A List Magazine ∙ March 7, 2022 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează ce ne-au pregătit astrele pentru perioada 7-13 martie 2022.

Berbec 

Cheltuielile de la începutul săptămânii îți pot destabiliza bugetul pentru multă vreme, de aceea fii prudent și urmează o listă clară și strictă. Există riscul să achiziționezi bunuri sau servicii nemulțumitoare. În preajma datei de 9 Martie apar influențe răscolitoare în relațiile cu anturajul apropiat. Sunt posibile discuții aprinse, neînțelegeri privitoare la studii și călătorii, dar și de la banalitățile cotidiene. Evită contradicțiile și depune eforturi pentru aplanarea oricărui conflict. Sunt momente bune pentru a-ți reînnoi mentalitatea și pentru a stabili relații noi cu oameni de bună calitate. Călătorii pe distanțe scurte și implicare în diverse forme de instruire. Sfârșitul săptămânii te aduce acasă, alături de membrii familiei și de rude.

Taur 

În primele zile ale săptămânii, ocupă-te de treburile tale personale, stabilește-ți planuri de îngrijire corporală, dar și întâlniri cu prietenii sau vizite în locuri dragi. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că ar fi bine să lași grijile deoparte. În preajma zilei de 9 Martie contextul astral te va ajuta să iei decizii importante în plan financiar. Este posibil să primești salariul, o primă, cadouri sau favoruri, care cumva deschide o etapă de câștig din activitatea profesională desfășurată. Este rost de posibilități noi de câștig la locul de muncă sau un nou loc de muncă, deci un salariu nou. În weekend se întrezăresc întâlniri cu prietenii și călătorii pe distanțe scurte.

Gemeni

Ești tulburat în prima parte a săptămânii, însă este greu de deslușit ce anume te nemulțumește. Probabil că este un cumul de stări, trăiri și emoții adunate de multă vreme, iar acum ies la iveală. Fii prudent în privința sănătății, pentru că se pot accentua și neplăcerile sufletești în mod exacerbat. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există un risc mare de erori. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, o dietă ușoară și plimbări în aer liber. Este vremea să-ți trasezi noi planuri de viață, să te orientezi spre alte relații și să adopți o altă conduită morală. Weekendul aduce cheltuieli neașteptate destul de mari.

Rac  

În urma evenimentelor în care ai fost și mai ești încă implicat alături de prieteni sau colegi de serviciu te vei hotărî să renunți, atât la unii cât și la unele acțiuni sau proiecte comune. Sunt zile tensionate, datorită contextului astral din intervalul 8 – 10 Martie. Retrage-te din forfota cotidiană, întoarce-ți privirile spre propria ta persoană și gândește-te pe îndelete la tine. Chiar este un moment prielnic de a-ți reorganiza viața. Sănătatea este vulnerabilă, deci evită eforturile și spațiile zgomotoase. Finalul săptămânii îți aduce stări de bine și situații amuzante.

Leu

Primele zile ale săptămânii aduc controverse în plan profesional. Imagina ta publică, cât și relațiile cu șefii sau cu autoritățile în general vor suferi modificări subtile, însă suficient de puternice încât să realizezi că se petrece ceva dincolo de aparențe. Se conturează noi direcții socio-profesionale, unele total neașteptate, însă benefice. Foarte evidente vor fi și relațiile de prietenie și protectorat în câmpul muncii. Prudență și detașare! Ai nevoie de oameni noi și de cu totul alte planuri de viață. Finalul săptămânii este potrivit odihnei departe de iureșul cotidian.  

Fecioara  

Debutul săptămânii te găsește pe drumuri, în călătorii sau făcând planuri în acest sens. Intențiile îți pot fi zădărnicite de situația financiară sau de mofturile celor dragi. Totuși vei găsi soluții bune pentru a te descurca onorabil cu toate. Revin în atenție chestiuni socio-profesionale care trebuie finalizate rapid și fără resentimente. Este bine să-ți revizuiești relațiile de muncă, în special cele cu șefii și autoritățile. Se deschide un nou capitol socio-profeisonal, astfel că este bine să-ți trasezi alte planuri de viitor. Weekend-ul anunță dialoguri și întâlniri cu prietenii. Evită le povestești multe și mărunte despre tine.

Balanța

Cheltuielile și discuțiile pe teme financiare îți deschid săptămâna. Se pare că există restanțe la anumite servicii de care ai beneficiat sau beneficiezi încă. Dar și cei dragi apelează la sprijinul tău material pentru a-și rezolva mofturile personale. La mijlocul intervalului analizat vei fi nevoit să rezolvi demersuri legate de călătorii sau de studii. Este un început de etapă legată de relațiile cu străinătatea, de studii și de călătorii. Se vor evidenția și dialogurile cu oameni erudiți. Fii prudent dacă trebuie să iei decizii sau să vorbești în public, pentru că mentalul este suprasolicitat. La sfârșitul săptămânii este rost de întâlniri cu persoane importante.

Scorpion

În relațiile parteneriale se prefigurează schimbări importante, dar este vorba despre secvențe vechi care acum doar se pun la punct definitiv. Stabilește-ți obiective clare în orice tip de colaborare și urmează-le îndeaproape. În preajma datei de 9 Martie contextul astral îți va oferi aspecte financiare controversate. Este rost de a primi bani dintr-o colaborare sau dintr-un împrumut, însă fii prudent. Pot intra în discuție și moștenirile și partajele personale și profesionale. Se deschide o perioadă în privința câștigurilor obține de la și prin alții. În weekend apar călătorii, dar și dorința de a-ți rafina sufletul cu activități culturale.   

Săgetător  

Începi săptămâna cu multă treabă la serviciu. Treburile cotidiene alcătuiesc tema principală, astfel că ești nevoit să te concentrezi pe mai multe subiecte deodată. Alege prioritățile și ai încredere că vei rezolva totul corect și la timp. Sunt momente bune pentru a-ți de revizui fie relația cu partenerul de viață, fie colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici. Discerne totul cu răbdare, iar la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Se conturează o nouă și binevenită etapă în plan partenerial. Sunt posibile oferte noi de colaborare sau chiar o cerere în căsătorie. Sfârșitul săptămânii este potrivit verificării situației financiare.

Capricorn

Cei dragi au nevoie de sprijinul tău material și moral chestiunile lor personale, dar și în activitățile voastre comune. Este bine să le fii alături și să te bucuri de tot ce aveți de realizat împreună. Se conturează noutăți în câmpul muncii, atât în privința relațiilor colegiale, cât și în privința desfășurării activității profesionale. Sunt posibile modificări ale regimului muncii, sarcini de lucru noi, dar și schimbarea atitudinii tale față de muncă și implicațiile ei. Este posibil să te orientezi și spre un alt loc de muncă, însă nu forța nota. Sănătatea este foarte vulnerabilă. Finalul săptmânii aduce noutăți parteneriale, dialoguri lămuritoare și activități comune cu alții.

Vărsător

Săptămâna începe cu treburi gospodărești. Ai spor în rezolvarea demersurilor patrimoniale, dar și în discuțiile cu membrii familiei. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile răsturnări de situație deosebite în relațiile cu neamurile. Treburi gospodărești de mare anvergură și cu efecte pe termen lung. Apar schimbări în plan sentimental. Relația cu persoana iubită sau cu copiii își va modifica termenii și condițiile de desfășurare sau ceva intervine și chiar schimbă definitiv situația amoroasă. Este vorba despre un nou capitol amoros. Pe de altă parte, vor intra în sfera ta de interes și hobby-urile. Finalul săptămânii aduce treburi de rutină. 

Pești

Săptămâna aduce noutăți în relațiile cu anturajul apropiat, dar și în segmentul domestic. Este nevoie de o reorientare a scopurilor personale și de o curățenie drastică printre persoanele cărora le acorzi încredere. Pe de altă parte, este nevoie să privești obiectiv la situația familială și la nevoile reale ale membrilor familiei. Se pot finaliza treburi gospodărești, poți discuta cu neamurile despre obiectele de patrimoniu sau poți trasa un plan viabil de îmbunătățire a spațiului locativ. Se deschide un nou capitol domestic, astfel că poți stabili planuri domestice care vor avea șanse bune de reușită pe termen lung. Sfârșitul săptămânii conturează distracții și aventuri.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Ce filme și seriale noi vedem în iulie pe platformele de streaming

Afară e tot mai cald, iar activitățile în aer liber sunt mult limitate din cauza caniculei, așa că…

Goana după viață. Text by Andreea Esca

De când s-au ridicat restricțiile pandemice și avem și războiul ăsta în coaste, mi se pare că toți…

Darius Mabda, câștigător ”Românii au talent”: ”Am pierdut o parte din copilărie”

Darius Mabda este, la doar 13 ani, deținătorul trofeului celui mai recent sezon ”Românii au talent” (PRO TV)….

Coca-Cola lansează platforma globală Coke Studio™ și oferă premii VIP la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa

Șapte tineri artiști reinterpretează piesa „A Kind of Magic” a legendarei trupei Queen, într-un videoclip lansat la nivel…

Ce filme noi vedem în iulie la cinema

Da, știm, în luna iulie nu prea mai stă nimeni în oraș. E sezonul vacanțelor la plajă și…

Cameron Diaz revine în lumea filmului după o pauză de 8 ani

Cameron Diaz iese oficial din lunga pauză de pe platourile de filmare, timp în care s-a dedicat în…

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Cântărețul R. Kelly a fost condamnat miercuri de tribunalul din New York la o pedeapsă cu închisoarea de…

TIFF.21 a ajuns la final. 10 zile de poveste și momente speciale alături de comunitatea IQOS

Una dintre cele mai așteptate ediții ale Festivalului Internațional de Film Transilvania s-a încheiat cu rezultate de excepție…

5 lucruri pe care nu le știai despre Anne Hathaway

Anne Hathaway (39 de ani) a revenit în atenție recent cu două noi mega-producții, după o perioadă de…

Winona Ryder și-a găsit sufletul-pereche. Cine este bărbatul cu care are o relație de 10 ani

Winona Ryder (50 de ani) are de mai bine de 10 ani o relație cu designerul Scott Mackinlay…