A List Magazine ∙ March 21, 2022 ∙ 9 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele pentru săptămâna 21-27 martie 2022.

Berbec

Se întrezăresc cheltuieli pe facturi, aspecte legate de datorii de orice fel, însă și moștenirile și partajele pot avea nevoie de atenție, discuții și rezolvări ce nu mai suportă amânare. Ziua de 23 Martie poate aduce pagube, disensiuni în acte și decizii, astfel că ar fi bine să fii prudent dacă ai de semnat documente, dacă trebuie să cheltuiești sume considerabile de bani. Apar informații privitoare la străinătate, fie că este vorba despre o călătorie de agrement, de afaceri, fie pentru studii sau lucru pe termen lung. Foarte animate vor relațiile cu șefii și autoritățile, cât și relațiile cu membrii familiei la finalul acestei săptămâni. Dialoguri importante și decizii clare legate de unele relații, relații care se vor finaliza fără echivoc.

Taur  

Săptămâna începe cu aspecte parteneriale. Este rost de dialoguri importante, atât cu persoana iubită, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, de aceea fii prudent în ceea ce spui și în luarea deciziilor. Sunt posibile rezilierea unor contracte sau desprinderea de un partener de viață care nu mai corespunde nevoilor tale afective și morale. Filtrează cu ajutorul sufletului tău ceea ce afli și decide apoi în consecință. În plan financiar se întrezăresc modificări, astfel că pot apărea variante noi de câștig dintr-o colaborare, poți primi moșteniri sau se lămuresc lucrurile în acest sens. La sfârșitul săptămânii intervin chestiuni legate de străinătate, de călătorii îndepărtate sau de studii.

Gemeni

Ai multe de rezolvat la locul de muncă, dar și acasă te așteaptă o serie de treburi domestice restante. Planifică totul atent și lasă loc și pentru situații neprevăzute. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că în intervalul 22 – 24 Martie te poți gândi la un plan de analize, consultații medicale sau intervenții chirurgicale. Relațiile parteneriale capătă valențe noi, astfel că se pot ivi revizuiri în colaborări, propuneri noi de colaborare sau, în funcție de logica lucrurilor poate intra în discuție și oficializarea unei relații cu un partener de viață. Finalul săptămânii anunță cheltuieli majore comune cu alții. Vor intra în discuție moștenirile, partajele, datoriile de orice fel. Se conturează finalul unei etape financiare comune cu alții

Rac

Săptămâna începe cu forfotă în plan sentimental. Emoțiile sunt exacerbate, bine fiind să te controlezi și să nu te lași sedus de ceilalți. Ai multe de făcut și la serviciu. Este bine să alegi prioritățile, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Pot intra în discuție consultațiile medicale, analizele și chiar intervențiile chirurgicale. Unele afecțiuni mai vechi pot recidiva pe un fond emoțional răscolit. Cum relațiile cu persoana iubită și copiii vor lua turnuri nebănuite în primele zile ale săptămânii vei fi foarte acaparat de ceea ce se petrece în plan amoros și familial, astfel că întregul organism va suferi. În plan partenerial se vor contura schimbări, fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie că este vorba despre de o relație de afaceri sau de colaborare. Finaluri parteneriale neașteptate.

Leu

Primele zile ale săptămânii au ca temă de fundal casa și relațiile cu familia. Vei fi nevoit să rezolvi treburi domestice restante, însă și cineva din mediul familial va avea nevoie de sprijinul tău moral, emoțional sau material. Segmentul amoros revine în atenție. Atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii se întrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai puțin. Tu ești cel care ar fi bine să-și reevalueze felul în care privește iubirea și implicațiile ei. La finalul săptămânii se conturează activități de rutină. Însă, și la serviciu este posibil să fii solicitat. Este nevoie de odihnă, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Final de capitol partenerial.

Fecioara  

În primele zile ale săptămânii ești căutat de prieteni și rude apropiate, astfel că ar fi bine să-ți programezi atent treburile, lăsând loc și factorului neprevăzut. Pot interveni călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale, pentru a ajuta pe cineva drag sau în interes de serviciu. În segmentul domestic se conturează schimbări. Observă încotro bate vântul schimbării și trasează rapid planuri noi, fie de a te muta într-o casă nouă, fie a achiziționa sau vinde bunuri patrimoniale care-ți prisosesc. Treburile gospodărești le poți realiza mai ușor. În weekend, este rost de fluctuații sentimentale și acțiuni comune cu persoanele dragi. Sănătatea este vulnerabilă.

Balanța

Apar cheltuieli, dar vin și banii necesari realizării acestora în primele zile ale săptămânii. Ai tendința de a te grăbi în toate, aspect păgubos. Selectează atent prioritățile și evită escaladarea conflictelor. Este posibil să primești bani, bunuri, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Schimbări majore se întrezăresc în relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri, schimb de informații și documentare asupra unor subiecte de larg interes. Informațiile aflate în această săptămână sunt utile, mai ales acelea care sunt legate de străinătate. La finalul săptămânii, cele mai potrivite activități sunt cele domestice alături de membrii familiei. Sunt favorizate soluționarea aspectelor patrimoniale și aplanarea conflictelor din familie și din neam.

Scorpion

Ai spor în toate în primele zile ale săptămânii, astfel că poți rezolva treburi restante, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Evită graba, hazardul și implicarea în treburile altora sau în cele prea solicitante! Sunt zile bune pentru a-ți remodela personalitatea și a-ți îmbunătăți felul în care te raportezi la ceilalți și la situațiile în cre ești implicat. Segmentul financiar aduce noutăți, în sensul că se vor deschide variante noi de câștig din munca proprie. Tentația cheltuielilor este mare și păguboasă. Finalul săptămânii este potrivit dialogului, întâlnirilor cu persoanele din anturajul apropiat, studiului, dar și călătoriilor pe distanțe scurte. Acasă, în familie se întrezărește un final de capitol sau reorganizarea ambientului familial.

Săgetător  

Săptămâna începe cu momente favorabile dialogului interior, regândirii unor trasee de viață și a relațiilor în care ești implicat. Ai șanse deosebite de a privi cu obiectivitate la situația în care te afli și de a stabili repere noi. Farmecul și misterul care te înconjoară vor atrage multe priviri, admirație, dar și critici ale unora care doresc să afle mai multe despre tine și intențiile ei. Bine ar fi să-ți vezi numai de treburile și interesele tale, fără a te lăsa impresionat sau sedus de vorbele și gesturile celorlalți. Apar noutăți financiare dinspre locul de muncă. Sunt posibile câștiguri de tipul primirea salariului, o primă sau promisiuni, deșarte, de îmbunătățire a salarizării și condițiilor de muncă. Primești bani sau cadouri, însă sunt posibile și pagube însemnate.

Capricorn

Este momentul să pui ordine și disciplină în relațiile cu prietenii, deoarece chiar din primele zile ale săptămânii unii te vor necăji mult. Poți descoperi intrigi țesute de multă vreme, dar care acum încep să iasă la iveală în cele mai ciudate moduri. Este rost de dialoguri tăinuite cu persoanele de la locul de muncă, care îți vor prezenta situația reală din segmentul profesional. Drept consecință, vei lua decizii ferme și clare la finalul săptămânii referitor la remodelarea personalității tale și a modului în care te raportezi la ceilalți și la situațiile în care ești implicat. Schimbări financiare, posibil un final de etapă de câștig. Sănătatea este vulnerabilă.  

Vărsător

Iată o săptămână încărcată din perspectiva aspectelor socio-profesionale. Este forfotă la serviciu, iar activitatea de bază vor fi socializarea și reorganizarea mediului de muncă. Dialogurile cu șefii te vor pune pe gânduri. O zi cu posibile neplăceri atât în relația cu șefii și autoritățile, cât și cu membrii familiei este 23 Martie. Prietenia și tot ce implică ea vor cunoaște modificări. Este un moment prielnic pentru a renunța la persoanele care ți-au creat neplăceri. Orientează-te spre alții, care corespund noului tău mod de gândire și acțiune. După tumultul acestor zile, la finalul săptămânii, sănătatea va fi destul de vulnerabilă. Se recomandă odihna și detașare de cotidian.

Pești

În primele zile ale acestei săptămâni poți călători, studia, trasa planuri de viitor atât în ceea ce privește cariera profesională, cât și viața personală. Ești animat de gânduri mărețe, de idealuri nobile, aspecte importante pentru perioada tulbure pe care o traversăm. Notează totul într-un jurnal personal și asumă-ți cele scrise. La locul de muncă apar schimbări importante, unele radicale și total neașteptate. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt deosebite. Dialogurile profesionale vor fi la ordinea zilei. Apar persoane importante în preajma ta care te vor ajuta cu sfaturi bune legate de activitatea ta profesională. În urma evenimentelor din această săptămână, în weekend vei lua decizii importante cu efecte pe termen lung.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Lindsay Lohan, primele poze însărcinată

Actrița Lindsay Lohan s-a lăsat surprinsă de camera foto într-una dintre cele mai emoționante ipostaze din viața unei…

De ce să alegi o vacanță într-o croazieră? Iată avantajele!

Dacă ești adeptul unei vacanțe în care totul este organizat și aranjat, iar nu nu trebuie decât sa…

Cel mai nou și surprinzător cuplu din showbiz: Bill Murray și Kelis

Un nou cuplu de vedete apare pe firmament: cel format din actorul Bill Murray (72 de ani) și…

Ultimul mesaj transmis de Stephan Pelger, înainte de a se sinucide

Stephan Pelger a fost găsit decedat astăzi, în propria locuință. Un vecin a fost cel care a anunțat…

Evoluție, inovație, momente împreună – IQOS promite o experiență revoluționară la TIFF

Mâine începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), ocazie cu care IQOS își invită publicul la un eveniment…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, am făcut o selecție a lucrurilor care ne-au atras atenția. Iată noutățile acestei perioade….

Idei de cadouri pentru cei care adoră croazierele

Fie că vrei să surprinzi persoana care merge în croazieră, fie că vrei să revii din vacanță cu…

Cum arată Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon

La 23 de ani de la ultima lor colaborare pe marile ecrane, pentru producția ”Gladiator”, Joaquin Phoenix și…

Mădălina Ghenea își susține iubitul din tribune, la Roland Garros

Mădălina Ghenea (35 de ani) și-a susținut (presupusul) nou iubit din tribune, la turneul de tenis Roland Garros,…

„Romeo şi Julieta” revine după o pauză de trei ani pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Veștile bune circulă repede. Pe 9 şi 10 iunie, de la ora 18.30, Opera Națională București anunță reluarea…