săptămâna. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia sunt minunate, deosebite, aducându-ţi noutăţi legate de propria ta dezvoltare personală. Ia aminte la ce ţi se spune, chiar dacă uneori nu îţi place ce auzi. Controversele vor fi la ordinea zilei, dar tocmai acestea vor constitui farmecul perioadei. Final de capitol în relațiile cu prietenii și în cele profesionale. Zilele de 5 şi 6 Aprilie îţi vor aduce dorinţă de introspecţie şi retragere în mijlocul naturii. Sufletul tău are nevoie de linişte şi de o reevaluare a drumului vieţii. Sunt posibile insomnii, vise şi viziuni premonitorii, dar şi revelaţii de excepţie. În weekend te vei simţi mai bine. 

Săgetător 

În prima parte a săptămânii eşti preocupat de carieră şi de imaginea ta în ochii celorlalţi. Relaţiile cu şefii şi autorităţile sunt conflictuale, deocamdată. Fii prudent, deoarece undeva în fundal există nemulţumiri majore legate de domeniul profesional. Gândirea şi comunicarea sunt destul de umbrite, astfel încât încearcă să vorbeşti cât mai puţin şi strict la obiect. Zilele de 5 şi 6 Aprilie accentuează relaţiile cu prietenii şi protectorii. Este posibil să te desprinzi din unele relații și situații profesionale. Sunt posibile dialoguri aprinse, situaţii controversate pe care le vei putea depăşi cu atenţie şi discernământ. În weekend, detaşează-te de şi toate şi priveşte partea frumoasă a vieții. 

Capricorn  

Dorinţa de rafinare sufletească îţi deschide săptămâna. Sunt momente potrivite pentru vizitarea galeriilor de artă, vizionarea unor filme deosebite sau pentru participarea la seminarii pe teme spirituale. Relaţiile cu străinătatea cunosc răsturnări de situaţie, dar sunt în favoarea ta, chiar dacă pe moment aceste lucruri te pot necăji. Joi și Vineri, şefii te pot chema la raport. Discordia poate răsturna multe acest segment de viaţă şi activitate, fapt pentru care încearcă să fii la curent cu tot ce se petrece sau se întrezăreşte în domeniul profesional. Se va finaliza o etapă profesională. Finalul săptămânii este potrivit dialogurilor și întâlnirilor cu prietenii.

Vărsător  

Chestiunile financiare reprezintă subiectul principal al debutului săptămânii. Sunt momente bune pentru achitarea facturilor, taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Beneficiezi de multă energie astrală, dar atenţie la gândire şi comunicare. Evită semnarea actelor importante, deciziile majore sau promisiunile. Răzgândirile pot fi frecvente. Zilele de Joi şi Vineri îţi aduc veşti legate de străinătate. Unele relaţii cu persoane aflate dincolo de graniţele ţării se pot rupe definitiv. Ceva legat de studii și de călătorii se finalizează fără echivoc. Pentru sfârșitul săptămânii se întrezăreşte forfotă în domeniul socio-profesional. 

Pești 

Relaţiile parteneriale şi colaborările te vor preocupa încă de la începutul săptămânii. Sunt zile bune pentru discuţii şi reconfigurări de poziţie în cadrul activităţilor comune cu ceilalţi. Se pot ivi neînţelegeri sau dialoguri contradictorii, astfel că prudenţa şi discernământul sunt binevenite. Pe de altă parte, fii atent la partenerul de viaţă, care îţi poate reproşa faptul că îţi petreci timpul mai mult cu prietenii. Conflictele de la serviciu sunt în toi. Se finalizează o etapă profesională importantă. La sfârşitul săptămânii se întrezăresc aspecte legate de studiile pe termen lung şi de relaţiile cu străinătatea. Bucură-ţi sufletul cu lecturi și filme amuzante. 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…