A List Magazine ∙ May 8, 2022 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne spune în cele ce urmează ce ne-au pregătit astrele pentru săptămâna 9-15 mai 2022.

Berbec

Sănătatea și activitatea desfășurată în cadrul unui loc de muncă reprezintă aspectele care deschid această săptămână. Este bine să-ți supraveghezi semnalele organismului și să apelezi la ajutor de specialitate. Orice grabă, orice decizie luată acum, orice implicare în ceva nou ar trebui evitate, pentru că nu au șanse să se materializeze corect în viitor. Se deschid noi direcții personale, de care este bine să profiți. Relațiile colegiale sunt tensionate și imprevizibile. Foarte dinamice sunt și relațiile parteneriale, existând posibilitatea unor colaborări noi sau a unei căsătorii. Cheltuieli comune cu alții și aspecte legate de moșteniri și partaje.

Taur   

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult în aceste zile, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent și circumspect pe alocuri. Se deschide o etapă total neașteptată, atât în relația cu persoana iubită, cât și în relațiile cu copiii. Misterul, farmecul, dar și iluziile roiesc în preajma ta, astfel că puțin probabil să-ți dai seama de adevăratul sens al situațiilor în care te afli. Tu ești cel care are nevoie să-și remodeleze concepțiile vizavi de tot ce te înconjoară. Ești foarte creativ și inspirat, așa încât relaxează-te cu un hobby. Mult de lucru se conturează în a doua parte a săptămânii, plus niscai probleme legate de sănătate. Controverse parteneriale în weekend.

Gemeni

În casă și familie se preconizează schimbări interesante, dar misterioase pe alocuri. Atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodărești restante și de conversațiile cu membrii familiei. Fii prudent și răbdător, pentru că este dificil de ajuns la un consens, chiar dacă toată lumea dorește același lucru. Accentul săptămânii revine deopotrivă laturii personale și laturii profesionale. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi tot ce îți propui. Relații sentimentale sunt dinamice și de bun augur. Multe treburi de rutină, dar fii prudent, deoarece sănătatea este vulnerabilă în weekend.

Rac   

Evenimentele principale ale săptămânii se concentrează pe segmentul relațiilor cu anturajul apropiat, de aceea ar fi bine să acorzi atenție tuturor discuțiilor și întâlnirilor cu aceste persoane. Apar contexte favorabile pentru a te desprinde din situațiile și relațiile toxice. Unii se vor ține scai de tine, din varii motive personale. Evită să vorbești despre tine și intențiile tale sau despre subiecte pe care le cunoști puțin sau deloc. Sunt momente favorabile de a lega noi relații apropiate ale căror eficiență se va dovedi în timp. Călătorii pe distanțe scurte, forfotă mentală și dorința de a învăța sau de a studia ceva nou și inedit. Relațiile cu membrii familiei sunt bune. Ai spor în treburile gospodărești.

Leu

Situații controversate în plan financiar! Este vorba despre modificări salariale sau ale condițiilor de muncă. Fie primești o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse în câmpul muncii, fie afli informații deosebite privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo. În culisele evenimentelor există detalii pe care nu le poți depista sau înțelege acum. Fii prudent, circumspect și nu lua de bun chiar tot ce auzi. O conversație tăinuită cu cineva din anturajul apropiat te va lămuri și liniști. Tensiuni în plan domestic și activități casnice urgente, ce trebuie duse la bun sfârșit. Weekend controversat în familie.

Fecioara

Săptămână importantă, pentru că ai șanse bune de a-ți schimba planurile personale și profesionale neperformante. Senzația că totul se desfășoară în favoarea ta va fi accentuată și aducătoare de liniște și confort sufletesc. Ceva se termină, ceva stă să înceapă în mod special în plan partenerial și financiar. Detașează-te de toate, lasă-te purtat de evenimente, dar în același timp fii deschis la nou și progres. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că și stările tale de spirit sunt oscilante și dificil de suportat sau înțeles de către ceilalți. Relațiile cu anturajul apropiat sunt provocatoare. Călătoriile pe distanțe scurte sunt frecvente, fiind nevoie de prudență.

Balanța  

Energia astrală a săptămânii te predispune la transformări interioare profunde, răscoliri sufletești greu de explicat în cuvinte și greu de înțeles. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Posibile neplăceri legate de sănătate. Evită, în limita posibilului, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există riscuri majore de erori cu efecte pe termen lung. Dezvoltă gândirea pozitivă! În a doua parte a săptămâni te vei simți mai bine. Trasează direcții noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Primești bani sau cadouri plus informații noi legate de salarizarea locului de muncă.

Scorpion

Aspectele socio-profesionale reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Se conturează schimbări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă de la locul de muncă. Încet, dar sigur pierzi unii prieteni, dar se face loc pentru alții. Deocamdată, privește atent la situațiile în care ești implicat alături de aceste persoane și nu te lăsa impresionat de vorbele sau gesturile, aparent, sincere. Organizează-ți programul cotidian, astfel încât să te odihnești regulat. Sănătatea este vulnerabilă. Îți vei reveni foarte bine la finalul săptămânii. Se conturează un nou capitol profesional.

Săgetător

Schimbări importante în plan profesional! La prima vedere poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru sau se preconizează schimbări în grupul de lucru din care faci parte la locul de muncă. Totul se poate petrece rapid, fără prea mult zgomot sau fără explicații pertinente. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale! Deocamdată, ia aminte la discuții și evenimente. Sunt zile bune numai pentru analize interioare, observație și dialog interior. Bazează-te numai pe forțele tale! Conflicte în sfera profesională. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea odihnește-te mai mult și conștient.

Capricorn

Vei fi animat de gânduri mărețe pe tot parcursul săptămânii, ca și cum îți propui să schimbi totul în jurul tău, dar astfel încât să fie și în avantajul celorlalți. Energia astrală din aceste zile îți accentuează simțurile fine și de aici vei reuși să faci conexiuni mentale vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Mentalul este agitat, așa încât este bine să nu forțezi nota și chiar să te detașezi și să te odihnești conștient. Demersuri legate de călătorii și studii pe termen lung sau în străinătate. Ești solicitat de către șefi și autorități în plan profesional, însă te vei descurca excelent. Relațiile cu prietenii sunt dinamice și conflictuale pe alocuri.

Vărsător   

Segmentul financiar este important în această săptămână. Sunt șanse să pui la punct colaborări, chestiuni patrimoniale împreună cu neamurile și partenerul de viață, aspecte care au în comun bani, cheltuieli, servicii, bunuri folosite și de tine și de aceste persoane. Fii prudent și verifică atent fiecare document, fiecare cheltuială și evită investițiile de orice fel în prima parte a săptămânii. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta foarte bine cu sfaturi și idei deosebite. Apar situații ce implică forme de studiu, învățare, evaluare. Este posibil să te înscrii la un curs sau să face demersuri specifice unei călătorii îndepărtate. Posibile neplăceri în relațiile cu șefii și cu autoritățile.

Pești

Săptămână importantă în plan partenerial! Se vor reconfigura colaborări, o relație matrimonială sau se finalizează etape de viață și activitate comune cu alții. Este bine să fii obiectiv, să-ți urmărești scopurile personale și să închei acele relații și situații care te îți în loc sau care deja îți dăunează în vreun fel. Există detalii și interese ascunse, atât în orice tip de colaborare socio-profesională, cât și în relația de cuplu. Pentru a-ți îmbunătăți planurile de viitor este nevoie să renunți rapid la tot ce este perimat. A doua parte a săptămânii va evidenția situații financiare comune cu alții, cheltuieli comune, aspecte patrimoniale. Tensiuni în comunicare, însă și în relațiile cu străinătatea.

TEXT DE ASTROLOG ANCA STOICA

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …