A List Magazine ∙ March 25, 2024 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna 25 – 31 martie 2024!

Berbec 

Săpămâna începe cu posibile veşti secrete sau informaţii legate bani și bunuri. Pe lângă aspectele materiale ale cotidianului, sufletul tău are o mare dorință de rafinare sufletească și de apropiere de disciplinele spirituale. Orientează-te și spre călătoriile în străinătate sau studii pe termen lung, la nivel de plan. Dorința de a-ți îmbunătăți mediul în care trăiești și îți desfășori activitatea este la cote înalte și ușor de îndeplinit. Finalul săptămânii accentuează zona carierei şi a imaginii tale în ochii celorlalți. Sunt posibile turnuri ale unor situaţii considerate sigure, până nu demult. Detașează-te de cotidian și odihnește-te mai mult!

Taur 

Săptămâna evidențiază situaţii dinamice în sfera profesionale. Sunt posibile mici neplăceri, dar sunt pasagere. Vor apărea informații secrete privitoare la banii și bunurile comune cu alții. În mod special, aspectele financiare de la locul de muncă, fie se modifică, fie descoperi nereguli vechi, care acum trebuie rezolvate urgent. La finalul săptămânii te vor atrage practicile spirituale ale vieţii. Vizitează locașuri sfinte, lecturează cărți deosebite sau stai de vorbă cu persoane erudite. Astfel, mentalul tău se va îmbogăți cu informații interesante, utile, dar în același timp se va relaxa.

Gemeni 

Se conturează un final în relațiile sentimentale. Este nevoie de prudență, deoarece unele conflicte se pot permanentiza. Și domeniul profesional, în speță locul de muncă îți creează tot soiul de situații dinamice cărora trebuie să le faci față. Sunt posibile situaţii delicate, dar te vei descurca cu succes. Sfera relaţiilor socioprofesionale se activează destul de mult. Anumite conflicte rămase nerezolvate se pot redeschide, tocmai pentru a fi înţelese şi soluţionate. Sfârşitul săptămânii îți aduce activități comune cu ceilalți. Relațiile parteneriale se pot răscoli mult. Ceva este ascuns, spus și arătat parțial, de aceea fii prudent.

Rac 

În segmentul familial se conturează un final de etapă. Este bine să fii alături de membrii familiei indiferent de situații ivite. Pe de altă parte, cheful de aventuri, veselia şi dorința de a te implica în relații amoroase te va face remarcat în anturaj. Și în acest sens este nevoie de prudență, întrucât unii nu vor fi de acord cu felul tău de a fi. Pe la mijlocul săptămânii apar aspecte legate de sănătate şi profesionale, la locul de muncă. Problemele de sănătate vechi pot fi readuse în discuţie. Atenţie şi la locul de muncă, unde se vor activa conflicte rămase nerezolvate! La finalul săptămânii se conturează treburi de rutină în dialoguri agreabile cu cei dragi.

Leu   

La începutul săptămânii ești preocupat de relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Ceva se va schimba vizavi de aceste persoane, deoarece în primul rând ți se modifică ție mentalitatea și unele concepții despre lume și viață. Sunt posibile situaţii delicate, dar cu răbdare și înțelegere le poți depăşi onorabil. Pe la mijlocul săptămânii, indiferent de dispoziția celorlalți, tu vei avea chef de petrecere și aventuri amoroase. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la copii, pentru că există tensiuni mocnite! Se pot redeschide conflicte vechi în aceste zone și o etapă se va finaliza definitiv. Lasă grijile deoparte și acceptă sfaturile și ajutorul celor dragi!

Fecioara   

Se conturează aspecte financiare la începutul săptămânii, în mod special aspecte legate de salarizarea de la locul de muncă. Se finalizează o etapă de câștig, poate chiar o colaborare care mergea defectuos în ultima vreme. Fii atent ce vorbești, pentru că este posibil să spui ce nu trebuie sau să necăjești pe alții, fără intenție. Va apărea și dorința de a vorbi mult cu persoanele din anturajul apropiat. mai mult ai nevoie să te auzi tu pe tine vorbind, pentru că astfel îți lămurești situațiile în care ești implicat. Reține ce se conturează în plan financiar, deoarece apar premisele viitoarelor evenimente! Finalul săptămânii este favorabil treburilor gospodărești

Balanța  

Începutul săptămânii este agreabil pentru tine, deoarece sunt șanse de înnoire și schimbare benefică a unor planuri care își așteaptă demult rândul. Ești entuziast şi încrezător în forţele proprii ceea ce este minunat. Vor apărea preocupările legate de capitolul financiar, secțiunea venituri din munca prestată oficial. Cariera şi imaginea ta în societate vor lua turnuri nebănuite, dar interesante și cu efecte pe termen lung. Și totuși sunt posibile repunerea în discuţie a unor conflicte socioprofesionale vechi. La sfârşitul săptămânii, bucură-te de dialogul sau prezența celor dragi și relaxează-te în natură.

Scorpion  

Începutul săptămânii te predispune la interiorizare și stări sufletești fluctuante. Revizuiește-ți planurile de viață și schimbă, unde este cazul, fie concepțiile tale, fie etapele de realizare a ceea ce îți dorești. La mijlocul săptămânii te vei simți mult mai bine, chiar vei fii într-o formă de zile mari. Atenţie la ce se petrece cu personalitatea ta în aceste zile! Sunt posibile stări delicate şi neînţelese. Preocupările legate de banii obținuți din munca proprie sunt fondate, dar nu ia de ce să-ți faci griji. Poți primi cadouri, recompense, însă se pot redeschide conflicte vechi legate de bani. Cu răbdare vei reuși să descâlcești ițele încurcate ale unor colaborări.

Săgetător   

Prietenii și susținătorii din segmentul socioprofesional îți sunt alături din primele zile ale săptămânii. Selectează atent persoanele cărora le acorzi încredere și cărora te destăinui. Există unii care nu privesc cu ochi buni ascensiunea ta de la locul de muncă. Pe de altă parte, sunt posibile stări interioare tensionate sau confuze. Atenţie la o problemă cronică de sănătate ce îşi poate face simţită prezenţa! Îngrijindu-te permanent și corespunzător vei depăși totul cu bine. Învață să te relaxezi și să abordezi altfel munca și implicațiile ei. Poți primi cadouri sau recompense originale sau se pot redeschide discuții financiare. 

Capricorn   

Cariera profesională și imaginea ta în societate sunt aspecte cărora ar fi bine să le acorzi importanță în primele zile ale săptămânii. Unii te admiră, alții mai puțin, însă altora le este indiferent ce faci. Tu ar trebui să te gândești la ce anume îți dorești concret și să trasezi un plan viabil în acest sens. Pe de altă parte, segmentul prietenilor şi al protectorilor este în bătaia razelor astrale. Relaţiile sociale devin foarte dinamice. Este posibilă apariţia conflictelor rămase nerezolvate. Spre finalul săptămânii apar stări interioare tensionate, confuze şi o dorinţă de retragere într-un loc drag sufletului tău. Sănătatea este răscolită.

Vărsător  

Începi săptămâna preocupat de laturile spirituale ale vieţii, de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung. Este bine să-ți alcătuiești planuri în acest sens, dar ia în calcul și factorul neprevăzut. Pe la mijlocul săptămânii vor apărea aspecte legate de carieră şi de imagine în societate. Fii prudent în relațiile cu șefii, dar și în relațiile colegiale, deoarece pot apărea surprize de proporții! Sănătatea şi locul de muncă sunt luminate bine de razele astrelor. Ascultă sfaturile prietenilor, dar trece totul prin filtrul minții tale. Sfârşitul săptămânii este favorabil relaxării în natură și dialogurilor amicale cu cei dragi.

Pești   

Preocuparea legată de creșterea veniturilor obținute din munca proprie este un subiect foarte important în această săptămână. Este posibil să primești cadouri sau recompense, dar și tu să fii nevoit să oferi altora. De asemenea, astrele îți activează zonele mentalului concret şi a comunicării. Vor intra în sfera ta de interes planurile legate de călătorii sau studii pe termen scurt. Relaţiile cu neamurile apropiate şi cu prietenii pot cunoaşte turnuri noi. Este de reținut ce se întâmplă în aceste relaţii, deoarece anumite situaţii se pot răsturna nu tocmai plăcut. Problemele legate de sănătate sunt cele deja ştiute, deci ocupă-te de ele serios.

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…