Monica Cismaru ∙ November 21, 2022 ∙ 10 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada 21-27 noiembrie 2022!

Berbec  

Chestiunile bănești și moștenirile revin în atenția ta în primele zile ale săptămânii. Este vorba de achitarea datoriilor de orice fel, demersuri pentru moșteniri sau de a revizui planurile de investiții împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Este vremea să observi dincolo de aparențe, sensul situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Ai nevoie de relaxare și rafinare sufletească, astfel că preocupările spirituale, lecturarea unor cărți filozofice sau dialogul cu persoane erudite îți sunt de bun augur. A doua parte a săptămânii îți aduce situații dinamice în relațiile cu străinătatea și cu secvențele de învățare. Noutăți interesante și vizavi de segmentul profesional. Posibile călătorii deosebite peste mări și țări.

Taur   

Începutul săptămânii este evidențiat prin relațiile parteneriale, atât în ceea ce privește relația cu partenerul de viață, cât și relațiile profesionale. Sunt momente favorabile pentru a soluționa divergențe, a întocmi planuri viabile pe termen lung și pentru a finaliza situațiile trenante. Pe 24 și 25 noiembrie se conturează plăți pentru facturi. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a rezolva orice aspect financiar și material comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Fii prudent și nu te lăsa copleșit de vorbele sau gesturile altora, deoarece nu sunt ceea ce pare. Intuiția este accentuată, astfel că poți observa rapid încotro tind să meargă situațiile și relațiile în care ești implicat. La finele săptămânii, bucură-ți sufletul cu activități culturale și filozofice.  

Gemeni   

Săptămâna debutează cu multă activitate la serviciu, dar și acasă este nevoie de implicarea ta. Este o perioadă în care ai sarcini interesante de îndeplinit la locul de muncă, însă beneficiile pe termen lung sunt de mare anvergură. Totuși, fii prudent și alternează orele de muncă și cele de odihnă. Există riscul să obosești și apoi să fii forțat de starea organismului să iei o pauză mare. Relațiile parteneriale se animă în zilele de 24 și 25 ale lunii. Se conturează o nouă etapă partenerială, astfel că este rost de colaborări noi, de oficializarea unei relații de cuplu sau de schimbări importante în relații de colaborare mai vechi. Prudență, deoarece unele persoanele oficiale, unele autorități îți pot obstrucționa progresul partenerial și personal. La finalul săptămânii se întrezăresc cheltuieli comune cu alții.

Rac  

Primele zile ale săptămânii evidențiază relațiile sentimentale și cele cu copiii. Este vremea să te pui mai mult în valoare față de cei dragi, să renunți la pretenții nefondate și să te ocupi mai mult de tine, lăsându-le celorlalți privilegiul de se ocupa ei înșiși de nevoile lor. Cei dragi te apreciază, și te iubesc, chiar dacă poate nu în forma dorită de tine. Se deschide o etapă nouă în câmpul muncii, astfel că este rost de sarcini de lucru noi sau chiar un nou loc de muncă mai bun. Și în planul sănătății apar îmbunătățiri sau sunt șanse să începi un tratament favorabil pe termen lung. Ceea ce se poate opune progresului tău, atât în planul sănătății, cât și în planul profesional este mentalitatea ta. Pe de altă parte însă, poate fi vorba despre unele relații din străinătate sau unele secvențe de învățare care nu corespund cu ceea ce se petrece în segmentul partenerial.

Leu

Activitățile domestice și relațiile cu membrii familiei îți deschid săptămâna. Este vorba despre situații cu efecte pe termen lung, de aceea ar fi bine să te implici serios și cu multă răbdare. Pe 24 și 25 noiembrie se animă relațiile sentimentale. Discuții aprinse cu cei dragi, aflarea unor secrete neplăcute atât în ceea ce privește persoana iubită, cât și în privința copiilor. Fii foarte prudent și și ține cont de ceea ce se petrece în plan sentimental. Ia măsurile potrivite și desprinde-te de relațiile toxice! Se conturează o nouă etapă sentimentală, care poate aduce situații favorabile și relații noi de bună calitate. A doua parte a săptămânii se remarcă prin activități de rutină la locul de muncă. Găsește un echilibru între planul personal și cel profesional. Oboseala își va spune cuvântul, bine fiind să iei o pauză mai lungă.

Fecioară

Săptămâna începe cu drumuri pe distanțe scurte, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale fie pentru a vizita rude și prieteni dragi. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente și utile pe termen lung. Totuși selectează informațiile aflate și evită să vorbești prea mult despre tine și intențiile tale. Membrii familiei și activitățile gospodărești au nevoie de sprijinul tău moral, sufletesc, material. Este bine să te implici serios în planul familial, chiar dacă, deocamdată, există tensiuni, situații confuze, dialoguri nesfârșite pe teme vechi. Sunt ultimele zile în care mai pot apărea neplăceri în casă, despre casă sau despre neamuri, pentru că se deschide o nouă etapă domestică și familială. A doua partea săptămânii activează relațiile sentimentale pe termen lung. Prudență și fii atent la ceea ce îți spun copiii sau persoana iubită!

Balanță

Multe situații roiesc în jurul banilor în această săptămână. Este vorba în primul rând despre veniturile pe care le obții de la un loc de muncă, venituri care te nemulțumesc profund. Ceea ce se petrece în plan profesional, deocamdată, este ascuns de simțurile tale, însă este favorabil pe termen lung. De aceea, detașează-te de aspectele materiale ale vieții cotidiene și descurcă-te cu ceea ce ai, pentru că ai suficient. Foarte delicate sunt relațiile cu anturajul apropiat. Discuții aprinse, controverse, situații ciudate pe muchie de cuțit. Toate aceste relații se vor reconfigura, rămânând în preajma, doar cei care îți sunt potriviți. Pe de altă parte, se deschide un capitol noi  vizavi de relațiile cu apropiații, făcându-se loc să apară în viața ta oameni noi și de bună calitate. Fii foarte prudent la cum gândești și la cum vorbești! Finalul săptămânii este potrivit activităților gospodărești și relaționării cu membrii familiei.

Scorpion

Ești pus pe fapte mari la începutul săptămânii, astfel că poți rezolva treburi personale care își așteaptă demult rândul. Este bine să selectezi prioritățile și să planifici pe termen lung tot ce dorești să realizezi. Miercuri și Joi apar noutăți, la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Este posibil să primești bani, bunuri sau favoruri, dar la fel de posibil este să și pierzi. De aceea fii foarte prudent, evită cheltuielile majore, semnarea documentelor care te implică pe termen lung și discuțiile referitoare la bani și bunuri comune cu alții. Se deschide o nouă etapă financiară în ceea ce privește veniturile pe care le obții la un loc de muncă. Atenție însă, că persoanele dragi, își vor face planuri personale pe banii tăi. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiate și posibilitatea de călători.

Săgetător

Ai nevoie de odihnă și multă liniște mai ales în primele zile ale săptămânii. Corpul tău este obosit, poate chiar se luptă cu niscai afecțiuni vechi, astfel că ar fi bine să-l asculți și să te îngrijești pe îndelete. Zilele acestea, energia ta vitală fluctuează foarte mult, stările tale interioare sunt confuze, tensionate și îți este greu să relaționezi cu ceilalți sau să te implici în diverse acțiuni. Detașează-te de tot și toate, liniștește-te și ai încredere că Universul îți este alături. Datorită nervozității accentuate există riscul să strici relații și situații bune, însă numai tu poți gestiona lucrurile corect și la timp. Se deschide o nouă etapă personală, astfel că facerile și prefacerile de acum îți vor aduce progrese importante. În a doua parte a săptămânii, te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Apar chestiuni financiare, pentru că sunt șanse să primești salariul, o primă sau cadouri. Cheltuieli cotidiene.

Capricorn

Discuții importante cu prietenii și cu persoanele din anturajul profesional. Este bine să fii scump la vorbă și doar să asculți. Sunt momente bune de a te implica în proiecte de anvergură sau măcar de a te gândi serios la așa ceva. Ceea ce se discută acum la acest nivel va lua amploare peste ceva vreme, într-un mod favorabil pe termen lung. Miercuri și Joi se pot evidenția afecțiuni vechi, astfel că sănătatea devine vulnerabilă. Fii prudent și ia în serios orice neplăcere a corpului fizic. Ar fi bine să întocmești un plan de măsuri necesare îmbunătățirii sănătății. Pe de altă parte, în plan profesional, la locul de muncă, există animozități ascunse din partea colegilor. La finalul săptămânii, te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Sunt șanse să-ți îmbunătățești viața exact cum dorești, doar că ai nevoie de un plan bine pus la punct.

Vărsător

În primele zile ale săptămânii ești preocupat de cariera profesională și de imaginea ta în societate. Sunt posibile controverse în relațiile cu șefii și autoritățile, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Se conturează discuții importante și cu prietenii sau cu persoanele care te-au susținut în plan profesional. Prudență, răbdare și reține tot ce afli în această săptămână! Se deschide un nou și frumos capitol vizavi de prieteni și de colegi din mediul profesional care îți susțin ideile și planurile profesionale. Relațiile vechi tind să se destrame și ar fi bine să lași lucrurile să-și urmeze cursul firesc. A doua parte a săptămânii evidențiază stări interioare confuze, afecțiuni vechi ce trebuie luate în serios. Odihnește-te mai mult!   

Pești

Dorința de a-ți rafina sufletul și de a filozofa pe teme diverse este ușor de îndeplinit în primele zile ale acestei săptămâni. De asemenea vor intra în sfera ta de interes, călătoriile îndepărtate și abordarea unor cursuri, cercetări sau documentări necesare în plan profesional. Zilele de 24 și 55 Noiembrie animă segmentul profesional, mai ales relațiile cu șefii și autoritățile. Fii foarte prudent, deoarece sunt posibile răsturnări de situații spectaculoase. Se deschide o etapă profesională nouă, de bun augur pe termen lung. Este nevoie să-ți remodelezi mentalitatea și sistemul valorilor morale și spirituale. Finalul perioadei analizate îți aduce în preajmă prietenii, dar și cu ei tensiunile sunt la cote mari. Imaginea ta în ochii celorlalți se va îmbunătăți considerabil.

Related Posts

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

Cele mai întâlnite afecțiuni care îi aduc pe români la dermatolog

Deși există corelări între apariția anumitor simptome ale afecțiunilor și sezon, iar unele tipuri de tratament se pretează…

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…