A List Magazine ∙ January 23, 2023 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul acestei săptămâni. Iată ce ne rezervă astrele in perioada 23-29 ianuarie 2023!

Berbec

Săptămâna te predispune la a te gândi mai mult la tine și la planurile tale de viitor. Ai nevoie de liniște, meditații în locuri sfinte, plimbări ușoare în aer liber și mult somn. Prioritățile momentului sunt remodelarea personalității tale, sănătatea și segmentul financiar. Există niscai neplăceri, dar ai încredere și răbdare că vor veni vremuri bune. Deocamdată este bine să te relaxezi și să-ți îndeplinești sarcinile cotidiene cât poți tu de bine. A doua parte a săptămânii aduce cheltuieli, dar îți cresc și veniturile. Evită extravaganțele și exagerările de orice fel! Se deschide o etapă în ceea ce privește salarizarea locului de muncă.

Taur 

În prima parte a săptămânii se evidențiază relațiile cu prietenii. Dialogurile cu unele persoane din viața ta îți vor lămuri multe și mărunte, mai ales în ceea ce privește cariera ta profesională și imagina publică. Ține cont de cele aflate și depune eforturi serioase, pentru a-ți îmbunătăți viața. Vor interveni momente de relaxare, dar și de disconfort sufletesc. Le vei putea depăși cu bine dacă îți vei organiza treburile foarte bine. Sunt posibile neplăceri legate de sistemul osos și articular, însă și sistemul digestiv este vulnerabil. În a doua parte a săptămânii te vei simți excelent. Se deschie un nou capitol de viață, pe care îl vei aborda cu forțe proaspete. Prudență și discernământ! Este vremea să te gândești numai la tine și la scopurile tale personale și profesionale.   

Gemeni 

O săptămână interesantă, cu multe evenimente, mai ales în sfera socio-profesională. Se conturează dialoguri cu șefi, cu autorități și reuniuni oficiale deosebite. Este nevoie să pui la punct documente, acte, contracte vechi care își așteaptă rândul demult, iar acum a sosit termenul limită. Fii prudent și concentrează-te pe ceea ce ai de făcut! Totul are importanță și trebuie rezolvat corespunzător la momentul potrivit. Vor apărea în preajma ta oameni care te vor sfături de bine. Ia aminte la cele aflate! Odihnește-te și ai încredere că totul va fi bine. Se pot evidenția afecțiuni ale sistemului cardiac și circulator, de aceea odihnește-te conștient și lasă grijile deoparte. Posibile consultații și analize medicale.

Rac  

Ești animat de gânduri mărețe la începutul săptămânii, dornic de a te pierde în călătorii îndepărtate și de a-ți eleva sufletul cu lecturi deosebite. Cum treburile cotidiene nu te slăbesc o clipă vei fi nevoit să revii în acum și aici. Totuși sunt șanse să te ocupi de organizarea unei călătorii de agrement, pentru studii sau pentru a lucra în alte țări. La serviciu ești în vizorul șefilor, iar colegii îți lasă numai ție rolurile principale. Prudență, răbdare și încredere că te vei descurca foarte bine. A doua parte a săptămânii îți aduce un nou capitol în relațiile cu prietenii, dar și odihnă.

Leu 

Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Este vorba despre achitarea facturilor, taxelor sau amenzilor după caz. Prin intermediul colaborărilor sau datorită partenerului de viață este posibil să plătești daune serioase. Cei dragi vor veni în preajma ta cu multă afecțiune, pentru a le oferi bani sau bunuri valoroase. Prudență și nu te lăsa ademenit de vorbele și gesturile mieroase! Pe de altă parte, vei avea timp și oportunități de a te ocupa de organizarea unei călătorii, de a studia, de a vizona filme, piese de teatru celebre sau de a filozofa cu oameni erudiți. A doua parte a săptămânii îți deschide un nou capitol socio-profesional.

Fecioara 

Socializarea este activitatea de bază din această săptămână. Sunt șanse să rediscuți termenii unei colaborări, să te orientezi spre alte contracte sau pur și simplu să te angrenezi în activități comune cu partenerul de viață. Sunt posibile discuții aprinse, dar până la urmă lucrurile se vor rezolva favorabil, chiar dacă se vor destrăma unele parteneriate. Apar cheltuieli destul de mari, fie pe taxe, facturi, servicii, fie datorită moștenirilor sau partajelor. Rezervă momente și pentru odihnă, deoarece organismul este destul de solicitat. Finalul săptămânii îți aduce rolul principal într-o reuniune oficială. Posibile călătorii peste mări și țări. Schimbarea filozofiei de viață este un alt subiect important al săptămânii.

Balanța 

Ai multe de făcut la serviciu de aceea ar fi bine să-ți stabilești un plan de acțiune și să-l urmezi îndeaproape. Cum sănătatea este foarte vulnerabilă ar fi bine să apelezi la colegii de încredere, pentru a te sprijini. Există conflicte în culisele profesionale ce trebuie luate în seamă. Poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru este ușor de subminată, de aceea ar fi bine să-ți aduni forțele și să-ți îndeplinești responsabilitățile corect și la timp. Relațiile cu partenerul de viață și colaboratorii se vor evidenția Miercuri și Joi, însă depinde numai de tine să gestionezi lucrurile cu brio. În plan financiar se deschide o nouă etapă de câștig de la și prin alții. Posibil primirea unor favoruri din partea cui nici nu te gândești.

Scorpion 

Prima parte a săptămânii îți aduce alături copiii, persoana iubită, în general prietenii dragi și de încredere. Cu toate că aparent este armonie și antren în relațiile sentimentale, în umbră există interese meschine din partea multora. Posibile conflicte cu cei dragi, ce se vor manifesta pe termen lung. Fii prudent și evită să ai încredere în vorbele dulci și gesturile afectuoase, indiferent din partea cui vin. Acordă atenție sporită ambianței de la locul de muncă. Unii colegi ticluiesc obstacole serioase în calea ascensiunii tale sociale. Partenerul de viață te solicită mult, astfel că ar fi bine să stabilești niște reguli și niște limite clare. Se prefigurează un nou capitol partenerial cu posibile contracte valoroase pe termen mediu și lung. 

Săgetător  

Prima parte a săptămânii este favorabilă desfășurării treburilor gospodărești și relaționării cu membrii familiei. Aparent este în regulă în segmentul domestic, dar conflictele mocnesc în umbră. Fii alături de cei dragi și caută să-i înțelegi pe fiecare. Cumva se simte în aer, că lucrurile nu mai merg ca înainte. Schimbarea este greu de produs, mai ales că ești deja foarte obișnuit cu situația familială actuală. Totuși, fii pregătit pentru orice! Este nevoie să acorzi timp și atenție copiilor sau persoanei iubite. Ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toată lumea. În plan profesionale se conturează o nouă etapă favorabilă pe termen lung. Ai grijă și de sănătate, deoarece ai nevoie de odihnă și remedii noi.

Capricorn 

O săptămână cu multe întâlniri, dialoguri și călătorii pe distanțe scurte. Probabil că trebuie să rezolvi acte, documente, sarcini profesionale în locații diferite și astfel să te plimbi destul de mult. Intervin și treburile gospodărești sau rezolvarea unor situații ale membrilor familiei. Discuții aprinse de la bani și bunuri patrimoniale. Se conturează implicații financiare mari în tot ce ține de casă și familie. A doua parte a săptămânii îți aduce alături persoanele dragi și oportunitatea de a te ocupa de un hobby. Se deschide un nou capitol amoros. Pot intra în discuție revigorarea unei relații vechi, o nouă iubire sau apariția unui copil. Se recomandă prudență și evitarea distracțiilor frivole.

Vărsător 

Este vorba despre bani în primele două zile ale săptămânii. Sunt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar, în paralel apar cheltuieli pe nevoi personale. Și cei dragi îți vor da târcoale, pentru a le îndeplini niscai mofturi. Prudență și discernământ, pentru că sunt posibile pierderi, furturi sau cheltuieli nefolositoare. În zilele de Miercuri și Joi vei fi înconjurat de multă lume, în mod special de către neamuri și prieteni apropiați. Dialoguri aprinse pe temele cotidiene de larg interes. Ocupă-te și de treburile gospodărești! În mediul familial se deschide o nouă etapă, atât în ceea ce privește relaționarea cu membrii familiei, cât și în ceea ce privește rutina domestică. Situații contradictorii în relațiile cu neamurile.

Pești  

Începi săptămâna în forță, plin de energie și determinat să schimbi multe în viața ta. Ar fi bine să te gândești la priorități. Este timpul să te ocupi mai mult de nevoile tale personale și mai puțin de ale altora. Relațiile cu ceilalți, mai ales relația cu partenerul de viață, colaboratorii, asociații sunt contradictorii. Sunt posibile neplăceri de la și prin aceste persoane, de aceea fii prudent. Unele relații se vor finaliza, iar unele colaborări își modifică rapid termenii și condițiile de desfășurare. Revin în atenție cheltuielile comune cu alții, însă vei reuși să te descurci cu brio. Sunt posibile vești interesate referitoare la salarizarea locului de muncă, dar și vești legate de condiții de muncă total neașteptate. În relațiile cu anturajul apropiat se deschide o nouă etapă de bun augur.

Horoscop realizat de astrologul Anca Stoica

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…