A List Magazine ∙ February 19, 2024 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna 19-25 februarie 2024!

Berbec 

Săptămâna debutează cu treburi gospodărești și cu discuții familiale. Predomină gustul dulce-amar acasă, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Zilele de 21 și 22 Februarie animă segmentul amoros, răscolindu-ți amnitirile și dorul de o persoană iubită, undeva, cândva. Ține-ți firea și nu te lăsa luat de valul emoțiilor. Posibile neplăceri de la și prin copii. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să-ți alegi, cu prudență, felul în care răspunzi la provocări. Lasă-i pe ceilalți să se bucure de strălucirea și căldura ta sufletească! La serviciu sunt multe provocări, unele de-a dreptul surprinzătoare.

Taur 

O săptămână interesantă vizavi de relațiile cu anturajul apropiat. Se întrezăresc discuții, întâlniri cu multă lume, dar și călătorii pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Vorbește puțin despre tine și ascultă mai mult la ce spun alții. Vei fi foarte surprins de câte vei afla spre folosul tău. Acasă se animă atmosfera, Miercuri și Joi, prin reuniuni cu persoane dragi, pe care nu le-ai mai văzut demult. Totuși ai grijă pe cine aduci în spațiul tău personal, deoarece unii nu privesc cu ochi buni realizările tale și îți pot deteriora ambientul cu energia lor. Aventuri la finalul săptămânii. Surprize de proporții din partea celor dragi.

Gemeni  

În primele zile ale săptămânii apar cheltuieli, însă îți cresc și veniturile. Pe deasupra te poți bucura și de favoruri sau cadouri din partea celor dragi. Fii prudent la cumpărături, pentru că există riscul să apară pierderi de orice fel prin situații ciudate. Perioada 21 – 23 Februarie răscolește relațiile cu anturajul apropiat, astfel că, de la un obișnuit și banal salut, poate ieși un scandal cu acte în regulă. Gândirea și comunicarea sunt viciate, iar fiecare vorbește pe limba lui și nimeni nu înțelege nimic. Prudență, detașare și fii cât mai scump la vorbă! La finalul săptămânii se conturează discuții familiale și treburie domestice de anvergură.

Rac 

Este o săptămână controversată, pentru că stările de spirit și situațiile cărora va trebui să le spui prezent sunt fluctuante, stresante și chiar de neînțeles pe alocuri. Amintește-ți că viața este un film în care joci diverse roluri. Universul are grijă de toate nevoile tale, doar că trebuie să-i permiți acest lucru și să ai încredere. Zilele de 22 și 23 Februarie aduc îmbunătățiri financiare prin diferite variante. Una ar fi primirea salariului, alta ar fi primirea unor cadouri sau favoruri. Însă, pot apărea și cheltuieli prin situații bizare create de prieteni sau colegi de muncă. Relațiile cu anturajul sunt surprinzătoare și stau pe un bulgăre de dinamită.

Leu 

Ai nevoie de odihnă în prima parte a săptămânii. Ține cont de nevoile organsimului tău și îngrijește-te pe îndelete. Este o perioadă dificilă în privința sănătății, astfel că ar fi bine să iei măsurile necesare. Îți sunt favorizate discuțiile tăinuite cu persoanele din mediul profesional. Chiar dacă în zilele de 22 și 23 Februarie te vei simți mai bine și dornic de a te implica în multe și mărunte, nu forța nota. A doua parte a săptămânii aduce cheltuieli, dar și posibile favoruri materiale. Este bine să achiziționezi numai ceea ce-ți este strict necesar acum. Sunt posibile surprize de proporții în plan financiar, mai ales în ceea ce privește secțiunea venituri salariale.

Fecioara  

Foarte interesante sunt relațiile cu prietenii care te înconjoară încă de la începutul săptămânii. Dialogurile și activitățile comune cu persoanele din mediul profesional sunt îngreunate și pot reveni din trecut unele secvențe. Se recomandă prudență. Ești tentat să depui eforturi mari în aceste activități și în aceste relații, dar rezultatele nu vor fi cele scontate acum. Ai nevoie de un duș rece privitor la viața ta, iar Universul consideră că tocmai de la și prin prieteni sau de la colegii de muncă, este potrivit să-l primești. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că va fi nevoie să te odihnești. Controlează-ți reacțiile!

Balanța 

Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi sau de oficialități din diverse instituții. Ferește-te să vorbești prea mult despre tine și despre subiecte pe care le cunoști prea puțin sau deloc. Se pare că ești ademenit să lucrezi mult prin plăți suplimentare la salariu. De mare folos îți vor fi discuțiile cu prietenii în zilele de Miercuri și Joi, mai ales dacă aceștia sunt mai în vârstă decât tine sau mai tineri, după caz. Posibile neplăceri cu femeile din mediul profesional. Însă, a doua parte a săptămânii aduce dorință și putință de retragere din forfota cotidiană. Fii prudent și în privința sănătății, și la locul de muncă.

Scorpion 

Mentalul îți este răscolit la începutul săptămânii, astfel că ar fi bine să eviți discursurile publice și deciziile majore. Posibile călătorii, demersuri în acest sens și discuții cu persoane aflate în alte țări. Dorința sufletească de rafinare poate fi ușor de îndeplinit prin lecturi spirituale, dialoguri cu persoane erudite sau prin activități culturale. Miercuri și Joi apar provocări profesionale și de imagine publică. Vei avea nevoie de forță în cuvinte și de o prezentare logică și coerentă asupra activității tale depuse în câmpul muncii. Unii vor ticlui să-ți găsească nod în papură la orice. Răbdare și toleranță! Susținere surprinzătoare de la și prin prieteni.

Săgetător  

Multe și mărunte se vor petrece în plan financiar în primele zile ale săptămânii. Ecoul celor discutate și petrecute va răsuna multă vreme de acum încolo. Ar fi bine să faci ordine în tot ce ține de acte, înscrisuri privitoare la bani, bunuri patrimoniale și facturi. Ești animat de gânduri mărețe, nobile, astfel că sunt șanse de materializare a unor planuri personale ticluite mai demult. Zile de 21 și 22 Februarie îți oferă tot soiul de controverse, în relațiile profesionale, dar mai ales în cele cu șefii și autoritățile. Se pot reconfigura unele situații și proiecte profesionale, astfel că fie obții o funcție de conducere, fie ți se ia. 

Capricorn  

Relațiile parteneriale sunt provocatoare, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Aparent există oportunități de colaborare cu ceilalți, dar sunt numai aparențe. Există hibe ascunse care îți pot dăuna în viitor, dacă acum accepți sarcini profesionale noi. De asemenea, și oficializarea unei relații matrimoniale este de evitat, deocamdată. Apar cheltuieli legate de facturi, taxe, impozite, însă poate fi vorba și despre penalizări. Se recomandă prudență Joi și Vineri în mod special la banii și bunurile comune cu ații. Activități culturale, planuri de călătorii, dorință de studiu și elevare mentală. Prudență dacă ești nevoit să călătorești în weekend.

Vărsător 

Este multă forfotă la serviciu, dar și în plan personal ai planificate demult tot soiul de activități domestice. Raționalizându-ți eficient timpul și resursele, mai ales energia vitală vei putea finaliza totul cu succes. Sănătatea fluctuează, astfel că este bine să te plimbi în aer liber, să te odihnești lecturând o carte și să te alimentezi corect. Energia zilelor de Miercuri și Joi aduce răscoliri în relațiile parteneriale. Amintiri, situații punctate cu note bizare, dialoguri neînțelese. Merele discordiei sunt cheltuielile comune cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional, moștenirile, bunurile patrimoniale sau situația unor membri ai familiei.   

Pești 

Ești dornic de afecțiunea celor dragi, de compania lor și de a te ocupa de un hobby drag sufletului tău. Există animozități clare între tine și persoana iubită sau copii, pe care trebuie să le iei în seamă și să le rezolvi. Te afli pe o altă frecvență față de cei apropiați și predomină nevoia de a te detașa de neplăcerile amoroase. Dorința de afirmare și succes este firească în această perioadă și îi poți da curs. Lasă-te purtat de valurile vieții și îți va fi mult mai bine din toate punctele de vedere. Este nevoie să faci față provocărilor parteneriale, mai ales la finalul săptămânii. Surprize de proporții în toate tipurile de relații.  

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…