Monica Cismaru ∙ December 27, 2021 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne spune ce surprize ne așteaptă în săptămâna care urmează. Iată care este horoscopul săptămânii 27 decembrie 2021– 2 ianuarie 2022.

Berbec

La începutul săptămânii se vor evidenția relaţiile parteneriale, mai ales cele din sfera profesională. Dinamismul lor te va încuraja să-ți reevaluezi părerile și intențiile atât față de relația cu partenerul de viață, cât și față de relațiile profesionale. Pe 29 şi pe 30 Decembrie vor intra în preocupările tale, cheltuielile comune cu alții, cadourile băneşti, moştenirile sau partajele personale și profesionale. Sunt posibile veşti secrete, unele chiar interesante. Finalul săptămânii aduce turnuri importante în planurile privitoare la studii, cercetări, călătorii. Rezervă momente pentru odihnă și discuții amicale cu cei dragi. Debutul unei noi etape sociale și profesionale.

Taur

Se conturează treburi de rutină la locul de muncă, aspect care te poate obosi sau chiar plictisi rapid. Pe de altă parte, se vor evidenția unele afecțiuni mai vechi. Sunt probleme de sănătate ce se repun în discuţie, dar au susţinere astrală suficientă pentru consultaţii şi sfaturi benefice. Situaţia la locul de muncă pare tensionată, dar nu sunt motive reale de îngrijorare. Pe 29 şi 30 Decembrie, relaţiile parteneriale sunt dinamice şi interesante. Fii prudent, pentru că atât partenerul de viață, cât și cei profesionali au alte planuri și doleanțe decât de a fi alături de tine sau de a lucra împreună cu tine. În weekend se anunță schimbări importante în plan financiar.

Gemeni

Primele zile ale săptămânii aduce chef de petrecere şi dorința de a te implica în relații amoroase frivole. Constructiv ar fi să-ți canalizezi energia și eforturile spre un hobby sau spre discuții interesante cu prietenii. La serviciu apar situații deosebite, unele tensionate în zilele de 29 și de 30 Decembrie. Fii prudent, deoarece există riscul să declanșezi conflicte pe termen lung în relațiile colegiale sau chiar sunt posibile avarii serioase în zonele de lucru. Sănătatea are de suferit. Rezervă momente pentru odihnă și evită, pe cât posibil analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc aspecte aprteneriale și un nou capitol financiar.

Rac

Intervalul 27 – 29 Decembrie îți aduce spor în activităţile gospodărești și în relațiile cu membrii familiei. Sunt favorizate dialogurile pe teme patrimoniale, dar și rezolvarea unor chestiuni familiale care trenează de ceva vreme. Faptul că trebuie să te ocupi şi de sarcinile profesionale de la locul de muncă îți displace, dar astrele te pun la treabă, neţinând cont de toanele tale. Pe de altă parte, revin în atenția ta, sub o formă sau alta, iubirile trecute. Nu te lăsa încântat de vorbele sau gesturile mieroase ale unora. La finalul săptămânii, contextul astral te va impulsiona să muncești, să rezolvi treburi restante, însă vei fi și alătur ide cei dragi. Început de etapă partenerială.

Leu

Debutul săptămânii te găsește în mijlocul rudelor sau prietenilor apropiați, bucurându-te din plin. Vorbești frumos, îți etalezi cu mult farmec talentul oratoric şi ai mult umor, fiind de nerecunoscut pentru unii. Călătoriile pe distanțe scurte, planificarea unor studii sau perioade pentru documentare reprezintă alte teme importante. Vor interveni și aspecte patrimoniale sau situații deosebite în plan familial. Fii prudent și ajută-ți neamurile cu tot ce poți. Chiar și o vorbă bună, un zâmbet, o îmbrățișare contează enorm. Weekend-ul anunță turnuri importante în plan amoros. Se conturează o nou etapă profesională, însă și în privința sănătății vor fi noutăți importante.

Fecioară

Aspectele privitoare la banii câștigați din munca proprie sunt preocupările tale din primele zile ale săptămânii. Sunt șanse de a primi salariul sau alte tipuri de recompense. Poate ele nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale, dar cu siguranță te vor ajută să treci mulțumitor peste această perioadă. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenția în mod neplăcut. Sunt posibile discuții aprinse, sterile, hotărându-te chiar să te desprinzi de persoanele care au devenit prea toxice pentru tine și viața ta. La sfârșitul săptămânii se probabile activități domestice și dialoguri importante cu neamurile. Persoana iubită și copiii vor căpăta alte valențe pentru tine de acum încolo.

Balanță

Strălucești la începutul săptămânii, ai curaj, forţă şi mult farmec. Relaţiile parteneriale sunt tensionate, dar cu atâtea raze astrale benefice, vei reuşi să depăşești orice situaţie delicată. Revin în atenția ta aspectele financiare de la locul de muncă. Sunt posibile schimbări salariale importante, descoperirea unor fraude realizate de colegii care se ocupă de calculele financiare ale salariaților, pierduri, furturi de bani și bunuri. Evită cheltuielile sau rezumă-te la strictul necesar. Finalul săptămânii va pune accentul pe relațiile cu anturajul apropiat. Dialogurile și întâlnirile cu apropiații vor răsturna bunul mers al lucrurilor în acest segment. Acasă, în familie se conturează un nou capitol domestic.

Scorpion

Săptămâna începe cu stări interioare delicate. Odihnește-te, lasă forfota cotidană deoparte și gândește-te numai la tine și planurile tale. Revin în atenție afecțiunile vechi. Ți se îmbunătățește starea de spirit începând de Miercuri, astfel că te vei avânta în mijlocul celorlalţi cu mult elan. Totuși nu forța nota și ocupă-te de activitățile necesare ție. Contextula strale de la finalul  săptămânii îți va aminti de veniturile salariale. Sunt posibile și cadouri sau recompense. Recomandarea ar fi să-ți pui în ordine aspectele financiare, deoarece astrele îți trimit raze minunate. Se închid unele variante de câștig din munca proprie, dar se face loc pentru altele. Multe dialoguri cu apropiații și relații personale noi.

Săgetător

Primele zile ale săptămânii vor scoate în evidență relațiile cu prietenii și activitățile sau planurile profesionale comune cu aceștia. Sunt posibile situaţii delicate și aflarea unor picanterii bine ascunse multă vreme. Se vor resimți stări interioare confuze, tensionate, fiind recomandabil să te odihnești şi chiar să te retragi din tumultul cotidian. Sănătatea ridică ceva probleme, astfel că bine ar fi să le iei în seamă. Sunt afecțiuni de fond, poate chiar ereditare ce trebuie ținute sub observație alături de îndrumarea unor specialiști. Weekend-ul aduce răscoliri sufletești și decizii importante privitoare la relațiile și evenimentele în care ești implicat. Etapă financiară nou la locul de muncă.

Capricorn

La începutul săptămânii se evidențiază aspectele profesionale și cele privitoare la imaginea ta în ochii celorlalți. Se pare că ai sarcini de lucru importante, astfel că acum șefii vor dori un raport detaliat asupra felului în care le rezolvi. Aspectele locative, cele privitoare la familie sau la treburi gospodărești sunt şi ele prezente în preajma ta. Sunt posibile situaţii delicate, de aceea trebuie multă atenţie, discernământ şi răbdare. Apar în preajma ta prieteni şi protectori excepţionali. Urmează-le sfaturile, dar tu evită să-ți expui prea mult slăbiciunile și temerile. La sfârșitul săptămânii se este posibilă o multitudine de stări, trăiri, senzații și emoții. Se deschide în calea ta o noută etapă de viață.

Vărsător

Primele zile ale săptămânii îți aduce dorinţă de elevare, planuri de căltorii sau studii pe termen lung. Alcătuiește un plan de activități culturale și antrenează-i și pe cei dragi alături de tine. Apar preocupări specifice domeniului profesional. Se vor evidenția și relațiile cu șefii, şi poziția ta în cadrul unui grup de lucru. Fii prudent, pentru că sunt posibile discuții aprinse și chiar se pot declanșa conflicte cu implicare juridică pe termen lung. La sfârșitul săptămânii energia astrală te predispune la odihnă și detașare de toți și de toate. Sunt moemtne bune de a încvepe o nouă etapă de viață, cu alte planuri și mai laes cu un alt sistm de valori morale și spirituale.

Pești

În primele zile ale săptămânii ești preocupat de cheltuielile comune cu alții, de achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Sunt posibile veşti îmbucurătoare, dar lucrurile se vor concretiza şi rezolva ceva mai târziu. Apar tot soiul de răscoliri sufletești și mentale, astfel că avalanșa de stări interioare controversate va duce la o mare dorință de evadare din cotidianul zgomotos. Orientează-ți eforturile spre a plănui o vacanță îndepărtată, în locuri dragi sufletului tău. Sau lecturează cărți bune, vizionează filme amuzante, piese de teatru împreună cu cei dragi. Finalul săptămânii aduce influențe deosebite în plan profesional, conturându-se o etapă nouă.

Related Posts

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…